Kadınlar, erkekler gibi tahrik olmaz.. Bu yüzden erkeklerin "giyiminde" diz kapağı ile göbek arası "nâmahremdir"
Fakat erkekler tahrik olan yaratıklar.. Kadının, yüz ve elleri hariç heryerini setretmesi, yani gizlemesi lazım tedbir olarak.. Hatta, tokalaşmak bile haramdır, İslâm'da..
Şimdi bazı beyninin üstüne oturanlar "dindarlar herşeyden tahrik oluyor" diyeceklerdir..
Bunlar için bir not: Her erkek uçkuruna düşkün değildir! Fakat, 1000 erkekten veya kadından "olur da biri kötü nefislidir" diye o bir ihtimal için TEDBİREN HARAMDIR!
Her çıplak olandan tahrik olmam. Çıplaklık değişik bir kavram, herkes çıplakken beyin bunu normal kabul edip senin tahrik olman için gerekli hormonal değişikliği gerçekleştirmez. Ama herkes giyinikken birini çıplak görmek ya da birinin diğerlerinden farklı giyinip vücudun bir bölümünü çıplak brakması karşı tarafı aşırı tahrik edebilir. Ayrıca tahrik karşı tarafın bizde uyandırdığı duygulardır. Seksi bir kıyafetle ya da seksi iç çamaşırlarıyla giyinmiş birini çırılçıplak bir vucuda tercih ederim. :)
Tamamen çıplaklık tahrik etse bile çekici gelmez göze hitap etmez, sadece cinsel istek içerir. Ama bazı yerlerin örtülü olması cezbeder, adeta çeker, merak uyandırır.
merak ettirmeyen , hayal gücünü zorlamayan , ona dair fikirler yürütmeyi engelleyen hiçbir şey cazip , çekici, tahrik edici gelmez... çıplaklık tahrik etse de kısa sürer etkisi..
bir süre sonra göz alışır. sıradan bir şeymiş gibi... gizem her zaman heyecan yaratmıştır.
Çıplaklık tahrik edici değil bence. Çünkü çoğunlukla rahatsız edici geliyor bana. Mesela denizde falan sorun değil bikini sort mayo vs. Sıcak zamanlarda yine şortlar askılılar ama sokakta üstsüz dolaşan bir erkek görsem rahatsız olurum. Vücut fotoğrafını profiline koyanlar falan da var bana hiç hoş gelmiyor. Aksine sapkın fikirli sanal bir şeyler için siteyi kullanıyor izlenimi veriyorlar.
Kesinlikle bazi yerlerin çıplak olması hatta ciplak olmasi değil frikik dekolte mini vs tarzinda giyinip görmediğim kısmı merak etmek çok daha tahrik edici bence örnek vermek gerekirse mesela üstsüz bir kadindansa hafif transparan veya göğüs uçlarını belli eden veya derin bir dekolte çok daha seksidir tahrik edicidir
Ve yine kesinlikle her ciplak olan veya az giyinende seksi veya tahrik edici olamaz
Kadının Fizigi Degil Şehveti Önemlidir - Kusursuz Bır Fizigin İçinde Dolasan Damarlarda Şehvet Arzu Yoksa Eger Taş Heykelden Bı Farkı Olmaz Cıplaklıkdan Önce Karsımdakinin Gözlerime Nasıl Baktıgı Önemlıdır Şehvetlı Bakabılıyorsa Eger Montluda Olsa Kara Kışta Kar Kıyametde Yıne Tahrık olabılırım , ama Bos Bakıyorsa Cırılcıplak Olsa da Boş Farzetkı Poster Var Karsında ;) Bende Böyle
Hayır her zaman anadan üryan çıplaklık tahrik etmez yarı kapalı bir çıplaklık daha çok tahrik eder çünkü örtülü olan yerlere bakan insan göremediği yerlere gördüklerinden hareketle hayal gücünü devreye sokar.
Her çıplaktan tahrik olmam yahu, GOT'da Melisandre soyundu mesela, yaşlı cadı olduğunda, nasıl tahrik olalım ki o sahnede? cdn.vox-cdn.com/.../melisandre-old.0.jpg
Herkesten olacak midesiz insanlar yoktur sanırım. Çekici bir fizik göze hitap eden olmalı.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Erkekler olabiliyor fıtraten böyleler bence Çıplak güzel fizikli bir kadına kaç erkek hayır diyebilir? O yüzden ben çıplakta gezerim bana kimse karışamaz diyemez kimse
Hayir alakasi yok. Ayrica sevdim bu sorunu. Tam da senin dusundugun gibi dusunuyorum. Mesela bir kadin jartiyer ve tangayla tahrik edicidir. Cirilciplakken itici geliyor bana. Mesela kadin bikiniyle degil, etek giydiginde bacagina kadar verdigi bir frikikle tahrik edicidir.
tamamen çıplak kalan kişi yabancıların see throught dediği neredeyse içi görünüyor tarzında giymiş kişi kadar etkileyici gelmiyor. yani çırılçıplak kadın yerinde kışkırtıcı giyinen bir kadına bakmayı tercih ederim.
şu kadından tahrik olmamak mümkün mü evet olurum.. bazı yerlerinin çıplak olması hatunun sağlam bir fiziği ve etkileyeci biri olduğunun da göstergesi..
Genelde şöyle olur deniz kenarında mayolu birini görmektense mini etekli biri daha çok dikkat çekici olabiliyor. Ama bazıları da var ki sadece koldan bile tahrik olabiliyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Her çıplaklık ve her çıplak vucut beni tahrik etmez. Paylaştığın fizik çok güzel dolgun geniş kalça jartiyerle birleşince çok seksi olmuş. Bakış duruş fizik önemlidir. Kimi kadın vardır çırılçıplak olur etkilemez ama öyle kadınlar var ki giyinik omasına rağmen tahrik etmek bir yana saldırmak gelir içimden :)
İnsanın içinde bulunduğu duruma göre tahrik edicidir. İlkel dürtüleri uyarır. Her ne kadar insan gelişmiş bir canlı olsa da hala nesneleri bilinç altımız basit şekiller şeklinde algılar.
Çıplaklık tahrik edici değil bakış açısına bağlı tahrik olmak açık bir memeden tahrik olunmaz ya da ne bileyim bir göt vajinadan o tahrik kelimesi abaxanların karı çükmrk için uydurdukları birşey
her çıplak olandan tahrik olmam. Fiziği ve onu göstermesi önemli örneğin ilk fotoğraftaki gibi şeyler veya kostümler veya çıplak olup o fiziğin hakkını vermeli
o duruma gore degişiyor bence sokakda bikini ile gezen birini görünce tahrik oluyorsun ama sahilde olmuyorsun mesela ben yunanistanda cıplaklar kampına gittim iki saat tahrik oldum ama sonra sıradan gelmeye başladı ve olmadım
Ciplaklik. kesinlikle tahruk etmez beni sadece seks seks esnasinda lazim, ornek ince tep parca bir elbidr ruzgarda vucudu zarip yapissa cok tahrik edicidir kapali oldugu halde
En İyi Cevaplar