Kocam bankada kredilerden sorumlu müdür normalde çok ciddi bir adam ben de öğretmenim ve ev kredisi için tanıştık vs derken aşık olduk ve evlendik. 1 yıllık evliyiz dışarıda ciddi, ağır bir adam olan kocam yatak odasına girince bambaşka biri oluyor. Bir gün polis oluyor ellerimi kelepçeliyor, bir gün ben onun öğretmeni oliyim onu taciz ediyim istiyor, bir gün hizmetçi kostümleri giydiriyor derken ev böyle böyle değişik kostüm ve aşırı uçlarda geceliklerle doldu. Geçen gün ablam geldi bana kalmaya çekmeceden çorap istedi sen al dedim gitmiş kelepçeleri görmüş o kadar utandım ki anlatamam. İnanmadı başta Levent gibi bir adam yapmaz vs dedi sen mi istiyosun falan dedi o an yer yarılsa da içine girsem dedim ya :( Nasıl vazgeçiricem kocamı?
Cevabın nedir?
+1 yılAnladığım kadarıyla sen bu konudaki şikâyetini kocana hiç açmamışsın, önce ona rahatlsızlığını söyle keyifli bir anında ama bunu o işi yaparken tam ortasında söyleme. Ablanla yaşadığın talihsiz olayı da kocana anlatma bilmesin. Kocanla konuş hepten de kesme azaltalım de ki o da sana kinlenip bunu dışarda yaşamasın. Biraz azalt, biraz mola ver. Özleyelim biraz gibi şeylerle gönlünü yap
12 Yorumla
Soran+1 yılİçimden geçen her şeye kelimesi kelimesine tercüman olmuşsun biliyo musun
- +1 yıl
Daha fazlası gelmiyor aklıma :)
En İyi Cevaplar
+1 yılelinde böyle rengerenk bir adam varken, kusura bakmayın ama tam bir ö. küzsünüz.. millet böyle fantazisi bol kişiler ararken, siz onu elinizin tersiyle iteliyorsunz... keza böyle yapmaya devam ederseniz en sonunda kocasız ve fantazisiz kalacaksınız...
21 Yorumla
Soran+1 yılÖküz falan ağzını topla bu 1 ben de yatakta odun gibi bir adam istemem elbette ama ev doldu diyorum her yerden kostüm gecelik çıkıyor ya yerim yok artık saklmaya hiçbirinden de vazgeçip attırmıyor ve evcilik oynar gibi her gece başka bir rol ben adapte olamıyorum
- Diğer konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yılO tür şeyleri normal yerlere koyarsan rezil olursun tabii. Adam fantezi seviyor senin o fantezi ürünlerini iyi saklaman lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılYerim kalmadı ki artık yer yok saklayacak
- +1 yıl
O zaman odanı kardeşin bile olsa karıştırmayacaksın,
+1 yılTrollendiğimi hissettiğim halde söylüyorum, ablana ne bundan?
414 Yorumla
Soran+1 yılBen onun evinde böyle bişey denk gelsem hiç sesimi çıkarmam yerine koyarım ben bekarken onun evine temizliğe gittiğim zaman çekmeceleri yıkıp toplarken çok kez kondom görürdüm çeşit çeşit abla bu ne vs demezdim ya da alay konusu yapmazdım. Tozu aldığım gibi onları da aynı yerine bırakırdım ama o geldi 2 ssat dalga geçti onu da yapıyo mu bunu da aypıyo mu vay Levent vay bilmem ne kızardım evden gitsin diye dua ettim ya
- +1 yıl
E büyük saygısızlık. Karı kocanın hayatı kimseyi ilgilendirmez, kardeş bile olsa. Bu arada aşağıdaki yorumunu gördüğüm için söylüyorum, hoşlanmıyorsan bu işe bir çare bulmanız lazım. Fantezi iyidir de, tek tarafın keyfi için yürümemeli bu işler.
Soran+1 yılYa ben adapte olamıyorum beceremiyorum onun gibi role girmeyi sevmiyorum böyle şeyleri :(
- +1 yıl
Çözmeniz lazım bunu. Senin cinsel yaşantın sekteye uğruyorsa bencillik ediyor, orta yolu bulmalısınız bir şekilde. Sürekli rol kesmek de olmaz hakikaten.
Soran+1 yılKonuşucam bu gece açık açık resti çekicem ama bu seferde bu takıntısını dışarda yaşar mı diye korkuyorum
- +1 yıl
Abarttığımı düşünme ama, bu evlilik terapisine başvurulabilecek kadar ciddi bir konu. Eğer çözümden uzaklaştığınızı hissedersen, yardım almaktan çekinme.
Soran+1 yılYok asla abartı bulmuyorum hatta ben tek başıma gittim bile anlattım durumu ama kocanız da gelmeden bişey diyemem dedi ama onu nasıl ikna edicem onu bilmiyorum işte
- +1 yıl
İş krize vardığında gelmesindense böylesi iyidir. Bencillik yahu, orta yolu bulmak için adım atması lazım illa ki.
Soran+1 yılBu gece konuşucam bakalım çok düşkün asalında bana kırmayacağını umuyorum o bir adım atarsa ben de azaltarak da olsa buna devam edebileceğimi söylicem
- +1 yıl
Hadi bakalım, büyümeden çözün inşallah.
Soran+1 yılİnşaAllah canım çok sağol
- +1 yıl
Konuşabildiniz mi?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
103Cevap
Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sesli güldüm 😂😂😂 kardeş yanlış anlama sana gülmedim soruyu okuyunca aklıma bir şey geldi neyse Allah yardımcın olsun ne diyim
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye gülüyosunuz?
Soran+1 yılVazgeçmez mi :(
1 yıl öncesine kadar böyle fantazileri yoksa, eşinizin üzerine erkek iş arkadaşı tarafından bir takım büyü vb. yaptırılmış gözüküyor. Büyüden dolayıda cin musallatı yaşıyor. Baş ağrıları, uyku problemi, yorgunluk, halsizlik, gece uykuda sıçrama vb. olabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılAy Allah korusun ya 1 yıllık evliyiz zaten öncesini ben bilemem ki uykusu da gayet iyidir aslında her gün aynı saat kadar uyur ve dinç uyanır
Soran+1 yılÖyleyse nasıl çözücez peki?
Bu Levent lerde bir sorun var galiba :D
benimde böyle banka müdürü bir tanıdık var Levent isminde maşallah yatakta yapmadığı kalmıyormuş :D13 Yorumla
Soran+1 yılAy bide aynı kişi çıkıyomuş hangi il ilçe?
Soran+1 yıloff ya :(
+1 yılDeseydin açıktan polislik okuyor 😂😬
Diyorsunuz ki zevk almıyoruz işte başka ne istiyorsunuz ne kadar güzel renkli fantezileriniz var heyecan işte keyfinize bakın. Helal olsun bankacı. Levent te kim bilir Kendi kafasında personelinle ne fanteziler kuruyordur 😬😂 sonuçta topuklu ayakkabililar 😬😂😂02 Yorumla
Soran+1 yılİçime kurt düşürmeyin lütfen
- +1 yıl
Bilemiyorum şimdi bunları yapanın psikolojisini
Müdürü görüyon mu sen. Ev kredisi verirken götürmüş hatunu
63 Yorumla
Soran+1 yılAllah iyiliğini versin ya 😂😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence güzel ya seni bıktıracak kadar değilse ikiniz arasında olmalı yani adam renkli zevk sahibi kişilik
214 Yorumla
Soran+1 yılBen sıkıldım artık her gece başka bir rol normal bir yaşantimiz olsun istiyodum
Cevap sahibi+1 yılher gece anlıyorum sıkılmışsındır bende çok bunalıyorum bazen vibratörlerimiz var onları iyi saklıyorum evde
Soran+1 yılBekar misin yoksa lezbiyen mi
Cevap sahibi+1 yılevliyim 11 yıllık
Soran+1 yılKız ne isin var vibratörle 😂
Cevap sahibi+1 yıloda kocamın fantazisi işte 😂ben o şekilde orgazm oluyorum titreşime ihtiyaç duyuyorum
- +1 yıl
Titresime mi ihtiyac duyuyorsun? Bu hemcinslerimin tembelligini anlamiyorum. dogru pozisyonda dogru temas tam birlesme sirasinda kadini cok rahat orgazma ulastiriyor zaten
Cevap sahibi+1 yıliçimdeyken giriş çıkış anında titreşimi oraya sürtüyorum
Soran+1 yılPeki darılmıyo mu adam ben yetmiyo muyum beceremiyo muyum falan diye?
Cevap sahibi+1 yılhiçç öyle değil zaten hepsini kendi aldı geldi almasaydı çok güzel orgazm oluyorum onları içine sokmuyorum ki zaten bazen o yokkende yapıyorum
Soran+1 yılİyi o zaman :)
- +1 yıl
Birlesme sirasinda vibratorsuz orgazm yasattigi oldu mu sana?
Cevap sahibi+1 yılhayır olmuyor
- +1 yıl
İste o noktada dedigim gibi sikinti var o halde. Peki tek fanteziniz vibrator mu
+1 yılNiye utanıyorsunuz niye kendinizi bu durumlarda rezil olmuş hissediyorsunuz ki. Sıradan monoton bir seks hayatı yaşayıp bir süre sonra evliliğin kalesi olan cinselliği görevmiş gibi adderek yaşamak daha mı iyi. Bende istiyorum o da istiyor diyeydin. Hem onane. İnsanların özel yaşantısına karışmak sormak bile ayıp birşey. Senin değil onun utanması lazım.
00 Yorumlaİyi olmamış ablan aklında kalır birde kendi istiyor kocası yapmıyorsa
İnan çok büyük hata onları özel biryere koy
Biri misafirlige gidiyor evin hanımı çocuğu yatak odasına koy diyip diğer misafirler ilgilenirken kadın çocuğun üstüne birşey almak için çekmece çekiyor tekli ve ikili dildo resmini çekip nette araştırıyor hiç görmemiş benim eski sevgilim bu kadın mahalleden o anlattı bana adam kadını zikemiyir galiba dedi kadını her gördüğümde aklıma gelir
seks oyuncaklarinizi saklayın02 Yorumla
Soran+1 yılAy ne fena :( saklayacak yerim kalmadı ki ev doldu ya :(
+1 yılOlay bu zaten. yatakta sürekli rol yapacan sürekli değişiklik. daha ne istiyon bulmuşsun adamın kıllısini
20 Yorumla
+1 yılAblani ilgilendirmez bu kötü birsey değil bence sende zevk almalısın hem sıkılmazsiniz evliliğiniz den sogumazsjnjz bence bırak senden böyle zevk alsın dışarıdaki kadınlar da gözü kalacağına
40 YorumlaNeden rezil olasın ki... eşin istiyor sende ortak oluyorsun.. mutlu mesut evlilik için bunlar olmalı zaten.. fazla takılma hayat senln hayatın kim ne düşünürse düşünsün ☺
10 YorumlaDiğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. seks shop dan belden bağlamalı al 20 cm. ve kalın olsun. Gece ona domal bakalım sana saplayacağım. De. Bakalım ne diyecek.
32 Yorumla
Soran+1 yılAhahah 😂😂
Sevgili meslektaşım. Bence tadını çıkar keyfine zevkine bak. Ne güzel ışte eşin değişik fantrzilerle ilişkiye renk katıyor. Size tavsiyem kostümleri daha güvenli bir yere saklayın. Hayat böyle ışte kiminin fantrzilerle dolu bir ilişkisi olurken kiminin de doğru dürüst ilişkisi bile olmaz
00 YorumlaAllahașkina ya ne kadar sığ dusuncelisiniz.. Ben de bir ogretmen adayiyim ve ilerde kocam boyle bir fantezi istese garipsemem sonucta fantazi.. Orasu yatak yani orda da ozgur olnayacaksak ne anlami kaldi? Ablana aciklama yapmak zorunda da degilsin hem sonucta kocan yani
21 Yorumla
Soran+1 yılBu sığ düşünce değil ya da ben bir öğretmenim benden nasil böyle seyler ister demiyorum sadece çok fazla artik her gece başka bir rol sıktı ve ev kostüm gecelik doldu saklayacak yerim kalmadi
+1 yıl:ASDFGASDGAsd ne güldüm ya utanılacak birşey yok insan sonuçta isteyebilir sende isteyebilirsin fazla p*rno etkisinde kalmış eşin sanırsam seni onlara benzetmeye çalışıyor
010 Yorumla
Soran+1 yılAy napıcam ben ya :(
- +1 yıl
yapacak birşey yok ya dirsek dayayacaksın istemiyorum diyeceksin ya da daha iyi gizleyeceksin alet edevatlarını :D
Soran+1 yılEv doldu saklayacak yerim yok :(
- +1 yıl
ya dalgamı geçiyorsun :D cidden anlayamıyorum trollmüsün ciddimisin
Soran+1 yılYa gerçek tabii ki
- +1 yıl
sende biraz edepli birisin galiba o yüzden çok utandın
Soran+1 yılTesettürlü biriyim ben böyle şeyleri ne çevremde duydum ne de bekarken yaşadım
- +1 yıl
hiç zoruna gitmiyormu o kadınlara benzetmeye çalışması seni?
Soran+1 yılGitmez olur mu elbette gidiyor ilk zamanlar küfürlü bile konuşuyodu ahlaksız kadın muamelesi ediyodu vs ağladım dayanamayıp ama orgazm olduğu saniye kendi kimliğine geri dönüyo resmen özürler yalvarmalar
- +1 yıl
valla ben bela vaziyyetin içine soxam ne desem sana adamı yola getir desem yapacak beceriye sahip değilsin çok ipi eline vermişsin :D boşan desem oda saçma olur
+1 yılYatak odası özeldir aklında bulunsun kimseyi oraya sokma ne vericekse sen ver ben evli değilim ama odama kimse giremez çünkü özelim orası 🤔
12 Yorumla
Soran+1 yılBir daha asla zaten ne biliyim bunu yaşayacağimi
- Diğer konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yıl😂bence ikinizde çok tatlı bir çiftsiniz boşver herkesi zevkinize mutluluğunuza bakın
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadan vermede ne yapıyorsa yapsın. Bir insanın partnerine yapacağı en büyük saygısızlık. Hem dinsel anlamda, hem cinsel anlamda, hem de sağlık yönünden.
13 Yorumla
Soran+1 yılYok ona ikimiz de karsiyiz çok şükür
Cevap sahibi+1 yılŞimdi bende sevdim kostümlerden sorumlu Müdür Levent'i
Soran+1 yılHahahahha ay buna sesli güldüm 😂😂
+1 yılSen bu fantezilerden zevk almıyorsan eğer açık açık söyle. yok zevk alıyorsan ve sorun sadece rezillik ise yatak odanda başkasının işi ne?
he illaki birileri girer diyorsan o zamanda görülmesini istemediğin şeyler için önlemini almalısın.00 YorumlaDiğer konusunda 507 cevap paylaştı. sende o kadar kolay bulanacak bir yere koymasaydın. kimsenin yaşantısı kimseye ilgilendirmez. ayrıca çok güzel bir şey pek çok çift sizin yaşadığınız şeyleri yaşayamıyor. Allah bozmasın. özel eşyalarını adam akıllı yerlere kaldır.
00 Yorumlaablanın sorduğu sorularda saçmalıkmış yani orda utanması gereken ablan levent gibi bir adam yapmaz ne demek abi fantezi bu ya herkes yapsa keşke bişilerden zevk almaya baksa sinirlendim bak
010 Yorumla
Soran+1 yılYa ama kocam cidden dışardan baksanız bu adam bunları yapacak bir adam değil diyeceğiniz bir adam ben 1 yıllık karısıyım ben hala şaşkınım ablamın tuhaf bulması normal
Soran+1 yılBen görsem onun evinde ben de bunu yapardım zaten bu yüzden çok utandım ne gelip yüüzme vuruyosun ki
Soran+1 yılSağ olun ya içim biraz soğudu
Soran+1 yılDeniyorum ama :(
Soran+1 yılYa her gece başka bir rol bana evcilik gibi geliyo kocamın psikolojisinden şüphe ettim bir zaman bu roller benlik değil adapte olamıyorum
Anladığım kadarıyla sen istiyorsun. Bunun tiple alakası yok. Kimsede bilmek zorunda değiş. Eşini çok uçlarda yaşadığı şeyleri törpüleme konusunda ikna edebilirsin rahatsız oluyorsan
00 Yorumla
+1 yılyatak odana kimseyi sokma diycem ama ölümü var kalımı var mutlaka girebiliyor birileri. olmadı kocanla konusup rahatsız olduğunu belirt. ne tepki verecek?
10 YorumlaUlan ne guzel iste. Sen zevkine bak. Ne reziliigi. Ablan ozenir o bile ister. Belkide demstir bunlar yapiyo bende benimkiyle yapiim
00 YorumlaKahkaha attim :)))))))) her erkek yatakta sapiktir ama 😂😂😂😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılHer erkek mi ya cidden :(
+1 yılLan ciddi mi ksksk o tarz kıyafetler için ayrı dolap yapıyorlar bazıları gizli dolap bile yapıyor. Sen istemezsen kimse zorla yaptıramaz.
22 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum konusucam bu gece
- +1 yıl
konuş ezdirme kendini
+1 yılvaz geçirme , yoksa hayatınızın rengi biter. ablan sevişmiyormu sanıyorsun onda kimbilir ne fanteziler var. :) böyle eş bulmak zor , bulmuşsun kıymetini bil.
00 YorumlaO kadar kötü birşey değil aslında ama ablan ayıp etmiş, sende ablana fırsat vermekle ayıp etmişsin, ha istemiyorsan açıkca konuş eşinle ve yapma bu kadar basit
10 Yorumla
+1 yılKocanı vazgeçiremezsin. Daha kimbilir sana anlatmadığı nice fantezileri vardır. Yatak odanıza gizli bir kostüm dolabı yaptır. Sorun çözülsün.
00 Yorumla
+1 yılValla rezilliğin daniskası! Daha düzgün bir cinsel hayat yaşamaya çalışın. Bunu ona anlat. p*rno film izlemeyi bıraksın bir an evvel.
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHobi olarak polislik yapıyorum, devletim için deseydin :)
20 Yorumla
+1 yılNe rezili oluyorsun ki? ne güzel iste. fantezi candır.
00 Yorumla
+1 yılHayir ablan senden nie suphelenip sen mi istiyorsun die sordu sendede ışık var demek birbirinizi bulmusunuz
00 YorumlaHayr yani gayet güzel bse bu tarifin aynisiyim bnde güzel bse neden istemiyosun ki
00 YorumlaDiğer konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sen sıkıcısın diye kocan da mı sıkıcı olmak zorunda?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılulan sikismeninde bir adabı edebi vardır.. kocan sapık k. bakma.. burda sonycta fantezidir diyenlerede bir çift sözum var sizi yarraga degil kaziga oturtmak lazım ne de olsa fantezi...
10 Yorumlaher insanın fantazi dünyası başkadır. sende olayların içine girip ona yardım et zamanla doyuma ulasır.
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç sanmıyorum doyacağını
niye vazgeçiriyosun ne güzel bir cinsel hayatın var. malzemeleri saklamaya çalış
00 YorumlaDiğer konusunda 780 cevap paylaştı. Valla adamın dünyası renkli. Başkasına sıkıntı vermiyorsa ve sende çok rahatsız olmuyorsan boşver gitsin. Dışarda aramasından iyidir o renkleri.
00 Yorumlagecırme fantezı neselendırı sızı ve ozellıne annen de olsa kardesınde olsa odana sokma bunu sana ogretmedılermı saf yawru
00 Yorumla
+1 yılAblan da insan olsa özel e girmez görmezden gelir ona ne ki
Bence ablanda böyle şeyler istiyor belli00 Yorumlaçok kötü olmuş ama en çok ablan yönünden kötü
onun kocasının öyle fantazileri yoksa acayip kıskanmıştır sizi00 Yorumla
+1 yılherkesın özelı aman bosverın takmayın ya bu işler bılındık ama bır baskasını ben sahsen yatak odama yollamam
00 Yorumla
+1 yılYillar once bir manitam vardi benim bagirip cagirmami kufur etmemi isterdi hep manyak gibi en sonunda psikolog a goturmustum 3ayda duzelmisti buda psikolojik vaka
00 Yorumla
+1 yılSeni çılgın kredilerden sorumlu müdür seni 😂😂
Takma ya olabilir bunlar odana kimseyi sıkmazsın olur biter00 YorumlaAdam diyor ki sana; fantazi dünyam rengarenk bu daha hiç bir şey korkma sal kendini bebeğimmmm
00 Yorumla
+1 yılBuna da şükür. Kocanız ne yapsa şikayetçisiniz. Bak en azından seninle ilgileniyor
00 YorumlaBende bankadatim krediler midirlugunde levent bey var acebaaaa 🤔
00 Yorumla- Diğer konusunda 929 cevap paylaştı.
+1 yılkocam geceleri polislik yapıyor ıkıncı ısı deseydın :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAhahahah 😂😂
p*rno geçmişi çok fazla demek ki? hep filmler yüzünden
biraz uzman desteğine veya okumaya ihtiyacı var :)00 Yorumla
+1 yılUtanılacak bir durum yok eşin öyle istiyorsa yap... sonra gözü dışarda diye yakınıyorsunuz
02 Yorumla
Soran+1 yıltamam da ev kostüm doldu rezil oluyorum diyorum
- +1 yıl
Yahu onlar sizin özeliniz ona göre bir yer ayarla, ne işi var milletin senin yatak odanda, utanacaksa onlar utansın... adam helaliyle istediklerini yapamayacaksa daha ne yapsın...
+1 yılBence bu fantezileri yaşayın nasıl olsa ileride yaşanmıyor.
00 YorumlaGizli kalsın aranızda iyi sakla eşyaları. Adam fantazilerle performansı artıyorsa engelleme
00 Yorumla
+1 yılyapmaya gelince birşey yok millet görünce mi utandın çok garip
00 YorumlaEee bir tane kitli dolap al bunun için. Sende zevk alıyorsun ki beraber keyifle yapıyorsunuz demek ki. Saklamayı öğrenmelisin
00 Yorumlaadma işi biliyor karışma bence sende zevk almaya bak
00 YorumlaKocanı vazgeçireceğine sen mahremine kimseyi almamayı öğren
10 YorumlaBencede çok şanslısın
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu adam bu hızla giderse ileride neler isteyeceğini bilmelisin. Restini çek
05 Yorumla
Soran+1 yılAy ne mesela?
Soran+1 yılyok atmam
Cevap sahibi+1 yılSwinger ve Cuckold isteyebilir
Soran+1 yılAy Allah korusun ya
Cevap sahibi+1 yılBenden söylemesi ben sınırlı fanteziler dışına çıkmam eşimle
Gizli Üye(36-45)+1 yılDers olsun kimseyi odana sokma ayrıca ablanda ayıp etmiş sorulmaz konuşulmaz utanması gereken sen değilsin sorgulamaya kalkan ablan kusura bakma
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın
- Devamını Gör (60)
Devamını Gör(105)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri