15 yasinda kaynim var. ben 22 yim esimde 23 yasinda. esimin ailesini ziyarete gittik. salonda bize yer serdiler. biz herkesin uyumasini bekledik. sonra esimle sevismeye basladik kaynim kapiya vurmus duymamis abi sende flash disk var mi diye iceriye girdi pardon diyip cikmasi bir oldu :( utancimdan yerle bir oldum. kaynanama ve diger kaynima soylemis bizi gordugunu sizce esim konusmali mi kaynimla karsisina alip?
Cevabın nedir?
+1 yılSana cok dostca bir tavsiye veriorum o cocuga dikkat et her taraf ensest p*rno ve hikayeler dolu cocukta tam ergenlikte senin de gogusleri gormus simdi 3 aylik malzeme var onda seni dusunur dusunur 31 ceker ama seni yalniz yakalarsa zabdedebilecegini veya senin de onu istedigini falan kafasinda kurarsa tecavuze yeltenir dikkat et ve konusunu da acmayin bir de o cocugun ve ikizinin bulundugu bir yere falan giderken gogus dekoltesi yirtmaci bilmem vucut hatlarini cok belli eden seyler giyme hayir boyle vakalar var kurar kafasinda benim gelecegimi biliodu bak nasi dekolteli giymis falan der yani var bunlar tarihte bu yuzden ekstra dikkatli ol bence konusmayin ama sonucta esin abisi onun belki duzgunce uyarabilir olum evliyiz l*n biz bizim bulundugumuz odaya destursuz girilmez falan diye bide boyle seyler anlatilir mi l*n sapik mi olacan olum diye hani sakaya vurarak hafiften uyarabilir cunku kirilgan donemi cocugun incitmemek gerek
31 Yorumla
Soran+1 yılAnladim tesekkurler zaten onunla yalniz kalm bir evde esimde kizar bende onun ergen oldugunu biliyorum az cok :(
En İyi Cevaplar
15 yaş az değil aklı yerinde neyin ne olduğunu az çok biliyordur yanlışlık olabilir fakat neden aptallık yapıp başkalarına anlatmışki çocuk değil 15 yaş çok da az değil unutup kapatması lazımdı...
05 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyoe yaptigi yanlis
Soran+1 yılKorkuyorum bende :(
- +1 yıl
Bence ayrı eve çık ve eşine de anlat durumu.. benim kişisel tahminime göre o çocukta sapıklık var biraz bence her kişiye yan gözle bakar.. çünkü ben aynı durumu yaşasam abimle eşinin odasına dalıp öyle görsem çok utanırım kimseye anlatmam hatta o olay aklıma bile gelince utanırım eğer senin o halini anlatabiliyorsa herkese o çocuktan herşeyi bekle kardeşim.. yüzde yüz eminim o çocuk sana bile yan gözle bakar
Soran+1 yılBiz zaten ayni evde yasamiyiruz sukur ziyarete gitmistik cok gec olunca kaldik. esim zaten cok kiskanc kardeslerinin yaninda oturmam bile asla. yan gozle bakar mi bilmiyorum ama cevremde hep guzel oldugumu soylerler herkes over beni kayinlarimda ergen daha :(
+1 yılYa benim anlamadıgım bu kadar mı kudurdunuz yani ziyarete gidiyosunuz salonda yatıyosunuz 3-5 gün sevişmeseniz ne kaybedersiniz? Kudurdunuz mu hakikaten?
Ben mi anormalim acaba, ben utanırım. Annemin ya da kayınvalidemin yanındayı bırak evlerinde bile eşimle bırak sevişmeyi, opemem bile. Evlide olsanız saygıdır bence bu. Salonda yatıyosunuz, insanlar su icmeye kalkabilir, birinin uykusu kacabilir... Ne aceleniz vardı bu kadar azdınız mı arkadaslar yani? Ben saygısızlık olarak goruyorum bu davranısı, 3-5 gun birine misafirlige gitmissin, sevişmesen ölürmüsün?63 Yorumla- +1 yıl
Tebrikler en guzel cevap
Soran+1 yılEsim 1 ayligina sehir disina gitti ilk o gun bir araya geldik esimin israriyla oldu
Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Konuşma görmezden gel sadece böyle bir şey de konuşulmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılBen soyle dusundum hani abisi konussun annemlere soylemen yanlisti diye
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
42Cevap
Cinsellik konusunda 774 cevap paylaştı. baskasının evinde, yer yatağında, kilitlenmeyen kapılı odada seks.. iyi fantaziymiş...
böyle şeyler sonrası konuşulmaz, zamanla herkes unutur.. olan oldu artık düşünmek yersiz01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
Gizli Üye(36-45)+1 yılbak kendin diyorsun eşin. ve eşinin ailesinin evindeydiniz bence bunda hiçbir sakınca yok. istersen eşine söyle kardeşiyle konuşsun bak kardeşim böyle böyle diye ama sen bilirsin.
06 Yorumla
Soran+1 yılYanlis sonucta soylenesi uyarsa iyi olur
Cevap sahibi+1 yılaynen katılıyorum. hadi gördün ama ne terbiyesizliktir evin diğer bireylerine anlatması. ki bence kayınvalidenin bir güzel azarlaması lazımdı kaynını.
Soran+1 yılKizmis onada zaten sen niye gidiyorsun o saatte diye. banada dikkatli ol kizim
Soran+1 yılDedi
Cevap sahibi+1 yılkısacası bence fazla kafana dertetme sonuçta çocuğun hatası.
Soran+1 yılTesekkurler
+1 yılziyarette rahat durmazsanız öyle olur :) konuşmaya gerek yok, ayıp bişey yapmadınız sonuçta..
03 Yorumla
Soran+1 yılAma gidpi soylemesine kizdim kaynanamda dikkatli olun biraz dedi :(
- +1 yıl
o onların ayıbı. Öyle pat diye karı koca odasına girilmez, namahrem diye bişey var. Bunu bilmeleri lazım. 15 yaşında biri de söylemesi doğal, daha çocuk. Safmış..
Soran+1 yılEvet saf bor cocuk
+1 yılutanacaksın tabi yaptığınız terbiyesizlik evliyseniz evlisiniz misafirlikte bunu yapmanız cahillik çocukluk başka bişi değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOoo o çocuk senin çıplak halini düşünerek kim bilir kaç kere mast. yapacak fena durum. Bence sallayın, kimse size niye düzüşüyorsunuz demez evlisiniz. keşke kapıyı kitleseydiniz.
11 Yorumla
Soran+1 yılKapi kitlenmiyordu eski model anahtarida yoktu :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılSizdeki de tuhaflık. Kaynanana gidip sevişilirmi, 2 gün bekleyemedinizmi ya, hay yarabbim. Çocuk da tam terbiyesizlik etmiş
13 Yorumla
Soran+1 yılBizimkiside sacmada esim 1 aydir sehir disindaydi ozlemistik birbirimizi :(
Cevap sahibi+1 yılOlan olmuş zaten ama çocuk terbiyesizlik etmiş. Eşin konuşsa da ne dicekki bence hiç tekrar açılmasın konu.
Soran+1 yılHaklisin bencede :(
+1 yılEvlisiniz normal böyle şeyler. Bir dahaki sefere ev dışında olduğunuzda kapıyı kitlemeyi unutmayın..
01 Yorumla
Soran+1 yılKapinin anahtari yoktu
+1 yılTabiki de böle bir ortama girilmeyeceğini anlaması lazım
12 Yorumla
Soran+1 yılYani birde soylemis kaynanama kadin da biraz dikkatli olun dedi utandim :(
- +1 yıl
Anladım
Soylemeli 15 lik olan salak biraz sanırım karşisna alıp knuşşun eşin
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin tesekkurler
+1 yılEsin ya o senin takma kime dilerse desin sıkıntı etme
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki tesekkurler
+1 yılÖnce eşine kaynınla yakalandın sandım asdafghjklş. Daha uyanamamışım. Elemana iyi malzeme vermişsiniz :)
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alakasi var
Bence azina vursun neden millete soyluyoki evli insanlarsiniz doğal bisey buda yinede bos bogazmis
00 YorumlaSanki aylardir birbirinizi gormemis gibi isin basina gecerseniz kalabaligin icinde olacagi o
02 Yorumla
Soran+1 yılBoyle olacagini bilsem :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapının anahtarı yoktuda oda da hiçmi malzeme yoktu ınsan kapının arkasına birşey koyar en olmadı yatagı kapının önüne çekersiniz.
00 YorumlaCinsellik konusunda 369 cevap paylaştı. 15 yasindaki çocuktan hersey beklenir:D konusacak bir durum yok herkesin basina benzer olaylar gelmistir
02 Yorumla
Soran+1 yılHimm peki
Gizli Üye(36-45)+1 yılsuçlu olan sizsiniz misafirliğe gitmişsiniz edebinizle uyun
40 Yorumla
+1 yılne konusacak eşimle sevişiyoduk özür dilerim falanmı diyecek
06 Yorumla
Soran+1 yılHayir soylemesinin yanlis oldugunu
- +1 yıl
yani sende kaynım beni dikizliyo dersin o boku yer tehdit et cocugu
Soran+1 yılYok iftira atmam
- +1 yıl
o zaman kaynınında gönlünü görecen ne diyim, bu arada babaevinde 2 gun rahat duramadınızmı?
Soran+1 yılNe sacmlaiyorsun sen ya !
- +1 yıl
asıl sen sacmalamıssın ve sonu kotu olmus
konuşcak birşey yok ki gördüğünden başka ne söyleyebilir
05 Yorumla
Soran+1 yılYa abisi uyarsin soylemesin yanlis oldugunu soylesin diye dedim
Soran+1 yılEksik yazmisim soylemesinin yanlis oldugunu
+1 yılHerseyini gordumu insan kapinin arkasina sandalye koyar tecrubesiz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni çıplak gördüyse banyo'da mastürbasyon yaparken sen düşebilir.. artik ona karsi mesafeli davranbiraz daha
00 Yorumla
+1 yılhiç olmamaış gibi yaşnmamış gibi yapmak en güzeli biliyormusun :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliçindeyken mı gordu ıyı barı kucak pozısyonunda olsaydın heryerını gorcektı :)
09 Yorumla
Soran+1 yılEvet icindeyken gordu :(
Cevap sahibi+1 yılsızde devam mı ettınız :D cocuk ıcerde 31 cekmıstır :D
Soran+1 yılBiraz durduk sonra dev ettik napalim
Cevap sahibi+1 yılhaha komedı ya cocugun hayallerını susleyecen
Soran+1 yılKomik degil
Cevap sahibi+1 yılcıddıyım aklına gelır cocuk ergen daha sureklı 31 cekıyodur zaten
Soran+1 yılEvet malesef a napalim
Cevap sahibi+1 yılbı sure gıtmeyın o eve
Soran+1 yılGitmeyiz zaten
+1 yılYaptigi terbiyesizlik
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet gordun neden soyluyorsun ki :(
Ayyhh tam bir romantik komedi :)
13 Yorumla
Soran+1 yılHaha sonu pek iyi degildi ama :(
Soran+1 yılEvet :))
Cinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ağzı gevşekmiş it oğlu itin..:))
08 Yorumla
Soran+1 yılAynen saf iste
Soran+1 yılOlabilir birde benim goguslerim aciktaydi biraz :(
Soran+1 yılAynen kotu oldu ya ergen sonucta :(
Soran+1 yılSag ol
+1 yılZaten evlisiniz ona ney lan...
01 Yorumla
Soran+1 yılBenide kizdiran bu
Bunun konuşulacak nesi varki? Unutun gitsin
01 Yorumla
Fikriniz kızın pisikolojisini
03 Yorumla
Soran+1 yıl:))
Soran+1 yılCocugada kotu oldu bizi o halde gormesi :(
Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. Olan olmuş. Bundan sonra daha dikkatli olun.
01 Yorumla
+1 yılGöktaşı düşer , Allah çarpar sizi
09 Yorumla
Soran+1 yılNiye?
- +1 yıl
Evliya gibi bir insana niye denmez
Soran+1 yılHey Allahin ya :)
- +1 yıl
Namaz kıl. Basitlesme
Soran+1 yılKiliyorum
Zaten cok sukur- +1 yıl
Karakterini etkilememis
- +1 yıl
Ukan ksdin kocasiylada mi sevismicek nasi bir kafa var l*n sizde
Soran+1 yılKipdigim namazin karakterime etki edip etmedigini kabul olup olmadigini Allah bilir. siz ibadetlerinizin kabul olduguna kesin emin misiniz?
- +1 yıl
Sevismek iyidir sevisilen toplum savasmaz kardesim toplum icin sevisiriz
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1 gün sabredemediniz mi? :)))
14 Yorumla
Soran+1 yılEdemedik iste yanyana gelmeye gorelim :) boyle rezil oluruz
Cevap sahibi+1 yılUnutulur gider bu yaşlar isteğin en yoğun olduğu dönem, sessiz kalın üzerine düşmeyin...
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
çocuk flash diski takmayı öğrenmiş
00 Yorumlaömrü boyunca seni düşünecek galiba kaynın :)
11 Yorumla
Soran+1 yılYok artik sanmiyorum :(
Çok doğal birşey , Kapatın gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılSoylemesine kizdik biraz
+1 yılHerkes yapıyor sorun ne ki?
08 Yorumla
Soran+1 yılEvetde gidip soylenesi sacma degil mi? Birde cok feci bir durumda gordu yani :(
- +1 yıl
E dikkatli olun dediyse sorun yok sanki ne olacak kaynın senin bir yerini görmediyse :D Kaynın ne ya 15 yaşında çocuk :D
Soran+1 yılGordu malesef :(
Soran+1 yılAdini vermeyeyim diye kaynim dedim :)
- +1 yıl
Sizde oha yani.
- +1 yıl
Yerini mi buuldunuz orda o kadar ileriye gidiyorsunuz :D
Soran+1 yılEsim sabirsiz iste :(
- +1 yıl
:D :D olaya bak ya :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılnormal yani senin helalin takmayın
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki tesekkurler :)
Cevap sahibi+1 yıltam çıplak görmedi umarım
Soran+1 yılYok gormedi
Cevap sahibi+1 yıle tamam zaten bu salak değilse 16 yaşındaysa leyleklerin olmadığını normal olduğunu anlamıştır hiç üzülme kime ne sen takma
+1 yılÇocuga iyi malmeze çıkmıştır
01 Yorumla
Soran+1 yıl:((
+1 yılTerbiyesizlik bence birisine söylemek
02 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
- +1 yıl
Eşin uyarsin bence
Memelerini gordumu senin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaynında ergenlik çağında kesin seni hayal eder
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet 15 yasinda
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam eşin becerirken'mi seni gördü?
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKusura bakma ama bu cocuk gittikten sonra seni öyle kendi beceriyomuş gibi düşünüp 2-3 kere çekmiştir.
Soran+1 yılEvet oyle gordu
Cevap sahibi+1 yılO çocuk seni hayal edip bosalmıştır. Sana hep farklı gözle bakar seni becermek ister.
Soran+1 yılAy yok artik
Cevap sahibi+1 yılTam gögüsler açık kocan seni hallederken gördü dimi?
Soran+1 yılGoguslerim cok acik degildi evet oyle gordu
Cevap sahibi+1 yılO an gidip wc'ye çekmiştir o halinizi düşünüp.
Gizli Üye(30-35)+1 yılGit gel esnasında mı?
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet :(
Cevap sahibi+1 yılSadece annesi babasına mı söyledi peki
Soran+1 yılAnnesine birde kardesine demis
Cevap sahibi+1 yılAbisine yani
Soran+1 yılYok ikiz kardesine o da 15 yasinda
Cevap sahibi+1 yılİkisi de erkek mi
Soran+1 yılİste ikizi yani o da erkek
Soran+1 yıl15 yasinda ikizler
Cevap sahibi+1 yılUnut gitsin ne olacak herkes yapıyor çocuk biraz salakmış
Soran+1 yılEvett
Sonucta nikahli esin bisey olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaynanan niye konuşuyor ki
00 YorumlaNe var bunda mk
021 Yorumla
Soran+1 yılBir sey yokta soylemesi sacma
Soran+1 yılYaoar mi ki sanmiyorum oldururum onu valla
Soran+1 yılYok saf bir cocuk yapmaz
Soran+1 yılDogru valla :(
Soran+1 yılBattaniye vardi :(
Soran+1 yılGoguslerim acikti cok az
Soran+1 yılMisyoner pozisyonuydu
Soran+1 yılDurduk biraz esim skin ol uzulme falan dedi sonra devam ettik yine
Soran+1 yılEvet o da diyor cekeyim bir kulagini uyarayim diyor
Soran+1 yılNe alaka paranoyak oldugumu nerden cikardin bilmiyorum ayrica ne yaptiginu banane
+1 yılgeçti borun pazarı
04 Yorumla
Soran+1 yılAma yanlis soylemesi ve yasi kucuk esim uyarmali bence
- +1 yıl
salla bır an önce evinize gidin
Soran+1 yılGittik zaten
- +1 yıl
kocman çocuk bılmıyormu denıp denmıyecenı
+1 yılOlsun canım
01 Yorumla
Soran+1 yıl:((
kötü olmuş :p