İlişkiye girdiğinizde yüz kızarması veya utanma oluyormu
Evet Çoook.
Utansan bile illa ki gireceksn yanii :D
Hayır hiç utanmam.
Bazen işte..
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
yüz kızarması olması gerekmektedir. Çünkü sarf edilen efor ve ilişki sonrası aniden düşen hormon seviyeleri sebebiyle yüzde bir kızarma olur. Fakat bunun utanmayla ilgisi çok fazla değildir. Utanma evresi çok farklıdır. Her bireyde, her toplumda olmaz. Kadınlarda acaba ailem duyarsa ne der, arkadaşlarım duyarsa ne der utangaçlığı olur. Erkeklerde ise daha çok sevgilim beni artık sevmezse, sevginin masumiyetini acaba kaybettik mi korkusu olur. Bir kaç seferden sonra geçer. Geçmesi makbul olanıdur
Utanmak doğaldır ve her insanda mutlaka olur.İlk defa ilişkiye girecekseniz karşı cins size heyecan verir ve utanma duygusu biraz da olsa açığa çıkar.Fakat 3-4 birliktelikten sonra alışıldığı için utanma duygusu yavaş yavaş ortadan kalkmaya başlar.Ancak unutmayın utanmak her insan için doğaldır.(Aşırı olmadığı sürece )
Cevap
14Cevap
İşte erkeğin aldatma sebebi bu ilk birkaç sex çok heycanlıdır iki tarafda utanır sonra tıs. Tıs dan sonrası malum aynı zevki bi daha isteyince mecbur başkasını bulacak halbuki ondakide aynı bundakide. Bunun önüne geçmenin tek yolu kadının fantezi yeteneğidir Her zaman ilk gün ü yaşatmalısın erkeğe yoksa yaşatacak çok kişi var
yetişme şartlarınıza baglıdır . hatta cinsel ilşkiye bile giremiyen ler oalb,ilir utanma nedeniyle alıştıkça zamanla ortadan kalkar ..
Valla gecen azicik tecavuz etti sagolsun sevgilim. Baya yuzum kizarmisti. De tabi utanctan degildi. Bir ara nefes alamiyorum sandim :-(
kız arkadaşımın yanakları kızarmaya başlıyor hemen..sıcak yoksa,herhangi birşey olmuyor bana.. :)
ilk yaptığım bayan yabancıydı. evet utandım hatta bayan beni kendisi soydu.
ilk seferlerde yeni tadılan şeyler olduğu için heyecan ve aşırı zevkten dolayı olur tabiki ama daha sonra bunlar kalmaz...iki insan birbirine alışır ve sonra da zevk alma ve zevk verme durumları ortaya çıkar...
Tatmin olduklari zaman olurlar tabiki kara bi kiz olmazsa:)
isteyipte vermedilermi morarıyorum morarsak olmazmı :)
Hayır. Garip bir şey gibi algılamayın artık şu olayı. Ayrıca neden gizliye kapattığını da anlamadım.
ilk zamanlarda olur sonra alışırsın.
utanacak olsa soyunmaz bile , onları geçmek lazım.
ilişkiye girdiğim kişiye bağlı
yüz değilde başka bitaraf kızarabilir
insan ilk başta utanır bence sonra çekinmez ama
hiç utanmam
olmuyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?