1 yılşimdi bak güzelim... sorduğun soru öyle kitap cümlesiyle geçiştirilecek cinsten değil erkek neden istekli biliyor musun çünkü sen varsın senin o boynuna dökülen saçların usulca kayan bakışların bir kelimeyi telaffuz ederken dudaklarının titremesi işte bunlar erkek dediğin varlığı delirtiyor sen yürürken rüzgarın teninden izin alması var ya o an adamın aklı başından gidiyor çünkü sen geçiyorsun çünkü sen varsın çünkü senin gibi bir kadının varlığı bile bir davet gibi erkek istekli çünkü senin içindeki dişiliğin tenine değil, ruhuna işliyor gecenin karanlığında bile seni hayal ederken uykusu kaçıyor elleriyle değil, düşüncesiyle bile dokunmak istiyor sana senin her halin erotik çünkü bu doğallığın başka hiçbir şeyde yok kahkahanın titrettiği havayı bile arzuluyor erkek o yüzden istekli bitmeyen bir arzu gibi çünkü senin gibi bir kadının varlığı başlı başına bir fantezi ve sen bunu okurken yavaşça bacaklarını sıkıyorsan şunu bil bu sadece bir başlangıç
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
1 yılHepsi klavye abazası reelde ver 2 dk sürmez ereksiyonları
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sadece erkekler değil kadınlar daha çok istekli
10 YorumlaAslında tatmin olunca bir yerde kadın daha istekli olmaya başlıyor
10 YorumlaValla artık ne isteyeceğimi bilmiyorum yaş 26 ya geldi çalış babam çalış ömrümüz çürüdü bea
11 Yorumla- 1 yıl
O yorumlar ney öyle ahaha noluyor abi rüzgarın teninden izin alması falan noluyor 😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Valla şu an nedenini buradan yazamam ama epey istekliyim 😉
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÖzellikle yüzeysel bazı şeyleri yaşamak için çok çok istekli biriyim Arzum kıza yüzeysel zevkler konusunda bazı şeyleri yapan olmak
10 YorumlaÇok naz yapıyorsunuz o yüzden
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBilmiyoruz şuanda bile libido fena
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılSizde isteklisiniz ama bastırıyorsunuz
10 Yorumla Bunun cinsiyeti yok libido meselesi
10 YorumlaBende sinirlilik oluyor neden peki
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılKızlar degilmi kızlar isteksizmi
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBasit oldukları için irade yok
27 Yorumla- 1 yıl
Diyorsun ki kadınlar hiç bir zaman azmıyor, isteklenmiyor. Öyle mi?
Cevap sahibi1 yılÖyle bir şey demedim kontrol sahibi olmaktan bahsettim olur olmadık yerlerde abazalık yapmamaktan yeri geldiğinde partnerinle cinsellik yaşarsın her şey yerinde güzeldir
- 1 yıl
O zaman öyle diyelim. Çünkü arkadaş erkekler neden istekli demiş, sani kadınlar istekli değil gibi. Benim itirazım bunaydı aslında.
ERkeklerin böyle olması tamamen toplumun b... ok yemesi o da ayrı. Göster olum amcana felsefesi hala toplumda maşallah yerini koruyor
Cevap sahibi1 yılEvet doğru doğa gereği istekli falan olabilir kadınlar da istekli olabilir ama bunu da dizginleyebilir toplumun yüklediği normların arkasına sığınıp kimseyi rahatsız edemez özgürlüğünü kısıtlayamazsın ben böyleyim erkeğim azarım gözlerime irademe sahip çıkamam sen kendini kapatıcaksın diyemezsin kendine sahip çıkmayı biliceksin
- 1 yıl
Sen diye beni kastediyorsan bence ayıp ediyorsun çünkü zaten öyle biri değilim. Ama dediklerine katılıyorum. KEsinlikle öyle olmalı çünkü irade öneml ibir şey.
Lakin ülkemizde işte hem anneler hem babalar erkek çocuğa ekstra bir önem veriyor. Kaynanalığı biliyorsun.
Cevap sahibi1 yılSeni kastetmedim çoğunluktan bahsediyorum
- 1 yıl
Haa, tamam o zaman. PArdon :) Bu arada kadınlar da isteklik olabilir demişsin ki bence olmalılar da. Bastırmaları, özellikle toplum yüzünden cidden kendilerine haksızlık.
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılaçız aççççç :D
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSizin yüzünüzden 😂😍
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKadınlar değil mi sanıyorsun?
10 Yorumlakızlar neden isteksiz
00 Yorumla
1 yılEzik olduğumuz için
10 Yorumla
1 yılevet sen
10 YorumlaFıtrat
10 YorumlaKadınlar daha istekli 😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 757 cevap paylaştı.
1 yılah canim cekti
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı.
1 yılDoğasında var
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılİsteksiz olan var mı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSadece erkekler mii
10 YorumlaMam salağız
10 YorumlaKadınlar değil mi
10 YorumlaLibidomuz yüksek
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSiz de öylesiniz
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026