Cinsel ilişki sırasında utangaçlık bir sorun mu? Seks demek bile çoğu kişiye fazla cüretkar gelebilir siz kendi ilişkilerinizde partnerinizin utangaç mı yoksa cüretkar olmasını mı isterdiniz? #Mademoiselle88💞
Cinsel ilişkide utangaçlık normal midir? Eşinizden utanır mısınız?
Beğen
Paylaş
Takip Et
6 kişi beğendi
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
daha evlenmedm onmuzdeki ay evleniyorum nisanlimla hic aramda cinsel bsyler gecmedi opusmek haric. opusurken bile utaniyorum benim gbi kizlar icin normal utanmak cunku hic bisey yasamamis bi" kizim " zamanla alisilcak bir durum insan zamanla acilir 2 kisi arasnda olan bsy sonucta :)
Kesinlikle hayır. Ancak ilk başlarda yani evliliğin ilk haftalarında eşim biraz utanıyordu. Ancak 2. haftadan itibaren utanması gitti. Devamlı kendisi ister oldu. Tek vücut olurken karşılıklı zevk alabiliyorsanız utanma zaten söz konusu olmaz. Sağlıklı beslenmeye dikkat:)
Utangaclik gayet normal ve olagan birseydir. Bu hal aslinda o esnada olacak cocugun ruh halinede dahi etki ettigi bilinmektedir. Ilk iliskilerden dunyaya gelen cocuklar utangac nedeni ise bireyler birbirlerine karsi daha yabancilar ve cekinceler var. Sonra ki devam eden cinsel iliskilerde dunyaya gelen cocuklar daha curetkar halk arasinda amiyane tabirle diyecek olursak firlama olmaktadir. Bunlar cocugun ruh halini etkileyen faktorlerden. Genel olarak bakarsaniz buyuk cocuklar anne babaya karsi daha cekingen ve mesafeli , kucuk kardesler ise anne babaya karsi daha sempatik ve afacandir.
Cüretkarım utanılacak bir durum yok. Çevremdeki bazı kadınlardan bilirim utanan çokca bayan var hala eşine oral yaptırmayan ve eşine yapmayan çekindiği için. Lakin seks esnasın da utanılcak hiç bir durum yoktur. İnsan kendini kaybediyor zaten
bende utanma yok. o utansa da olur. açarım. keyifli olur.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İlk seferde tabiki utanma olur. Çünkü bakireyim henüz el ele bile tutusmadım. Ama evlilikten sonra ilk seferde biraz cüretkar davranmalı ki bende acilabiliyim
Sekste iki şey beni kadindan da seksten de sogutuyor . Utangaclik ve igrenme. İkisknden birine sahip biriyle sevişemem. Konsantre olamam bir kere zaten. Dişi bir kaplan gibi yirtici olmali. Buna hayir diyebilecek bir erkek oldugunu sanmiyorum. Düsünsenize kadina hadi yat oral yapicam diyosunuz ama domates gibi kizariyor, yatiyor ama bacaklarini sıkıyor aralamiyor, ya da eliyle yüzünü kapatiyor. O anki tahrik olmus ve motive olmus halim biter sogurum ve üstümü giyinirim vazgecerim
He bu arada ilk kez sevisen acemi bir kız icin gecerli degil bu dediklerim. Adı üstünde acemi. Olur o kadar der onu motive ederim. Ama defalarca sevistigi halde utangac ve herseyden igrenen biriyse sevismem bir daha
İlkin utanma olabilir. Sonuçta ilk defa birisiyle yatağını paylaşıyorsun. İlk defa dokunuyorsun. Zamanla utangaçlık aşılacaktır. Ben utanmam sevdiğim adamdan.
Birbirini yeni tanıyan iki çift için utanmak çok normal bir durumdur bence. Bence gerdek gecesinde çiftler çırılçıplak yatmalıdırlar. Böylece birbirlerine ten teması olur, birbirlerinin vücutlarını tanıma fırsatı olur. Diğer günde rahat rahat ilişkiye girilebilir.
İlk başlarda oluyor utanma, ama sonra alışıyorsun galiba. Utanmak da ilişkinin tuzu biberi bence, daha bir samimiyet ve sıcaklık oluyor aramızda, benim utanmam onun çok hoşuna gidiyor anlıyorum.
@Musaa34 Senin ne haddine böyle bir soru sormak pardon da? Gayet açık belirtilmiş hâlâ laf olsun, p*çlik olsun diye gelip salak salak sorular soruyosun. Biraz haddinizi bilin artık cinsel yaşam hakkında herhangi bir soruya cevap da veremiyoruz artık.
@Musaa34 Gerçekten sinir bozucu artık ya. Makara yapsan da burda tonlarca erkek bile bile gelip sapıklık yapıyo insan ister istemez patlıyor bir süre sonra. Hâlâ emin değilim ama haksız yere kabalaştıysam pardon
@sekerkizbade Şizofreni değilim gelip burdan sapiklik yapim sadece dediğim gibi maksat makara muhabbet gerisi zaten boş burda yapilacak en fazla sey de bu zaten yo sıkıntı değil payladın sayemde rahatlamiş oldum geçtimi sinirin
utanma dinc tutuyor bence iliskiyi guzel yani kisacasi
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
utangaç olmasını istemem. cinsel ilişkiye girmek utanılacak birşey değil. bir ihtiyaç. güzel bir ihtiyaç. çok zevkli bir ihtiyaç. seks yapacağım kızın utangaç olmasını istemem. ona yarım saat dil döküp uğraşamam.
İlk öpüşmeler biraz çekinmeli utanmalı olur ama ateş yükseldikçe ve sevişmenin dozu arttıkça iki deliye dönüşürse taraflar yatakta o sexin tadına doyum olmaz ❤️
Tabiki normal, insan uyanabilir. Zaman içinde alışıyor insan. bazı insanlar biraz fazla utanabilir. Bu da normaldir. Güzeldir. İnsanların anlayışlı olması gerek. Orta olsun. :-) ;-)
Bence seks sırasında uyangaclık hic hos degil zaten gorecegim kadar gormusum aynı yataga girmişin yapmadıgın sey kalmamıs utanmanın anlamı ne ki anım zevkini cıkarmaya bak
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Eşler arasında utaa da neymiş? Kocan o senin her şeyini o bilmeli, seni, vücudunu en iyi o tanımalı başka kimse değil..
En İyi Cevaplar