Eşimin libidosu baya düştü. 6 senelik evliyiz. bikaç aydır böyle. 2 çocuğumuz var. canlandırmak için herşeyi yaptım. romantik yemekler tatiller. Vs vs bikaç gün düzeliyor yine eskiye dönüyor sebebi ne olabilir.
Cevabın nedir?
2 cocuk ile normal olsa gerek
öncelikler degisiyor o yüzden böyle seyleri düsünmüyordur
cocuklar az büyümeye baslayinca degisir02 Yorumla
Soran+1 yılbnde ilgileniyorum çocuklarla sadece ona yüklemiş değilim
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşinizle konuşmayı denediniz mi? Tatlı dille anlatın sizi rahatsız eden şeyleri
01 Yorumla
Soran+1 yılTabiki denedim canim herseyi konusabiliriz zaten bikac gun duzeliyr snra tekrar boyle oluyr.
İlgisi azalmıştır sana karşı
012 Yorumla
Soran+1 yılama neden işte. tipim düzgün spor yaparım kariyerim var eğlenmesini eğlendirmesini bilirim. yani yakın çevremde bana yakın bile yok. etrafımızdaki evlilere bakınca oldukça ust seviye sayılırım herkes bana imreniyor. kendi arkadaşları bile. çok şanslısın der karıma sürekli
Soran+1 yılAramizda bir problem yok oldukca sevgili saygiliyiz sadece libido dustu kendiside farkinda donemsel biseymi acaba
Soran+1 yılistiyor canımda haftada 2 ye kadar düştük. normalda hafta ortlamamız 9 du en az
Soran+1 yılmesela?
Soran+1 yılnormalde pek tabularımız yok zaten 2 kişi arasında olabilecek herşeyi denedik. yani sorun renklilik değil. birden sanki hasta olmuş gibi oldu kadın bir enerji düştü anlamadım nedendir.
Soran+1 yılDostum istek yok diyrm sen diosnki anal dene :) yani yapmiyr degil ama hani eskisi kadar hevesli degil beni geri cevirmiyr zaten ama o sekilde asiei rutine biniyr is. Neyse saygili cevaplarin icin tesekkur ederim kardesjm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem