Evliliğimzn ilk günleri çok güzel geçsin istiyrz. Ama sorum cinsel anlamda. Özellikle kadın olarak ben ne yapabilirim. Nasil eşimi mutlu ederm. Cok mutlu olsn istiyorum
Cevabın nedir?
mesele bunu çok düşünmemekle başlayabilirsin. siz kadınların en büyük problemi odaklanmadır. ya şöylemi yapsam böylemi ols abunu severmi sevmezmi diye düşünceğinize anı yaşaaya bakın. siz odaklanıp kendinizi verdiğiniz sürece güzel oluyor zaten
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet odaklanma sorunu var
Soran+1 yılÖyle ama. Erkeklerin ne düşündüğünü anlamak mümkün değil. Acaba zevk aliyrmu ne dusunyr vs
- +1 yıl
biz sizin kadar karmaşık değiliz. kolay odaklanır kolay zevk alırız. kolay tahrik oluruz. siz bizide kendiniz gibi karmaşık gibi grp kasıldıkc abizim keyfimiz kaçar. senin bunları düşünme zamanın aylar sonra artık herşey normale bindikten sonra farklı şeyyler deneyip düşünmem gerek. daha yeni evlenmişsin zevk alamıyorsa adamda problem var demektir
Soran+1 yılO memnun ama ben daha fazlasını vermek istiyorum dahada heyecenlansn
En İyi Cevaplar
İnsan yoklukdan degil bollukdan azar. At arpaı çok gelince huysuzlanır. Herşeyin ortası iyidir.
Eşimi mutlu edecegim diye sakın cinsel haramlara sapmayın asla netice alamazsınız.01 Yorumla
Soran+1 yılHaram şeyler yapmyrz zaten yapmayzda
+1 yılEvlisin kocanı mutlu etmelisin en fantezik çamaşırları al her an başka çamaşırla çık karşısına kendin ispatla utanılacak birsey yok artık ömür boyu kocan artik
18 Yorumla
Soran+1 yılYa geceliğine bı anlamı kalmadı ki saniyelerle sınırlı üstümde kalmasi
Soran+1 yılÇok nadir ilişki sırasında kısa gecelik giyerim üstü kalır
- +1 yıl
Jartiyer al kostüm al onu at yatağa kendini konuştur
Soran+1 yılTam alışamadım aslında cinselliğe o yüzden fikir ariyrm
Soran+1 yılJartiyer siyah nasıl sizce
Soran+1 yılKırmızı sevmyrm fazla
- +1 yıl
Siyah tek geçerim
Soran+1 yılBen moru çok seviyorum ama. Eşimde siyaha bayılır o yüzden siyah alırım jartiyeri
+1 yılBanyoda özel bakımlar yapın kendinize. En hususi çekici giysilerinizi giyin onun da isteklerini sorarak. Makyaj yapın güzel kokun.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet banyo güzel olabilir
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
25Cevap
esinle konus o neyi seviyor bir ogren soramadin olmadi diye birsey olmaz kari kocanin yataginda utanma olmaz, ama kutuk gibi yatma sende op oksa isir icinden geldigi gibi davran
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
Öncelikle ona konuş senin onun için herşeyi yapabileceğini bilinki rahat etsin
Sizin tercihiniz asla karismak haddim değil ama
Bana göre anal seks çok günah ve kadına zararlı olduğu için yapılmamalı onun haricinde sinir koyma tabi yapmadıysanız01 Yorumla
Soran+1 yılEvet anal ne o ne ben istiyrm
İstekli ol ve doğal davran istekli olduğunu onu arzuladığını hissettir ilk adımı erkek atar diye düşünüyorsan bunu kafandan sil.. arada bir ona sürprizler yap..
09 Yorumla
Soran+1 yılBenim belli etmeme fırsat kalmyr ki. Dibimdn ayrilmyr. o yüzden hazırlık aşmasına fırsat kalmyr
Soran+1 yılEvet biri daha yazmıştı oral yap sabah diye ama oral yapmyrm okşama fikri iyi
Soran+1 yılYeni evliyiz yani haliyle :)
Soran+1 yılEşim fırsat vermyr ama buluyoruz tabi:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılOna cinsellikdede kendin gibi davran ve görev iş gibi degil sevgiyle zevkle yaklaş yeter
Mutlu kalın hep umarım13 Yorumla
Soran+1 yılAçıkçası kendim birz utangacm azıcık yaklassa yanaklarm kızarır. Yani kendim olunca sıkıntı
Cevap sahibi+1 yılO zamanla aşılır merak etme
Sorunu begen miştim yaz istersen
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler😊
Her erkeğin farklı fantezileri vardır ilk önce onları Keşfet sonra icraate geç boynunu öp kulaklarını yala sikini oksa vs
02 Yorumla
Soran+1 yılYavaş yavaş taniyrz zaten daha yeni evliyz
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaw be güzel bir inssansın sen bn de sevgilimle yüzeysel sürtüşerek ilişkiye giriyoruz o 3 dk da inan 3 dk da yetr kurudum diyor bn mal gibi kalıyorm bu neden oluyor sen bana yardım et bnde sana kızm ya
05 Yorumla
Soran+1 yılBende çok aşırı islanmyrm. Haliyle git gel yaptıkca kuruluk oluyor. Birz canım yanıyor ama belli etmemeye. calisyrm
Cevap sahibi+1 yılYok biz üstü Kapalı yapıyoruz bnde boxer onda tayt ama çok kötü geçiyor benim için çok istekli ama hemen sönüyor kalk diyor üstümden canım çok sıkılıyor
Cevap sahibi+1 yılBu sulanma nın dışında ne tür bir zevk alıyorsunuz siz bn anlamıyorum ya başka bir şeyde var mı boşalma gibi
Soran+1 yılİslanmanin sonraki aşaması boşalma oluyr
Cevap sahibi+1 yılAcaba bu salak hiç. Boşalma mış olabilir mi peki ama yaşı 20
yine küçük bir kız yine evliiyim yalanı :) ahh sizi sizi
07 Yorumla
Soran+1 yılKüçük mü evlilik yaşım gelmişti bence 😂😂
Soran+1 yılBir kaç yaş büyüğü evde kalmış kategorisine girer 😂
Soran+1 yılOldu eşime söylerim 😀
Soran+1 yılDarısı size:)
Gizli Üye(25-29)+1 yılIliski sirasinda yatakta cok iyi oldugunu onu çok sevdiğini fisilda kulagina emin ol cok mutlu olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılGüzellll😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılSabahleyin ondan önce uyan, yorgain altina gir , kilotunu indir, oral yapip bosaltarak uyandir..
013 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu olabilir ama oral haricinde ne yapabilirim
Cevap sahibi+1 yılAyni sekilde, ondan habersiz kendi anüsüne vazelini bolca sür, önceden iyice genislte, hazirla, onunki sabahleyin zaten tas gibi sert olur, eline al birden üzerine otur.
Soran+1 yılAnal mi demek istyrsnz
Soran+1 yılOnu hiç bir şekilde yapmayiz
Cevap sahibi+1 yılEvliliginin ilk günleri güzel gecsin istemiyormuydun?, Adam poorno seyrede seyrede seninla anla hayalleri kuruyordur, sen yapmayiz diyorsun. Ya o yamak isterse, bosanacakmisin?
Soran+1 yılKarsilikli olarak istemiyorz
Cevap sahibi+1 yılIsteeer isteeer, birde burda cinselliktze herseyi ögrenmis, senin gibi bilen bir karisi olursa, ister, sende verirsin.
Soran+1 yılBir kaç dakikalk zevk için haram olanı ikimizde istemeyiz. Teşekkürler yorumlarınız icin
Cevap sahibi+1 yılBurda cinselliktem azgin azgin gezip, evlenince nasil cinsellik yasarim kursuda haram ona bakarsan..
Soran+1 yılBirincisi evliyim. İkincisi eşim için soruyorum. Cinsellikle i şeyleri tanıdık insanlara soramam haliyle. Ama yinede neyse Teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılEsinde burdami? Sohbete buraya gelse ya, madem istiyorsunuz ikinize birde akil verelim, yoksa burda gizli gizli soruyor, erkek arkadasina nasil seks yaparim icinmi tavsiye ariyorsun?
Soran+1 yılMadem öyle soruyu gecseydnz neden cevap veriyorsunuz ki.
Cevap sahibi+1 yılEvli olsan burda bu soruyu tek baisna sormazssin, MAL olmadigimizi anlatmaya calisiyorum
+1 yılsen esine birak o ynetsn seni sen sadece tmis bakimli ol
04 Yorumla
Soran+1 yılBenim yönetmemi istiyr
- +1 yıl
o nasıl bı ıs la erkek degın kadını yonetır yonlendırı yerı gelır tokatlar yerı gelır nefesısz bırakana kadr oper enıstede bıraz degıskmıs
Soran+1 yılBazen sen yönet diyr yani
- +1 yıl
oknda bise dymicm bn kontrlu hc salmam
Eşinin isteklerinden kaçma. İstekli ol ve ağzını kötü şeylere alıştır erkeğin tavan
01 Yorumla
Soran+1 yılHem ben söyleyemem öyle hemde hoşuna gitmez falan risk almaym
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüzel. yemekler hazırla
Sevişme öncesi sexy elbiseler giy
Ardından yatak odasına gidip gecelikleri giy013 Yorumla
Soran+1 yılEvlendik evleneli yemeği bile gecistyrz yani mutfakta olmama bile fırsat vermiyor. Digerlirinide yapyrm haliyle :)
Cevap sahibi+1 yılZaten ateslisiniz daha ne
Soran+1 yılBen onun kadar değil hatta çoğu zaman kırılmasn diye
Soran+1 yılDaha tam alışamadım birde birz acı oluyor
Cevap sahibi+1 yılBiraz kocan senle. daha çok ilgilenmeli ve sevişmeyi uzun tutmalisiniz islanmani sağlamalı
Soran+1 yılÇok uzun tutyrz zaten orada yapıyor ama içimdeykn bir süre sonra kuruluk olmaya başlıyor. Birde ilk girişte
Soran+1 yılOral da yapıyor demek istedim
Cevap sahibi+1 yılÇıkartıp tekrar yapsın falan özelden daha detaylı Taktikler vereyim istersen
Soran+1 yılEşimin uzun surmesnden kaynaklanyr. Aslında orgazm oluyrm
Cevap sahibi+1 yılİyimis
Cevap sahibi+1 yılNe kadar uzun sürüyor
Soran+1 yılOn sevismeyle birlikte bir saati geçiyor ortalama bazen daha uzun
Cevap sahibi+1 yılÖzelde rahatsızlık vermeden detaylı anlatırım istersen
üstünde tavşan gibi zıpla güzel oral yap dişini kullanma doggy pozisyonunda git gel yap kendin
01 Yorumla
Soran+1 yılYa o zıplama işini pek beceremiyrm. doggy dede rahat edemyrm.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yıleşinin isteklerini ve arzularını bildiğin müddetçe onu mutlu edersin
04 Yorumla
Soran+1 yılDaha tam bilmyrm yeni evliyiz
- +1 yıl
paylaşıp konuşmuyormusunuz peki
Soran+1 yılEşim memnun gibi aslında bişey söylemedi
- +1 yıl
sende mutlu isen sorun yok zaman
kendin ol
şimdi sana yol göstersem bu sefer de adam derki bu kadın bunları nereden biliyor02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle düşünmez
Daha önce nasıl mutlu ediyordun
09 Yorumla
Soran+1 yılÖncesi yok evlenince basladk
Soran+1 yılBir hafta ancak
Soran+1 yılYeni evliyz zaten çok bişey yapmadık Şu an gecelik iç çamaşırı vs koltuk falan
Soran+1 yılŞu an yok disarda
Gizli Üye(36-45)+1 yılOna hunharca vererek..
02 Yorumla
Soran+1 yılOldu
Cevap sahibi+1 yılGötten ver.
Cinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı. çok ca ver zate mutlu olur
01 Yorumla
Soran+1 yılOldu
iyi se cyaparsın mutlu olur
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadm
Özellikle dilini iyi kullanmalisin
012 Yorumla
Soran+1 yılOral yapmadım daha boynunda kullnyrm tabi
Soran+1 yılEvet eşim yapıyor.
Soran+1 yılAğzıma bosalma kesinlikle olmaz zaten. Oralda ben hazır olana kadar bekleyecek
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılHazır hissetmiyorum şu an
Soran+1 yılGenel olarak koltukta takılıyoruz
olabildğince Seksi olmaya özen göster...
025 Yorumla
Soran+1 yılCalisiyrm
Soran+1 yılGecelik iç çamaşırı vs çok kullnyrm zaten
Soran+1 yılOnu denemedim daha
Soran+1 yılBenim sorum ilişki öncesi değil zaten ilişki sırasında
Soran+1 yılO daha aktif birzda ben ondan baskın olmak istiyorum
Soran+1 yılEvet zaten oda üstte olmamı istyr daha aktif
Soran+1 yılHangisi o
Soran+1 yılEvet bazen yapiyrz zaten esim daha çok koltukta kucağında seviyr ama
Soran+1 yılBen öpüşmeyi seviyrm ilişki sırasında birde vücuduna yakın olmak istiyorum. Ayrı sevmyrm yani.
Soran+1 yılYataktada olsa bacaklrni uzatır ben bacaklrmi beline dolarm
Soran+1 yılZaten yaprz böylede ama çok sık değil
Soran+1 yılOlabilir evet
Soran+1 yılMisyoner ya da kucağında
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. sever ise seni hep mutlu edersin
00 Yorumlasevişirken tahrik edecek şekilde konuş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeler yaptın?
015 Yorumla
Soran+1 yılNormal şeyler iç çamaşırı gecelik vs
Cevap sahibi+1 yılPeki istediğin gibi oldu mu yetti mi yani?
Soran+1 yılEşim bana göre çok istekli. Birz doyumsuz. Bana yetiyor ama
Cevap sahibi+1 yıl:) o manada sormamıştım eşine mutlu oldu mu diye sormuştum beğendi mi
Soran+1 yılZaten değişik bir şey çıkmadı yorumlarda oral demişti herkes. Onu yapmdm. Ama banyo harikaydı :)
Cevap sahibi+1 yılOral standart bir şey zaten ya :) banyo haklısın çok farkı ve güzel oluyor ancak oral mideni m bulandırıyor neden yapmadın ki?
Soran+1 yılHem yapmak istemyrm hemde midem bulanıyor. Bu soruyu sorduktan sonra denedim aslında ama eşim zorlama kendini ben sana yapmayı daha çok seviyorum dedi :)
Cevap sahibi+1 yıl:) Eşin en azından niyetini anlamış oda güzel ya sevindim senin adına
Soran+1 yılAynn bir kez daha aşık oldum :) Teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılSevindim tekrar senin adina 😊😊😊
Soran+1 yıl😍😀
Cevap sahibi+1 yılBende sözlümle bir şeyler yapacağım senin konuyu görünce sorayım dedim bakalım nasıl oldu diye ya
Soran+1 yılÖn sevişme gibi mi
Cevap sahibi+1 yılYok ya, normal ilişki
Soran+1 yılEvliliği beklesenz daha iyi olur bence. Gelinlikle olan heyecan anlatılmaz bir şey kaçırma bence :)
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. kadınlıgını kullan
03 Yorumla
Soran+1 yılBende onu nasil daha çok kullanrm diye soruyorum:)
Soran+1 yılAlkol almyrm. digerlrnide yapiyrz zaten. Aslında sorumu çoğu anlamdi ilişki öncesi değil ilişki sırasında ne yapabilirim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBolca oral yap
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu yapmyrm eşim yapıyor sadece
Cevap sahibi+1 yılOlmaz esini eksik birakiyorsun tamam ben de kadina yapmayi cok severim ama sen de ona yap emin ol sevismeniz daha guzel olacak
Gizli Üye(30-35)+1 yılOral yap.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen yapmyrm ama eşim yapıyor
Cevap sahibi+1 yılİşin aslı penise oraldir.
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım