Seks konusunda fazlasıyla çekingen. Açıkçası ben öyle değilim aksine ateşliyim. Saatlerce seks yapmak istiyorum. Nasıl onu açabilirim zevke getirmeliyim. Çeşit çeşit gecelikler ve iç çamaşırları etkiler onu dimi. Hepsi tabi evlenince ama zaten az kaldı. Lütfen biraz tüyo verir misiniz ne yapmam lazım
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu bir ihtiyaç olduğu kadar karşılıklı anlaşmadır. zorlarsan bu durumda adam zevk almak yerine işkence çektiğini düşünür. burda biraz rol sana düşüyor. ilk aylarda sen gayret et. sonra kendiside istemeye başlayacaktır. ama senin yaptığın hazırlıklar çok önemli tabi. birde bir birinizin isteklerine saygılı olun. dini inancını bilmiyorum ama bu noktada uygun olmayan isteklerden de kaçının.
04 Yorumla
Soran+1 yılOnu asla zorlamam zaten ya da illa olcak demem kendi isteğiyle olmasını istiyorum fazlasıyla utangaç. Bana nasılsın derken bile utanıyor ve bir buçuk yıldır nişanlıyız. 20 gün sonra düğünümüz var o yüzden soruyorum
Cevap sahibi+1 yılutangaç olması çocukkenki aldığı eğitim ve yetiştirilmeyle alakalı öyle kolay kolay 20 günde ortadan kalkacak bir durum değil. şuanda konuştuğun konu buz dağının görünen kısmı ama birde bilmediğin bir geçmişi var yaşadığı bir geçmiş var. nerden baksan sensiz geçirdiği bir 28 yıl var. o yüzden konulara bakarken sadece günümüzle gözümüzün gördüğü zamanla bakmak yanlış olur. ama bu konuda yük sizde birlikte konuşarak anlaşarak çözeceğinize inanıyorum. konuşmadan hiç bir sorunu çözemezsiniz. buradaki paylaşımınız da bu konudaki gayretiniz ortaya koyuyor. tebrik ediyorum bu yaklaşım her zaman sorunları çözmenizde yardımcı olacaktır. nişanlınızla konuşun konuşurken üslup ve metot önemli. aslında bu konuları yüz yüze konuşmak daha anlaşılır ve çözüm açısından daha sağlıklıdır. böyle bir danışman tanıdığınız varsa onunla beraber nişanlınızla bu konuyu çözebilirsiniz. aile ve sosyal politikalar bakanlığının bu konuda ücretsiz evlilik danışmanları var bunlara ulaşabiliriniz
Soran+1 yılDoğru çok haklısınız çok teşekkür ederim sağolun
Cevap sahibi+1 yılyardımcı olabildiysem ne mutlu
Seninde şansına böylesi düşmüş işe bak.. Senin gibi hatun bulamazken nişanlında şansına çekingen ve isteksiz.. İstekli olan erkek çekinmeden illaki üzerine gelirdi.. Dünyada adalet yokki herkes dengine gitsin :D
37 Yorumla- +1 yıl
+1 güzel kardeşim
Soran+1 yılAbartmıyorum yüzüme bakıp konuşurken bile utanıyor nasıl evleniyoruz anlamıyorum
- +1 yıl
görücü usulümü evlilik bu yoksa yıllardır çıkıyormuydunuz bu ne utangaçlık böyle :D
- +1 yıl
Büyük ihtimal görücü usulü evleniyorlar nasıl ki bir erkek bu kadar utanır :DDD ahahah
Soran+1 yıl@SafveTemiz görücü usulüydü ama zaten yani şu an aşk da var. Anlamadığım zaten evleniyoruz şurda kalmış 20 gün hala utanıyor 🤦🏼♀️😊 bazen heyecanlı heyecanlı evleniyoruz evimiz sonunda bitti çok güzel oldu vs diyorum onda bile utanıyor napcam bilmiyorum ama bakalım
- +1 yıl
zaman her şeyin ilacı
+1 yılnişanlım dıyosun bak az sabret evlenince bol bol yaparsın şimdiden sekse böyle emrağın olduğunu gösterirsen adam hakkında yanlış düşünebilir
04 Yorumla
Soran+1 yılBen geçip konu açmıyorum ya da yapalım demiyorum şurda 20 gün kaldı o yüzden soruyorum onu açmak için ve ben bakireyim o da bakirim dedi. Zaten benimkini anlamak kolay ondan da beklemem zaten yapmış olsa utangaç olmaz. Bir buçuk yıldır nişanlıyız yüzüme bakamıyor utangaç nasılsın derken bile utanıyor o yüzden soruyorum
- +1 yıl
he pardon. buarada çok şanslısın öyle birini bulmuşsun öyle adamlar dibine kadar sadık kalır sevdiğine. evlendiğinizde herşeyı yawas yawas sırayla yaşayın herşeyı bir anda olup bittiye getirme derim erkenden bıkma olmasın
Soran+1 yılOna göre hareket etmek istiyorum zaten yani aşırı üstüne gitmek, zorlamak vs asla düşünmüyorum sadece onun kendi isteğiyle açmak istiyorum. Çok teşekkür ederim sağol 😊
- +1 yıl
rica ederim şimdiden mutluluklar dilerim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
35Cevap
+1 yılKeşke böyle düşünen bir kız arkadaşım olsa :D hayaller hayatlar armudu sevene şeftali veriyorlar şeftali sevene armut bu dünya böyle :D
10 YorumlaEvlenene kadar uzak durman gerek, sonrasında zaten herşey kendi kendi olur
01 Yorumla
Soran+1 yılşu an istemiyorum zaten. Düğüne 20 gün var o yüzden soruyorum
+1 yılkulak memelerini öp kulaklarına dil at... kasık masajı yap heyecanını alır ve onu zamanla seks makinası haline getirir...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Evlenene kadar sabret
Evlenince o da açılır korkma sen bakire misin peki04 Yorumla
Soran+1 yılEvet bakireyim o da bakirim dedi benimkini anlamak kolay da onu bilmiyorum. Ama beklemem ondan
Soran+1 yılBir buçuk yıldır nişanlıyız artık onu iyi tanıyorum ve seks hayatımızın iyi olacağını sanmıyorum çünkü abartmıyorum fazlasıyla çekingen. Aldatma konusunda düşünme büyük konuşmak istemiyorum ama asla ve asla eşimden başkasıyla yapmam o yüzden onu açmam lazım
Birşey söyleyeyim ama kızma bu tür kişiler hiç değişmiyor emin ol evlenince hayal kırıklığı yaşacaksın
12 Yorumla
Soran+1 yıl1 buçuk yıldır nişanlıyım bu kişiyle. O yüzden korkuyorum değişmez diye. Gerçekten yüzüme bakıp hala konuşamıyor utanıyor
+1 yılÖyle kıyafetlerini direk giyme içindeki cevheri seninle sevişirken soyunmaya başladığında görsün 😊
16 Yorumla
Soran+1 yılYok hemen değil ama 1 buçuk yıldır nişanlıyız gerçekten konuşurken yüzüme bakmaktan utanıyor nasıl açıcam ben bunu bilmiyorum
- +1 yıl
Yani anlatmak istediğim böyle sexy şeyler ile ilk gece karşısına çıkma içine giy üstüne normal bişeyler giy ufaktan görsün içindekileri braz tahrik olsun bak sonra noluyo
Soran+1 yılAnladım çok sağol öyle yapıcam inşallah düzelir artık
- +1 yıl
İnşallah düzelir dediğimi yap evli insan tavsiyesi
Soran+1 yılTamam çok teşekkür ederim sağolun
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim 😊
+1 yılEvlenmeden yaparsan inan ki tüm duyguların silinir soğukluk girer
04 Yorumla
Soran+1 yılYok evlenmeden değil düğün 20 gün sonra o yüzden
- +1 yıl
Bekle 20 gün ne ateş mi bastı
Soran+1 yılAteş falan basmadı dediğim gibi fazlasıyla çekingen bende o yüzden sordum
- +1 yıl
Merak etme bir evde bir yatakta ateşle barut yan yana durmaz çekingen diyorsun ya o gün bak kaçacak yer arayacaksin
+1 yılmutlaka etkiler. sen böyle yaratıcı tahrik edici şeyler giyip. kışkırtıcı hareketler yap. bunlarda işe yaramazsa başka yöntemler deneyebilirsin
00 Yorumla
+1 yılSaatlerce seks yapılır irtibat tel 1903 1903 19 03
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Taktiklerin güzel.. bunu düzeltecek biri var ise oda sensin
00 YorumlaVahşice hoyratça dömel önünde bütün utangaçlık geçer 🍑
00 YorumlaBenim için yanımda olman yeterli olurdu gerisi bende
00 Yorumla
+1 yılSana tüyo vermeye gerek Yok bence sen kendi işini kendin halledersin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenın burcun ne ve ne zamandır tanısıyorsunuz pekı?
06 Yorumla
Soran+1 yılBurcum terazi o da yengeç
Cevap sahibi+1 yılo degıl mesela kac ay oldu tanısalı :) yengec ve terazı her konuda anlasamaz sankı
Soran+1 yılBir buçuk yıldır nişanlıyız 20 gün sonra düğün ve fikirlerde anlaşıyoruz sadece aşırı çekingen nasılsın derken bile utanıyor
Cevap sahibi+1 yılbana dırek yaz ıstersen ordan konusalım en azından belkı bır faydam olur dımı :))
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılpekı bayan on yargılı
Gizli Üye(36-45)+1 yıltahrik etmen kafi ;) iç giyim filan aşırı tahrik eder
04 Yorumla
Soran+1 yılİlk hafta da başlasam her gün farklı iç çamaşırı tahrik eder mi
Cevap sahibi+1 yıleder hergün farklı iç giyim aşırı tahrik eder ;) tanga , g-string vs
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim sağolun
Cevap sahibi+1 yılrica ederim :)
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılKudurmussun sen :) adama yazık :)
10 Yorumla Bu kizdan banada lazim😂😂😂
10 YorumlaÖylelerine de öylesi düşüyor nedense
00 Yorumla
+1 yılEvlenince açılır merak etme
00 Yorumla
+1 yılMilletteki derde bak😂
00 Yorumla
+1 yılSabırlı ol bu ne azginlik
00 Yorumla
+1 yılBiraz senin baskın olman lazım açılır zamanla
00 Yorumlauygun ortam buldumu utanmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah öyle olur
+1 yılevlenince görürsün ateşi
14 Yorumla
Soran+1 yılHiç sanmıyorum ya 20 gün var o hala çekingen bir buçuk yıldır da nişanlıyız düşün yüzüme bakıp konuşamıyor tek dediği çok güzelsin iyi ki benim hayatındasın vs vs
- +1 yıl
bol bol tatlı yedir bak panter kesilir
Soran+1 yılDenicem inşallah olur çok sağol
- +1 yıl
inşallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılO nasıl erkek ya hu :D Kaç yaşlarındasınız
08 Yorumla
Soran+1 yılBen 21 o 27 oldu
Cevap sahibi+1 yılYaşıda küçük değil sana mı belli etmek istemiyor yoksa
Soran+1 yılBilmiyorum ki anlamıyorum ama fazlasıyla utangaç
Cevap sahibi+1 yılHiç başbaşa kalmadın mı onunla. Yakınlaşma filan olmadı mı aranızda
Soran+1 yılBaşbaşa kaldık hep buluşuyoruz ama diyorum ya konuşurken bile yüzüme bakamıyor utanıyor. Bir buçuk yıldır da nişanlıyız
Cevap sahibi+1 yılKız çocuğu mıu korkuttun ne yaptın buna böyle :D
Soran+1 yılYok alakası yok tanıştığımdan beri böyle
Cevap sahibi+1 yılO yaşa kadar çok ilginç gerçekten. Umarım sorunu filan yoktur
+1 yılHiç sevişmiyor musunuz?
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır 20 gün sonra düğünüm var o yüzden sordum
Evlenince açılır o :)
00 Yorumla
+1 yılO evlenince patlar merak etme 😁
00 Yorumlaİlk once sen nasilsin giyimin fizigin nasil
00 Yorumla
+1 yılÖyle biri iç çamaşırı geceli gibi nerden görecek
01 Yorumla- +1 yıl
Evlenince sana yetmez
Gizli Üye(36-45)+1 yılDudaklarina yapış, elini penisine at..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevişiyor muydunuz?
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır 20 gün sonra düğünüm var o yüzden sordum
Cevap sahibi+1 yılİkinizin de tecrübesi oldu mu daha önce
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılİlk gecen sorunlu geçmese bari. Açık açık her şeyi konuşamadınzı mı hala
+1 yılBol bol tahrik et
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. seks yapa yapa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo birazda sana baglı
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen ama o çok utangaç
Cevap sahibi+1 yılsen zevk versen o kendınden gecer. ciddiyim demek zevk almıyo
Soran+1 yılİyide hiç yapmadık ki bazen konu açılıyor yalnız olduğumuz da hemen nasıl olucak çocuğumuzun da olması lazım diyip susuyor acayip utanıyor. Hani artık bir buçuk yıl olmuş ama utanıp hemen konu değişip benim gitmem lazım diyor. Asla beni aldatmaz öyle biri değil ama utandığı için gidiyor
Cevap sahibi+1 yılgel anlatım sana yapman gerekenleri istersen
+1 yılBaşka sevgili bul
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTecrübe edinerek
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026