Ben eskide çok saf çok dindar bir kızdım herkes şaşırırdı nasıl bu kadar iyi birisin neselisin diye tüm insanlardan farkliydim kendimi gerçekleştirmiştim sonra aşk acıları çektim çok kötü kişiliğim değişti hayattan nefret eden depresif biri oldum ayağa kalkamıyordum hiç sevilmeyecegimi düşünüyordum Allah'ın duaları kabul etmediğini intihar bile edecektim Allah'a yöneldim biraz tam namaz kılmiyroum ama sürekli dua ediyorum inşallah namaz da gelecek bir gün gerçekten ruhum böyle düzeliyor eski hallerime dönüyorum
Sevgi aşk yönünden özellikle beklediğim gibi olmadı kendimi çok sikmistim kimseyle konuşmadım erkeklerden uzak durdum sonra 2 3 kişiyi sevdim bana çok fazla acı çektirdiler
Zoruma giden hak etmediğim şeyler yaşamam mesela benim kadar kendini bastıran koruyan bir kız yok bu dönemde ama o kadar çok kalbim kırıldı ki ayağa kalkamadım 3 yıl yeni kalkıyorum
Kızlar Ne Diyor
Kendin düzenli bir ilişkiye girip evlenirsen koparsın... Başkasıyla olan adrenalini bırak, kendi adrenalini yarat... 😂
Keşke birakabilsem be güzelim
Muhtemelen yaşıtlarına karşı kendini yetersiz görüyorsundur o yüzden.
Hayır önceden evli bir kadınla ilişkim vardı ve çok iyiydi tekrar böyle bir ilişki istiyorum
İstemiyor mu seni artık?
Ben bitirdim...
Sebep?
Orası uzun ya ama onla tekrar barismam gururuma yedirmem orası kesin
Ya ne kadar utanç verici bir şey birazcık kalbinizi ruhunuzu temizlemek için çaba gösterin
Olmuyor işte önceden böyle bir şey yaşadım ve artık böyle istiyorum üzgünüm
Dualar et Allah'a yönel gerçekten Allah'a yönelin hayatım bir anda bambaşka oluyor sende deneyebilirsin bunu
Allah'a yönetirken ruhunu sevgi masumiyet kaplar inan böyle şeylerden igrenirsin
Zannetmiyorum böyle birseyle geciceginin ya
Yönelirsen*
Zannetmiyorum üzgünüm of
Ben eskide çok saf çok dindar bir kızdım herkes şaşırırdı nasıl bu kadar iyi birisin neselisin diye tüm insanlardan farkliydim kendimi gerçekleştirmiştim sonra aşk acıları çektim çok kötü kişiliğim değişti hayattan nefret eden depresif biri oldum ayağa kalkamıyordum hiç sevilmeyecegimi düşünüyordum Allah'ın duaları kabul etmediğini intihar bile edecektim Allah'a yöneldim biraz tam namaz kılmiyroum ama sürekli dua ediyorum inşallah namaz da gelecek bir gün gerçekten ruhum böyle düzeliyor eski hallerime dönüyorum
Gerçekten dualar her şeyin ilaci bende değişim esmalarla başladı sende eksik olduğum şey neyse once degsitimreye calış arastir biraz
Ben hayattan umudumu kesmiştim
Sen kaç yaşındasın ya
25 yaşındayım ama dediklerim doğru gerçekten kalpte ruhta sevgi olmayınca hayattaki böyle şeyler mutlu etmez huzuru sana vermez
Ha şaşırdım bu yaşta bu kadar dine yönelmiş biri olmana
Ben önceden çok dindardım sonradan değiştim 3 yıldır filan çok fazla hayal kırıklığına uğradım çünkü
Şimdi tekrar yönelmeye başladım
Ne gibi hayal kırıklığı
Sevgi aşk yönünden özellikle beklediğim gibi olmadı kendimi çok sikmistim kimseyle konuşmadım erkeklerden uzak durdum sonra 2 3 kişiyi sevdim bana çok fazla acı çektirdiler
Çok erken cevap verdin ya...
Sıkmıştım bastirmistim her şeyin güzel olacağını düşünmüştüm olmayınca iş de böyle oldu
şu an ilişki durumun ne durumda
Şu an bilmiyorum ki ne olacağını ne hsisettigimi
İyi bakım umarım istediğin şekilde olur da benimki nolucak bende bilmiorum
Zoruma giden hak etmediğim şeyler yaşamam mesela benim kadar kendini bastıran koruyan bir kız yok bu dönemde ama o kadar çok kalbim kırıldı ki ayağa kalkamadım 3 yıl yeni kalkıyorum
İyi bakm böyle yazmak zor ozlden yazarsan dertlesiriz ben kaciorum hadi
Bu duygusallık beni öldürüyor
Özelden konuşmuyorum genelde
Peki sen bilirsin ne diyeyim
Çok sakıncalı bir durum
Niye ya neyi varmış gayet güzel bence
Annen sık o daha yakın
Boş yapma doğru düzgün soru sorduk
Neden evli kadinlar mesela
Daha önce evli bir kadınla ilişki yaşamışligim var ve tekrar istiyorum böyle biseyi
Neden tekrar , kendi yaşıtların bekarlar varken
Bilemiyorum anlatamıyorum bunu ya çok güzeldi ya böyle bi iliski
Her anlamda tecrubeliydi
Çok ayıp
Ne çok ayıp ya aaa
Tedavi ol
Olmuyor be güzelim
düsürürsen ye
Ohooo öyle denmez ama
niye yaaa seni anlıyorum benimde olgun erkekler hosuma gidiyor bayaa herkesin kendinden büyüge sevdasi var bu yaslardaa
Da senin profil niye lavabo lavaboluk yapabiliyor musun ki sen
Klozet pardon
simli klozet 🫣
Yapıyorum erkekleri düsürmek kolay qaajahahahah
Baksana bakim yazdigima
Büyümelisin
Ya lütfen böyle boş yapmak için yorum yapmayın
İğrenç
Ne iğrenç ya ne iğrenç
Burcun ne ki
Aslan da o ne alaka ya
Akrep çok yüksek oluyor o yüzden sordum
Senin gibi
Ha yok ama sadece evli veya olgun istiyorum onu belirtiyorum ben bu soruda aaa
Peki 😂
Konuşmak ister misin acabaaa
Yok teşekkürler
Üzdün ama bak şimdi beni
öyle mi. neden
Önceden evli bir kadınla ilişkim olmuştu ve çok iyiydi böyle bir ilişki ister oldum şu an
yakalamadınız mı
Yok ben yakalanicak herhangi bir davranış yapmadım baya tedbirli davrandık ve yakalanmadik
iyi bari
Yazabilir miyim izninle sana
neden
Canım çok sıkkın izin verirsen yazim yok dersen ne diyim
yazdım
Ergensin
Benden küçüksün
Olgun dusunebiliyorum cok sukur kıt kafali ayaz buraya boyle seyler yazip yasımı elestirmen.. Gercekten iyi degilsin
Tamam kardeşim hadi kaybol
acitmistir gercekler kardesim benim
He hadi kaybol yol al
Sende biraz cimene dokun
Ne alaka olm