Arkadaşlar cinsellik niçin bizim ülkemizde olduğunca abartılıyor. Sanki dünyanın en güzel şeyiymiş gibi, yoksa sizde deli gibi cinselliğin dünyanın en güzel şeyi olduğunu mu düşünüyorsunuz? Unutmayın sevmek bir ömür sürer sevişmek en fazla 10 dakika 😉
Cevabın nedir?
Sana şöyle özetliyim 2 çeşit erkek vardır: çeşit bir: sevişmenin ne olduğunu seven erkek çeşit 2: delikçi erkek. Seksin sadece bir deliğe girmek olduğunu sanan erkek senin gibi düşünür. Dünyada sevişmekten güzel ne var ki sen böyle yazmışsın. Sen tam anlamıyla sevişmemişsin bence
17 Yorumla
Soran+1 yılBen demedim dünyada sevişmekten güzel be var diye. Aslında bana sorarsan bana göre de senin dediğin gibi 1. Çeşit daha iyi
Soran+1 yılSevişmek ya da ilişki diye ayırmadım ki soruda cinselliğin ülkemizde çok abartıldığını sanki dünyanın en güzel şeyiymiş gibi görüldüğünü söyledim. Hâlâ daha aynı fikirdeyim ülkede cinsellikten güzel şeyler var. Senin değindiğin konuya gelince ilişkiye girmek mi Sevişmek mi dersen sevişmek derim.
Soran+1 yılSevmek ve birinin seni sevmesi. Cinsellik de güzel mutlaka ama hayatımızın merkezine yerleştirmek güzel değil bence.
Bence bu dunyaya bakis acisi we hayattan beklentilerle alakali. Sahsen ben gereksiz we bosa harcanmis zaman we enerji olarak goruyorum..
10 Yorumla
+1 yılkim demiş 10 dk diye benim 1 saat sürüyor. ayrıca cinsellik olmazsa kadın ve erkek birbirine bağlanamaz. bağlanır diyen yalan söyler.
12 Yorumla
Soran+1 yılOlmasın demiyoruz ki ama dünyanın en güzel şeyi de değil be kardeşim böyle diye diye eli şeyinde gezen bir toplum oluşturduk.
- +1 yıl
ben önüne gelenle yaşa demiyorum ki sevdiğin kadınla yaşayacaksın cinselliği. toplumda herke karı kız peşnde geziyor haklısın.
+1 yılÇünkü insanlara uzak olan şey her zaman ilgi çekicidir
32 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum ülkede sorsan herkes namus abidesi ama arkanı dön hepsi mikme peşinde 😬
- +1 yıl
Heralde ki yani 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
4Cevap
+1 yılYasamadigm icin bilemeyecegim ama oyle bir algi var evet
30 Yorumla
+1 yılSevgi sefkt ve saygi eksikligi olanlar manevi dunyasi olmayanlar bilerek bilmeyerek seks ve alkol ile bu eksiklikleri tamamlamak ister :)
10 YorumlaAsik oldugun adamla cooook guzel zaten asik olmasam dokunama iyk
10 Yorumla
+1 yılTabi ki dünyanın en güzel şeyi
40 YorumlaBizim ülke geri kafa olunca böyle oluyor 👾👾
30 Yorumla
+1 yılAbarti degil su yemek gibi bir ihtiyaçtır
21 YorumlaÇünkü; Cinsel açlığın Afrikasıdır Türkiye
20 YorumlaAbartıldığından dahada güzel bişey bence
10 Yorumla
+1 yılŞu anda sanırım en güzeli sevişmek
00 YorumlaKim demisse yalan demis
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinselliğin abartıldığı kadar güzel olmaması hakkında ne düşünüyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat