Gizli Üye(36-45)+1 yılAnal Seks Acıtır mı?
Anal seks denemek isteyen herkesin kafasındaki soru işareti genellikle budur. Anal seks acıtır mı, arkadan yapma acıtır mı sıklıkla sorulan sorulardandır. Anal seks doğru yapıldığında daha az acı verir ve bir süre sonra acı hissedilmemeye başlar. Ben de sana anal seks yaparken acı nasıl azaltılır bunu anlatacağım hazırsan.
Anal sekse nasıl hazırlanılmalıdır?
Anal sekse hazırlık aşaması çok önemlidir. Anal seksten 2-3 gün önce lifli besinlere yönelinmelidir. Bu sayede bağırsak boşalması sağlanacaktır. Ancak eğer bu kadar hazırlıklı değilseniz ya da sindirim sisteminiz yavaş çalışıyorsa anal seksten önce lavman yapmak da doğru olacaktır.
Anal seks yaparken ne kullanılmalı?

Öncelikle anal seks sırasında prezervatif kullanmayı kesinlikle unutmayın. Çünkü anal yol partnerinin cinsel yolla hastalık kapması için daha uygun bir yoldur. Eğer anal seks sırasında prezervatif kullanırsanız hem kendini hem partnerini cinsel yolla bulaşan hastalıklardan korumuş olacaksın.
Bunun yanında anal seks sırasında özellikle acıyı azaltmanın yolu kesinlikle kayganlaştırıcı kullanmaktan geçer. Anal yolun vajina gibi kayganlığı sağlayacak salgıları yoktur bu da kayganlaştırıcı kullanmayı zorunlu kılar. Özellikle su bazlı kayganlaştırıcılar anal yol için uygundur. Çünkü su bazlı kayganlaştırıcılar yağ bazlı olanların aksine prezervatif ile beraber kullanmaya da uygundur.Anal seks için kayganlaştırıcı nasıl seçilir?

Öncelikle üstte de bahsettiğim gibi kullandığın kayganlaştırıcının su bazlı olması çok önemi. Bunun yanında anal yol kötü kokulara daha açık bir yol olduğu için cinsel ilişki sırasında partnerinin bundan irite olması olası. Bunun önüne geçmek için ise bence aromalı kayganlaştırıcı tercih etmelisiniz.

Örneğin hem benim hem partmerimin anal ilişki sırasında tercih ettiğimiz kayganlaştırcı OKEY Çilekli Kayganlaştırıcı. Kokusu ve aroması gerçekten çok güzel ve kayganlığı bence çok iyi. Bu yüzden OKEY Çilek kayganlaşıtırıcı jel bizim anal ilişki sırasında vazgeçilmez kayganlaştırıcımız. Sana da öneririm.
Arkadan yapmak acıtır mı, anal ilişki nasıl yapılır gibi birçok soruna cevap verdiğimi düşünüyorum. Umarım faydalı olmultur.130 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin istiyor diye herşeyi yapmak zorunda mısın? sakın böyle bişey yapma sana değer verseydi böyle bişey istemezdi. Kendine saygısı olan bir kadın böyle bişeyi kabul etmez.
442 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇok iğrenç
Soran+1 yılGüzeldi
+1 yılbiz ne bilek. kocan bir sevsin acırsa acıdı diye yazarsın
213 Yorumla- +1 yıl
@Melihcem
soruyu soran yapınca ; kocam yaptı acıdı ne yapmalıyım. ya da yaptı ama acımadı sorun bende mi? diye iki yeni soruyla karşımıza çıkacaktır.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu çok çok özel bir zevktir ve sadece işini bilen bayanlar bundan zevk alır. Yani Kezbanlara bakma sen bu hazzı tatman lazım ama bazı dikkat etmen gereken şeyler var tabii
Önce temizlik önemki 2 gün önceden sadece sıvı tüket mende fayda var tabii. lagman falan da yaparsın. Kayganlaştırıcı mutlaka şart. Yoksa olmaz. İyi bir kayganlaştırıcı bulmanız lazım pretwrvatif falan yeterli olmaz.
Sıra geldi en önemli şeye ilkinde bayaa bir ağrı çekmişsin ve zevk alamamışsın belli
Bunun için mutlaka kendini hazırlaman lazım. Yoksa kendini geri çekersin devamlı yani yatakda ondan kaçarsın ve en önemlisi kendini kasarsın. Bu durumda
1-partnerine mahcup olursun
2-kendini çık kasarsın
3-penis tam giremez
4-ve ağrılu olur.
Bunların olmaması için bilinçalındaki önyargılarından kurtulman lazım yani bunun çok zevkli olduğunu bilinçaltına ispat etmen lazım Bunun için etkili mast teknikleri var onları kullanmanı tavsiye ederim😊😊41 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDediklerimi dikkate almanı tavsiye edeirm
Fiziksel acı geçici olur ama psikolojiniz çökebilir. Düşünsene eşinin penisi senin bokuna bulaşacak, kokusu gelirse iğrenecek, senden soğuyacak. Hiçbir şekilde kabul etme.
350 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnal seks (ters ilişki) haram mı? Eşler arasında cinsel ilişkinin sınırı olur mu? Bir de anal ilişkiye giren kişilerin ömür boyu cünüp kalacağına dair şeyler duydum. Doğru mudur?
Eşler arasında cinsel ilişkinin sınırı olur. Kur’an’da cinsi münasebetin ana gayelerinden birinin neslin devamı olduğu ifade edilmiş ve kadının üreme organından olmak kaydıyla ilişkinin şekil açısından serbest bırakıldığı bildirilmiştir. Allah Teâlâ şöyle buyurmuştur:
“Sana kadınların adet halini soruyorlar. De ki, o bir eziyettir. Adet günleri onları rahat bırakın. Temizleninceye kadar kendilerine yaklaşmayın. Tertemiz oldular mı, onlara Allah‘ın size buyurduğu yerden yaklaşın. Allah tevbe edenleri sever, tertemiz olanları da sever.
Kadınlarınız sizin için bir tarladır. Tarlanıza dilediğiniz gibi varın ve kendinize ön hazırlık yapın. Allah‘tan sakının ve ona kavuşacağınızı bilin. Bunu inananlara müjdele.” (Bakara, 2/222-223)
Ayette geçen tarla ifadesi, ürün alınan yer anlamındadır. Ters ilişki ile üreme olmayacağı için ayet ters ilişkiyi yasaklamaktadır. Bu ayetlere göre Allah’ın emrettiği ilişki, normal yolla olan ilişkidir.
Konu ile ilgili hadislere bakıldığında Resûlulullâh sallallâhu aleyhi ve sellemin de bu tür ilişkinin haram olduğunu açıkladığı görülmektedir.
“Karısı ile ters ilişkiye girenler, Allah’ın rahmetinden uzak kalırlar.” (Ebû Dâvûd, Nikâh, 45, Ahmed b. Hanbel, 2/444)
“… Kadınlarınızla ters ilişkiye girmeyin. Allah hakkı söylemekten çekinmez.” (Tirmizî, Radâ’, 12)
“Allah, bir erkeğe veya kadına arkasından yaklaşan kimseye rahmet nazarıyla bakmaz.” (Tirmizî, Radâ’, 12; İbn Mâce, Nikâh, 29)
“Bir erkeğin karısı ile ters ilişkiye girmesi küçük lûtîliktir.(eşcinsillik) ” (Ahmed b. Hanbel, 2/182)
Haram olduğunu bile bile Allah’ın emrettiği yoldan değil de yasakladığı yoldan ilişkiye girmek bir müslümana yakışacak davranış değildir.
Sen sadece zevkini düşünmüşsün ilk önce günahını düşünseydin keşke.160 YorumlaKadına arka organdan/anüsten cinsel ilişkiye girmek, ne şekilde olursa olsun kesinlikle haramdır. Şayet kadın bu işe razı olacak olursa, o da büyük günaha ortak olur. Eşler arası bile olsa anal ilişki, livata olarak adlandırılmış olup, yasaklanmıştır.
80 Yorumla
+1 yılKadın olman bunu yapman gerektiği anlamı taşımıyor.. pislik sağlıksız ve gunah.. çok ısrarcı olursa ondada var önce o yaptırsin sonra senden gelip bunu istesin.. bide ekle bugün anal yapan yarın anasinida yaptırır analinida diye..
100 Yorumla
+1 yılKorkmak ta çok haklısın suyla lavman yapıp içini temizle sonra anal kaygan laştırıcı al okey den hisset harika arkanı doldur boşalt yöntemi ile iyice temizletikten sonra jeli içine doldur kaygan laştırıcı ve anal deliğini iyice yalat sonra santim santim içine al tecrübe gerektirir anal seks ve uzun zamandır anal yapıyorum ve nasıl olur biliyorum istersen yardımcı olurum dikkat etmek gerektirir
30 Yorumla
+1 yılhayvanların bile yapmadığı birşey insan nasıl böyle bişeyi arzular Allah akıl fikir versin ne denir ki
91 Yorumla- +1 yıl
Ne mutlu sana şimdi gübreni yalarsin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHaklının dayanilmaz bir acı olur sonrada kaslar gevşer ve bir çok sorunlar oluşur. iki aylik evlisin kocan önden ne zaman doydu...
83 Yorumla
Soran+1 yılBiraz ben aklina sokdum
Cevap sahibi+1 yılHemen aklirndan çıkart,
Cevap sahibi+1 yılNe dediğini karışırmışsın hem kocam istiyor, hemde ben aklina soktum diyosun, memnun isen devam et herşey Senin,,,,,
+1 yılErkeğe normal yollu ilişkiden çok daha fazla zevk vereceği kesin ama senin açından çok acı verici bir o kadarda sagligini tehdit eden bir durum olduğunu söyleyebilirim..
30 Yorumla
+1 yılcok zevke gelmeden deneme ve korkun varsa gene deneme, Cunku anal bölgedeki kaslar dışarı doğru calışır, içe doğru baskı bol kayganlaştırıcısız olursa acın cok olur ve hiç bir zevk almazsın. Ön hazırlıksız olmaz.
20 Yorumla
+1 yılOrası anatomik olarak çıkış için tasarlanmış. Bişey sokarsan tüm sağlık dengen bozulur.
Bklu bklu olmasını, mide bulandırıcılığını anlatmıyorum bile.60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKayganlaştırıcıyı bol kullanırsanız ve doğru pozisyonda yaparsanız bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
18 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yaptik
Cevap sahibi+1 yılİyi yapmışsınız. Rahatsız olmazsan bir soru sormak istiyorum. Anal için bayanın kendisi hangi pozisyonda olmalıki daha çok zevk alsın? Sorumu cevaplarsan sevinirim. Cevaplamazsanda canın sağolsun.
Soran+1 yılDoggy yaptık ilk sonra ben yüz üstü uzandım
Cevap sahibi+1 yılPeki bayan için acı veren fakat zevkte veren bir pozisyon var mı
Soran+1 yılBilmem 😊
Cevap sahibi+1 yılSadece anal için değil. Her türlü birleşme için sormuştum. Eğer böyle bir durumda olursan burdan mesaj atarmısın pozisyon hakkında?
Soran+1 yılBilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılCevap verdiğin için teşekkür ederim. Dediğim gibi böyle bir durumla karsilasirsan mesaj atarsan sevinirim. İyi günler dilerim
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Acır muhakkak.. Ama herkesin acı eşiği farklıdır. Eşin önceden bu konuda bilgilenmeli ve uygun kayganlaştırıcı kremlerle bunu yapmalı.
30 YorumlaPanpa bayan reyonu alt katta. Ablalara danış belki onlar yardımcı olur.
40 YorumlaKorkmayın ve yapin. Kayganlastirici krem ve prezarvatif ile. Ne tiskenme nede acı olur. Ama esin biraz sakin ve sabırlı olacak yavaş yavaş başlayın sonra keyfine bakın. Cigerini sokmesin ama 😀😀😀😀
10 YorumlaNiye yapiyorki daha iki ay olmus bu nasil. evlilik ya
70 Yorumla
+1 yılYol yordam bilmiyorsanız, bulaşmayın hiç, zevk yerine kötü anılarınız olur.
30 Yorumlatecrübesi varsa eşinin birinden nasıl yapıldıgını ögrendiyse acımaz yoksa banırsa canın fena acır ilmini bilmek lazım.
20 YorumlaZevk meselesi ama uygun sekilde hazırlanırsanız acıtmaz okadarda abartma.
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılNerden buluo boylelerle evleniyonuz sana saygisi yok aciyi dusunen yok sagligini dusunmez daha 2 ayda arkadan ister yap yap mustehak size ya da reddet
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevet cok acıtıyo ama birkaç gitgelden sonra alısıyosun ama git gel esnasında sanki dışkılıyosun gibi bir his yaşıyosun kasma
66 Yorumla- +1 yıl
Çok harika anlattın ama birde püf noktası var anal sexin
Cevap sahibi+1 yılNeymiş
- +1 yıl
Üzüldüm bilmiyor boşuna anal seks yapıyorsun
Cevap sahibi+1 yılSöyle kimse boşuna yapmasın
- +1 yıl
Kendi öğrensin analı yapıyorsa kıymetini bilecek anal kıymetli delik
- +1 yıl
Tek bir şey dil giriyor mu analına
hayır once guzelce yala yalat sonra soktur slopp dıye gırer
40 Yorumla
+1 yılArkadan derken vajina değil değilmi İlk başta acır genişledikçe sende zevk alırsın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılilk kez yapacaksan acır tabi. Sonuçta eşin ama. İstemesi normal değil mi? Yani çok acırsa bırakırsınız ama ilk deneyim kesin acır
10 Yorumlakocanın tutumuna baglı ama büyük ihtimal acı olacakta sen zevk alırmısın orası tartısılır.. hem neden istiyor daha 2 aylk evlisiniz
10 Yorumla
+1 yılkrem kullanın , ve birden köklettirme. yavaş yavaş girip çıksın açılana kadar sonra bitirir zaten
10 Yorumla
+1 yılAcımasından değil haram ve günah olmasından korkman gerekir
30 Yorumla
+1 yılAnal ilişki haram yapma bence... Evet acır... Kork zaten eşine şöyle hak yolu varken bok yolundan ne istiyor
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleğerki anal işini iyi bilmiyorsa bidaha aynı yatağa girmek istemeyecek kadar acıtabilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyıertılır bıle duzgun yapamazzsa cıddı sonuclar cıkar
10 Yorumlaeşin bu konuda tecrübeliyse sıkıntı yok acıtmaz ama işi bilmiyorsa ilk ve son yaparsın
10 Yorumlailerde saglk yönünden sıkıntı çekersin yapmamanızı tavsiye ederim
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir hafta oturtamazsın. Belki dikiş atmak zorunda kalabilirler.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgirme kardeş günah sonra kendini kötü hissedersin. ve acıtır
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. bunda gorev eşine dusuyor kayganlastırıcı ve soft davranmalı
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvliliğinizin bereketini kaçırmayın. Hak yolu varken b*k yoluna gitmeyin.
20 Yorumla
+1 yılZevk verir de iyice alistira alistira yapın losyon alsin önce parmak ile açsın
10 YorumlaAcımaz sanırım ama şahsım adına erkek çok zevk alır
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk yaniyo aciyla yanma hissini karıştırıyolar bir iki dakika sonra alisiyosun zevk aliyosun
20 Yorumla
+1 yılacımasına alışırsın ama sağlıksız olursun ayrıca çok günah unutma
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir iki yıl sonra eşin sana grup teklif ederse şaşırma
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDemek ki devam edecek 1 kere olmayacak anlaşılan
Gizli Üye(30-35)+1 yılcinsel organlarınıza bağlı :) . ufak bir parmak denemesi yaparak acısını ölçe bilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu sen de istiyor musun yoksa zoraki olacak?🤔
22 Yorumla
Soran+1 yılIstiyorum çok hemde
Cevap sahibi+1 yılO zaman düzgün pozisyon ve düzgün yöntem kullan aksi durumda yırtılma acı ve hemoroid olursun
Hak yolu varken neden bok yolu? Ustelik haram !!
30 Yorumla
+1 yılIlklerde acicak tabi vazelinle falan başka biraz kabar ama sonrası güzel olur sende zevk alirsn
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu erkeklerde kı kıç sevdası da ne iğrenc bırsey
62 Yorumla
+1 yılÖnün hakkını vermismi arkayı istiyor
25 Yorumla- +1 yıl
Zevk aldinmi
Soran+1 yılEvet güzeldi
- +1 yıl
Biseysorsam
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Özelden
hanfendi aynen tabiki hemde günah
20 Yorumlaacıtır , s*camazsin bak sonra 😃
20 Yorumla
+1 yılHak yolu varken, b. k yoluna gitmeyin sjsj
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla yapma çok sağlıksız
55 Yorumla- +1 yıl
Sz yaptnzmi
Cevap sahibi+1 yılHayır tabiiki
- +1 yıl
Nerde biliyosunuz
Cevap sahibi+1 yılAlkol de kullanmiyorum ama zararli oldugunu biliyorum. Bir seyi bilmek icin illa yapmaya gerek yok
- +1 yıl
Zekice
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşininki küçükse hissetmezsin
10 YorumlaAnal ilişki yaşayanları kınıyorum!
20 Yorumlaişi biliyorsa çok acımaz
10 YorumlaGünah !
71 YorumlaYani çok Aceleci eşin
10 Yorumlaeşler arasında imam nikahı düşer
10 Yorumla
+1 yılAcır tabi ama esinin aletine bağlı bide
10 YorumlaAcıtabilir yeterince kayganlık saplamazsanız
20 YorumlaBaşta acıyormuş ama zamanla alışıyormuşsun
11 Yorumladeneyin ama bol kremleyin
11 Yorumla
+1 yılİlk başlarda acır alışana kadar sonra zevk alırsın
10 Yorumla- Devamını Gör (25)