Erkek arkadaşımla sevişmelerimiz gün geçtikçe daha ileri gitmeye başladı ve o gün geçtikçe daha fazlasını istiyor neden böyleler bu arada 2 yıllık ilişkimiz var yaklasık 6 aydır da sevişiyoruz
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgililik, nişanlılık ve evliliğin ilk 6 ayında erkek müthiş istekli bayan ise çekingendir. 😆😆 erkek kovalar bayan kaçar. Erkek kovaladıkça bayan daha da fazla kaçar.😆😊 hep daha fazlasını ister. Bayan da ister ama bilinçaltı ona engel olur. Bunun Evlenmeden yanlış olduğu söyler. 😊😊 sendeki durum da aynen bu. Aslında daha fazla zevk almak istiyorsun ama iradene hakim oluyorsun. 😊😊😊
Ama evlendikten 6 ay sonra erkeğim isteği azalır ve sen onu evin içinde kovalamaya başlarsın.. oda kaçar 😆😆😆
Kısacası bu değil mi😊😆015 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız aslında bilinçaltından kaynaklı istememe suçluluk yoksa bende onu seviyorum bunu yaşıcaksam onunla yaşamak isterim sadece
Cevap sahibi+1 yılToplum ve çevre baskısı cinselliğin evlenince olması gerektiğini bilinçaltına işliyor 😊😊 Buda kendini suçlu hissetmeni sağlıyor. Aslında böyle bir durum olmazsa sen kovalar sın o kaçar 😜😜 sizdeki istek bizim en az 3 katımız. Ama senin yaptığın doğru. Bazı şeyler evlilik sonrasına kalması lazım😊😊
Ama sevişmelerin birinde kontrolu kaybedebilirsin. 😊😊 birde sana oral yapıyor da o an bilinçkaybı bile yaşarsın 😆😆
Yaşıyorsun değil mi😊😊
Soran+1 yılYok ben müsade etmiyorum 1 kere yaptı ama bişey hissetmedim hatırlamıyorum biraz alkollüydüm çünkü
Cevap sahibi+1 yılOral yapıp bir şey hissetmemen malesef ciddi sorun. Sevişirken bile pek zevk almıyorsun değil mi. Bu ciddi sorun malesef. İlerde sana orgazm olamama sorunu olarak geri dönecek malesef.
Hatta mastta bile tam orgamz olamıyorsun değil mi
Soran+1 yılHiç yapmıyorum mast falan bişey hissetmediğim içinde istemiyorum sadece yoruluyorum ben ona sarılıp uzanmayı seviyorum sadece bu
Cevap sahibi+1 yılAaaa çok ciddi sorunlar var malesef. İlerde orgamz olamama ve cinsel soğukluk olarak sana geir dönecek malesef. Şu günlerde isteğinin çok fazla olması lazım. Bu sorunu çözmen lazım. Peki nasıl yapacağını biliyormusun
Soran+1 yılBilmekde istemiyorum açıkcası iğrenç geliyor bana
Cevap sahibi+1 yılPeki hangi hazları tadacağını biliyormusun.
Bacaklarda çok yoğun uyuşma
Vucutta çok şiddetli titreme
Vajinanın kalp atışı gibi kasılması
Ve geçici bilinç kaybı olacak😊
Bakın evlilikte ne yapacaksın. Senin yaşlarındaki bayanlar isteği kontrol altına almakta çok zorlanıyorlar😅😅😅
Soran+1 yılBilmiyorum artık yaşayınca görcez herhalde
Cevap sahibi+1 yılUnuTam her bayANIN evlenmeden önce mast ile önce orgazm olma alışkanlığı dsha sonrada kısa sürede orgazm olma alışkanlığı kazanması lazım
Cevap sahibi+1 yılBunun için özel teknikler var. Onları kullanman lazım
Soran+1 yılHiç sıcak bakmıyorum telefonda erkek arkadaşım yaptırmak istiyo ama yapmıyom
Cevap sahibi+1 yılZaten o şekilde orgazm olman zaten imkansız.
Senin kendin yapman lazım. Özel bir teknikle
Soran+1 yılYok ya olmim
Cevap sahibi+1 yılİlerde sorun yaşamaman için söyledim 😊😊
+1 yılÇünkü seks yapmayı bilmiyoruz. Seksi gir çık olmadan yapamayacağını sanan insanlar o gerçekleşene kadar daha fazlasını isteyecektir. Amaç sevişmek değil içinize girmek. Çünkü seks ancak böyle olur sanıyor. Oysa seks çok daha geniş bir olgudur ve birleşme sadece çocuk için yapılır. Asıl seks te vajina penis birleşmesi yoktur. Bunu artık anlayın ve öğrenin...
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin de istememen tuhaf ben sevgilimle ilk zamanlar sadece sevişirken hep ben ileri götürdüm hatta penisini bile ben soktum kendime o hep sadece sürtüyprdy sürterken tam oradayken içime ben bastırdım
00 Yorumla
evet yaa dibini ulmadan rahatlamaz bunlar canım yaaa
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın valla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
33Cevap
+1 yılZinanin ucu bucagi yoktur
Bir kere zinaya bulastin mi artik hep daha fazlasini istersin.
Cunku doyumsuzlugun sonu felakettir ve zinayapan felaketi tadacaktir30 YorumlaNe bekliyordun ki suc sende basta kabul etmeyecektin kabul etmissin simdi mızmızlanmanın alemi yok sen ne yap biliyormusun tamamen ver gitsin sende kurtul o da kurtulsun zaten temiz sayilmazsin
03 Yorumla
Soran+1 yılTemizim demedim
Soran+1 yılBırakmaz biliyorum öyle korku yok zamanında olsun istiyorum yani şuanda sevişmek istemiyorum ama nasıl olduğunu anlamıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yıl2 yıllık bir ilişki var illaki sınırlı da olsa cinsellik olacak. Daha fazla beklenti illaki olacak çünkü birbirinizi seviyorsunuz.
12 Yorumla
Soran+1 yılTabiki ama her seferinde dahasını istemesini anlayamıyorum belli boyutta kalsa daha iyi
- +1 yıl
Bunun sınırını sen koruyacaksın :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılçünkü daha fazlasını merak eder. erkekler değil bütün insanlar böyle.. ohoo daha kızlığını vereceksin...
08 Yorumla
Soran+1 yılAlkollüyken olmasından çok korkmustum kafam ayılınca
Cevap sahibi+1 yılöyle ya da böyle devamı gelir.. kızlığına çok önem veriyorsan ilişkide kendini kaptırıpta amaan nasılsa evlenicez diyipte izin verme.. sadece sürtünme der bam diye girer..
Soran+1 yılZar dursa ne önemi var bunları yaptıktan sonra önem veriyorum ama şöyle onla yaşayıp onla noktalamak istiyom oda evlenince usulünde olsun diyorum
Cevap sahibi+1 yılo zaman çabuk evlenin ki senden sıkılmasın ciddi bir ev erkeği olsun :D
Soran+1 yılİlk defa bu aralar evlenmek için tutturuyor
Cevap sahibi+1 yılseviyorsan evlen derim.. yoksa geç olabilir.
Soran+1 yılHaklısın teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılhadi bakalım balayında bol bam bam bamlar :) :)
bence daha ileri taşıma olayı erkekler doymaz hep fazlasını ister fazlasınada evlenmeye bırakmalısın yoksa değerini kaybedersin
05 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum ama anlatamıyom
Soran+1 yılHaklısın o yüzden bende istemiyorum ama bian içinde buluyom kendimi bunu onlada konstum ama değişen bişey yok
Soran+1 yılHerkez bu zihniyetde değil maalesef
+1 yılKapıları aralamak istiyor tadı almış bir kere kolay vazgeçmez
00 Yorumla
+1 yılilerde sıkılır merak etme.. hevesini alsın hele bir .
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 444 cevap paylaştı. Doymuyordur isteksiz olam bence ilişkiyi kötü etkiler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDibini bulunca rahatlayacaktır. Biraz da öyle gider sonra da sıkılır.
00 YorumlaŞu an ne derecede mesela?
02 Yorumla
Soran+1 yılSevişmenin en ileri derecesi işte
+1 yılHayal dünyandan çıkmayı dene
00 Yorumla
+1 yılBen dokunmam şahsen kıza o fırsatı vermem :)
00 Yorumla
+1 yıldaha fazlası derken. ne ıstıyor daha vazla?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılbaştan yaparsan ister durur
04 Yorumla
Soran+1 yılİnan baştan nasıl olduğunu bile hatırlamıyom bir anlık
- +1 yıl
o zaman sevişme sende
Soran+1 yılBen bunu onunlada konustum bir anda gelişiyor geri çekildikçe o geliyo çekiyo öpüyo anlam veremiyorum
- +1 yıl
kardeşim canın istiyo belli istemiyosa kesin bir şekilde istemezsin yok üstüme geliyo yok çöküyo
başbaşa kalma o zaman sende gitme evine arabasına
Kadınlar daha fazlasını ister hepp
00 Yorumla
+1 yılInsan her zaman daha fazlasini ister
00 Yorumla
+1 yılErkekler doyumsuzdur. Başarılar dilerim
00 Yorumla
+1 yılElde edebileceğini bildiği için.
00 YorumlaBen istemen azla yetubirin
00 YorumlaKadınlar neden hep isteksizdir
00 Yorumla
+1 yılsen gitsende bu böyle devam edecek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılDaha fazla zevk almak için olabilir
00 Yorumla Erkek değilmi hepsi aynı
00 YorumlaSexe doğru gidiyorsunuz işte
00 YorumlaFazla verme fazlasını istemez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal olanı bu sevişme yalaşma nereye kadsr
10 YorumlaNe bekliyordun ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen istemiyon sanki böyle tip tip konuşmayın
04 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum rahatsız oluyorum
Cevap sahibi+1 yılO zmn yapma
Soran+1 yılMasum bir öpücükten oraya gidiyor ben geri çekildikce o geliyo
Cevap sahibi+1 yılMasum hiç bir öpücük yoktur k. bakma
Gizli Üye(36-45)+1 yılHergün istek artıyor cunku
026 Yorumla
Soran+1 yılBana karşı öyle normalde sapık biri hergün buluşmamıza rağmen elimi bile kaç ay sonra tuttu
Cevap sahibi+1 yılSeni kaybetmekten korkmustur şimdi bir kere verdin devamli istiyor
Soran+1 yılBöyle olmasını istemezdim nasıl buraya geldiğini anlamadım bile
Cevap sahibi+1 yılDuygularına hakim olamıyor. Belki seni yaptıktan sonra eve gidince de tek yapıyordur
Soran+1 yılAyda 1 falan gece arayıp bu tarz muhabbetler konusuyo ozaman yapıyo normalde sanmıyorum hissederdim
Cevap sahibi+1 yılEve gidince nasıl hissedeceksin ki
Soran+1 yılKonusur arar mesaj atar o şekilde anlarım
Cevap sahibi+1 yılHımm anladım. Sennle sanalda yapmak istiyor belli ki
Soran+1 yılSanalda ayda 1 2 ayda 1 falan gerçekte istiyor sanalda dediklerini de uygulamak istiyor
Cevap sahibi+1 yılHımm hafifletmek gerekir ama ilişkinin sagligi acisindan
Soran+1 yılEvet gözü aç
Cevap sahibi+1 yılBöyle olmz ama ilk günün heyecanı kalmaz. Ve artık sexden sogursunuz ilerde
Soran+1 yılşu an şehir dışında daha bir özlems beni 15 gündür yok gelmek için can atıyo
Cevap sahibi+1 yılSence niye 😁
Soran+1 yılBelli tabi niyeti ama şu var dışardaki kızlardan uzaklaşmıs sosyal medyasında bile 1 kız bile yok kendi yaptığı sey
Cevap sahibi+1 yılNe dolmuştur şimdi o var yaa
Soran+1 yılPatlasın
Cevap sahibi+1 yılSende patliyacak
Cevap sahibi+1 yıl😁😁
Soran+1 yılBana gelmeden patlasın mümkünse
Soran+1 yılŞuanda evlenmek için uğraşıyo
Cevap sahibi+1 yılEwlemek istiyorsa evlenim
Soran+1 yılİstiyo diye olmuyo evlilik için koşullar uygun değil maddi açıdan onun adına
Cevap sahibi+1 yılHımmm anldim. Ama bu kadar çok ilski iyi değil. Kusura bakma birz isim vardı beklettim :((
Soran+1 yılSorun yok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim knsmk istersen yzblrsin drtlsrz
+1 yılne bekliyordun ki
00 Yorumla
+1 yılİlk sn mi istedin
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır o
- +1 yıl
Git gide arttı mı istek
Soran+1 yılBirden olaya daldı ben hiç anlamadım yani oldu bitti sonra istemediğimi söyledim geri çekildikçe ben o kendine çekti onda istek her geçen gün arttı ve dışardaki kızları gözü görmez oldu
- +1 yıl
Sen de nasıl
+1 yıloral yaptınmı
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
artık seni elde etmek istiyor ama bence izin verme sınırı sen belirle
Soran+1 yılBende istemiyorum hazır hissetmiyorum kendimi
- +1 yıl
anal yapalım der
Soran+1 yılDedi yapmak istedi ama izin vermedim
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. seks güzel ondan