Lütfen düzgün cevaplar olsun. Saçma cvp yazacak olan hiç yazmasın.
Cevabın nedir?
+1 yılNe yalan söyleyeyim çekingen bir erkek olmadığım için nasıl olur hiç bilmiyorum. Ama çok çekingen bir erkek karşısındaki kadına yakın olmaktan, hatta onunla göz göze gelmekten bile kaçınır, bu nedenle cinsel isteği olup olmadığını anlamak zor bence. Bunu ancak ona sarıldığında, onu öptüğünde, elini tuttuğunda falan anlayabilir bir kadın. Ereksiyon oluyorsa istek var demektir.
00 Yorumla
+1 yılAğzını şapırtadır, bakışları baygınlaşır, ateşi çıkar, saçları dikleşir :D başka yerleri de dikleşmeye başlar :D üstüne atlamak için çaba sarfeder :D
02 Yorumla- +1 yıl
Allah seni napsın gülmekten yarıldım 😂😂
- +1 yıl
Ne mutlu o zaman 😂😂😂
Cinsel istek mi bunu bilemem ama, o erkeklere nasıl yaklaşılmasını gerektiğini iyi bilirim.
31 Yorumla- +1 yıl
Yaklaştın mı hiç
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
26Cevap
devamlı çaktırmadan kadına bakar gözünü bir ara öbür tarafa çevirir , bazen ağzını diliyle sulandırır ama kimse fartk etmez direk memelerle çok ilgilenir devamlı bakmak ister ağzıma bir alsam emsem yalasam gibi düşünceler geçer bir yerde oturuluyorsa kadının bacaklarında pantolon yoksa bacakları süzer biri baksa hemen kafayı cevirir , direk bayanlarla yüzüne bakarak konuşamaz tedirgin olur
00 YorumlaBelirtmesine gerek yok sen üstune atla sonrasini gor bende cekingenimdir ama ilk basta kiz adimi atarsa gerisini getiririm hic affetmem
00 YorumlaCinsel icerikli bir konu acildiginda, daha cabuk ereksiyon olurlar, kizarirlar bozarirlar, ortamdan uzaklasma ihtiyaci hissederler...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler de herşeyde bilgili maşallah
Her soruda kızın tarif ettiğin erkek oluyorlar nasıl oluyorsa
Şimdi de hepsiz sözde çekingen olmuş :D11 Yorumla- +1 yıl
Harbiden :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılciiden tam adamına sordun hatta size paylaştığım soruyu bile soylesem tam sorunuzza en dürüst ağızdan cvp alablecğinz kişiyim
kendimden örnek verblrm012 Yorumla- +1 yıl
Çekingen misin sende?
Cevap sahibi+1 yılfazlasıyla ve şaun zaten siteye uye olmamda bu yuzden benle ilgili durumu anlatsam dinleseniz şaşısırısz
- +1 yıl
Ne? Kızlardan 31 metre uzakta mı yürüyon? 😂
Cevap sahibi+1 yılahh ahh cidden tam konuşmak isteğim mevzu bu idi üyeliğim amacıda eğr seviyel ibilgi alışverişi ve fikir almak istdğm husular var o yuzdn özldn yazblrısnz vaktnz var mı
Cevap sahibi+1 yılcvp vermdnz art niyetli değilim sadece bilgiye ihtiyacım varr
- +1 yıl
Siz özelden sorun ne soracağınızı bilmiyorum siz sorun bn cevaplayım
Cevap sahibi+1 yıltkip yollyım mı
- +1 yıl
Yolayın
Cevap sahibi+1 yılsonu i hatta sornuzuda beğeniyrm
Cevap sahibi+1 yılbaktınzmı?
- +1 yıl
Kullanıcı isminizi bulamadım mesaj yollar mısınız benim diye
Cevap sahibi+1 yılsize mesaj atılmıyr
ama şimdi gizllkten çıkyrm siz mesaj atın
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇekingen olduğuna kanaat getirdiysen Sen harekete geç o zaten sana eşlik eder.
00 Yorumla
+1 yılSana olan bakışlarından belirli noktalara gizli bakarlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGözleri ile sevişir bakışı seni etkiler ona dokunmak seni ondan uzaklastirir seni etkiler ama senden etkilenmesi çok zordur
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılörnek ben asla teklif edemem sadece sizin yönlendirmenizi beklerim ama ışık görürsem işte o zaman ipleri elime alırım sizi zirveye ulaştırırım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelirtemem ben. Zaten bu çekingenlik yüzünden de evlenemem galiba
00 Yorumlaiçi seni dışı beni yakar onalr iç giüsel olarak içindekini uyandırmaktır yanı ereksıyon olması gerek
00 Yorumla
+1 yılBilmem zor yani belli etmezler kolay kolay
10 Yorumla
+1 yılKonu açarsan direk atlar
02 Yorumla- +1 yıl
Çekingen erkek diyorum 😂
- +1 yıl
Seks ilgili konu açtığında atlar çekingen insan için bahsediyorum
+1 yılutanarak ağlayarak 31 çeker
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbakış ve gözlerini kaçırması herşeyi belli eder
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnlatayım sana uzun uzun
016 Yorumla- +1 yıl
Anlat anlat 😂
Cevap sahibi+1 yılÖzelden yaz
- +1 yıl
Saçma sapan insanlarla konuşmak istemiyorum kusura bakma. bir şaka yapılmıyor size de
Cevap sahibi+1 yılCekingenim ben :)
- +1 yıl
Sadece çekingenim demek için mi özelden yazacaktın? Kusura bakma ama bn burada önemli bir sorun olmadığı sürece kimseyle özelden yazışmam.
- +1 yıl
Bak bnde yeni tanıştığım insanlara karşı çekingenim. Evlenmeden önce hiç erkek arkadaşım olmadı hiçbir kızla arkadaşlık kurmadım. Şimdi benim gibi çekingen biriyle evlendim. Bu soruyu merakımdan sordum. Yoksa türkiyede kaç milyon çekingen erkek var diye bir soru sormadım yani istersen soruyu bir daha oku
Cevap sahibi+1 yılBenim için önemli o yüzden demiştim soruyu direkt üzerime aldım bana hitap ediyor diye
Cevap sahibi+1 yılBen de evlenince senin gibi olacağım kesin tabi eşim farklı olmazsa şu an dahi hiç bir kıza acilamiyorum
Cevap sahibi+1 yılIstekli olsan da söyleyemiyorsun demi aynı şekilde eşin de sana söyleyemiyor bir belirti olsa diyorsun
- +1 yıl
Genelde kız çekingen erkeğe açılır. Bn ve eşim görücü usulü evlendik birileri bizi tanıştırdı ve bize evlilik yapıp yapmayacağımızı sordular. Biz bakarız dedik. Ve biraz görüştük. Hep bn ona yakın oldum. Nişan tarihi aldık. Öyle öyle herşey gelişti. Çelingenim deyipde geri çekilme herşey insanın kendi elinde. Eğer bn ona cesaret vermeseydim böyle bir ilerleme olmazdı. Sende görücü usulü evlen. Eğer bir kıza teklif etmeye çekiniyorsan ailenden iste onlar sana bir kız ayarlasınSonra o da isterse herşey gelişir ama amacın evlilikse tabi.. Bnce erkenden yuva kurmak daha iyi
Cevap sahibi+1 yılÖzür dilerim hep merak etmişimdir evlenmeden önce istekli açık monoton olmayan bir kız nasıl belli olur diye ve bunun cevabı yokmuş evlenmeden hiç bir şey belli olmaz mis bizim de yaşam çevremiz el ele tutmaya dahi uygun değil aile yaşantımız özellikle belki görücü usulü olmaz ama yine de çekinirim herşeyi konuşmaya sormaya
- +1 yıl
Hem söyleyemiyoruz hemde çok çalışıyor eve yorgun grliyor. Bazen haftada bir ilişkiye giriyoruz bazen hiç çok yoğun
Cevap sahibi+1 yılNe kadar yorgun olursa olsun karşında seksi bir bayan varsa kimse hayır demez bana göre yani inan evlensem her gün isterim sanırım ama ya karşımdaki kişiye nasıl söylerim korkusu var.
Cevap sahibi+1 yılRica ediyorum görgü kuralları çerçevesinde size özelden yazmama müsade edin art niyetim yok sadece bilgi amaçlı inanın takip isteği gönderdim baş harfi b
- +1 yıl
Annene sorabilirsin. Yanlış bişey yapmadığını düşün ve söyle. ya da bir arkadaşına söyle o gidip ailene söylesin. ya da bir kağıda yaz ve annenin yatak odasına bırak. Uygun bir dille yazarsın. Aileden istemek daha mantıklı sonuçya sen bişey yapmaya kalksan bir cacık olmaz. Bnce hayat yalnız devam edemez insanlar çift yaratılmıştır. Her varlık bir eşe muhtaçdır.
Cevap sahibi+1 yılSorunu beğendim
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Çekingenlik varsa işin zor
00 Yorumla
+1 yılyüzünün kızarması ve sesinin titremesi olabilir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Belirtiye gerek yok zaten isteklidir çoğu
00 YorumlaYuz kızarması kekemeleşmek 😂
00 Yorumlagözlerının ıcıne derın derın bakar
00 YorumlaÇekingen erkekleri hayatinizdan çıkartın 😂
00 YorumlaBende öyleyim belli etmem ama
00 Yorumlabelirtemezler ki
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. sevmek öpmek sarılmak dokunmak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYanında ereksiyon olduğunda yüzü kızarır
00 Yorumla
+1 yılSenin ki çekingen mi
00 YorumlaBilemiyorumm
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri