Geçenlerde bir erkekle cinsellik konuştum ve daha sonra cocuktan sıkılıp konuşmayi kestim. şu an beni tehdit ediyor mesajları akrabalarına yollarım diye. O kadar pişmanım ki :( Psikolojimi bozdu. Elim ayağım titriyor. Böyle birşey yaparsa rezil olurum. Ne yapacağım ben yaa?
Cevabın nedir?
+1 yılbuyur bana mesaj at istediğin kadar konuşalım, sıkıntı yok, istemediğin yerde arkadaşça devam ederiz ;), mesaj ve ya takip atman yeterli. Resimler bana ait...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsi*ktir de ona. O biraz cesaret ister yollamaya. Savciliga veririm seni de. Sakin boyun egme.
10 Yorumla
Görüntülerle oynamış de. İnansalar bile seninde ağzına ederler de sende tehdit et. Kesinlikle geri adım atma
02 Yorumla
Soran+1 yılNe görüntüsü? Anlamadim
+1 yılçaresiz olduğunu hissettirme, güçlü umrunda olmadğını hissetttir, sonu ç alamayacağını anlayınca vazgeçer
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
35Cevap
+1 yılpolise vermekle tehdit et
bakalım nasıl yapacakmış kendisi tutuşşun12 Yorumla
Soran+1 yılPolis ne alaka ki kendi isteğimle konusmustum :/
- +1 yıl
tehdit var artık
bu..
zorlamaya girer
+1 yılŞeref ten eksik kalmisi bana yönlendir şantaj tehdit nasıl oluyor görsün
13 Yorumla- +1 yıl
Durumlar nasıl
Soran+1 yılAkrabalarımdan bana bişey diyen olmadı. İnşallah yollamamistir mesajları. Durumlar boyle
- +1 yıl
Dedigim gibi sıkıntı olursa bana yönlendir
+1 yılBana çoçuğu numarasını özelden at daha senin isminin baş harfini söyleyemez merak etme :)
116 Yorumla
Soran+1 yılVeriyimmi numarayı, ne diyeceksin?
- +1 yıl
Ver ama senin ismini bilmiyorum geçmişinizi bilmiyorum tatlım :/
Soran+1 yılArkadaşım diyerek bahset. Adım nurgül. Yaa neyapacagim bilmiyorum
- +1 yıl
Özele gel
Soran+1 yılOzelin kapali
- +1 yıl
Bekle bir
- +1 yıl
Şimdi dene
Soran+1 yılHala aynı
- +1 yıl
Sen hesabını at ben mesaj atayım sana
Soran+1 yılBurdan biri değil ki
- +1 yıl
0537 773 26 40 wp yazsana bir böyle site olmaz olsun
Soran+1 yılWp yok sildimwp yi
- +1 yıl
İnsta?
- +1 yıl
Ara veya sen bilirsin
- +1 yıl
Ofsaytmesut instagram varsa yaz senin işini hallederim de huzurla uyuyayım 😌🌹
- +1 yıl
Ofsaymesut instagram adresim burdan yaz veya Nurgül
Hiç birşey yapamaz serefsiz rahat ol hatta sende ona söyle seni savcılığa verecem seninde bende numaran var savcilik konuşma ve yaşanmışa bakmak ortadaki tehdite bakar de ona korma kesinlikle rahat ol
11 YorumlaNefret ederim böyle pisliklerden ver bana nosunu arsyıp snnesiyim seni savcılığa veriyoruz diyeyim görsün ebesinkini töbe yarabbim
05 Yorumla
Soran+1 yılSavcılık ne yapacak ki? Kendi isteğimle konusmustum ne yazık ki :/
Soran+1 yılEfendim?
Soran+1 yılNe yapacağım bilmiyorum gerçekten yaaa:(
Sende mesajını polise gösteririm diye tehdit et cezasından bahset ama atamaz yalan onlar o göt yok senin korktuğunu biliyorlar kullanıyorlar
00 Yorumlasende oyle herkese sana ulasacak yerden konusma
fake hesaplar ac oyle yap bebegım ders olmustur sana bu sorunun cevabınıda dıger sorunda verdım hep aynı soruyu sormaktan ne anlıyorsunu00 Yorumla
+1 yılonu yapmaya g*tü yemez merak etme. aklı sıra seni korkutarak senden faydalanmaya çalışıyor. hiç bir dediğini yapma engelle sil
10 Yorumlaböyle bir sohbeti yapacaksanız tanımadığınız biriyle yapın...
elinden bir şey yapmak gelmez artık oluruna bırak ama onunla bir daha cinsellik konuşma04 Yorumla
Soran+1 yılYa zaten, nasıl kurtulacagim bilmiyorum. Ne kadar aptalim. Akrabalarıma yollarsa cildiririm. :/
Soran+1 yılHadi ya, oylemii dersin
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yanlış kişilerle olunca böyle sonuçlar ortaya çıkıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen de onu tehdit et, asıl ben yollarım mesajları ailene de. bir de polise gidip şikayet ederim bana tecavuz etti diye bir de tehdit ediyo diye savciya giderim de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende çok tehdit edildim Allah'a şükür bir daha rahatsız etmediler durumunu anlıyorum zor birşey onun suyuna giderek kurtulmaya çalış
06 Yorumla
Soran+1 yılYa agliycam yemin ederim. Düşünsene akrabalarıma konuşmaları ss alıyor yolluyor. Bu benim için travma olur. Cildiririm. Nasıl yani , ne diyorsa yap mi diyorsun?
Cevap sahibi+1 yılSenin yine konuşma atsa bile ben değilim filan dersin benim resimde vardı. Ne derse yap demiyorum ama konuşmayalım çok rahatsız oluyorum filan birşeyler de ikna edecek
Cevap sahibi+1 yılGerçekten şerefsizz bunlar ya bir daha da kolay kolay kimseye güvenmedim ceheneme kadar yolları var hepsinin niyeti aynı
Cevap sahibi+1 yılSende onu tehdit et bende senin akrabalarına Atarım hadi bakalım de
Soran+1 yılBen erkeklerden soğudum bu salaklar yüzünden. Ya gerçekten iğrenç bir durum. Anlıyorsun beni sanırım.:/
Cevap sahibi+1 yılYüzde 99 unun niyeti aynı yüzde biri de bu şansla bize denk gelmez uzak olsunlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılRezil olacağın şeyler yapmayacaksın o zaman, anandan babandan akrabandan utanıyorsun onları utandıracak şeylerde yapmayacaksın. Yaparsan sonuçlarına katlanmak ile mükellefsin
01 Yorumla
Soran+1 yılOfff aptalim işte. Zaten o istedi diye konusmustum. Böyle birşey yapması, benim için travma olur
+1 yılkuzu bak tek yol bu büyük birisine söyleyeceksin olgun birisine
00 Yorumla
+1 yılakrabalarını nasıl tanıyor ayrıca ne kadar profesyonelsin ki o konuda peşini bırakmıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılİşte, diyor ki benimle cinsellik konuş. Beni tatmin et. Akrabalarina konuşmaları yollamayayim.
- +1 yıl
yolla de bakalım atacak götü var mı şerefsizin
Soran+1 yılNiye olmasın ki
- +1 yıl
O kadar cesur değil o merak etme cesur olsa tehdit etmezdi
havlayan kopek dişini gostermez korkma yapamaz şantaja gırer o zaman kendı yanar
10 Yorumlayollar san kellen de gider de sende kurtulamazsın ben le bitmez de
00 YorumlaSende onun mesajlarını tehdit ediyorsun savcılığa veririm diye kullan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Karaktersizlik yapmış.. akrabalarını nerden taniyor
04 Yorumla
Soran+1 yılInstagram'da ekli
Soran+1 yılEngelledim hatta instagramim donuk Şu an
tehdit ediyorsa savcılığa şikayet edersin seninle olan özel konuşmalarını başkaları ile paylaşamaz hele ki şantaj hiçbir türlü yapamaz
00 YorumlaNe konuştun ki?
Kizim erkeklerden sogudum demissinde, senin yaptığın orspuluk yüzünden neden ben kötü oluyorum?00 Yorumlao naısl bir adamdır hay ben onun erkekligine
12 Yorumla
Soran+1 yılÇıldırmak üzereyim ya yollarsa onlara diye
- Cinsel Yaşam konusunda 929 cevap paylaştı.
+1 yılBir bok yapamaz sende onu tehdit et bende seni savcilaga veririm die bak nasil gotu tutusuyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 465 cevap paylaştı. Bende seni sikayet ederimde hatta git savciliga sikayet et :)
00 Yorumla
+1 yılsende onu paylaş
11 Yorumla
Soran+1 yılPaylaş banane der. Kız olmam sorun işte ne yazık ki
Korkma bir şey yapamaz.
016 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki yollarsa mesajları akrabalara çok şey yapmış olmayacak mi
Soran+1 yılO tokatta yaşıyor
Soran+1 yılInstagram'da ekli çocuk.
Soran+1 yılYa yaparsa
Soran+1 yılİşte ailem duymamali :(
Soran+1 yılKapattım iiinstagrami. Yas19 ikimizin de
Soran+1 yılAma akrabalarimin adını almış fake hesap açıp mesajları yolliycakmis öyle diyor
Soran+1 yılİşte , normal numaram var çocukta. Wp den değil normlarına telefondan mesajlastik. Sms ile. Foto falan hiç yollamadim. Hiç foto yok yolladığım. Sadece muhabbet ettik cinsel konuda. Daha sonra bu bana dedi ki telefonuna wp indir, görüntülü arama yap , soyun karşımda konuşmaları sileyim dedi. Ben de istemedim. Daha fazla tahammül edemyip engelledim bunu. Çok iğrenç biri. Ama benim onu engellememe kızıp sinirlenip dediklerini yapmasından korkuyorum
cocuk nerde ne iş yapıyor yası kac
06 Yorumla
Soran+1 yılTokatta yaşıyor ben İstanbul'da o 19 yaşında
Soran+1 yılNeden?
Soran+1 yılNe derdin peki konussaydin onunla?
Olur böyle şeyler alışırsın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıllen ne o. çocukları var yaa
10 YorumlaBir daha konuşma sende
10 Yorumla
+1 yılsonunu düşünen kahraman olamaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılakrabalrını mı tanıyo
04 Yorumla
Soran+1 yılInstagram'da akrabalarım ekli. Yollarım diyor işte o mesajlari
Cevap sahibi+1 yıl@safkiizz screenshot falan aldıysa bulur akrabaları
yollasın ne olacak ben değilim dersin
06 Yorumla
Soran+1 yılNumaramı falan yollar ne bileyim ispatlar
Soran+1 yılEminmisin
Soran+1 yılAz önce cildiracaktim, bana diyor ki şimdi yolluycagim akrabalarina
Soran+1 yılKonusmalari
hiç bişey yapamaz korkma sakın...
10 YorumlaSavcılığa veririm seni de tehtit mesajlarını sakla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılSende savciliga verecegini soyle
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. boşver gitsin bir hevesti de
00 YorumlaBende karakola giderim de
00 Yorumla
+1 yılbozuk zaten
00 YorumlaErgenus.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakireliğini vericeksin
00 Yorumlaya aldırma bosver
04 Yorumla
Soran+1 yılYa akrabalarıma yolladiysa o sapık mesajları :(
Soran+1 yılKonuşalım?
+1 yılŞerefsiz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılresmin var miydi
018 Yorumla
Soran+1 yılHayır, sadece komusmalar var. Telefonun mesaj kısmından konustuk. Wp degil
Soran+1 yılResim falan da yollamadim
Cevap sahibi+1 yılo zaman bisey olmaz
Soran+1 yılEeeee resim yok ama ya akrabalarima konuşmaları yollarsa
Soran+1 yılNe diycem ben insanlara
Cevap sahibi+1 yılya senin oldugun ne belli goruntuler baskasina ait dersin
Soran+1 yılNumaramı falan yollar bilenlere. Kanıtlanabilir yani. Öyle değil mi?
Cevap sahibi+1 yılyok kanitlanamaz resim yoksa bisey yapamaz
Soran+1 yılPeki, bana bir akrabam mesaj atsa dese ki sen bununla konusmussun böyle falan diye. Ben ne diyeceğim?
Cevap sahibi+1 yılgörüntülerle oynamış öyle bişey yok
Soran+1 yılFotoShop yapmış herhalde tanımıyorum yaa ben bunu falan gibi mi
Cevap sahibi+1 yılevet aynen öyle
Soran+1 yılİnandırıcı mi
Cevap sahibi+1 yılsen inandırıcı şekilde konuşursan olur
Soran+1 yılZaten çocuk tokatta oturuyor ben İstanbul'da buraya gelip iapatlYacak halı yol değil mi
Cevap sahibi+1 yılyokkk senbunu nerden buldun
Soran+1 yılYa ben tokatliyim ziyarete gittik tokati. Bu orada beni gördü numarasını verdi. Bende dedim merhaba yazayım. Yazmdaydim keşke işte😑
Cevap sahibi+1 yılhım şerefsiz çıktı ama resim olmadığı için sevin hiçbişey olmaz korkma bana güven
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne