Seks muhabbetine izin verdim pişmanım ne yapmalıyım?

Ciddi düşündüğümüz bir ilişkim var henüz buluşmadk ama anlaşiyoruz.

Ancak şöyle bir sorun var.

Ben evlenmeden en azndan nişana kadar en çok yanaktan öpme el ele tutusmaya sarılmaya izin veririm demiştim o da sen istemeden hiç bişey olmayacak demişti. Ben cinsellik muhabbetini istemediğimi demiştim ama bende arada bir cilveleşmek adına cinsellikle ilgili konuşuyorum hoşuma gittiği için ama o bunun devamını yatağa getiriyor.

Yani ilk bulusmada mesela seni kendime çekip şehvetle öpsem naparsn diyor. Bende arana tekmeyi yersin dedim o zaman seks hayatımız başlamadan biter dedi.

Bende her şeyi isterim senle ama sadece evin kilidini açmak için nikahlı olmamız lazım dedim. Evlenmek istyor benimle anlattıklarına göre. Ve buluştuğumuzda da kafede buluşcaz ama buna rağmen hala opusursek devamı gelir ama eve geçmek zorunda kalırız.

Seni kendime sımsıkı çekip şehvetle öpsem napabilirsin ki vs vs diyor.

Bı yere kadar idare ediyorum ama artık yeter ya idare etmekten yoruldum kaç kez dedim cinsellikten çok bahsetmeyelim diye. Ve benden yapamayacağım seyleri duymaya çalışmaması lazım. Evet öpüşüp eve geçelim sevişelim mi diyim ne bekliyor

Evlenmek için para kazanmaya çalışıyor şu an hiç maddi durumu yok. Evlenmeye niyetli olduğunu biliyorum ama beni ev de sevişelim tamam demem için baskılıyor gibi hissediyorum

Güncellemeler
+1 yıl
Ben yapmayacağımi söylemiştim ona. Ve bu cinsellik mevzusundan dolayı ona iki kere "lafı evirip çevirip yatağa eve gitmeye getiriyosun amacın cinsellik " demiştim. Bana çok kızdı. Dedi ki benim niyetim cinsellik olsaydı bulunduğum şehirde bu gece bile hemen biriyle yatarım km lerce öteye gidip onca masraf ta yapmam. Bana bı daha böyle bir imada bulunursan kalbini kırarım dedi
Seks muhabbetine izin verdim pişmanım ne yapmalıyım?