Her seferinde yalayarak önce beni boşaltıyor ama ben içimdeyken boşalmak istiyorum olmuyor arkadaşlar neden?
Cevabın nedir?
+1 yılYeni evlisiniz. Önce yalamasın. Oral değil, normal birleşmeyle cinsel organlarınızın birbirletini tanimalarına alışmalarına izin verin. Bırakın onları kendi hallerine. Doya doya penisi senin vajinanin kabarmış duvarlarına baskı yapsın, girsin çıksın dokunsun zorlasın üç yarım bir tam, iki yarım bir tam, bir yarım bir tam, hatta tam tam tam köklesin kaygan kaygan. Zamanla alışacaksın uzulme. Sorun olursa yaz bana. 😉☺
00 Yorumla
+1 yılyeni evlilerde kadınların vajinal orgazm yasaması vakit alır... yıllarca masturbasyonla klitoral orgazm yasadın.. simdi ise bambaska bişi yasıyorsun.. ilerde olur.. kasma.. sıkma kendisin sadece zevke odaklan.. gerisi boş zaten..
14 Yorumla
Soran+1 yıl:-) teşekkür ederiimm haklısın sanırım
- +1 yıl
rica ederim.. bu arada asağıdaki yorumları okudum.. esin kısa surede boşalıyormus.. bu durumda geçici.. birbirinize alıştıkca o sure uzayacaktır.. ama onun hızlı bosalmasının senin durumuna şimdilik negatif etkisi yok.. ;)
Soran+1 yılEvett sorun yokk benim içinde onun içinde çünkü anlayışlı bir kpcam var ben boşalmadan boşalmıyor sadece merak ediyorum hiç yaşamadığım için sormak istedim. Teşekkürleer en iyi görüş ;-)
- +1 yıl
:) bende teşekkür ederim...
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki sen birleşme anında kendini tam olarak veremiyorsun yani düşünce olarak ondan olabilir, seni yine orgazm yaşatamayacaktır diye düşünüyorsundur ondandır veya üzgünüm ama biraz küçük incedir yetmiyordur
00 Yorumla
Belkide sorun sendedir. daha fazla konsantre olmayi dene
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
32Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam içeride 20 dakika kalıyormuş. Diyor ki erken boşalıyor. Yok artık. Aşağıdada bir artist üye en az bir saat kalacak diyor. Onunda geç boşalma problemi olduğundan habersiz.
Bakın hanımefendi eşiniz gayet iyi. Bence siz kendinizde arayın sorunu ve konsantrasyonunuzu artırın. Bunların çoğu yıllarca fazlasıyla yapılan mastürbasyondan kaynaklı benim şahsi fikrim.10 YorumlaBelki de boşalmanın ne olduğunu bilmiyorsundur, belki de boş yere kuruntu yapıyorsundur.
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet vajinal boşalmanın ne olduğunu bilmiyorum. Hep klitoral boşalıyorum sayesinde
- +1 yıl
Bak kardeşim, bütün cinsel problemlerin başı, eşin ile oturup konuşamıyor olmandandır.
Öncelikle ne bir kadın, ne bir erkek, eşini mutsuz etmek istemez.
Emin ol, o seni cennete çıkartmak istiyordur, ancak nasıl yapıldığını henüz keşfedememiştir, tahminen yeni evlisinizdir.
Buralarda aptal insanların kocanı aşağalamasına izin vermek yerine, onunla empati yap, ve samimi bir şekilde içinde daha çok istediğini söyle. Ama bunu onu korkutarak yapma, hatta söyleme bile, eğer utanır ve gururu zedelenirse daha kötü etkilenebilir.
Ama kesinlikle çözülemeyecek bir şey değil, burdaki ahmakların hakaretlerine müsade etme.
Eğer kocana aşıksan.
Değilsen boşan, ten uyumu olan birini bul.
Soran+1 yılTabikiii deli gibi aşığımm onu çok seviyorum ben merak ettiğimden sormak istedim burdaki bazı gerizekalıların işi bilmiyor demesiyle bilmiyor olmuyor sonuçta onun yataktaki anlayışı bencil olmayışı yeterde artar ama sizlerin düşüncelerini de fikrinide almak istedim okadar.
- Cinsel Yaşam konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılEn çok tahrik olduğun, sürtünmenin fazla olduğu pozisyonda yapsın, ön sevilmeyi fazla tutun.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. eşin boşalıyorsa senden önce kendisini tutmasını söyle.
00 Yorumla
+1 yılBenim elime geçsen boşalma nasıl oluyor gösterirdim neyse
00 Yorumla
+1 yılErken bosaliyodur kendini veya kisadir penis. Vb sebeoler var
05 Yorumla
Soran+1 yılErken boşalıyor hızlı olduğu zaman
- +1 yıl
Ayarlamasi gerek surekli gir cik yapmamali ara vermeli gekecehi zaman gecmri cekilip sonra girmeli vb
Soran+1 yılAyynen öyle yapıyor ama dayanamıcam diyor :-D
- +1 yıl
Himmm yazrmisin bi? Bisey sorucam
Soran+1 yılBurdan sorabilirsin
Öyle yapmasını iste öylesi daha güzelmiş :)
14 Yorumla
Soran+1 yılÖnce sen deyip aşağa yöneliyor güzel olmasına güzeldee :-) ama bazen istemiyorum vajinal boşalma niye yaşıyamıyorum anlamıyorum
Soran+1 yılO kolay mı oluyor sence :-D
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. çok masturbasyon yapmışsin klitoris orgazma alıştın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim de olmuyor cidden neden ki
23 Yorumla
Soran+1 yıl:-D ne bilem
- +1 yıl
soru soran arkadasa verdigim cevabi bir oku istersen.. senin icin de gecerli olabilir belki...
+1 yılGözlerden boşalt beni de
00 Yorumla
+1 yılyeterince içeride kalamıyor mu?
00 YorumlaBaslamadan once opüşme fassini uzun tut
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Vajinal çok komik bir kelime değil mi?
14 Yorumla
Soran+1 yılNiye komik olsun 2 çeşit boşalma vardır vajinal ve klitoral
Soran+1 yılEvett
+1 yılEsin bu isi bilmiyo heralde
05 Yorumla
Soran+1 yılYeni evliyiz
- +1 yıl
Anladm normal ozaman yazmak istermsn ikdakka
- +1 yıl
Ordamsn
Soran+1 yılNiye yazıcam anlamadım
- +1 yıl
Konusmak istersen diye dedim saglik olsun nedim yazarsan burdaym
Gizli Üye(30-35)+1 yılzor bir şey o, oralle boşalman da iyi aslında
10 Yorumla
+1 yılEşin biraz daha sert ve hızlı olmalı
08 Yorumla
Soran+1 yılErken boşalma var
- +1 yıl
O sorunu çözmelisiniz o zaman. İlişkiye girerken odaklanmamali fazla. Ben öyle yapiyorum 30 40 dkda bosaliyorum
Soran+1 yılSes çıkarmasam daha uzun kalabileceğini söylemişti
- +1 yıl
Sende yastık ısır. Apartmanda kimse duymasin diye yapiyordum işe yarıyordu
Soran+1 yıl:-D çok saçma
- +1 yıl
Test et gör 😄
Soran+1 yılKesinlikle test edicem :-D
- +1 yıl
Başarılar dilerim 😉
kocan doğru zamanı tutturamıyor demek ki
00 Yorumla
+1 yılPozisyon yapış şekli vs her şey olabilir
00 Yorumla
+1 yılOlur zamanla ama esin bu işi bilmiyor sanırım.
00 Yorumlaİçinde uzun süre kalmıyormu?
05 Yorumla
Soran+1 yılKalamıyor
Soran+1 yılOnların çok sakıncalı olduğunı duymuştum yeni evli olduğumuz için olabilir mii
Soran+1 yıl:-D :-D tamam öyle yapayım
Gizli Üye(36-45)+1 yıliçindeyken ne kadar sürüyor süre ne kadar
011 Yorumla
Soran+1 yıl15 dk en fazla20
Cevap sahibi+1 yıl20 dk da tabi boşalamassın ya öyle en az 1 saat sürmesi lazım ve farklı olmalı 20 dk dan zevkte almassın alsanda kalırsın yarım kalır zevkin
Soran+1 yılYarım kalmıyorum kardeş anlamıyosun soruyu
Cevap sahibi+1 yılyarım kalıyorsun derken boşalmıyorsun işte yetmiyor sana neyi anlamadım 20 dk çok kısa süre
Soran+1 yılYeni evli olduğumuzdan dolayı olabilir mi
Cevap sahibi+1 yılyok yeni evli olunca daha uzun sürer aslında
Cevap sahibi+1 yılyaşlarınız kaç
Soran+1 yıl22 26
Cevap sahibi+1 yılyaşlar normal ama bu yaşta sevgilin 20 dk ise yani farklı şeyler yapın
Soran+1 yılTamam teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılböyle giderse sorun yaşarsın kocan seni düşünerek yapmıyor
yalancı boşalma senin ki
00 Yorumlaeşin işi bilmiyor demektir
00 YorumlaO zor biraz ona bir süre çalışmalısınız
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yıleşin kendinini düşünüyor.. bencil ondan
00 Yorumla
+1 yılYa sen erken boşalıyorsun ya da eşin
00 Yorumla
+1 yılFantazi meselesi pozisyon degistirin
00 YorumlaHangi pozisyonda yapiyosunuz?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılG noktasına ulaşmıyordur
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ulaşıcak
Cevap sahibi+1 yılOral yapıp tam kıvama geldiği zaman içine girmesi gerek eğerki performansı yetersizse
Soran+1 yılO şekilde olmuyor ön sevişmeden sonra direk içime girdiği zaman hızlanırsa aanki olcak gibi oluyor tam o sırada boşalıyor :-(
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaşkasını dene :D
00 Yorumla
+1 yılbunu konuş?
00 Yorumla
+1 yılPenisi küçük mü?
00 Yorumla
+1 yılSevgili yap kendine
00 Yorumla
+1 yılNeden yalayarak
00 Yorumlaerken boşalıyordur
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında