kendisi zamanında ramazanda sokakta yemek yiyen dayağıda yer gibi cümleler kurmuş biri, 11 ay dan bilzerian gibi yaşa 1 ay cübbeli ahmet hoca gibi, Allahımı kandırıyorsunuz be orrrrmancı çocukları ! sen yolda yürürken diğer aylar yanına bir fakir gelse ben yiyip içemiyorum deyip seni dövse? hah aynı buda o mevzu... kendi karısıyla paçalı donla eşekler gibi sevişiyorsa biz napalım sakalını zktiğim ! hayatında hiç kadın eli tutmuşmu bir sormak lazım, halkı nefret ve kutuplaşmaya yönlendiren ve laik üniversitede din bilimleri insanı ünvanına sahip ama işin özünde çomarın tekidir.
ona kalırsa annene babana bile gostermemen gereken yerler kariya kocaya helal buna ne diyorlar merak ettim doğrusu. sanırım işleri güçleri yok saracak konu bulamadilar elalemin özel yaşantısından millete ne?
şu sözde din adamlarının 'din' adı altında milletin yatak odasına mahremine kadar karışıp ahlaksızca yorum yapmaları ne zaman bitecek acaba.. her şeye el attınız bir milletin mahremi kaldı
aynen öyle, sen git önce öldürme, çalma, çırpma, adam kayırma, kul hakkına girme, taciz etme, tecavüz etme, yan gözle bakma, göz zinası yapma, laf atma, yolsuzluk yapma, mazluma zulm etme, işçinin parasını sırtındaki ter kurumadan ver, hakkıyla ver, fazlasıyla ver haklar geçmesin, yarın öbürgün karşına çıkmasın ahirette diye fetva ver, ama bunların hiç biri anlatılmaz anca milletin yatak odasına kadar karış ! baştakiler bile anal ve oral seksi bu ülkede yasakladı, milletin yatak odasına kadar girdi, bunların kimlerden gaz aldıkları çok belli, dinimiz din değil iktidar dini artık şunu anlayın, kaynak isteyene link bırakıyorum süpaneke dinimiz amin...
Hocanın kendi yorumu değil bu. Bu durumdan bahseden bir hadis bulunuyor. "Biriniz eşiyle cinsî munâsebette bulunduğu zaman, eşi ile kendisinin arkasına bir örtü alsın. Eşler, iki vahşi eşek gibi örtüden (büsbütün) arınmasınlar. Hoca var olan bir hadisten bahsediyor kendi kafasına göre bir yorumdan değil.
Sahih hiçbir kaynakta bu söylediğinizin haram olduğuna dair bir delil yok. Hatta aksi yönde sahih senetle gelen deliller var. Ekseri ulema açık ilişkinin caiz olduğunu fakat edep olarak örtünülebileceğini beyan etmişlerdir.
En İyi Cevaplar