İhtiyaçtan dolayı eşinle cinsellik yaşama oluyorsa, olmamalı. Arzularınızı da tanıyın, sadece fiziken değil zihnen ve ruhen de... Açık olun birbirinize. Sadece cinsellik değil her alanda birbirinizi keşfe devam edin. Bir insan 1-2 senede keşfedilecek bir yapısı olmaz, zaman değişiyor ve insanlarda da değişmeler, var olan potansiyeller doğrultusunda oluşmakta. Dolayısıyla, imkan var ise çocuğunuzu annelerinize bırakın 1-2 günlüğüne. Hiç bir teknoloji yani telefon bilgisayar vs olmadan başbaşa kalın konuşun hatta imkan varsa dağa çıkın , doğa yürüyüşü yapın.
Evde de olabilir, salonda olabilir spora da başlayabilirsiniz. Ama bu işi beraber yapın.11 Yorumla
Soran+1 yılsağol antalya ya dahi götürdüm bu yaz daha ne yapalım;( zaten otelde gittiğimde daha da arttı bu istek keşke dedim gitmeseydim ordaki kadınları görünce:(
En İyi Cevaplar
Esiniz dünya güzeli bile olsa diger güzel kadınlara gene gòzünüz kayar, çünkü
diger kadınları begenmek bir erkegin fıtratında vardır. Ama gözünü haramdan koruması işi ileriye götürüp zinaya döştürmemesi lazım.
Sokaklar bütün güzelligini titizlikle sergilemiş kadınlar doluyken biz erkeklerin işi zor. Ama Allahtan korkup gözümüzü sakınmamız lazım.10 Yorumla
+1 yılDünyadaki hiçbir kadın da hiçbir erkek de en güzel ve en yakışıklı olamaz. Her güzelden daha güzeli, her yakışıklıdan daha yakışıklısı, her akıldan daha akıllısı vesaire, bulunur. El elden üstündür diye boşuna söylememişler.
O yüzden evli insanlar da başka insanlardan etkilenebilirler. Özellikle aralarındaki cinsellik eşlerden birinin istediği gibi değilse bu etkileniş daha çabuk ve sık olur.26 Yorumla
Soran+1 yılmantıklı teşekkür ederim ama evli iken bu cinsel etkilenme olmamalı sonuçta ihtiyacını gideriyorsun ben buna kızıyorum ;( ama yorumun için teşekkür ederim. sonuçta kimse bulunmaz hint kumaşı değil...
- +1 yıl
Aranızdaki cinsellikten normal koşullarda memnun olduğunuz halde mi etkileniyorsunuz
Soran+1 yılpek memnun sayılmam yani burda tam ifade edemiyorum ki eşim çok iyi birisi ama kalbi çok temiz;(
- +1 yıl
Anlıyorum. Size göre nedir eksik olan
Soran+1 yılburrda açık açık söyleyemiyorum ki nasıl desem güzellik yönünden zayıf biraz bide... mesaj kutunu açp kapatabilir misin sonra hemen engelle benim buna çözüm bulmam lazım ;(
- +1 yıl
Takip gönderin yazayım
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendin söylüyosun guzel ve cilveli kadınlar dikkatimi çekiyo inan bana bu tek senin için geçerli değil çoğu erkek boyle sorun etme diyemem çünkü servet duygun kabarıp kendini rahatlatirsan zina etmiş olursun buda seni günaha sürükler sana tavsiyem begenecegin türde bayanlarla sohbete girme masumca görünse bile hatta yapabilirsen kadınlardan uzak dur
128 Yorumla
Soran+1 yılişte bundan çok korkuyorum teşekkür aynen övduğumden değil gerçekten yakışıklıyım eşim kalbi çok iyi güzellik yönünden biraz zayıf çok nankörüm şehvet duygum gerçekten kabarık yani... elimde olmuyor kızıyorum kendi kendime sinirleniyorum ama olmuyor ;((( eskiden böyle cilveli kadınlardan hiç hazzetmezdim şimdi hoşuma gidiyor çok saçma evli olduğum halde peki sen evli misin? asla girmemeye çalışıyorum daha 3 gün önce bir kadın resmen belli etti bakmadım bile...
Cevap sahibi+1 yılEvliyim. eşine gore sen istekli birisin bundan eminim ve o şehvet duygun bundan kaynaklı bir nevi o esnada tam olarak doymuyosun ornek verirsek tam doymadan sofradan kalkmak gibi sofradan ac kalkınca yarim saat bir saat sonra tekrar ac kalkarız demi iste cinsellikte öyle siz ilişkinizi duzeltin bak göreceksin o şehvetin kalmayacak eskiye döneceksin
Soran+1 yılçook teşekkür ederim aynen öyle çok istekliyim gerçekten sen anladın beni ;(((malesef 1 hatta hatta 2 hafta kadar oluyor cinsellik yaşamadığım;((( özel olacak ama burada net soramıyorum ki;( of nasıl desem etkilendiğim kadın aklım geliyor ;(( en çok da bu canımı sıkıyor ;(
Soran+1 yıl? bu durumdan nasıl kurtulabilirim peki çok bunalıyorum ;(((
Cevap sahibi+1 yılO an sadece esinle birlikte ol eğer isteysen vs. Mesaj at sanal gibi yap esin kabul etmezse ona çok kotu olduğunu aksama kadar dayanamayacağını şöyle eğer redderse seni aldatmami istemiyorsan kabul etmek zorundasın de ki zaten kabul eder sadece eşini düşünerek yap o kadın aklına her geldiğinde ben evliyim bu düşünce çok saçma de ve o kadında olan daha iyisi eşinde var buna emin ol eşine gecelik le uyumasını şöyle 40 gün o şekilde uyursa oda o şekilde uyumaya alışır bu şekilde seninde gözün doymuş olur artik o tur kadınlar dikkatini cekmez
Soran+1 yılCok tsk ederim guzel yorumun icin o kadını düşündüğümü Nasıl anladın peki?
Cevap sahibi+1 yılÇokta zor bisey değil erkekte kadında beğendiği kişiyi yatağında hayal eder ama hayal etmemeli çünkü zina etmiş olur
Rica ederim
Soran+1 yılcidden mi kadın da eder mi aynen çook kötü bişey peki bişey daha sorabilir miyim?
Cevap sahibi+1 yılEvet cidden eder buyur sor
Soran+1 yılnasıl sorsam ki biraz açık olacak ama burda engellenir miyim asıl sorunum benim bu ;( gizliden çıkıp sms atarmısın bna sonra da hemen sil istersen bu benim için çook önemli;(
Soran+1 yılmüsait değilsin sanırım? yemek falan yapıyorsun sende haklısın ;)
Cevap sahibi+1 yılSenin sorunu beğeneyim ordan yaz bana olurmu
Soran+1 yıltamam gizlideki sorumu mu beğeneceksin?
Cevap sahibi+1 yılSorunu beğendim takip at bana
Soran+1 yıltamam buldum da nerden giriyoruz nickine?
Cevap sahibi+1 yılTıklasan olmuyordu neyse dur çıkıyorum gizliden
Cevap sahibi+1 yılTakip et hemen
Soran+1 yıltamam etmiştim keşke şçıkmasa idin
Soran+1 yılsms atamıyorum gizlisen at
Soran+1 yılNoldu ben söylüyorum trip falan degil sen bilirsin ben tutmam...
Soran+1 yılKaldir su engeli de... Bisey diyim
Sonra yine engelle?
Cevap sahibi+1 yılGerek yok triplerine tahammül edemem kusura bakma
Soran+1 yılbir şey diyecem sonra ben engellerim istersen?
Soran+1 yılBen karismiycam daha.! Son kez soruyorum hesabı iptal edeceğim cok ciddiyim?
Soran+1 yılKaldıracak misin kaldırmayacak misin ikimiz de inatciyiz ben karismiyorm kaldırmam De bise soyle ben de hesabı iptal edeyim bahane olur beni biliyorsun?
Cevap sahibi+1 yılSeni bilmiyorum bilmek istemiyorum bunu kapatır yenisini acarsın sanki bilmiyorum neyse ben çıkıyorum döndüğümde düşünürüm hadi eyvallah
Soran+1 yılBen acmiyorm bir daha o Zaman anlarsin kaldırmazsan dönüşte sen atacaksın sms sms yoksa hesabı kapatıyorum nokta !
Soran+1 yılSen yoksan ben de çıkıyorum !
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana sunu soyliyim.. Esinle iliskiye girerken ahlaksiz sozler soyle cilsel olarak ama.. bir muddet boyle gitsin.. Sapik sapik dawran.. Bak gor o zaman sana nasil cilweler yapiyor.. Senden gormezse yapmaya utanabilir.. Senin Nasil bir tepki werecegini bilemez cunku..
122 Yorumla
Soran+1 yılArgo söylüyorum da sapikca Nasıl anlamadim ki :(
Soran+1 yılargo cinsel içerikli söylüyorum zaten sapıklık derken yani anlamadım ben zatenn çok istekliyim cinsel olarak hoşuma gidiyor zaten sözler.
- +1 yıl
Tecrubeler konuşuyor karşındaki size layık bırımı yoksa senı hak etmıyormu
Soran+1 yıl@uzaylı_91 abicim bir sen çık aradan öyle de konuşma normal yorum yap kadının altında yapmasana ben erkeklerden hiç yorum yok mu diye soruyorum kimse yazmıyor. sen evli misin hem?
- +1 yıl
Tebrikler tecrube harıka
Cevap sahibi+1 yılBen ewli bir bayan olarak soyliyorum bunu.. Onu sen alistiricaksin. Benim ewliligim de poh gibiydi.. Sıkıcıydı.. Kocam hödüğün tekiydi.. 4 sene sonra baktim onda bisy yok.. Anladim ki benim gibi o da utaniyor.. Adim atamiyor.. Ben dellendim.. Yaslanana kadar bu boyle gitmezdi cunku.. O sana saydiklarimi ben kocama yaptim iste.. Cok sorguladi nooldu sana boyle diye.. Ben de zaten terbiyesizlik aldi basini gidiyor p*rno izledim bir kac defa dedim.. Iyiki de boyle bir konusma gecti aramizda.. Artik kocami gordugumde midem gidiklaniyor
Soran+1 yılben asla prn izlemem oradakiler zevk alıyor mal gibi bakıyorum bana özel olmalı neler yaptın burdan anlatamazsan sms at gizliden çıkayım mı gerek vvarmı?
- +1 yıl
Gerçekten tebrik edıyorum bunda yanlış anlaşılacak bişey yok bı kaç şey sizden öğrenmek istıyorum bunları konuşma ayıp değil yanlışa çekmek yanlış düşünülmesi ayıp bence
Soran+1 yıl@Hakanbaturay abicim kadına sordum siz olunca söylemiyor normal yorum yapsana sen evli misin karın varken başkasından etkileniyor musun bana bunu söyle!
Cevap sahibi+1 yılYa mesele p*rno izlemwk degildi zaten.. Bu degisimimi bir sekilde aciklamam gerekiodu nerden ogrendin boyle seyler diye sıkıştırdı beni.. Hic bir yerden ogrendigimde yoktu aslinda ama uzamasin mewzuu diye oyle dedim.. Bence sen de utanmamalisin.. Afedersin ama cocugu da ayni sekilde yaptin utanmadin.. Bunun icin de utanma..
Soran+1 yıllütfen sms at bana ne yapmam lazım açık olarak burda belirtemiyorsun bunu çözmem lazım gizliden çıkayım anlamadım çünkü;(((
- +1 yıl
Bilgi alış verişi yapabilirmiyiz hanımefendi
Soran+1 yıl@Hakanbaturay abicim ben neyin derdindeyim sen kadının derdindesin kadın öyle birisi değil uza daha evli bile değilsin senin derdin kadın.. kadın kocasından memnun yürü git işine. sen yorum yapma!
Cevap sahibi+1 yılYahu daha ne kadar açık anlatayim konuyu anlamadim. Gizliden cikmak istemiyorum.. Ozelden konuşmuyorum kimseyle.. bir sorunun wardi we yeterince aciklayici anlattigimi dusunuyorum.. Bunlari anlayanayan biri karisina hic bir sekilde yardimci olamaz.. Iyi günler
- +1 yıl
Gerçekten anlayış içinde olacağım sohbetımızde bı kaç bilgi almak istıyorum
Soran+1 yıltamam sağol sen diyorsun kıskandır diye ben zaten argo sözler söylüyorum değerli yorumun için tşkler. çok sağol deniycem.
Cevap sahibi+1 yılHayirlisi umarim duzelir hersey.. We lütfen dünyevi seylere aldanip karini aldatma.. Herşeyi goren biri war..
Soran+1 yılaynen çook sağloasın zaten ondan çok korkuyorum 3 gün önce bir kadın resmen yani sinyal verdi evli olmasına rağmen bakmadım konuşmadım... çok teşekkür ederim yorumun için.
Çoğu erkek dediğin tarz bayanlardan etkilenir ama arzular mı arzulamaz mı bilemem bu gibi durumlarda nefsine hakim olcan öyle ortamlara girmiycen öyle kadınlara bakmıycan çocuğunu aklına getircen
10 YorumlaHeyecan ariyosun ama fazla arama yoksa gl-unde patlar
01 Yorumla
Soran+1 yılya öyle kötü kadınlar asla etkilenmem zaten ben onlarla da uğraşmam normal hani cilveli güzel bir kadın olur ya onlar sen yanlış anladın yinede teşekkürler.
Bendede aynı durum var hacı yol kenarında kız görsem nasıl bindiririm diye düşünmeye başlıyorum yeterki güzel ve çekici olsun psikoloğum farklılık arıyorsun normal dedi yapabiliyorsan affetme yapıştır
01 Yorumla
Soran+1 yılabicim ben evliyim ve olmaz hem her kıza... bunun da bir şerefi var sözünü hiç duymadın mı:)
+1 yılKendine engel ol.
#KeyifliPaylasimlar27 Yorumla
Soran+1 yılya öyle gerçekte değil duygusal olarak yani mesela nasıl deyim güzel cilveli kadın olunca birden etkileniyorum ama öyle gerçekte değil asla kötü alışkanlığım yok öyle asla kötü kadınlardan kast etmiyorum cilveli kadınlardan eskiden nefret ederdim bile;(
- +1 yıl
Etkilenmek normal.
Soran+1 yılcinsel yönden etkileniyorum ama hani böyle güzelmiş deyip o an kafamdan gitmiyor.. evli olduğum halde sonra çok üzülüyorum ;(((
- +1 yıl
Herkes etkilenir. Önemli olan kendini tutmak. Bunu eşine ve çocuğuna yapma.
Soran+1 yılyok yapmam sen bekarsın dimi? evli olsan anlardın sonuçta evliyim cinsellik rahatlıkla yaşayabildiğim halde neden ;((((
- +1 yıl
Bekarım.
Soran+1 yılO yüzden sana etkilenme normal gelebilir ama ben evliyim
O yüzden kendime Cook kızıyorum :((
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyrıl o zaman sevmediğinle ömür geçmez aldatma karını da
07 Yorumla
Soran+1 yılAsla ama asla cinsel yonden sadece benim etkilenmem
Soran+1 yılHem çocuğum var
Cevap sahibi+1 yılÇocuk içinde mutlu olmayan bir evlilik iyi değil mutlu bireyler mutlu çocuklar yetiştirir kaç yaşındasın
Cevap sahibi+1 yılDünyaya on kere gelmıyorsun aşık ol birine ve evlen
Soran+1 yılcocuğum için nasıl böyle bir şey yapabilirim benim tek sorunum cinsellik sen evli misin kaç cocuğun var?
Cevap sahibi+1 yılŞöyle birşey söyleyeyim benim annemle babamda ayrılmıştı iyi ki de ayrılmışlar daha mutlu bir birey olarak yetiştim. Ayrılınca çocuklarını boşamak zorunda değilsin bence düşün. Cinsellik de aşkla güzel sen karınla aşkla sevişmiyorsun bence kendini de onu da kandırma
Soran+1 yılBoşanmak asla o Zaman herkes boşanır sen evli misin cinselligi askla mi yasıyorsun?
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanın sıkılıyor demekki
135 Yorumla
Soran+1 yılaynen bu duruma çok canım sıkılıyor zaten ;(
Cevap sahibi+1 yılEsin seninle ilgilenmiyor mu veya ondakı ilgi yetersiz mi geliyor sana?
Soran+1 yılaynen bazen 1 hafta 2 hafta kadar oluyor ilişkiye girmediğimiz ilgisi de yetersiz geliyor ;( zaten cnskntsiym bn;(((
Soran+1 yılpeki sen evli misin?
Cevap sahibi+1 yılEvli değilim ama sevgilimle sürekli ilişkiye gireriz:) o yuzden seni çok iyi anliyorum
Soran+1 yılsevgiliyle ne alaka sen etkileniyr musun yani başka erkeklerden anlamadım ;(
Cevap sahibi+1 yılHayır etkilenmenin sebebi, görsel olarak eşinden bir şey göremiyorsun ben öyle anladım?
Soran+1 yılevet fazla çekici gelmiyor ;((
Cevap sahibi+1 yılAlıştığın için mi yoksa seni tahrik edemiyor mu
Soran+1 yıltahrik daha ağır basıyor ikiside ama:(
Cevap sahibi+1 yılEşinle konuş bunları bence dışarıya gözün kaymasın vicdan azabı çekme sonra
Soran+1 yılaynen çekiyorum nasıl konuşayım çok iyi birisi yani ben nankörüm başka şeyler geliyor aklıma nasıl desem :(
Cevap sahibi+1 yılKiskirtabilirsin onu :)
Soran+1 yıl? kıskandırıyorum zaten hani tahrik olsun diye ) kışkırtmaktan kasıt bu mu?
Cevap sahibi+1 yılCinsel yönden demek istedim
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılkıskırtıyorum ki zaten ama;((
Cevap sahibi+1 yılYine olmuyorsa belki sana ilgi duymuyordur artik
Soran+1 yılsaçma saçma konuşma beni çook seviyor beni bu kadar çook seven bulamaz diye evlendim zaten..
Soran+1 yılbenim şehvet duygum çoook fazla ondan ;( bana ilgi duymaz olur mu beni çok beğeniyor zaten eşim hep söyler.
Cevap sahibi+1 yılEvlenecegim erkek de senin gibi olur mu acaba.
Soran+1 yılnasıl benim gibi?
Soran+1 yılsen nasıl evleneceksin ki hem diyorsun her gün ilişkiye giriyoruz eğlencelik değil mi senin ;(
Soran+1 yılkesinlikle eşini ihmal etmeyeceksin saygı duyacaksın isteklerine karşı koymayacaksın... kendini düşenmeyeceksin sadece.
Cevap sahibi+1 yılBiz cok egleniyoruz sevisirken :) evli olmak farklidir herhalde.
Soran+1 yılsenin ki farklı ama sen mutlu olmazsın emin ol sadece senin ki haz.
Cevap sahibi+1 yılAtip tutma istersen
Soran+1 yılevli olmadığın adamla rahatca yaşayabiliyor musun çock olma riski olur... hap dersen o ayrı o da ilerde cçocuk olmasını engeller.
Cevap sahibi+1 yılSikintimiz yok o konuda.
Soran+1 yılnasıl yok çözüm ne?
Cevap sahibi+1 yılCiddilesmiyoruz seks yaparken hep yatakta oynasiriz egleniriz her seyine evet yapalim demem mesela hep uzatirim bir sekilde.
Cevap sahibi+1 yılBen ikizler burcuyum hep ayni seyleri yapmaktan sikilirim
Soran+1 yılhımm farklılık güzel evet pozisyonlar farklı olursa iyi peki çocuk sorunu nasıl çözüm ürettiniz?
Cevap sahibi+1 yılBuna yanit vermek istemiyorum:)
Soran+1 yılcidden m ettim?
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeytan uğrasıyor seninle
14 Yorumla
Soran+1 yılkendi kendime kızıyorum, ama sonra yine öyle kadın görünce etkileniyorum. peki sen evli misin? yoksa ben mi çook kötüyüm;(;(((
Cevap sahibi+1 yılBekarım
Soran+1 yıltamam umarım geçer ama çook zorlanıyorum;(
Soran+1 yılşeytan uğraşıyor benimle evet ama neden herkes de mi oluyor yoksa ben mi çook kötüyüm;(
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Hayır eşin öyle olmadığı için ama eşini öyle biri yapabilirsin
00 Yorumla
+1 yılFarklılık arıyorsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılFarkli dan kastım
Guzel
Cilveli
Kadin kotu o.. Kadin arzulamıyorum :(
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYatakta memnun ediyormu?
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat