ben de mast. yapıyorum ama bir noktadan sonra oraya dokunamıyorum ve elimi çekiyorum vücudum bazen titriyor bazense sadece ıslanma oluyor galiba orgazm olamadan geri çekiiliyorum
Cevabın nedir?
+1 yılAnlattıklarını yaşıyorsan tamam oluyorsun ama tabi durumu sen daha iyi biliyorsun. Eğer tatmin olmadım diyorsan devam etmelisin. En son titrerken elin ayağın boşalırcasına rahatlıyorsan mevzu tamamdır.
00 Yorumla
+1 yılEvet elini erken çekiyorsun, titremeler başlayınca özellikle klitorisini çok daha hızlı ve baskı yaparak okşamalısın. O zaman orgazmı yaşarsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz daha dokunmaya devam edersen tam anlamıyla olursun :) aşırı hassas oluyor biliyorum ama en tepede bırakma biraz daha yap ne demek istediğimi anlayacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo yaşadıkların orgazm işte... sıvı gelmiyo mu vajinandan? dokunamama sebebin ne ki?
03 Yorumla
Soran+1 yılaşırı hassaslaşıyor tutamıyorum daha
Cevap sahibi+1 yılhım.. o orgazm işte... lisedeyken ben de öyle idim senin gibi... şimdi seks yapıyorum. sonrasında rahatrlıyo musun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
22Cevap
+1 yılKalp hızlı hızlı atmaya başlar. Nefes alışlar derinleşir. Kaslar olması gerekenin çok üzerinde kasılır. Dişiden dişiye sonuçlar değişebilir.
00 Yorumlaorgazm da hissettiğin o işte çok çok hassaslaşıyorsun titreme ıslanma filan olay finish. boşalma bakire olup olmamakla ilgisi var mı bilemiyoree
00 YorumlaKasılma, titreme, nefes alıp vermede artış, kalp atışında hızlanma, vajinada ıslanma, yoğun zevk ve rahatlama olur
00 Yorumlafıskırıyor ahh uhh hadı hadı dıye sesler gelıyor ve tıtırıyor bukadar bebegım
00 Yorumlaaynen o özel noktaya guzel masaj yap ve orgazma ulas
00 YorumlaOrgazm die bisey var ama bunu nasil yassnir ya da nasil tepki verirlir cogu kiz biz dahil bilmiyoruz.
00 YorumlaTitreme kasılma oluyorsa orgazm oluyorsun demektir.. orgazmdan beklentin ne ki nasıl hayal ediyorsun
00 Yorumlaatesi cikar yanaklari kizarir tuyleri diken diken olur , varsa var yani 😄
00 Yorumla
+1 yılAynısı bizdede oluyor, boşalinca dokunmak istemiyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılniye çekiyorsun elini ordan çekmeden titreyerek boşalmalısın o zaman deprem olur hissedresin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvet, sonunu getiremedğin için o duyguyu tam yaşayamıyosun.
00 Yorumla
+1 yılDediklerin olur oluyorsun bende öyleyim
00 Yorumla
+1 yılTitrerken elini çekme orgazm oluyorsun işte o an
02 Yorumla
Soran+1 yılama daha fazla dokunamıyorum hassaslık zirvede oluyor
- +1 yıl
İşin zevki de orda zaten
Ama dokunamıyorsan orgazm oluyorsundur
Bende boşaldıktan hemen sonra pek dokunamam şeyime acır çünkü
ya bu östrojen bitişinden kaynaklı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUFO görmüş masum köylü
00 Yorumla
+1 yıltitreme sonrası rahatlık oluyor mu.
00 Yorumla
+1 yılAndromeda galaksisine gidip gelmiş gibi olur
00 YorumlaAynen tam olacaginda birakiyorsun iste
03 Yorumla
Soran+1 yılne yapmam gerek bilinçli yapmıyorum
- +1 yıl
o anda orgazm oluyorsun işte
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Zevk olur erkeğini de mutlu eder
00 Yorumla
+1 yılSen olma patlarsin
00 Yorumla
+1 yılNe biliyim abla