Eşimle ailesinin yanında beni annesine karşı savunmadigi için çok sert kavga ettik ve ben en son bosanicam senden dedim annesi babası bakarken esim de o an kolumdan zorla tuttu odaya götürdü sinirli sekilde bir daha asla öyle şeyler demeyeceksin dedi ve seks yapmaya başladık beni zorladı biraz. odadan çıkınca esim olayları düzeltti ama akşam annesi odada seks yaptığımızı anladı sanırım ve kadın bosanicam dedikten sonra nikah düşer sizinki zina olur bir daha dikkat et dediklerine dedi bana sizce biz zina mi yapmış olduk şimdi?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılDört mezhebe göre erkek eşini, eşi âdetli iken veya onunla ilişkiye girdiği temizlik döneminde bir talakla boşayabileceği gibi birden fazla talakla da boşayabilir. Eğer eşine; “seni üç talakla boşadım” demişse aynı anda üç talak meydana gelir ve evlilik tamamen sona erer. Şarta veya belli bir zamanın gelmesine bağlanan talâk da geçerlidir. Ne boşama sırasında ne dönme sırasında ne de iddet bitiminde ayrılırken şahit bulundurma şartı vardır! Erkeğin eşine dönmesi halinde iyi niyetli olup olmadığına da bakılmaz.
Oysa bütün bunlar Kur’an ve Sünnete aykırıdır! Talak sûresinin 1 ilâ 3. ayetlerinde boşama ile ilgili hükümler ayrıntılı bir şekilde izah edilmiştir. Eşini boşamak isteyen erkeğin yapması gerekenler şunlardır:
1. İddet içinde boşamak. Yani kadın âdetli olmayacak, ilişkiye girilmemiş bir temizlik döneminde olacak. Âdet döneminde kadını boşamak mümkün olmadığı gibi ilişkiye girilen bir temizlik döneminde de boşamak mümkün değildir.
www.fetva.net/.../...digini-tespit-icin-midir.html
2. İddeti saymak,
3. Kadını evden çıkarmamak,
4. Kadının evden çıkmaması,
5. Süre içinde veya süre sonunda iyilikle tutmak veya iyilikle ayırmak,
6. Kadını gerek boşarken gerek dönüş sırasında ve gerekse ayrılırken iki âdil şahit tutmak.
Resûlullâh, eşini bir defada üç talakla boşadığını söyleyen kişilere Talak sûresinin 1. ayetini hatırlatarak bunun sadece bir talak sayılacağını söylemiştir. (Ebû Dâvûd, Sünen, Talâk, 10; Ahmed b. Hanbel, 1/265)
Resûlullâh, Abdullah b. Ömer’in, eşini âdetli iken boşadığını öğrenince babası Ömer b. Hattâb’a şöyle demiştir:
“Söyle ona, eşine dönsün; temizleninceye kadar ayrılmasın. Sonra eşi âdet görüp tekrar temizlenirse bundan sonra ister devam etsin, isterse ilişkiye girmeden onu boşasın. İşte bu, o iddettir ki, Allah kadınların ona göre boşanmalarını emretmiştir.”20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam Mike Mike vazgeçirmis boşanmaktan resmen 😂
218 Yorumla
Soran+1 yılAhaha off😂🙈
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂 olayı özetledim kısaca mesele bu bence 😂
Soran+1 yılRezil oldum :D
Cevap sahibi+1 yılOlayın zorlama kısmına takıldım ama bu rızanın dışında mı oldu gerçekten?
Soran+1 yılBaşta öyle oldu kolumu sıkarak odaya götürdü etegimi açtı falan ama sonra ben de istedim zevk aldım yani
Cevap sahibi+1 yılHııı tam olarak zorlama yok yani birazcık kaderine teslim olma durumu olmuş
Soran+1 yılYani😐😐
Cevap sahibi+1 yılHerşeyin çözümü her zaman vardır sadece konuşabilmek gerek ufak tefek şeyler de hemen yıkıcı olmak ciddi zarar verir evliliğe birazcık daha sakin ol bence 😉
Soran+1 yıl3 yıldır ilk kez bu kadar delirdim ama ya cidden o an bosanabilirdim
Cevap sahibi+1 yıl3 yıl mı yaş kaç ki ne kadar erken evlenmişsin 🙄
Soran+1 yıl26 ben 32 o
Cevap sahibi+1 yıl23 yaşında evlendin yani çok erken değil mi peki
Soran+1 yılErkendi aynen
Cevap sahibi+1 yılEeee çok mu sevdin gerçekten Peki
Soran+1 yılSevdim o da beni çok sevdi gerçekten ama beni ailesine bazen çok ezdiriyor ağlıyorum
Cevap sahibi+1 yılAilesiyle birlikte mi yaşıyorsunuz peki
Soran+1 yılHayır ama aynı sehirdeyiz
Cevap sahibi+1 yılBence bunu savaşa çevirmek yerine daha ılımlı olmanı tavsiye ederim şahsen büyüklere karşı biraz sakin olmakta fayda var çünkü konu nedir bilmiyorum ama senin şahsına yönelik bir saldırı yoksa tabi ki sakin ol derim ben
nikah o Kadar Cabuk düsmüyor, zina degil yani
asil takildigim aile yaninda o sekilde kavga etmeniz
hadi öyle bir kavga edildi, o anda, evde aile varken, iliski yasamak hangi akla hizmet
cok tuhaf bir durum11 Yorumla
Soran+1 yılNormalde kavga etmezdik öyle ama cidden uzun süredir sabrim kalmadı artik
+1 yılSenin boşanacağım demen bir şey ifade etmez. Erkeğin demesi gerek ve 3 defa demesi gerek, ayrıca başka şeyler de vardı sanırım nikahın düşmesi için. O kadar kolay değil yani.
12 Yorumla
Soran+1 yılBu kadın niye böyle diyor o zaman
- +1 yıl
Kadının dediğine bakacağına araştır, öğren.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
58Cevap
Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sende dikkat et söylediklerine
20 YorumlaBunlarda nikahı etti oyuncak, kardeşim dini nikah erkeğin eşini 3 talak ile "boş ol" demesiyle düşer ve eşi ona o andan itibaren haram olur. kadının dini nikahı bozması içinde eşinin ona karşı sorumluluklarını yerine getirmediğine dair bir şahit ile hakime başvurması ile haklı ise hakim tarafından bozulur. talak ile boşandıktan sonra ta ki sen başkası ile evlenip boşanana kadar nikahınız tekrar edilemez boşayıp pişman olanlar da "hülleci" denilen birini bulup karısını onunla nikahlatıp boşatana kadar ki bununda derinlemesine araştırınca sıkıntılı yanları var nikah düşmez. bu işler çok ciddi meselelerdir. inancımızda 1. küfür (allahı inkar etme) 2. Nikah 3. Talak (boşama) bu üç şeyin şakası da ciddidir, kesinlikle bu konularda şaka yapılmaz.
24 Yorumla
Soran+1 yılAma biz imam nikahı yaparken hoca bana da boşanma hakki vermisti
Soran+1 yılDini nikahimizi kiyan hoca yanlış biliyor olamaz bence
yazıda anlatım bozukluğu var. şimdi boşanacam diyen kim? yazıya bakınca kadın gözüküyor. peki kadına boşama yetkisini kim verdi? islamda boşama yetkisi erkektedir ve 3 defa boşadım kelimesini kullanırsa nikah düşer,1. ve 2. deyişinde geri dönme hakkı var ama 3. den sonra yok. anlatıttığından çıkan sonuç:nikah düşmemiş ve zina durumu yok.
11 Yorumla
Soran+1 yılBen dedim bosanicam diye ve benim boşanma hakkim var nikah kiyilirken hocadan istemiştim bu hakki ben
nikahınıza filan zarar gelmez nikahınız bozulmaz boşadım demiyor boşanırım bak diyor , böyle şeyler çok oluyor zinaya girmez , ama sana sen istemeden zorla ilişkiye girdigi için sana tecavüz etmiş gibi olur tabiri caizse aile arasındada olsa zorla cinsel ilişkiye girilmez
16 Yorumla
Soran+1 yılO konu biraz karışık ben de istedim o an biraz ya
Soran+1 yılKadın kafamı karıştırdı :(
Soran+1 yılKaynanam olacak kadin
+1 yıldini açıdan kadının eşini boşaması için çok az neden var.. Eğer erkek kadına dini nikahının düşmesi maksadıyla Boş Ol! diyerek üç kere tekrarlarsa nikah düşer ve tekrar evlenebilmeleri için kadının başka bir erkekle evlenip gerdek geçirmesi şartı vardır. Bu yüzden evli kişiler kızgınlıkla bile olsa Boş ol kelimesini söylerken iyi düşünmeli. Sizin olayınızda böyle bir durum oluşmuş gibi görünmüyor. Annen seni biraz daha düzgün düşün diye dini tabularla yönlendirmeye çalışmış.
17 Yorumla
Soran+1 yılİmam nikahı bozulduysa ben şimdi başka erkekle nikah kıyıp seks yapmak zorunda miyim
- +1 yıl
Kocan sana dini nikah düşürmek maksadıyla boş ol dedi mi?
Soran+1 yılO demedi ama ben nikah kiyilirken boşanma hakki istemiştim ve bosanicam senden dedim
- +1 yıl
Öyle bir hak alma olayı yok ki.
Soran+1 yılVar arastir bunu istersen
- +1 yıl
Çok araştırılacak bir durum görmüyorum ben ama bakacağım..
Soran+1 yılKadın nikah kiyilirken boşanma hakki istiyorum derse hoca kadına da dini açıdan boşanma hakki veriyor
Yok öyle bir şey, boşandım demenizle boşanmış olmazsınız. Ayrıca boşanacam demişsin, boşandım denirse böyle bir ihtimalden söz edilebilir, neyse sonu iyi olmuş.
12 Yorumla
Soran+1 yılSonu iyi oldu ama kafam karıştı
islama göre kadın erkekten sadece erkeklik görevini yapamıyorsa ve kayıpsa (savaş-sefer) durumunda boşanabilir. istersen 50 kez boşandım, boş ol de. dinen senin öyle bir hakkın yok.
erkek 3 kez diyince boşanırsınız lakin.16 Yorumla
Soran+1 yılAma biz evlenirken hoca bana da boşanma hakki vermisti
Soran+1 yılHayır var arastir kadın dini nikah kiyilirken o hakki isterse oluyor
Soran+1 yılArastir ya bu cidden var
Kayınvalide'de dünden razıymış. Selam versen, boşanmaya götürecek bir yol bulacak gibi.
Sen de saçmalama konusunda uyma kayınvalidene.18 Yorumla
Soran+1 yılNe bileyim ya kadın aklıma giriyor
Soran+1 yılSinir ediyorlar bazen ışte akıl kalmıyor
Soran+1 yılDeğil zaten cadi ya torununu annesiz büyütmek ister o oğlu kendi ve torunu..
Soran+1 yılBeni delirten o değil kocamın tavriydi ya
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 bağ vardır kardeş 3. sude koparsa nikah duser daha genç toysun belli daha bu zamanlarda böyle yaparsan isin yaş kocana sahip çık oyle adam zor bulunur ;)
15 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi nikah düştü mu bizim
Cevap sahibi+1 yılHayir 3 kere bos ol bos ol dersen
Soran+1 yılDemedim öyle aynen
Cevap sahibi+1 yılAma çok agzina bosanacam falan dersende aile ici huzurun kacar olgun ol olgun düşün basit seylerle ugrasma kocana bak
Soran+1 yıl3 yıldır evliyiz ilk kez söyledim zaten aşırı sinirlendim
Hayır zina değil ve Annen baban evdeyken ses yapmanızı kınıyorum. Tamamen rezilliksiniz
60 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılof beyinsizler abideleri resmen ya, dini nasıl basitleştiriyorsunuz. Zaten din sadece seks konusunda aklınıza gelir. Hırsızlık, kul hakkı ve benzeri günahları görmezden gelen bir millet olup seks ile bağlantılı bir konuda herkesin afkam kesmesi kadar aciz bir milletiz artık.
20 Yorumladinimize göre seni boşuycam kelimesini kadın söylerse birşey olmuyor ama erkek derse nikah düşüyor hatta hulle bile gerekiyor tekrar evlenmek icin bu bilgi kesin bilgidir.
115 Yorumla
Soran+1 yılBenim boşanma hakkim var ama hoca vermişti nikah olurlen
Soran+1 yılOldu bile ve bu bilinen bir şey dini alimler tarafından da kabul görüyor
Soran+1 yılSor gel hadi ama cevap belli zaten
- +1 yıl
Bir soruya cevap olarak: "Nikâh sırasında kadın isterse boşama hakkının kendisine de verilmesi şartıyla nikâha evet diyebilir. Bu hak, ömür boyu olabileceği gibi, belli bir müddet için de olabilir." dimişiniz. Bu şartlarda kadına verilen talak ne kadardır? Başka bir deyişle talağın kaçı kadına veriliyor; hepsi verilir mi?
Soran+1 yılKısaca dinen boşanma hakkim var ama ben olayın odasında değilim eşimle nikah düşmüş müdür ya zina mi yaptık biz
- +1 yıl
Değerli kardeşimiz,
İslam Hukukuna göre boşanma hakkı erkeğe ait olup, erkek bu hakkı, bizzat kendi kullanabildiği gibi bir vekil aracılığıyla da kullanabilir. Bu vekil, herhangi birisi olabileceği gibi, hanımı da olabilir. Kişi boşanma yetkisini üçüncü kişiye verdiğinde, bu yetki vermeye tevkil üçüncü kişiye de vekil denir. Fakat kişi, bu boşanma yetkisini bizzat eşine vermişse, bu yetki vermeye “tefviz-i talak” hanımına da “mufavvaza” denir.1
Belirtmek gerekir ki, bu yolla kocalarından boşanan kadınlar enderdir. Hem kadınlar İslam’ın kendilerine verilen haklardan habersiz olmaları, hem de böyle bir talepte bulunan kadınların hoş karşılanmamış olması, tefviz-i talak müessesini teoride bırakmıştır.
Tefviz-i Talakın Tanımı:
Kelime tefviz, bir işin tasarruf ve idaresini başkasına vermek ve havale etmektir. Tefviz-i talak ise, İslam Hukukunda, ‘’Erkeğin sahip olduğu boşama hak ve yetkisini hanımına vererek, boşanmayı onun irade ve isteğine bırakması.’’ şeklinde tarif edilmektedir. Bu - +1 yıl
efviz-i Talakın Tanımı:
Kelime tefviz, bir işin tasarruf ve idaresini başkasına vermek ve havale etmektir. Tefviz-i talak ise, İslam Hukukunda, ‘’Erkeğin sahip olduğu boşama hak ve yetkisini hanımına vererek, boşanmayı onun irade ve isteğine bırakması.’’ şeklinde tarif edilmektedir. Bu vekaletten faklı bir tasarruf olup, bundan kocanın vazgeçme hakkı yoktur.2
- +1 yıl
Tefviz-i Talakın Çeşitleri:
Tefviz, zamanla sınırlı olup olmamasına göre üç kısma ayrılır.3
1. Mutlak Tefviz: Bir talak ile sınırlı olmayan tefvizdir. Kocanın hanımına ‘’Sana kendini boşama yetkisini verdim.’’ (boşan) demesi gibi.
2. Süreli Tefviz: Belirli bir süre için kocanın hanımına, boşanma hakkı vermesidir. ‘’Sana kendini boşama yetkisini sefere gittiğimde verdim.’’ demesi gibi.
3. Genel Tefviz: Zaman açısından bir sınırlama yapmadan kocanın boşanma hakkını hanımına vermesidir. “Sana kendini dilediğin zaman boşama yetkisini verdim.” demesi gibi.
Tefviz-i Talakın Meşru Oluşu:
Tefvizin meşru olduğu ayet ve hadisle sabittir. Kur’an’da: - +1 yıl
’Ey peygamber! Eşlerine şöyle söyle: Eğer dünya dirliğini ve süsünü (refahını) istiyorsanız, gelin size boşanma bedellerinizi vereyim de, sizi güzellikle salıvereyim. Eğer Allah’ın Peygamberini ve ahiret yurdunu diliyorsanız, bilin ki, Allah, içinizde güzel davrananlar için büyük bir mükafat hazırlamıştır.’’4
- +1 yıl
sorularlaislamiyet.com/nikah-sirasinda-kadina-bosama-hakkinin-verilmesi-tefviz-i-talak-hakkinda-bilgi-verir-misiniz bu link de sorunun cevabnını alırsın
+1 yılSaçmalamış yok öyle bir şey ayrıca özel hayatınıza müdahale etme gibi bir hakki yok saygısızca bir davranış karı koca arasında tabiki tartışma olur önemli olan büyütmeden uzatmadan kısa kesmek
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe alaka yaaa. Dusmez. O zaman biz her ay bosanmis oluyoruz esimle. Esimde sen gibi, her ay en az bir kere bosancam senden der yani
15 Yorumla
Soran+1 yılBen ilk kez dedim 3 yıldır evliligimizde
Cevap sahibi+1 yılBizde uc yil evliyiz. Neden bu noktaya geldiki...
Soran+1 yılDelirtti beni ya ailesinin yanında beni savunmuyor ben cildirdim en son herkes bana bakarken bosanicam senden dedim şok oldu zaten
Cevap sahibi+1 yılIyi yapmissin ya. En sevmedigim erkek tipi... Beni takip edermisin gizliden cikayim
Cevap sahibi+1 yılTamam mi
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHayır, boşanıcam demekle boşanılmaz. Boşanmak o kadar kolay değil işte, şu şekilci ve cahilce yaklaşımlardan kurtulmadığımız sürece eremeyiz refaha...
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Miilenâ Boşanma hakkı ilsmaiyette erkeğin elindedir. Eğer ki nikah sırasında mihri yerine boşanma hakkı almadıysa yahut nikah sonrası da bu hakkı koca devredebilir, bu hak elinde yok ise zaten kadının boşanma hakkı bulunmamakta. Erkeğin ise boşanayabilmesi için gereken şartlar ayrıntılı olarak Talak Suresin de mevcuttur, lütfedip okuyunuz.
Soran+1 yılBen boşanma hakki aldım ışte nikah sirasinda
Kadinin bosanacagim demesiyle nikah dusmez.
Erkeginde fantazi dunyasi iyiymis112 Yorumla
Soran+1 yılNikah düşer diyor kadın ama
Soran+1 yılBiz imam nikahı kiyarken bana da boşanma hakki vermişti hoca ama
Soran+1 yılHayır ya nikah kıyılırken kadin ben de boşanma hakki istiyorum dini anlamda derse oluyor o sen yanlış biliyorsun
Soran+1 yılŞimdi eşimle dini nikahimiz hala duruyor yani
Soran+1 yılİyi bari
Soran+1 yılGayet oldu ışte
- Cinsellik konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılBoşanacam demek nikahın düştüğü anlamına gelmiyor. Ciddi bir kararla 3 defa boşol boşol boşol demediğin sürece nikah düşmez.
10 Yorumla
+1 yıltamamen ıstem dısı degılıs gıbı seks olayı. kadın da bosanmayın ıstedıınden zına ıle korkutuyor bence senı. kocanın senınle beaber olmasını zına olmadıgnı dusnuyorum
10 YorumlaYav ne alakası var. Nikah öyle kolay kolay düşmez, bir lafla hiç düşmez.
10 Yorumla
+1 yılKadın haklı oturaklı olun siz de. Bu meseleyi de araştır sen de her şeyde boşancam deme... Kadın itaatkar olur beya
10 Yorumla
+1 yılSacmaligin daniskasi onsan kavga edemeyecek mi kral. bile var ona da inamam ya uc kere bosol diyeceksin bosalirsa erkem bosalma. var :)
10 YorumlaErkek 3 kez boş ol boş ol boş derse nikah düşer kadının demsiyle değil rahat ol.
10 YorumlaYoo ne alaka onun kastettiği 3 defa boşol deme olayında geçerli
10 YorumlaSenin demenle boş olunmaz eşin sana derse boş olursun tabi senin demen onu tahrik eder oda der sinirlenirde ozamn sıkıntı yapma bidaha
10 Yorumla
+1 yılNasıl ya conv k zeybek nuslirdu aslında ama gizlisn
10 Yorumla
+1 yılinsallah korunmusinzdur yoksa cocuck isteksis skis mahsulu olcak
10 YorumlaCinsellik konusunda 11,6b cevap paylaştı. Hayır öyle demeyle olmaz en azında o şekilde demeyle
10 Yorumla
+1 yılErkeğin 3 kere demesi ile nikah düşer. Senin demen bir şey ifade etmiyor
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılSaçma sapan konuşmasın nikah düşermiş. yok ebenin...
10 Yorumla - Cinsellik konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılKaynana söyle aklına kendine saklasın yok. öyle birşey siz doya doya sevismenize devam edin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşanacam demek boşandım demek değildir ve dinde bu hak erkeğindir. Nerden anladı seks yaptığınızı?
114 Yorumla
Soran+1 yılAnlar o her şeyi ya çok fenadir
Cevap sahibi+1 yılÇok mu ses çıkardın?
Soran+1 yılBiraz
Cevap sahibi+1 yılDaha çok zevk almışsındır normalden ;)
Soran+1 yılBaşta zorla kolumdan tutup etegimi açarken çok sinirlenmistim ama
Cevap sahibi+1 yılHer kadında tecavüz fantezisi vardır. Daha zevkli oluyor vahşilik girince işin içine. Eminim hiç olmadığı kadar hızlı ıslanmışsındır ;)
Soran+1 yılBaşta pek islanmadim canım acıdı sonra islanmaya basladim zevk aldim
Cevap sahibi+1 yılSevişmeden mi soktu içine?
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılAcı da zevk verebiliyor bazen ;) domaltarak mı becerdi?
Soran+1 yılMisyoner ya tüm ağırlığını üstüme verdi
Cevap sahibi+1 yılÖzelden konuşalım mı?
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin ama iyi olurdu ;)
- Cinsellik konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılalakası yok zinayla seks yapmışsınız biraz farklı olmuş.
10 Yorumla
+1 yılYok beya tamamen resmi sen bosanalim demisin oda bosaltayim anlamış 😃😃😃
10 Yorumla
+1 yıllan ne alakası var kaynanan seni yemiş
22 Yorumla
Soran+1 yıl66 yaşındaki kadın?
- +1 yıl
30 yaşında olcak hali yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılsıkıntı yok devam evliliğinize ama bir daha söyleme. ilan etmediniz sinirle söyledin sorun yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçmalamayın mk arap çöllerinde mi yaşıyosunuz bune yobazlıktır
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBüyük günaha girmişsin.
111 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılZina yapmışsın ya işte.
Soran+1 yılO zaman ben şimdi başka erkekle dini nikah kıyıp seks yapmam sonra bosanmam mi lazım tekrar eşimle evlenebilmek için dini anlamda
Cevap sahibi+1 yılEvet, seks yapmazsan olmaz zaten.
Soran+1 yılEğer dini nikah düştüyse parasıyla bir üniv öğrencisiyle nikah kiysak 1 2 saat sonra bosol dese olmaz mi
Cevap sahibi+1 yılOlabilir ama seks yapmazsan sayılmaz.
Soran+1 yılNasıl seks yapayım ya tanımadığım adamla olmaz yani
Cevap sahibi+1 yılOlmaz öyle. Nikah kıyıcan ya işte, helalin oluyor.
Soran+1 yılOlmaz ya öyle şeye esim olse izin vermez
Cevap sahibi+1 yılBoşanmışsınız ona laf düşmez.
Soran+1 yılYa şimdi ciddi ciddi nikahimiz düştü mu biziim
+1 yılŞer'î hukuk ile idare edilmiyoruz, ne talakı.
10 Yorumla
+1 yılKaynanan sana ayar vermis😂☻
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Cahillik akiyor resmen..30 Yorumlabu kadar kolay düşmez nikah kaynanan saçmalamış
10 Yorumlabarışma seksi yapmışınız siz zina olmaz :)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTecavüze niye seks diyorsun?
10 Yorumla
+1 yılyok öyle birsey. sacmalıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl😊şaka mı ya bu
24 Yorumla
Soran+1 yılCiddiyim.
Cevap sahibi+1 yılKadının boşana hakkı yok, dini nikahın bozulması için eşinin üç sefer boş ol demesi gerekiyor
Soran+1 yılBiz imam nikahı kiyarken hoca bana da boşanma hakki vermişti ama
Cevap sahibi+1 yılBir talak verebilir
- Cinsellik konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılBosancam demekle nikahmi dusuyomus?
10 Yorumla evlisiniz zaten neyin kafası bu mk
10 YorumlaÜç kere boş olbos ol demeli
10 Yorumlaalakası yok
kaynana işte seni sevmiyor bes belli20 YorumlaCinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı. 3 kez boş ol deyince dini nikahın düşüyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadinin demesyle dusmez erkek soylrse nikah duser
10 YorumlaCinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayır. Ne zinası.
10 YorumlaHayır alakası yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbişey olmz kocan o senin güle güle ver :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçmalamış kadın. Zina olmaz
10 Yorumlasaçmalamış
10 Yorumla
+1 yılbir s g deseydin
10 Yorumla
+1 yılHayır ya
10 Yorumla
+1 yılalakası yok