Islanma cok fazla oluyor. Ama bu boşalma mi bilmiyorum. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Onlar vajina dudaklarının kalın bir penisi içine davet etme göstergesi olan sular, sen bir de içinde hissettiğinde, defalarca gidip geldikten sonra orgazmı hissedip, hemen sonrasında boşalmanı tecrübe etmelisin, işte asıl boşalmayı ve rahatlamayı o zaman hissedeceksin!
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
16Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılOrgazm oluyorsun kanka değişik bir basınç oluşuyor sonra gözlerin kapanıyor bilincini kaybediyorsun bir bakmışsın sırılsıklamsın
22 Yorumla
Soran+1 yılO sırılsıklam olma var düşününce bile ıpıslak oluyorum ama orgazm nasıl bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılKlitorise dokunup hızlı hızlı gel git yapman lazım yoksa orgazm olamazsın
+1 yılHayır. Genelde boşalma titreme şeklinde oluyor sizde. Penisi de vajenden itiyorsunuz
08 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani penis mi cikiyor
Soran+1 yılPeki bu ıslanma ne oluyir
- +1 yıl
Şöyle anlatayım. Benim partnerlerim boşalırken kasılarak penisi vajinasından çıkartıp hala titriyorlar
- +1 yıl
O kayganlaşsın diye
Soran+1 yılDeğişik bisey o zaman
- +1 yıl
Hiç seks yapmadın mı
Soran+1 yılSadece sexting
- +1 yıl
O zaman bilememen normal
+1 yılBosaldigibda rahatlama hissin ve o an vucudunda kasilma hissetmen gerekir.
00 YorumlaOnu bende merak ediyorum yaptiramadim bir türlü partnerime
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBoşalma o değil. Boşalma olduğunda bi rahatlık gelmesi lazım. Sende ki gelen zevk suyu sadece
00 Yorumla orgazm genel de titriyorlar ve erkekler gibi bir boşalma olmuyor elbette sizinkiler akıntı tarzında olur
02 Yorumla
Soran+1 yılSırılsıklam ıslanma orgazm mi oluyor
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılIslanmak orgazm değil kadınların çoğunda bu sorun var
08 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim sexting yaparken sulamıyorum bayagi
- +1 yıl
Islanabilirsin finalde kasılıp titremeyle karışık rahatlama oluyormu?
Soran+1 yılYok zaten ben yast, ijla yapıyorum bikac kez şey yapıncada karıncalanıyor bırakıyorum. Yanı git gelim en fazla 5 dk
- +1 yıl
Devam etsen demekki orgazm olacaksın o an çok farklı kadın için
Soran+1 yılDevam edemiyorum haz almiyorum
- +1 yıl
Nedenki finali yapsan mest olursun
Soran+1 yılKesiliyor birden
- +1 yıl
Çok üzücü bir durum erkeğin tam boşalırken sperminin geri kaçması gibi ben strese girerim kesinlikle
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılo sendeki zvk suyu.. girene kayması içinde yardımcı olur
00 Yorumla
+1 yılBoşalma değil o. boşalma sonrasında bir rahatlama hissedersin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılıslanmak ve orgazm olmak çok ayrı
00 Yorumla tum kasların anlık olarak kasılır
00 Yorumla
+1 yılOrgazm olurken vücudun titreyip kasılır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. Evlenince öğrenirsin 😂😁🤣
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılKasılma ve titreme oluyor mu?
03 Yorumla
Soran+1 yılYok olmuyor
- +1 yıl
Mastla mı ilişlkide mi sulanıyorsun?
Soran+1 yılAexting sevgilimle
Gizli Üye(25-29)+1 yılklitoral orgazm! ihtiyacın olan bu
06 Yorumla
Soran+1 yılBenim yaşadığım ne oluyor peki bilginiz var mu
Soran+1 yılAşırı zevk ve yoğun islaklik
Cevap sahibi+1 yılbartholin bezleriniz içinizde biriken coşku habebiyle kayganlaştırıcı sıvı salgılıyor. Balon gibi düşünün, gün geçtikçe şişer şişer.. arada havasını indirmelisiniz ki sizi günlük hayatınızda darlamasın. Yani evet kısaca klitoristinize dokunatak kendinizi tatmin etmeniz gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılpeki boşaldığınızı nasıl anlarsınız? Hissettiğiniz zevk gittikçe yoğunlaşır ve tepe noktasına ulaşıp sönmeye başlar. Bu esnada pelvik taban kaslarınız istemsizce kasılır. Bu vajina girişini vr anüs girişini cevreleyen 8 şeklinde bir kas gurubu sayesinde hissettiğiniz zevk daha da artar aslında. Geliştirmek için kegel adında antremanı da vardır ama bu başka bi konu
Cevap sahibi+1 yılboşalırken bazen üretranızdan sıvı gelebilir, bu gerçekten bosaldığınız anlamına gelse de sıvı gelmiyor olsa bile bosalmiş sayılırsınız. Bakirelik zarınız ile derdiniz yoksa parmaklarınızla vajinal penetrasyon yaparak da mastürbasyon. yapabilirsiniz, belki vajina girişinden, ön duvarında yaklaşık 5 cm içerde bulunan g noktasını bile bulabilirsiniz
Cevap sahibi+1 yılsize sayfalarca makaleyi 3 paragrafta özetledim, rica ederim :D
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYaşatabilirim
00 Yorumla
+1 yılburdan mı
03 Yorumla- +1 yıl
sexting mi
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Ben teklifi yaptim sen bilirsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılTitremen lazım 😍
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz