En bariz belirti bu konu her dile getirildiğinde çok sık inkâra çıkma, inkâr yaparken ağrı, sızı ve yanmadır.
Sürekli dokunma isteği, konuşmalar hep seks hakkında, sürekli fiziksel özellikleri övme, ilişkinin dinamiği ve geleceği hakkında konuşmamak, tutarsızlık, seks dışındaki konularda ilgisiz ve düşük enerjideyken konu sekse gelince enerjinin yükselmesi vs...
En büyük sorun "seksten sonrasını düşünmemek" !!
Sevgiliyi değil sevmeyi becermeliyiz işte tam da bu yüzden 🤞🏻
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı.
1 yılbi kızla uzun zamanadan sonra biraraya gelen ama kendine bile bu durumu itiraf edemeyen bi erkek için bu durum nikah masasına kadar kendini belli etmeyebilir..
o yüzden erkeklerle en az 1 yıl sevgili kalın.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılAramaz sormaz sadece gece yazar konu hep sekstir
00 Yorumla Başka herhangi bir komuda iletişim kurmaktan kaçınır, ilgi veya başka herhangi bir duygu göstermez, konuştuğu ve ilgilendiği konu sadece o olur vs. diye devam eder.
Yani aklında ne varsa sadece onunla ilgilenir diyebiliriz özetle 😀
10 Yorumla
1 yılSadece seks düşünen bir erkek zaten ahmağın tekidir. Küçük beyinlidir. Ya en başından niyetini istemese de belli eder ya eline fırsat ilk geçtiğinde. Çok uzatmayayim; belirtiye ihtiyac yoktur çünkü ilk görüldüğü anda bağrım bağrım bağrıyordur ben düşkünüm diye. Ha göremeyecek kadar körse kadın, ona hangi belirtiyi söylersek söyleyelim faydası olmaz.
10 Yorumla
1 yılZor zamanında seninle olmayan
Sana seks yapmasına izin vermeyince bile senle senin her derdine ortak olan
Seni seks olmadanda seven erkek
Gen aslında böyle sorular cevaplamamda birden öyle oldu işte21 Yorumla- 1 yıl
*B
- Cinsel Yaşam konusunda 536 cevap paylaştı.
1 yılKendimiz ayy pardon kendilerini öyle güzel kamifule ediyorlar ki anlayamazsanız efenim. Hatta şu kadarını söylüyeyim sizi deli gibi sevenlerden bile daha iyi davranırlaız yaniii davranırlar...
12 Yorumla
Soran1 yılBu doğru, sonda davranırlar diye düzeltmeniz de anlamlı
- 1 yıl
:D:D
Diğer muhabbetler sıkıcı gelir.. Onun sadece seks muhabbeti açar.. Zaten ilk mesajda bile kendini belli eder kii
21 Yorumla- 1 yıl
Çok doğru bir tespit
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. arkada 2 cebim var 2sindede prezervatif taşıyorum 1 tanesi de takık dolaşıyorum. Her an her şey olabilir Kesinlikle seks düşünmüyorum desem yalan demiş olurum aklımdan çıkmıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılGünün genel de belirli saatlerinde günaydın, merhaba, iyi geceler gibi mesajlar yerinde sextyping şeklinde konulara evrilen konular geçer sohbetlerde...
00 Yorumla
1 yılDuygusal bağ kurmamailişkide duygusal bir derinlik ya da bağ kurmaktan kaçınabilir. Genellikle samimi konuşmalardan ve duygusal paylaşımlardan uzak dururlar.
00 Yorumla
1 yılCinsellik odaklıdır ve cinsellikten başka konustklari şey yoktur
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 716 cevap paylaştı.
1 yılSadece cinsellik konuşmak ister halini hatrını bile sormaz normal sohbet zaten sarmaz ona öyle bir insancık işte
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 401 cevap paylaştı.
1 yılbilmiyorum oyle biriyle karsilasmadim neyseki bu konuda secimlerim mutus
20 Yorumla Her kadının yorumuna cevap verir, kendini öve öve bitiremez, her konuda cevap verir, bilgilidirler. Bütün cevaplar onlarda yani.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s 1 yılHiç denk gelmedi o tipler bana ya😅 ama arkadaşlarımdan bildiğim devamlı eve çağırıyorlardı dışarıda kahve bile içmiyorlardı vs.
00 Yorumla
1 yılo karsidakinin cakalligina bağli ama komplimanlar romantizim falan biraz abartiya kaciyor ve basbasa kalma cabalari fazlaysa biraz süphelenebilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yılsürekli o konuya girer daha tanışır tanışmaz başlar sevgililikten seks olmalı ya da bunları yapmayan biri ilerde sevişelim senle evlencez nasılsa başkasına mı gidim gibi tripler atar kızar atar yapar.
00 Yorumla Sürekli evde buluşmak ister. Seninle farklı şeyler yapmak istemez mesela yemeğe çıkmak sinema arkadaşlarla takılmaca, hediye almazsa özel günleri hatırlamazsaaa. Seni mutlu eden şeyleri bilmiyorsaaa o erkek seni kullanıyordur.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBir belirtiye ihtiyaç yok, erkek varsa hayatında zaten seks için vardır, ya da birgün seks ihtimali için…
Yoksa ne anlarız biz aşktan meşkten, bizimki sexe giden yolda profesyonel bir rol işte00 Yorumla
1 yılKonuyu sekse getirir kalktı, naptım indir, yükseldi gibi kelimeler de kullanır herhalde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılEvlenmeye alerjisi vardir. Hizli yurur. Cok eslidir.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Sürekli ilgilenir işte knk yani bunu anlamak çok basit evlilik der eve gidelim ya da acele eder işte
00 Yorumla
1 yılFb olmuyor mu tam olarak bu?
02 Yorumla
Soran1 yılKızın gönlü varsa olmaz
- 1 yıl
İşin içinde gönül varsa olmaz, haklısın.
Sorunun cevabına gelirsek de normal konular konuşsa bile kısa sürede her konuyu s*kse bağlar. Aklı fikri orada olduğundan diğer konulardan konuştuğunda keyif de alamazsın, güzel cevaplar da.
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sadece seks ister senle ilgilenmez hiç
00 YorumlaŞeytana benzerler anlayamaz sın
00 Yorumla
1 yılSadece seks sohbeti yapar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılseks dışındaki sohbetler hep sıkıcı gelir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 972 cevap paylaştı. Olmadığı gibi davranması.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılBunu anlamanız zor olmuyordur bence
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılSürekli sevişelim diyosa uzak durun🤣
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılSöyleyişi icin bekleniyorsunuz efenimmm/))
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılAdamim bu benim ya :D yine harikasin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılBen 😂
00 Yorumla
1 yılMesajlardan çok davranışlarından anlarsın
00 Yorumla
1 yılErkek olması
00 Yorumla
1 yılVur tak kaç
00 Yorumla
1 yılKanmayın lütfen
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıluzak durun ya soylelerinden
10 Yorumla