2 aylık evliyiz eşim benimle arkadan ilişkiye girmek istiyor ben korkuyorum , çok acırmı? sevgilim anal seks yapmak istiyor ne yapmalıyım? Anal seks çok mu acıtır?
Arkadan ilişkiye girmek acıtır mı, anal ilişki acıtır mı?
74
15
Görüşünü yaz
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş
Gizli Üye
3 ay
Anal Seks Acıtır mı?
Anal seks denemek isteyen herkesin kafasındaki soru işareti genellikle budur. Anal seks acıtır mı, arkadan yapma acıtır mı sıklıkla sorulan sorulardandır. Anal seks doğru yapıldığında daha az acı verir ve bir süre sonra acı hissedilmemeye başlar. Ben de sana anal seks yaparken acı nasıl azaltılır bunu anlatacağım hazırsan.
Anal sekse nasıl hazırlanılmalıdır?
Anal sekse hazırlık aşaması çok önemlidir. Anal seksten 2-3 gün önce lifli besinlere yönelinmelidir. Bu sayede bağırsak boşalması sağlanacaktır. Ancak eğer bu kadar hazırlıklı değilseniz ya da sindirim sisteminiz yavaş çalışıyorsa anal seksten önce lavman yapmak da doğru olacaktır.
Anal seks yaparken ne kullanılmalı?
Öncelikle anal seks sırasında prezervatif kullanmayı kesinlikle unutmayın. Çünkü anal yol partnerinin cinsel yolla hastalık kapması için daha uygun bir yoldur. Eğer anal seks sırasında prezervatif kullanırsanız hem kendini hem partnerini cinsel yolla bulaşan hastalıklardan korumuş olacaksın.
Bunun yanında anal seks sırasında özellikle acıyı azaltmanın yolu kesinlikle kayganlaştırıcı kullanmaktan geçer. Anal yolun vajina gibi kayganlığı sağlayacak salgıları yoktur bu da kayganlaştırıcı kullanmayı zorunlu kılar. Özellikle su bazlı kayganlaştırıcılar anal yol için uygundur. Çünkü su bazlı kayganlaştırıcılar yağ bazlı olanların aksine prezervatif ile beraber kullanmaya da uygundur.
Anal seks için kayganlaştırıcı nasıl seçilir?
Öncelikle üstte de bahsettiğim gibi kullandığın kayganlaştırıcının su bazlı olması çok önemi. Bunun yanında anal yol kötü kokulara daha açık bir yol olduğu için cinsel ilişki sırasında partnerinin bundan irite olması olası. Bunun önüne geçmek için ise bence aromalı kayganlaştırıcı tercih etmelisiniz. Örneğin hem benim hem partmerimin anal ilişki sırasında tercih ettiğimiz kayganlaştırcı OKEY Çilekli Kayganlaştırıcı. Kokusu ve aroması gerçekten çok güzel ve kayganlığı bence çok iyi. Bu yüzden OKEY Çilek kayganlaşıtırıcı jel bizim anal ilişki sırasında vazgeçilmez kayganlaştırıcımız. Sana da öneririm.
Arkadan yapmak acıtır mı, anal ilişki nasıl yapılır gibi birçok soruna cevap verdiğimi düşünüyorum. Umarım faydalı olmultur.
1|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
En İyi Kız Görüşleri
Gizli Üye
+1 yıl
Eşin istiyor diye herşeyi yapmak zorunda mısın? sakın böyle bişey yapma sana değer verseydi böyle bişey istemezdi. Kendine saygısı olan bir kadın böyle bişeyi kabul etmez.
Ya bişey yapiosan kocan dir söyle ya da yaptırma kocan die zorla da yapacak hali yok yani insan sevdiği insana eziyet çektirmeçektirmez tamam belki arada bir olur genellikle vajina çok geniştir o yüzden popoya yöneliyor lar aman vs vs vs işte ya
En İyi Erkek Görüşleri
Gizli Üye
+1 yıl
Bu çok çok özel bir zevktir ve sadece işini bilen bayanlar bundan zevk alır. Yani Kezbanlara bakma sen bu hazzı tatman lazım ama bazı dikkat etmen gereken şeyler var tabii Önce temizlik önemki 2 gün önceden sadece sıvı tüket mende fayda var tabii. lagman falan da yaparsın. Kayganlaştırıcı mutlaka şart. Yoksa olmaz. İyi bir kayganlaştırıcı bulmanız lazım pretwrvatif falan yeterli olmaz. Sıra geldi en önemli şeye ilkinde bayaa bir ağrı çekmişsin ve zevk alamamışsın belli Bunun için mutlaka kendini hazırlaman lazım. Yoksa kendini geri çekersin devamlı yani yatakda ondan kaçarsın ve en önemlisi kendini kasarsın. Bu durumda 1-partnerine mahcup olursun 2-kendini çık kasarsın 3-penis tam giremez 4-ve ağrılu olur. Bunların olmaması için bilinçalındaki önyargılarından kurtulman lazım yani bunun çok zevkli olduğunu bilinçaltına ispat etmen lazım Bunun için etkili mast teknikleri var onları kullanmanı tavsiye ederim😊😊
Fiziksel acı geçici olur ama psikolojiniz çökebilir. Düşünsene eşinin penisi senin bokuna bulaşacak, kokusu gelirse iğrenecek, senden soğuyacak. Hiçbir şekilde kabul etme.
Anal seks (ters ilişki) haram mı? Eşler arasında cinsel ilişkinin sınırı olur mu? Bir de anal ilişkiye giren kişilerin ömür boyu cünüp kalacağına dair şeyler duydum. Doğru mudur?
Eşler arasında cinsel ilişkinin sınırı olur. Kur’an’da cinsi münasebetin ana gayelerinden birinin neslin devamı olduğu ifade edilmiş ve kadının üreme organından olmak kaydıyla ilişkinin şekil açısından serbest bırakıldığı bildirilmiştir. Allah Teâlâ şöyle buyurmuştur:
“Sana kadınların adet halini soruyorlar. De ki, o bir eziyettir. Adet günleri onları rahat bırakın. Temizleninceye kadar kendilerine yaklaşmayın. Tertemiz oldular mı, onlara Allah‘ın size buyurduğu yerden yaklaşın. Allah tevbe edenleri sever, tertemiz olanları da sever.
Kadınlarınız sizin için bir tarladır. Tarlanıza dilediğiniz gibi varın ve kendinize ön hazırlık yapın. Allah‘tan sakının ve ona kavuşacağınızı bilin. Bunu inananlara müjdele.” (Bakara, 2/222-223)
Ayette geçen tarla ifadesi, ürün alınan yer anlamındadır. Ters ilişki ile üreme olmayacağı için ayet ters ilişkiyi yasaklamaktadır. Bu ayetlere göre Allah’ın emrettiği ilişki, normal yolla olan ilişkidir.
Konu ile ilgili hadislere bakıldığında Resûlulullâh sallallâhu aleyhi ve sellemin de bu tür ilişkinin haram olduğunu açıkladığı görülmektedir.
“Karısı ile ters ilişkiye girenler, Allah’ın rahmetinden uzak kalırlar.” (Ebû Dâvûd, Nikâh, 45, Ahmed b. Hanbel, 2/444)
“… Kadınlarınızla ters ilişkiye girmeyin. Allah hakkı söylemekten çekinmez.” (Tirmizî, Radâ’, 12)
“Allah, bir erkeğe veya kadına arkasından yaklaşan kimseye rahmet nazarıyla bakmaz.” (Tirmizî, Radâ’, 12; İbn Mâce, Nikâh, 29)
“Bir erkeğin karısı ile ters ilişkiye girmesi küçük lûtîliktir.(eşcinsillik) ” (Ahmed b. Hanbel, 2/182)
Haram olduğunu bile bile Allah’ın emrettiği yoldan değil de yasakladığı yoldan ilişkiye girmek bir müslümana yakışacak davranış değildir.
Sen sadece zevkini düşünmüşsün ilk önce günahını düşünseydin keşke.
Kadına arka organdan/anüsten cinsel ilişkiye girmek, ne şekilde olursa olsun kesinlikle haramdır. Şayet kadın bu işe razı olacak olursa, o da büyük günaha ortak olur. Eşler arası bile olsa anal ilişki, livata olarak adlandırılmış olup, yasaklanmıştır.
Kadın olman bunu yapman gerektiği anlamı taşımıyor.. pislik sağlıksız ve gunah.. çok ısrarcı olursa ondada var önce o yaptırsin sonra senden gelip bunu istesin.. bide ekle bugün anal yapan yarın anasinida yaptırır analinida diye..
Korkmak ta çok haklısın suyla lavman yapıp içini temizle sonra anal kaygan laştırıcı al okey den hisset harika arkanı doldur boşalt yöntemi ile iyice temizletikten sonra jeli içine doldur kaygan laştırıcı ve anal deliğini iyice yalat sonra santim santim içine al tecrübe gerektirir anal seks ve uzun zamandır anal yapıyorum ve nasıl olur biliyorum istersen yardımcı olurum dikkat etmek gerektirir
1|0
0|0
BoomBoomBoom | Cinsellik konusunda 50 görüş paylaştı.
Xper 7
+1 yıl
hayvanların bile yapmadığı birşey insan nasıl böyle bişeyi arzular Allah akıl fikir versin ne denir ki
Erkeğe normal yollu ilişkiden çok daha fazla zevk vereceği kesin ama senin açından çok acı verici bir o kadarda sagligini tehdit eden bir durum olduğunu söyleyebilirim..
1|0
0|0
TanerKurt35 | Cinsellik konusunda 163 görüş paylaştı.
Xper 7
+1 yıl
cok zevke gelmeden deneme ve korkun varsa gene deneme, Cunku anal bölgedeki kaslar dışarı doğru calışır, içe doğru baskı bol kayganlaştırıcısız olursa acın cok olur ve hiç bir zevk almazsın. Ön hazırlıksız olmaz.
1|0
0|0
SimonPaula | Cinsellik konusunda 469 görüş paylaştı.
Master
+1 yıl
Orası anatomik olarak çıkış için tasarlanmış. Bişey sokarsan tüm sağlık dengen bozulur. Bklu bklu olmasını, mide bulandırıcılığını anlatmıyorum bile.
2|0
0|0
Gizli Üye
+1 yıl
Haklının dayanilmaz bir acı olur sonrada kaslar gevşer ve bir çok sorunlar oluşur. iki aylik evlisin kocan önden ne zaman doydu...
1|0
0|0
Soran
+1 yıl
Biraz ben aklina sokdum
Görüş sahibi
+1 yıl
Hemen aklirndan çıkart,
Görüş sahibi
+1 yıl
Ne dediğini karışırmışsın hem kocam istiyor, hemde ben aklina soktum diyosun, memnun isen devam et herşey Senin,,,,,
Gizli Üye
+1 yıl
Kayganlaştırıcıyı bol kullanırsanız ve doğru pozisyonda yaparsanız bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
1|0
0|0
Soran
+1 yıl
Öyle yaptik
Görüş sahibi
+1 yıl
İyi yapmışsınız. Rahatsız olmazsan bir soru sormak istiyorum. Anal için bayanın kendisi hangi pozisyonda olmalıki daha çok zevk alsın? Sorumu cevaplarsan sevinirim. Cevaplamazsanda canın sağolsun.
Soran
+1 yıl
Doggy yaptık ilk sonra ben yüz üstü uzandım
Hepsini Göster Daha Az Göster
Görüş sahibi
+1 yıl
Peki bayan için acı veren fakat zevkte veren bir pozisyon var mı
Soran
+1 yıl
Bilmem 😊
Görüş sahibi
+1 yıl
Sadece anal için değil. Her türlü birleşme için sormuştum. Eğer böyle bir durumda olursan burdan mesaj atarmısın pozisyon hakkında?
Soran
+1 yıl
Bilmiyorum
Görüş sahibi
+1 yıl
Cevap verdiğin için teşekkür ederim. Dediğim gibi böyle bir durumla karsilasirsan mesaj atarsan sevinirim. İyi günler dilerim
Korkmayın ve yapin. Kayganlastirici krem ve prezarvatif ile. Ne tiskenme nede acı olur. Ama esin biraz sakin ve sabırlı olacak yavaş yavaş başlayın sonra keyfine bakın. Cigerini sokmesin ama 😀😀😀😀
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş