Gizli Üye(36-45)+1 yılİlişkiye hazır olup kıvama gelmeden ilişkiye başladığı için içinde 20 dk kalsa bile orgamz olamazsın zaten. Ama sende de sorun var bence. Evlenmeden önce kolay orgamz olma alışkanlığı kazanmış olman lazım da mast ile. Bunun yapmadın herhalde
Yani bilinçaltındaki cinselliğe karşı önyargılarından bahsediyorum. Bundan kurtulman lazım.
Bu senin kendini kasmana yani rahat olamamana neden oluyor
Ama çözümde var tabii
Sorunun çevre ve toplum baskısından dolayı cinselliğe karşı önyargıların oluşmuş. BilinçAltın devamlı sana bunun yanlış bir şey olmadığını söylüyor. Buda ilişki sırasında kendini Kasmanı ve orgamz olamamanı sağlıyor. Bundan nasıl kurtulurum dersem kendi vucudunu tanıyarak ve kendi vucudundan zevk almasının öğrenerek olur. yani mast ile en az 20 dk yoğun orgamz olarak bunu sağlarsın. Bu şekilde bilinçaltına cinselliğin çol zevkli bir şey olduğunu ispat edeceksin, rahat olmayı ve orgamz olmayı öğreneceksin.
Bunun için çok etkili mast Teknikeri var. Onları kullanman lazım.05 Yorumla- +1 yıl
Evli değilim, cinsellik benim için tabu değil ve ön sevişme yapıyoruz. Orgazm da 20 dk sürm z şimdi defol troll
Cevap sahibi+1 yılBu üslup hiç hoş değil bilgine. Trol olduğumu nerden çıkardın. Eğer gerçekten orgamz olmaya niyetin olsaydı sana kesin çözüm İçin bir Öneri yazardım ama neyse
- +1 yıl
Tamam amca git şimdi
Cevap sahibi+1 yılAhh tipik ergen işte. Sana orgazmsız hayatlar diliyorum
- +1 yıl
Tamam amca fkfkf
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖn sevişme ne kadar uzun tutulursa o kadar kolay olur. Erkek içine girince orgazm olunmaz sadece bunu bir kesinleştirelim. Örnek veriyorum erkeğin kadına oral yapması doğru yaparsa sadece kadın oralla bile boşalabilir ama bilmesi lazım erkeğin. Ön sevişmede de erkeğin tek anladığı kendisine oral yapılması hayat p*rno filmlerindeki gibi değil ama... Erkek kızla çok fazla uğraşmalı, her kadın farklı yerlerinden öpülmesinden hoşlanır (boyun, omuz, göğüs vb vb.) kadını öncelikle iyice ıslatmalı bir erkek daha sonra münkünse kadına oral yapmalı kadın içine girmesini isterse klitorisi uyarıcak şekilde içine girmeli.
117 Yorumla- +1 yıl
Güzel cevap peki bu da kurtarmıyorsa
Cevap sahibi+1 yılKurtarmıyorsa diye bir şey yok işte, o zaman sağlıgından şüphe etmeli kadın ve ya erkek. Uygun koşullarda bile boşalma olmuyorda doktora gitmeli
- +1 yıl
Sağlık sorunum yok eminim
Cevap sahibi+1 yılO halde partnerinle alakalı, düşüncelerinle alakalı kafanın oldukça boş olması lazım o an sadece zevk almayı düşünmen lazım
- +1 yıl
Onunla alakalı da değildir bence
Cevap sahibi+1 yılO halde sorun yok, daha fazla cabala olursun. Titreşimli aletlet kullanıyorlar istersen onlardan kullanabilirsin ama pek bunları kullanman taraftarı değilim. Sadece daha fazla çabalayın, gerekirse saatlerce. Sevdiğin kişiyle sadece ilişkiye giriyorsun dimi? Seni şey olarak gördüğümü sanma sadece tanımadığımdan sordum. Aşık olduğu kişiyle ilişkiye girerse birisi çok ama çok daha fazla zevk alır
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim eig için
- +1 yıl
Ckdndn ben seçmemiştim ama rica ederim
Cevap sahibi+1 yılO halde teşekkürümü geri alıyorum 😂
- +1 yıl
Fdndnnd ya ama bana sormadan seçmiş kızdım ben de belki seni seçerdim ama kendim seçmek isterdim
Cevap sahibi+1 yılO halde teşekkürümü geri veriyorum, sana bir şey danışabilir miyim?
Cevap sahibi+1 yılCinsellikle alakalı ama cinsel hayatın genel olarak ilişkiye etkisiyle ilgili
- +1 yıl
Danış yardımcı olabilirsem tabi 🤷🏻♀️
Cevap sahibi+1 yılÖzelden yazabilir miyim? istemezsen anlarım
- +1 yıl
Yaz.
Cevap sahibi+1 yılMesaj kutusunu kapatmışsın, bende söylemeye çekiniyordum zaten
- +1 yıl
Sen bilirsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir kadın tek basına orgazm olamaz çünkü belli bir raddeden sonra ileri gidemez zorlayacak birine ihtiyaç duyar sabırlı biri ile karşılaşır ise bu onu doruğa ulaştırır
13 Yorumla- +1 yıl
Sabırlı biri napacak ki
- +1 yıl
Sabırlı biri ne yapacak, daha fazla çabalıycak. Erkekler genelde orgazm olduğunda ilişkiyi bitirirler böyle bir şey yanlış. Direk cinsel bencillik yapmış olurlar. Kadın için cabalamalı bir erkek, gerekirse kendini orgazm olsun ama kadın olmadıysa henüz gerekirse saatlerce daha devam etmeli ilişkiye. Sabırlı olması bu yüzden önemli...
- +1 yıl
@SosyoAltun anladıım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 seni tanıyacak, bunun için ona zaman, imkan vereceksin yok o tanımayı beceremiyosa sen kendini anlatacaksın. kontrolü ele alacaksın.
2 sen halen kendini tanıyamadıysan karşındakine durumu anlatacaksın saatlerinizi, belki günlerinizi bu durumu çözmeye, seni keşfetmeye adayacaksınız (karşının fedakar olması lazım )
3 ilişkiye orgazm olmak için değil de bilmiyorum hangi kafayla ilişkiye giriyosun ama sevgiliyle birliktelik, hoş vakit vs. olarak bak. odak orgazm değil birbirine değmek olsun. Sorarsan tecrübem felan yok öyle mantık yürütttüm.14 Yorumla- +1 yıl
Ya teori de ok zaten hepsini yapıyorum yine olmuyor
Cevap sahibi+1 yılişte tecrübem olmadığından teoriden öteye gidemiyorum ben :( belki de doğru kişinin olması gerekiyordur. Gerçekten doğru kişi, gerçekten istediğin kişi, ne bileyim cinsel obje olarak değil her anlamda.
Cevap sahibi+1 yılbir keresinde biri " ya olur mu öyle şey hiç bişeyini umursamam o dokunsa bana erir biterim o dakka hiç bişey yapmasına gerek yok "demişti ordan çıkarımda bulundum.
- +1 yıl
Anladıım
Biz erkekler penisle temasla biraz ugrasinca ama siz kadinlar cok kopmleksiniz, hepiniz farkli, farkli noktalardan, duygulariniz, yapniz, kadin olsanizda cok farkli, kiminiz 10 dakika 3 sefer arka arkaya oluyor, kiminiz, 45 dakika gir cik gir cik, kan terde birakiyorsunuz, yine banami demiyorsunuz.
Her kadin cok farkli, cok farkli noktalardan oluyor,19 Yorumla- +1 yıl
İşte o 45 dk örneğindeki benim
- +1 yıl
Tamam da nasıl keşfedicez onu
- +1 yıl
Hayır
- +1 yıl
Anlatmıcan mı
Basit düşün evlenmemiş 18 yasindaki ile 30 yasindaki kadınlarda hic bunu yaşamamış kisilerde libido fazla oluyor.. demekki ilk kural yas ile ilgili degil... ikinci konu penis mi hayir değil uzun aci veriyor hatta bunu da gec.. mast yapmayan kadinlar evlenice ya tamamen kopuyor orgazmdan ya da doya doya oluyor mast ta degil bunuda gec... toparlayacak olursak erkek tecrubelinkadin istekli olacak bunu fiziken dusunme inan kadin bir kelime eder erkegi gaza getirir kadinida bulitlara ucurur bunu biraz dusun derim..
016 Yorumla- +1 yıl
Artık sorunun erkeklerde olduğunu düşünmüyorum
- +1 yıl
Kadın napacak ki açık konuş anlıyım
- +1 yıl
Of ben ne diyorum sen ne diyorsun Ne alaka bu kadın orgazmıyla
- +1 yıl
Tamam oldum sonra
- +1 yıl
Ya cevap nerede cevap
- +1 yıl
21.
- +1 yıl
Burda olayla biraz vazife gibi bakıyorsun, once senin zevk almak olarak bak fantezin ne onu iyi analiz etmesi lazim erkeginin.. nelere zafin var onu bilmesi lazim.. keske 40 yasinda bir kadin olsaydi dediklerimin frekansini anlardi. olgun hatun bilir bazen ucak gibi pisti pas gecerler baktı orgazm olamiyor klitoral ile yaparlarki seksten sogumasinlar diye bir dahakine bulutlarin ustune uçmak icin..
- +1 yıl
Hayır vazife gibi bakmıyorum
+1 yılbir kadinin orgazm olabilmesi icin öncelikle kesinlikle kendini tamamen rahat birakmasi lazim ve stressiz olmasi lazim bu ilk kural. ikinci kural partnerin senin ne istedigini anlamasi lazim ön sevismeyi ne uzun ne kisa tutmasi lazim ve dogru bir sekilde oral yaptiktan sonra iliskiye girmesi gerek. tabi en önemli olan ten uyumu ve ask egerki gercekten sevmiyorsaniz onu görünce kalbiniz küt küt atmiyorsa ne yaparsa yapsin orgazm olamazsiniz. erkegin orgazm olmasi cok basit ama kadin icin cok zordur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl orgasm olur sorusunu burada açık açık yazmak uygun degil ama toplum kadinlarimizin bir cogu vaginal orgasmi yasamiyor hatta azımsanmayacak kadar bir cogunluk varlığına bile inanmiyor.
Çünkü kadinlarimiz tabularla yetiştiriliyor erkeklerin hepsi bencil ve lafta playboy.
Erkekler p*rno izlemekle geçirdikleri zamanı kadın anatomisini psikolojisi tanimaya calismakla gecirse emin olun orgasm herkesin hayatında rutin olur.
Vaginal orgasm için olmazsa olmazlar nedir derseniz.
Kendi bedenini taniyan ne istedigini bilen kadın.
Ve
Deneyimli sabırlı kadin psikolojisini anatomisini cok iyi taniyan erkek00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kadın önce cinsel olarak uyarılmalı.. Bu da iki okşayayım ile olmuyor. Psikolojik olarak rahat hissetmeli.. sonra yavaş yavaş ön sevişmeyle cinsel arzuları alevlendirilmeli. Sekse hazır olduğunda da birlikte olup hazzı dolu dolu yaşaması sağlanmalı. Birleşme de 4-5 dk sürmemeli tabii..
010 YorumlaPeki bunlara rağmen olmuyorsa
- +1 yıl
Bunlara da rağmen olmuyorsw
- +1 yıl
Ön sevişme değil sorun diyorum ya
- +1 yıl
Dibine mfmfn yani bilmiyorum ki sevişirken kafamda boşalma konusu olmazsa öyle zevk alıp olmuyorum boşalma konusu olursa da olmuyorum dkdkd hani baya yaklaşıyorum ama yok
- +1 yıl
Bazeb
yapılan araştırmalara göre kadınları coğu orgazm olamdna Seksi oldu bittiye getiriyorlar acıkcası zor bir işle erkek boşalana kadar kadın daha ısınmamış oluyor ön sevişme iyi olmalı ve uzun olmalı sadece girip cıkma ile orgazm olunmaz
10 Yorumla
+1 yılBüyük bir dick lazım. Kadınların orgazm olamamasının temel nedeni küçük penisli Türk erkekleri
06 Yorumla- +1 yıl
Denedim geç onu
- +1 yıl
Sorun sende
- +1 yıl
Ee bende ok
- +1 yıl
ya bozuk hormonlusu
- +1 yıl
Hı hı hormonlarım bozuk dışarıda bekletmişler bozulmuş
- +1 yıl
Düzgün değil işte. Ya da ilgi orospususun
Dil ucuyla bile orgazm edilebilir. Yeterki istek ve şevk olsun 😊
04 YorumlaOlmuyorsa?
- +1 yıl
Tabi bir bu sitedekiler biliyor
kendi kendine farklı, ilişkide farklı. kadının kendi bedenini fark etmesi önemli ama
00 Yorumlabunu yazarak anlatacak kimse yok.. cunku bu yazılıp cizilip anlatılmaz.
02 Yorumla- +1 yıl
Fikir verilebilir
- +1 yıl
cok inandırıcı gelmez.. yaşandıgında ancak anlaşılan birşey orgazm cunku.. kimine göre saniyelik bir durum kimine göre saatlik birsey.. bir cok kadın ne yaşadıgının bile farkında olmuyor seks sırasında.. zevk alıyormu evet fakat yaşadıgım şey acaba orgazmı diye dusunuyor.. buda seksin kalitesini düşürüyor.. seks özgür olunabilecek en iyi yerdir.. kadın da erkek de ne oldugunu ya da ne olacagını düşünmeden sekse başlarsa o zaman hem beyin hem vücut orgazma ulaşır
+1 yılKadınların büyük kısmı gerçek orgazmı yaşamıyor hatta bir çoğuda orgazm olup olmadığını bilmiyor
19 Yorumla- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
İlişki yaşıyorum oral vajinal ne yapılması gerekiyorsa yapıyorum sonrasında soruyorum orgazm nasıl oldun klitorist te olan bastıdan mı penisin içinde git gel yapmasından mı diyorum bilmiyorum ki diyor
- +1 yıl
Çğnkü bunu bilemez zndbdn zaten ikisi de bağlantılı
- +1 yıl
Tamam ozaman oral yaparak boşalttığım ve sonrasında vajinal ile boşaltığımda da farkı anlayamıyor. Gerçek orgazmı kadın dogy pozisyonunda Yaşar bildiğim amaçlı geç oluyo
- +1 yıl
Sen hiç orgazm oldun mu?
- +1 yıl
Cık sen Freudda kalmışsın bunların modası geçti
- +1 yıl
O nedemek modası geçen ne
- +1 yıl
Dkdkd az okuyun
- +1 yıl
Neyi az okuyim bişi anlamadım
+1 yılklitorisine yogunlas. masr yapiyorsa orayinoksa sekste ise oncesinde yalat kwsin okursun
06 Yorumla- +1 yıl
Seks
- +1 yıl
oncesinde oral yaptir. oda klitoesii emsin ve orayay gogunlassin orallada bosalabilirsin iyi yapsrsa yoksa cik uste cowgirl pozisyonunda mutlakam boslairsin
- +1 yıl
Bunlarla da boşalmıyorum desem? Çok garip ama düşünürken 5dk boşaldığım çocukla gerçeğini yaparken yarım saatte bile tık yok
- +1 yıl
ayrica olaya konstre ol tabi
- +1 yıl
Ondan olabilir ama napıcam ki pek bir şey düşünmüyorum kafam genelde boş ya da basit şeyler düşünüyorum onun tepkileri ve davranışlarını izliyorum vs
- +1 yıl
o sana oral yaptigi halde sen bir sey hissetmiyorsan durum sikintili
+1 yılBen bunu denedim yaptım başardım kadın inanamadı gerçekten ama kolay degil yöntemi ugraştırıyor
05 Yorumla- +1 yıl
Neymiş
- +1 yıl
Buradan söylemem manyakmısın özele gel
- +1 yıl
Ay Ne gelecemözele
- +1 yıl
Burdan anlatamam kusura bakma yani yaşadıklarımı herkez görsün istemem
- +1 yıl
Özel bişey olmazsa yazardım burdan
Gizli Üye(36-45)+1 yılHeriki tarafta birbirinin özgürleşmesini sağlamalı ama tabii ki zarar verici şiddet ve aşırı iğrençlikten uzak... gerilmiş bir yayda özgürlük ve koyverip gitmek arzuları patlatır
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNedense cevap erkeklerden gelmiş demek orgazm olan bayan hiç yokk😄😄😄😄
05 Yorumla- +1 yıl
Hayır kadınlar genel olarak soru cevaplamıyor çok sinir bozucu.
Cevap sahibi+1 yılÖyle mi sence
Cevap sahibi+1 yılmesaj ını acarmısın
- +1 yıl
Hayır açmam
Cevap sahibi+1 yılSonra kapa engeller sin senin elinde
+1 yılBunu sadece eşim olacak kadına gösteririm. :)
07 Yorumla- +1 yıl
Olursa...
- +1 yıl
Göster demedim ki
- +1 yıl
Anlatmak, göstermek, yaşatmak, duygu paylaşmak. Göstermek kelimesini açınca bunlar çıkıyor. Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Bakirim ve bunları sadece eşimle yaşamak isterim demeye getirdim.
- +1 yıl
Ben sana göster demedim. Evlenmeden seks yapar mısın da demedin
- +1 yıl
Demediğini biliyorum. Anlatamam da ayrıca. Bunu da yapmam.
- +1 yıl
Soruda Ne işin var?
- +1 yıl
Benim işim yok, sadece masumca fikrimi belirttim. Sonra sen her yazdıkça bildirim geliyor ben ne yapayım :(
buraya yazıp riske mi sokayım hesabı D:
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu konuda yardımcı olabilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOral yaptırıp ulaşan bile var
00 Yorumlaeş onu yapar
00 Yorumla
+1 yılzor değil aslında
00 Yorumla
+1 yılOrallaa
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?