Sabah uyanınca akşam normal sohbet ederken hep yüksekler bıktım artık normal konuşulmaz mı ya cinsellikten soğudum resmen uyanınca bile nasıl yükseliyorsunuz hemen ya
3 ay
Sabah uyanınca akşam normal sohbet ederken hep yüksekler bıktım artık normal konuşulmaz mı ya cinsellikten soğudum resmen uyanınca bile nasıl yükseliyorsunuz hemen ya
rahatlayamadığı için öyle ülkemizde çoğu erkek. gece siteye git o zamanda kocam beni arzulamıyor mu artık ben çabalıyorum seks için diyen evli kadınlardan geçilmiyor. Çünkü sekse ulaşıyor, seksin her şey olmadığını anlıyor
Cevap
10Cevap
Fıtratı böyle yaratılış
Yok bu başka bir şey normal değil bu her an bu şekilde olması sorun
Ben şunu sevmiyorum doğanın kanunu fıtrat olan yaradılış orijinalden böyle olan bı şeyi birinin zorbalaması ya da yargılaması neye karşı çıkıyorsun Allah'ın emrine mi
Kanka öyle bir şey yok insanlar bunu bahane ediyor cinsellik hayatı bir ihtiyaç değil her şeyin fazlası zarar sen kendin de böylesin galiba da kabul etmiyorsun kafanıza göre ayet hadis uydurmayin sapkinliginiza da Allah'ı değil etme curetinde bulunmayın evet Allah içimize her istekten vermiştir her şeyde olduğu gibi bunun da fazlası zarar anladın mı teyzecim cinsellik kelimesi duyunca bile içi kıpırdanan ucubelerin kafasında problem vardır HEE ŞEYİN FAZLASI ZARAR.
Ben böyle değilim kadınım çünkü erkeğe verilmiş Sabah libidosu ve evet uydurma yapmıyorum sen erkeğin fıtratın da olan bı şeyi eleştiri zorbalama yargılama yapıyorsun aklında sorun olan sensin işine gelince teyze diyorsun kazık kadar kızsın neyine teyzen Olcam terbiyesiz
Fıtrat aç bı araştır kadın erkek fıtratı nedir iki cinse bu isteği vermesi nesil çoğalması istediği için peygamber efendimiz ben ümmetin çoğunluğu ile övünvem demiş tıbbi bilimsel de bu böyle bas bas doktorlar reels canlı yayın çekip cinselliği anlatıyor cahil hıç mi okumadın görmedin
Teyze lafına kuduruyor ve terbiyesizlik olarak algılıyor teyzecim ben 18 yaşındayım sen 33 teyzemsin? Abla. Mı dicem bu yaştaki birine oldu olacak kardeşim diyeyim neyse sen kandır kendini teyzecim bir gün anlarsın beni de hoş pek sanmıyorum
Banane😂
Çok haklısın, bi çay içseks mi?
Yerden göğe kadar haklısın
sen ısteksızmısın
Hayat amacimi buymuş gibi yaşamıyorum her an aklıma değil
ne sıklıkla oluyor regl donemı etkılıyormu
Regly dönemi artan libido olayını da anlamış değilim bende öyle bir şey olmuyor aksine reglye yakınım ve isteğim aşırı azaldı şu an
regl sonrası nasılsın pekı
Değilim
ben değilim
Ay ever abazalar hep😂😂
Ohooo o bir şey değil ki 😅
Daha uyanmadan vücut yüksek oluyor biz napak be
olabilir
Neyse boş ver
Yüksek uyanıyoruz