Beyler niye bu kadar isteklisiniz yedi yirmi dört? Ben kendimi yirtsam bile libidolu olamıyorum asla sizinki maşallah ne bu yapımızla alakalı bişey mi? Kızlar sizde mi böylesiniz?

Beyler niye bu kadar isteklisiniz yedi yirmi dört? Ben kendimi yirtsam bile libidolu olamıyorum asla sizinki maşallah ne bu yapımızla alakalı bişey mi? Kızlar sizde mi böylesiniz?

Vücudumuzda bizden bağımsız hareket eden bir organla yaşıyoruz canı istiyor kalkıyor canı istiyor akıyor bunun ne bizimle ne azgınlıkla alakası yok o devreye girince kan gitmiyor beyne😂
Hahahaha aq çok utanç verici olabilir bu ya, düşünsene hiç olmaması gereken bı anda kalkıyo bide bunu fark edenler varmış rezillik
Birini begenince direkt dikeliyo mu yoksa abartı mi, veya gün içinde nasıl?
Vites kolu gibi
Onunki bana kalksın isterdim ama. Libido yok hiç ama isterdim. Dövüş sporu yapiyo, sen erkeksin bilirsin, sence bununki çok aktif mi böyle canlı bomba gibi mi
Cevap
12Cevap
O bahsettiklerin sapık. Benimde çok yüksektir aöa sapıklar gibi dışa vurmam
Sen kralsın
bu genetik, beslenme şartları, fiziksel aktivite, hormon dögüsü, yaş ve birçok faktöre bağlıdır
Erkek doğası böyle senin yaşına göre çoktaaan anlaman lazımdı hayatım
Yaşım büyük değil aa 45+ biri niye böyle bişey yazsın maI misiniz aggagaa
Maymun ne alaka jdjdhdhhshsj
O maymun dedigin benim babam 😢
Ne diyon kızım ya hdjdh
Yujsek libido bende de var maalesef ve neden böyle oldu tam bilmiyorum ama rahatsız ediyor
Bende hiç yok ya 0. 31 i bile can sıkıntısından cekiyom. Bazen sinirimi bile bozuyo
Erkek misin sen
O kadar kadinliktan çıktım ki erkek sanıyorlar a dostlar 😞
31i erkekler kullanir konusmada bir kız kullanmaz
Valla bn kullaniom
Olmayan seyine mi tövbe tövbe ya ladyboy musun neyse
Aslinda o zevki alsan olursun amasyadaa
Sürekli değil, hep kalkmıyor abartmayın aa
Ama çok zorluyor beni çok istekli olmak istemezdim
Harbi empati kurunca kötü. Düşünsene çok isteklisin ama manitan bile yok yedi yirmidort el arabasi
Yani doğru manit olunca günde 5 defa ilişkiye giriyorum ama manyet olmayınca da devamlı seksi düşünüyorum düşünmek zorluyor seks yapmak zorlamıyor
Beden sürekli testo üretiyor çünkü
istekli sürüsü valla hepsi 😁abazalar
Aygır gibi dicem
hormonlarım durmuyor
Evet Bazıları öyle
Üremek
Su içmek gibi bir şey bizim için
kadınlarda da yüksek libido olur.
Bilmiyorum