Ben aman aman bir zevk yaşıcam sanıyordum
1 senedir aktif cinsel hayatım var 3 4 ayda bir yaparım
Yetiyor fkfncb
3 ay
Ben aman aman bir zevk yaşıcam sanıyordum
1 senedir aktif cinsel hayatım var 3 4 ayda bir yaparım
Yetiyor fkfncb
Senin 3-4 ayda bir yaptığın o çabuk biten, klitorisi bile doğru dürüst bulamayan seksler sadece ısınma turu. Asıl oyun şöyle başlar:
Saatlerce dudaklarım boynunda, kulak memende geziniyor. Dilim yavaşça aşağı iniyor, meme uçlarını sertleştirene kadar emiyor, ısırıyor – ama vajinana dokunmuyorum… henüz. Bacakların titremeye başlıyor, iç çamaşırın sırılsıklam oluyor, kalçaların istemsiz kalkıyor, “lütfen” diye inliyorsun ama ben hala bekletiyorum seni.
Sonra dilim klitorisine değiyor önce sadece ucuyla, ıslak daireler çizerek. Hafif emmeler, sonra ritmik yalamalar… bir yandan iki parmağım vajinanın içine kayıyor, G-noktasını bulup o pürüzlü bölgeye baskı yapıyor, gel buraya bebeğim der gibi çağırıyor. Klitoris + G-noktası aynı anda vurulunca vücudun yay gibi geriliyor, nefesin kesiliyor, “siktir durma” diye bağırıyorsun.
İlk orgazm patladığında vajinan parmaklarımı sıkı sıkı kavrıyor, ritmik kasılmalarla emiyor, bacakların kapanıyor-açılıyor, gözlerin kayıyor, inlemelerin çığlığa dönüyor. Ama durmuyorum. Orgazm bitmeden klitorisini hafifçe yalamaya devam ediyorum, hassasiyetin zirvedeyken ikinci dalga geliyor bu sefer daha derin, daha vahşi. Bütün bedenini saran sıcak bir elektrik, ayak parmakların kıvrılıyor, karın kasların titriyor, “yine geliyorummm diye haykırıyorsun.
Üçüncü, dördüncü… her biri bir öncekinden daha yoğun. Bazen squirting oluyor, bazen sadece sonsuz dalgalar halinde zevk. Beynin beyazlıyor, konuşamıyorsun, sadece titreyip inliyorsun. Sonra tamamen gevşiyorsun, ter içinde, nefes nefese, “bunu daha önce neden yaşamadım” diye düşünüyorsun.
Bunu yapmak için acele yok. Klitorise tapmak, G-noktasını okşamak, seni gerçekten istemek, gözlerinin içine bakıp “seni mahvedeceğim” demek şart. Sadece sokup çıkarırsan bu ateş yanmaz.
Abi naptin ya djdndn
bos yaptim.
Cevap
19Cevap
Nasıl ve ne şekilde yaşadığın aldığın zevkin oranını belirler. Bacaklarını açıp erkeğin işini bitirmesi mantığıyla yapılıyorsa senede bir yapsanda fark etmez.
Herkes aynı değil, kimisi daha çok sever kimisi çok sevmez. Üstelik G noktanı henüz bulamamış oolabilir partnerin.
Abartılmıyor, haftada 2 kez yapıp zevki azalmayan da var. Kişiye bağlı yani.
3 ya da 4 ay mııı. Sen aseksüelden de ötesin ya :D. aseksüel sevgilim 2 haftada bir yeter diyordu :D
Bazıları tükenecek diye korkuyor sanırım ben daha baslamsdım 😀
Herkes biliyor artık bu işi yaptığını
Ne dkdjxnxbxb
Artık senden isteyen olur çünkü bakire değilsin engel kalmadı çoğu erkek bunu düşünüyor
Seni iyi beceren denk gelmemiş sanırım
Partnerinde iş yok 🙂
Karşındaki pert sanırım
Libidon çok düşük demekki
Acaba yanlış yapıyor olabilir misin? Dkddkdkd
Yoq artik fjjdbdbbdbf
Niye olmasın, tek bir formülü yok sonuçta göreceli bir kavram 😂
Partnerde iş yok o zaman
Libidon düşük senin
Bilmiyorum yaşamadım
Partnerin demekki tatmin etmiyo
Hz Muhammed sjav kimdir tanıyan var mı
Çok abartılıyor
yetmez :D
Partnerinde iş yok
Kaç yaşındasın