Cinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. yani evt, zaten yaşadığımız hayat insanları özellikle erkekleri "pasifleştiriyor" kadınımsı yapıyor, sistem bunu gıdalarla, ilaçlarla, algıyla her türlü yapıyor. sisteme uyumlu insanlar yaratırken aslında insan doğasını bozuyor.. o yüzden eskisi gibi sert yapan, kaslı, maskulen erkek pek bulamayacaksın! bulursan kaçırma.
01 Yorumla
Soran1 yılMaalesef oyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
1 yılBu yaşta böyleyse 40 amvarmadan seks biter , sport yapsa belki düzelir bi de farklı bişeyler olmayabilir belki , ya da psikolojik
04 Yorumla
Soran1 yılBenden tat mi almiyo
- 1 yıl
Yani ne zamandır böyle olduğu önemli , sonradan olduysa zaten birşeyler eksik derim , ama başından beri böyleyse demek git gide hiç yapmayacak bence
Soran1 yılBalayindan beri boyle. Balayi sabahinda zikse diye belklerdim uyurdu
- 1 yıl
Ooo büyük sıkıntı senin libido yüksekse kötü olur senin için
- Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı.
1 yılGüzel ve çekici giyinerek dikkatini çekebilirsin. Bıraz cilvelen herşeyi karşındakinden bekleme 🥰Göbekle alakası yok
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Yemeğine ilaç at bakalım ne tepki verecek o zaman da, olmazsa mutlaka uzman tedavisi alması lazım
02 Yorumla
Soran1 yılHee kalp krizi gecirsin sonra
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Senden uzaklaşmış gibi ama perde arkasında ne var onu öğrenmek lazım
025 Yorumla
Soran1 yılNasil ogreneyim. Uzaklasmis diyemem cunku ilk gunden balayindan beri boyle
Soran1 yılFizigim ideal yalnizca popomdaki püruzlu goruntu ve 1-2 sivilce beni baya düsuruyor
Soran1 yılFantezilerini soruyorum yok diyor
Soran1 yılYes daddy
Soran1 yılBuraya
Soran1 yıl1. İletisim sorunu olabilir. Bu konulari konusmaktan hic hoslanmiyor. Evliligin ilk aylarinda bana hic yanasmayinca haftada 1 yapinca dedim bende hoslanmadigin bi sey mi var? Yok diyor sacmalama. İlk aylarda cok fazla ereksiyon prob yasadik. İcimdeyken bile sönuyor. Su an 1.5 sene oldu ve ereksiyon problemi yok artik. Ama erken bosalabiliyor şimdi de. Gecen gun 2 dk icinde bosaldi (10 gundur sks yapmadigimiz icin olsa gerek) ve aciklama yapmak zorunda hissetti. Uzun zamandir yapmadik o yüzden boyle oldum dedi. Ben de dedim ki açıklama yapmak zorunda degilsin ne kadar surerse sursun seninle yaşadığımız o an kiymetli benim icin dedim. O da dedi ki beni boyle yapan sensin; hep sormuşum ona niyey isteksizsin diye? Baalayinda bile 2 kez max yaptik yahu nasil sormiyim? Evde acik sacik giyiniyorum dokunuyor erekte oluyor, elliyorum erekte oluyor ama asla devamini getirmiyor. Kalkıp iniyor.
2. Baska egilimi ne olabilir daha onceki iliskileri de kadindi.
3. Hayatinda biri var mi bilmiyorum ama sevgisel anlamda cok micmic bi iliskimiz var sevgi gosterileri yogun sadece seks yok. Ve konumunu gorebiliyorum her dk. İsyerinden eve geliyor sadece. Yapiyosa da helal olsun :D- 1 yıl
Valla muhteşem bir ruha sahipsin... 👏🏽👏🏽 İkinci kez erekte olması uzun mu sürüyor peki? Sana bir jel önericem eşin için... Ama onu nasıl vereceksin bilemiyorum 😅
Hee birde seni tatmin edemediği için psikolojik olarak etkileniyor sanırım... Benim durumda sizin tam tersinizdi balayında bile 🤦🏽
Soran1 yılİkinci kez hic yapmiyoruz yapsak da uzun sure gecmesi lazim 1 saat falan gecmesi lazim.
Soran1 yılBana kalsa gunde bikac defa bile olabilir ama yokkkk
- 1 yıl
Al benden de o kadar... Ve sadece evde olmamalı... Renkli ve heyecanlı şeyler yapılmalı... Ben asla rahat bırakmazdim... Onu deli etmekten aşırı zevk alırdım... Neden böyle oluyor sence...
Tencere kapaklar neden denk gelemiyor...
Baksana sende benim gibisin ve aynı şeyleri yaşıyoruz..🤦🏽😡
Soran1 yılKabinde bile olabilir ama o asla yapmaz. Arabada olur her yerde olur bana. Ama iste adam ask adami, yani her dk seks yok aklinda. daha cok romantizm var
- 1 yıl
Ama romantizm bir yerden sonra istenilen seks ile birlesmeyince sıkıcı olmaya başlıyor... Çünkü ruhunun bedeninin seks ihtiyacı artmaya başlıyor ve istediği doyuma ulamayinca arıza çıkmaya başlıyor...
Seninle sohbet etmek çok keyifli çok teşekkür ederim 🙏🏽 çok güzel bir iletişim diline ve enerjiye sahipsin 🙏🏽
Soran1 yılTesekkurler senin de oyle. Sence cocuktan sonra kadının isteği azaliyor mu?
Soran1 yılHic aldattin mi? Aldatma fikrinde bulasici hastaliktan korkuyor musu
Soran1 yılPeki esinin is yukunu alsan. Temizlik yemek yapmak zorunda kalmasa ve bakimi icin eline para versin her hafta
Her ay. Cocuk bakım yükünü de paylassaniz sence duzelir mi bunlari yaptigina inaniyor musun? Bence kadinin cok yoruluyor oyle hissettim- 1 yıl
Tatlım beni tanımıyorsun... Evde elimden her iş gelir... Yemek, Bulaşık, Çamaşır hepsini yaptım... Aile Danışmanlığına bile gittik...
Tek istediğim yatakta mutlu olmaktı... Aynı senin gibi... Senin balayı sendromu bile yaşadım ve his ses etmedim... Ama yıllarca devam edince sıkıntı..
Hikâyemi bir dinlesen.. iyi dayanmissin dersin 🙈
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılçok büyük ihtimalle o yağlanma erkeklik hormonunu yavaşlatıyor
06 Yorumla
Soran1 yılHormonu sinirda
- 1 yıl
Spor yapmalı
Soran1 yılSpor salonunda kiskanclim yapar miyim acaba bilemiyorum. :) disarida yuruyus + evdeki banch ve agirliklarla spor yeterli mi?
- 1 yıl
spor salonunu neden kıskanıyorsun ki
Soran1 yılArtik hatunlar asiri davetkar giyinip amaclari disinda takiliyor salonda
- 1 yıl
yani öyle ama en nihayeitnde o koca snn senin için spor yapıyor hem oraya gidince herkes herkese bakar
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kaç yıllık evlisiniz ve evliliğin ilk başlarında da böyle miydi?
06 Yorumla
Soran1 yılBalayinda bile boyleydi. Sabah kalkip zikse diyorum adam uykuyu tercih ediyordu
Soran1 yılBenden etkilenmiyo musun muhabbetlerine girmek zorunda birakti beni tee ilk aylarimizda. Ereksiyon problemi vardi ilk aylarda. Dedim heralde bundan dolayi soguk duruyor. Dun de 2 dk icinde bosaldi mesela. Bazen erken bosalma da oluyor ozellikle uzun sure yapmadigimizda.
Soran1 yılİstiyordu severek evlendik hala da sevgi var yani
Gizli Üye(25-29)1 yılbelki cinsel yönelimi farklıdır belki de hoşlandığı beğendiği biri vardır sana yanaşmak istemiyordur. en iyisi bir uzmana görünmek bence
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Onu uyaracak sensin yokla op azdır sakalas yola gelir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılEşin kendine iyi bakmıyor demektir bu.. 👍🏻
00 Yorumla
1 yılOlabilir göbek ve Spor yapamazdık libidoyu testosteronu etkiler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılHormonlarına bakmak gerekli. Haftada kaç kez yapıyorsunuz?
03 Yorumla
Soran1 yılHaftada 1 zar zor
Soran1 yılTestosteronu sinirda
- 1 yıl
Çok az haftada en az 3 olmalı
Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. artık sana karşı çekimi olmayabilir. başka biri var olabilir. hormonal bir sorun olabilir. veya psikolojik bir sorun olabilir
04 Yorumla
Soran1 yıl2 yillik evliyiz ilk gunden beri boyle. Bilmiyorum ya
Soran1 yılOnerin varsa?
Gizli Üye(18-24)1 yılAbi valla şaşacağım ya. Bizim libido tavan ama denk gelmez. Adamın miss gibi karısı var yapmıyor.
Ben olsam var ya yatağa zımbalardımm seni00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBalayında bile yapmamıs bu kadar isteksiz olması normal değil. Fantezilerinfen bahsetmesini sağla onu yükseltebilecek içlikler giy fanteziler yapın belki cinsel oyuncaklarda yardımcı olabilir
06 Yorumla
Soran1 yılCinsel oyuncaklar ilk aylarimizda aldim. Dedi ki yavas yavas olur , direkt ne boyle oyuncaklar. Mesela o gitgel yaparken kltorise titresim veren bi alet koymak istiyorum hizli bosalyo ve sevmiyor. Prezrvtf kullanmayi bile sevmiyo ereksyn kaybi yasiyor
Cevap sahibi1 yılKendisinin biraz idare etmesi gerekiyor ve bazı cinsel oyuncakları fantezi yapmanızı falan kabul etmek zorunda aksi takdirde ömrünü çürütür cinsel olarak hayatında memnun olamayabilirsin. Erken bosalsa bile mesela onu rahat bırakma daha da isteklendir seni rahatlatmadan gitmemeli
Soran1 yılBosaldiktan sonra tekrar kalkmiyo. En az 1 saat filan bi gecmeli en en kotu yarim saat
Cevap sahibi1 yılSenin fizigin nasıl peki? Hoş bir fiziğin var mı? Kocan için kabul eder mi bilmiyorum malum türk insanı utangaç bu konularda terapiste falan ya da doktora gidebilirsiniz. Ayrıca dediğim gibi yatakta onu yönetsene baskın olmayı yapabilirsin bence
Soran1 yılFizigim cok guzel tek sikkntm popom biraz pürüzlü gorunuyor 1-2 sivilce var ama her seye ragmen popoma bayiliyor. Doktora gittik testosteron sinirdaydi. O donem icimdeyken bile ereksiyon kaybi oluyodu. Simdi 1.5 sene oldu hala evlenli, alistigi icin ereksiyon prob. Kalkti. Simdi de daha erken bosaliyo. Umarim bunu da asariz zamanla
Cevap sahibi1 yılPopondaki pürüzden bir şey olmaz erkek milleti olarak bayılırız dolgun ve güzel gözüken kalçalara. Doktora gitmeniz güzel malum türkiyede biraz daha ayıp bakılıyor ama en doğrusunu yapmışsın ereksiyon problemi kalkmıs en azından. Ön sevismeyi uzun tut hemen temasa geçme önünde biraz isteklendir onu fanteziler deneyin daha da güzel ve iyi bir hale gelir
1 yılBence yedekte başka hatun olduğu icin senle alakasinyok 😎
01 Yorumla
Soran1 yılKonumu bende acik. Hep is yerinde. Vaktinde de geliyor eve
- Cinsel Yaşam konusunda 667 cevap paylaştı.
1 yılKilo sorununuz varsa sevmiyo olabilir mi
06 Yorumla
Soran1 yılİdeal kilodayim
- 1 yıl
Kendi kendine bişeyler yapiyo olabilir ilişki hemen bitiyor mu
Soran1 yılRegliyken ben, yapiyor. Dun 10 gundur yapmiyoduk 2 dk icinde bosaldi
- 1 yıl
2 Ye devam ediyorsa gec gelir uzun sure yapmayinca erkklerde erken gelme olabilir
Soran1 yılİkiye devam ettiginde ereksiyon kalmiyo
- 1 yıl
Zamaninda cok mastürbasyon mi yapti acaba ne aslinda yaşta genc
Gizli Üye(30-35)1 yılGöbekle alakalı değil bi ilaç var ondan al optiva diye sebi
Boş bırakmaz
02 Yorumla
Soran1 yılO zaman da ereksiyon prob ortaya cikar
Cevap sahibi1 yılAynen
Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. e azıcık sen de cilveler yap :D
02 Yorumla
Soran1 yılGenelde ben baslatiyorum. Tv izlerken pc oynarken vs
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılSenin yüzünden
07 Yorumla
Soran1 yılZannetmem
- 1 yıl
Bak canım güzel hazırlanmış güzel kokan bir yemeği yemeyen adam ya dışarda yiyordur yadaa
Soran1 yıl2 yildir evliyiz ilk gunden beri boyle. Balayinda bile
- 1 yıl
Yemeği beğenmiyor dur
Soran1 yılBeğendiğini söylüyor ama. Yemegin neresi kotudur mesela
- 1 yıl
Ne diyecek beğenmiyorm mu diyecek
Soran1 yılHayir ama durup dururken de ya sen neden bu kadar guzelsin bu nasil popo ya falan da demezsin
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sen ateşli olmayınca onda da tık yoktur.
010 Yorumla
Soran1 yılGenelde ben baslatiyorum. Tv izlerken pc oynarken vs
Soran1 yılOpuserek dokunarak basliyorum iste. Kalkinca da oral
Soran1 yılOral yapinca atesleniyor da neden hep ben baslatiyorum sorun burada
Soran1 yılYok degil
Soran1 yılAma durduk yere iltifat ediyo
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılyok seni istemiyo olabilir
06 Yorumla
Soran1 yılCok güzel olduğumu soyledigi halde mi? Acaba neden istemiyor olabilir
- 1 yıl
bi itici gelen tarafın olmuş olabilirmi bazen evlilikte olabiliyo böyle şeyler:)
Soran1 yılOlabilir. Ama ney iste, bilsem
- 1 yıl
Konusunca ne dedi
Soran1 yılİsteksizsin diyorum hayir istekliyim diyor inkar ediyor
- 1 yıl
değişik bi adammış :) hani görmedim seni tanımıyorum konuşmadık kendine iyiyim hoşum bakımlıyımda diyon anlamadım yani
Cinsel Yaşam konusunda 954 cevap paylaştı. aklına başkaları takılmıyordur umarım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok isteklimisin. yeterli değilse cukkcold yapın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılhaftada kaç kez yapıyor
05 Yorumla
Soran1 yılHaftada 1
Cevap sahibi1 yılçok hergun olmalı. yaşlar kac
Soran1 yıl29
Cevap sahibi1 yılben 34 yaşındayım hergun yaparım kilo ile alakalı olabilir. birde kilolularda penis yaga gomulu olunca sorun oluyor
Cevap sahibi1 yılilaç felan denedin mi
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılbelki sadece canı istemiyordur.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılKaç gündür yok
02 Yorumla
Soran1 yıl10
- 1 yıl
Bitince olur
Dr gittiniz mi
06 Yorumla
Soran1 yılTestosteron sinirdaydi dusuge yakin bir sınır
Soran1 yılEnerjiyle ilgili calismalarini nasil yurutuyosun ne yapiyosun?
- 1 yıl
Önce bi ne var bakim yapiyorum. Olcuyorum enerjilerini. Sonra neler yapılabilir Dr desteği gerekirmi. ya da önce Dr gidecekmiş gibi değerlendirme yapılır. Sonra uzaktan çalışma yaparım. Çalışmadığı saatlerde enerji seansini ayarlarim. abd de bulunan bir tekniği kullaniyorum. Bununla kanseri yendiler
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Atla üzerine
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılErken boşalma sorunu var mı
02 Yorumla
Soran1 yılVar ama her zaman degil mesela dun 2 dk icinde bosaldi. Uzun zamandir yapmiyoduk 10 gundur falan , o yuzden girmesiyle cikmasi bir oldu. Daha sık yaptigimizda 15 20 dk gitgel yapabiliyor ama onu da hizli hizli yaparsa ya da doggy pozisyonunda yaparsa yine hizli geliyor
Cevap sahibi1 yılBelki yorgun olabilir belki erken boşalmadan kaynaklanıyor olabilir
1 yılOlabilir belki sjsj
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılbiraz ilgilen
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Spor yaptır
00 YorumlaYazık valla
00 YorumlaGöbektendir o
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNe kadar zmndır evlisiniz?
063 Yorumla
Soran1 yıl2 yildir. İlk gunden beri balayindan beri ayni isteksizlik
Cevap sahibi1 yılAcaba farklı kıyafetler vs mi denesen? ilgi çekecek şeyler?
Cevap sahibi1 yılDüdüğü çaldın mı hiç? Erkek olarak çok etkiliyo düdüğün iyi çalan kadın 😄
Cevap sahibi1 yıl2 sene az zaman değil, sorun ondaysa maalesef sorumluluğu senin alıp onu yönlendirmen gerek
Normalde bu erkeğin görevi:)
Soran1 yılYonlendirmekten yoruldum baslatan olmaktan yoruldum. dudukten kastin oralse yapiyorum evet. farkli kiyafetler denedim tüm vücut fileli çorap vs jartiyer
Cevap sahibi1 yılSenin gibi kadına nasıl ilk hamleyi o yapmıyor? Gzliden çksam yazar msn?
Cevap sahibi1 yılNe dersin hanımefendi?
Cevap sahibi1 yılBöyle kadını nasıl silkmez ya? Düdüğü çalıyosun fantezi kıyafet giyiyosun
Ben alıyım seni 😄
Cevap sahibi1 yılOrdamısın sana birkaç önerim olacak, erkek olarak reddemeyeceği şeyler
Eğer onları yaptığın halde hala silkmiyosa o zmn baska yöntem deneyecez
Dediklerimi uygular msn?
Cevap sahibi1 yılBu adamın fantezisi ne hiç sordun mu oral mı anal mı vs kıyafet, pozisyon ne diyo?
Anala karsı mısın?
Soran1 yılFantezilerini soruyorum fantezim yok diyor
Cevap sahibi1 yılErkek adam fantezisiz olur mu, illaki vardır
Farklı ortamda ya da pozisyonlar, ya da senin farklı kıyafetler giymen vs
Sen yeterince istekli kadın msn?
Soran1 yılEvet bence cok ama hic orgazm olamadim sadece oral ysptiginda geliyorum
Cevap sahibi1 yılSana sürekli oral yapıp seni aktif tutması gerekiyo, kurutmasın o musluğu
Oralla uyandırsın seni eğer dikmiyosa..
Gizlidn çksam msJa tabilir misin?
Cevap sahibi1 yılorada mısın hanımefendi? yazıp kaçıyosun ulaşamıyoruz sana:)
Soran1 yılOralle orgazm edip oyle sekse gectigimiz oluyor evet
Cevap sahibi1 yılSenin gibi kadını biz mumla arıyoz
Elin oğlu bulmuş yapmıyo
Bu adalet mi? Sana soruyorum 😄
Soran1 yılBulamiyosan kendinde sorun da aramali insan. Eşine temiz kokuyo musun dislerini fircaliyo dis ipi kullaniyo musun? Mesela ben dis ipi kullanmayan ve sigara icen biriyle opusursem midem bulanir :)
Cevap sahibi1 yılDediğin her bakım bende var, diş ipi kullanırım dişlerimi fırçalarım, alete bile bakım yaparım losyonlarım:)
Senin gibi hatun bulsam evlenirdim
Elin oğlu şanslıymış:))
Soran1 yılDis ipi kullandigina inanmiyorum :) hergun?
Cevap sahibi1 yılHergün, valla:) sabah ve akşam 2 kez
Cevap sahibi1 yılDiş ipi kullanmayan erkeğin dudağı kadın dudağını, aleti losyonlamayan erkeğin aleti de kadın dudağını ve diğer yerleri haketmiyo bence
Haksız mıyım? :)
Soran1 yılKarın senden daha mi az isteklli? Bunu nasil fark ettin
Cevap sahibi1 yılHiç isteği yok hiç fantezi giyim giyme vs aklına gelebilecek senin yaptıgın hiçbişeyi yapmıyo
Yanaşınca gıdıklanıyo okşuyosun elleme yalıyosun yapma
Alete dokunmuyo zaten
Değişik yani
Doyurmuyo hiç
Soran1 yılEvlenmeden once sevismediniz mi? Kapali mi?
Cevap sahibi1 yılSevişmemiştik hiç, kapalı
Sen açık msn? Oral vs hep önyargılı, kapalı her seye
1 posta bile nadir, 2 3 istiyorum normalde
Ama o isteksiz olduğu için ona karsı isteğim olmuyo
Soran1 yılAnala ilgin oldugu icin mi bunu sordun yukarda bana? Cocuk var mi ilk aylariniz nasildi?
Cevap sahibi1 yılAnal hiç yapmadım bilmiyorum aslında, merakımdan sordum sen yaptın mı?
En başında da böyleydi, balayında bile , tek bildiği pozisyon misyoner
Baska yok o da gıdıklanıyo vs yapamıyo
Fırsat vermiyo
Beni tanısan bu istekle nasıl katlanıyosun dersin
Cevap sahibi1 yılÇocuk yok, sizde var mı?
Cevap sahibi1 yılEşin regl harici her gün istese verir misin?
Soran1 yılGunde 3 kez de veririm :) istese 🥲dis ipi kullandiigna gore dis hekimi falan misin
Soran1 yılHatta ona derdim ki biz yeni evliyiz gunde 5 kez bile yapmaliyiz evin her odasinda, guldu ve sagliksiz bu dedi :) anal denemedim denemek de istemem bu gercekten de sagliksiz
Cevap sahibi1 yılDiş hekimi değil mühendisim, sadece önem veriyor ve dikkat ediyorum:)
Günde 3 kez mi keike bunu diyen kadınla olma şansım olsaydı yok demezdim.
Boy kilo öğrenebilir miyim senin için sorun değilse?
Anal benim de pek merakım yok öylesine sormuştum
Yani günde 3 4 5 kesin olmalı:) katılıyorum hanımefendi
Biz birbirimizi bulsak iyi olurmuş
Soran1 yıl165 e 58kg senin?
Dinen mi orale karsi? Fizigi nasil esinin? Onu seviyor musun onun sende sevmedigi seyler ne sence?
Cevap sahibi1 yılBoy kilon iyiymiş beğendim, ben 176cm 72kg
Her türlü karşı konuşulmuyor da inat ikna edemezsin. Fiziğini de beğenmiyorum göğüsler eli doldurmuyor.. Seninkiler nasıl?
İstediğim gibi bi kadın olsa inan kaç posta atarım günlük
Ama anlaşma olmayınca, yatak olmuypr sen de biliyosun :)
Soran1 yılKac yilllik evlilik? Evlilik terapisti veya daha iyisi cinsel terapiste gitseniz sorununuz cozulur
Cevap sahibi1 yıl1 yıl henüz dolmadı ama düzelecege benzemiyo, benim libidom çok yüksek, içeri bile giremiyorum öyle diyim sana, yaptırmıyo yani
Siz yine yapıyosunuz o da yok
Oralı vs boş ver, deliğe giremiyom 😄
Soran1 yılNiye giremiyon vajinismusu mu var e gidin terapiste
Cevap sahibi1 yılYok, gıdıklanıyo çok hassas. Elletmiyo huylanıyo
Ama bnmkine de ellemiyor pek
Soran1 yılKac dk gitgel yapabiliyosun? Hic onun icindeyken ereksiyonunu kaybettin mi? Bende de hic gidiklanma yok her yerimi oksasin ve masaj yapsin istiyorum aksine o cok gidiklanir mesela
Cevap sahibi1 yılSiz ne sıklıkla yapıyosunuz?
Cevap sahibi1 yıl10dk git gel yapınca gel artık diyo.. Tamam tamam diyip 1 2 dk da kendim uzatıyorum yoksa maks 10dk da gel diyo
Normalde 2 3 saat içinde birkaç posta yapabilen biriyim
Sence iyi mi bu kadar istekli olmam?
Soran1 yılTek istedigin hergun seks yapmaksa bu cok masumane. Ama iste keşke evlenmeden once bi baksaydiniz. Surpriz yumurta gibi olmuş sizinki. Mesela biz onden sevisirdik. Ereksiyon problemini evlenmeden once de fark ettim bile bile evlendim su an asiri azaldi ereksiyon sikintisi.
Sikligi sormussun haftada 1 falan
Cevap sahibi1 yılmaalesef daha iyi örnek olamazdı srpriz yumurta gibi cidden
Ereksiyon sorununu nasıl çözdün?
Haftada 1 hiç yoktan iyidir bze kıyasla :)
Soran1 yılZamanla bana alisarak duzeldi. Bide popo meraki var . Doggy pozisyonunda onunki kolay kolay inmiyor popom da buyuk zaten zavke geliyor. Doggyi 15 dk gitge yapsin isterdim ama kisa suruyo bu pozisyonda :(
Cevap sahibi1 yılSana alışması iyi olmuş erekte kalmak önemli
benim de popo merakım var doggyde uzun süre gidebiliyorum izin veren kadın olursa 😄
Kaç dk yapıyo doggyde?
Soran1 yıl5 dk
Cevap sahibi1 yıl5dk kısa ya, yanlış anlama ama kaldırmaya değmez gibi 😄 ama eğer çok aşırı çekiciysen belki dayanamıyor olabilir mi?
Soran1 yıl15-20 dkde oluyor ama cowboyda :) cekici oldugumu dusunuyorum hatta evlenmeden once vajina operasyonu bile oldum. Barbi gibi yaptilar kukumu djdj
Cevap sahibi1 yılGünaydın barbi kukulu hanımefendi, güldürdün beni:)
Cowboy da severim ama doggyde 15 20dk sertçe vurarak yapması kadar keyiflisi yok
G ğüsler zıp zıp sallanıyo ya vururken, o çok tahrik edici oluyo😄 haksız mıyım?
Soran1 yılOylee. Kasik da guzeldir ama en en en favorim yuz ustu yattigimda bacaklarimi kapiyorum. O sekilde ustumdeyken super oluyor. Ama sıkıştığı icin en hizli bunda geliyor
Cevap sahibi1 yılPozisyonun kötüsü olmaz. Benim en sevdiğim doggy, sonra cowboy, sonra dediğin gibi kadının yüzüstü yatıp erkeğin parçalaması 😄
Gzldn çksam sh. Bet edebilir miyiz?
Soran1 yılEtmeyelim ya
Cevap sahibi1 yılEdelim bence. Bunu hakediyoruz o kadar mesajdan sonra.:) olur mu?
Soran1 yılEvli barkli insanlariz uzun sureli yazismalarda gonul kayar, karsilastirma yapa yapa eşlerden sogulur dogru bi hamle degil reis :) kardeşim
Soran1 yılKufur degildi ama kardesim olarak cevirim
Hoscakalin s ve csi farkli yerlerdeydi sadece 😂😂
Cevap sahibi1 yılSıkıntı yok dertleşicez merak etme. 2dk konuşuyoruz diye şaapmıcaz ya 😄 bi insanın özellikle kadının güvenini kazanmak o kadar kolay değil ki zaten
İnat etme, zaten sohbetini seveceğim biri denk gelmiyor kolay kolay:)
Cevap sahibi1 yılDoggy sevip uzun süre yapıyom diye bağlanmazsın değil mi? Yani o kadar kolay etkilenmezsin bence bi doggyle 😄
Soran1 yılBu arada esinin su anda misyonerden farkli pozisyonlara cok yanasmamasinin sebebi yeni evli olmaniz. Utangaçtır ve alisinca bi ospuya dönebilir rahat ol :)
Cevap sahibi1 yılBilmiyom sanmıyorum pek, öyle olsa şu an bile gidip 20 30dk doggy isterdim nerdeee
Senin gibi karısı olan şanslı:) değerini bilsin
Sen yeri geldiğinde hanımefendi, yeri geldiğinde itaatkar bi o. pu olacak bi kadınsın
Haksız mıyım?:))
Cevap sahibi1 yılBence itiraf edebilirsin hanımefendiciğim:)
Cevap sahibi1 yılKayboldun nereye gittin?:)
Cevap sahibi1 yılBenden kaçtığını biliyorum, etkilenmekten korkuyorsun:)
Gizli Üye(36-45)1 yılNasil birisin peki sen
07 Yorumla
Soran1 yılAlimli
Cevap sahibi1 yılSeninle ilgisi yok yani ve yasida genc anladığım kadarıyla
Soran1 yıl29. Sebep ne bilmiyorum ten uyumumuz mu yok acaba
Cevap sahibi1 yılOlabilir
Cevap sahibi1 yılBuradan konuşmayalim istersen
Cevap sahibi1 yılAnlatmak istersen dinlerim
Cevap sahibi1 yılYazdım
- Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı.
1 yılme zamandır böyle
04 Yorumla
Soran1 yıl2 yildir evliyiz. İlk gunden beri balayindan beri ayni isteksizlik
- 1 yıl
Ne iş yapıyor peki
Soran1 yılStresli bi is
- 1 yıl
ondandır
Sen cinsel performans ürünü kullandır eşine
mavi hap olur macun olur
Gizli Üye(25-29)1 yılCopp
00 Yorumla