Kimseyle birlikte olmadım, 1-2 sene önce belime çok ağır bir darbe almıştım, bir ay ağrısını çektim. O darbeden sonra, kan gelmişti. Ama o andan 10 saat sonra falan adet oldum. Yani adet kanı mıydı, yoksa belası eksik olmayan şu lanet zarın kanı mıydı bilmiyorum. Doktora gitmeyi bende düşünüyorum ama kendim anlayabilir miyim?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKar yağdığında yerler buzluyken yere düştüm. Ama öyle bir düştüm ki ayaklarim havada. Belim küt diye yere çakıldı. Ayaga zar zor kalktım belim kırıldı sanıp acile gittim. Krem verdi dr kirik yok dedi. Etim ezilmisti. Eve geldim ic çamaşırımda kan vardi. Regl oldum sandım. Sonra bir yerde cinsellik ile ilgili yazi okurken güçlü bir hapşırıkta bile kızlık zarinin yirtilabilecegi yazıyordu. Korktuğum icin doktora gittim anlattim durumu tabi aradan 6 7 ay geçmişti. Dr inanmadi ve küçümseyen bakislarla ve azarlar gibi konusarak muayene etti. Agladim orada. Bir sey yok dedi zedelenme var sadece dedi ama bana inanmadı. Evlendim kan gelmedi ilkinde. Sonraki birlesmelerde cok az pembemsi bir sivi geldi. Esime anlattım. Dr muayene kısmını anlatırken ağladım onunda gözleri doldu. Dr muayene olma psikolojin mahvolur. Kac kisi zar icin geliyor. Senin benim gibi masum sebepten gelene bile yollu muamelesi yapılıyor. Uzun oldu kusura bakma
26 Yorumla
Soran+1 yılaksine, çok teşekkürederim. Ya yaşadığımız utanca baksana, bende evlilik kararı aldım ve bu korku sarmaya başladı. İnşallah ama inşallah öyle bişey olmamıştır. Eğer zar varsada, evleniyimdfe kurtiyim artık onun belasından
Cevap sahibi+1 yılZaten böyle sebepten kan gelse bile iliskiye girmis gibi bozulma olmuyor. Iliskide mutlaka kanama oluyor. Geç olabilir ama olur. Korkma gözünde büyütme mutlu yuvan olur inşallah 😊 iyi bayramlar
Soran+1 yılsanmıyorum, sanada iyi bayramlar
Cevap sahibi+1 yılNeden sanmiyorum dedin? Zorla mi evleniyorsun?
Soran+1 yılhayır tabiki, isteyelerek ama biliyorsun bakire takıntısı, heleki benim ailem doğulu. Evleneceğim adam türk ama onlarda erzurumlu, dadaşlar. Demek istediğin onlar bu konuda aşırı takıntılı, inanmaz herhalde. Babama geri verir, babamda öldürür. Öldürmesler bile hayatım maf olucak, hep bununla aşağılayacaklar, hiç evlenemiycem, anne olamıycam ve hep yadırganıcam. Allah'ım nolur öyle bişey olmasın
Cevap sahibi+1 yılBiz türküz bizde de cok önemsenir. Takma bunları inan kafanda kurup yersiz korku uretiyotsun kendine. Olumlu düşünerek basla. Dr gidersin o bile söyler. Sen iliski yaşamadıysan korkacak hiçbir sey yok demektir
En İyi Cevaplar
+1 yılbelin neree.. ora neree.. aptal olma ya! biiskletten düşme hikayesinden ne farkı var bu anlattığının? bir şey olmaz öyle kolay kolay.
00 Yorumla
Bele alınan darbe ile kızlık zarı bozulmaz. Ama emin olmak için istersen jinekoloğa git. Kızlık zarının bozulup bozulmadığını bakarak anlamak deneyim gerektirir.
00 Yorumla
- https://m.youtube.com/watch?v=XCG0nHjsLBM
Bu sitede ne yazıkki bunlardan biri izle ve sonra bu siteyi hayal et seni nasıl bir ruh haline soktuğunu düşün00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
17Cevap
Beline darbe gelmesiyle o zarın ne ilgisi var anlamadım. O zar o kadar kolay yırtılan bir şey değil hem alakasız yerlerden bahsediyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum, ne biliyim bisiklete binince, at kullanınca falanda bozuluyormuş. Zaten büyük ihtimsl bakireyim halen
+1 yılAralayip bakacaksın görünür zaten. ama az bı kan bozulduğu anlamına gelmez. Biraz zedelenebilir kızlık zarı. İlişkiye girdiğinde kan gelecektir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılBel ile bekaretin alakası yok cisim girmediyse sorun yok
00 Yorumla
+1 yılkarşına ayna al internetten bakire olmayan vajina resmi bu karşılaştır
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılanlayabilirsin aynayı karşısına koy aç bak belli eder
059 Yorumla
Soran+1 yılöyle bişey anlaşılmıyor ya
Cevap sahibi+1 yılsoruyu özelden sorabilirmisin yoksa urdan anlatmamı istermisin
Soran+1 yılburda anlatsan. Gizliye gir istersen
Cevap sahibi+1 yılbeline aldığın darbe nasıl bir darbe tam olarak söylersen yardımcı olabilirim sana
Cevap sahibi+1 yılburdan herkes okur diye söyledim gizli olup olmamam önemli depğil senin için söyledim rahat olasın diye
Soran+1 yıltekmeydi, kardeşim 17 yaşında ve güçlü bir bedene sahip. Bir konu yüzünden kavga ettik, belime sırtımın en aşağısı ve kalçamın hemen üstü olan o noktaya aşırı kuvvetli bir tekma atmıştı. Ondan sonrada lavaboya gittiğimde iç çamışırımda kan gördüm. Ama o tekmeyi attığında, içimde, cinsel organımda bişey hissetmiştim. Bir kere çocuksu bir hareket yapmıştım, yatagıma zıplıycakken yatağın kenarında, uyduğumda düşmemi angelleyen bir tahta var. Ytak iki katlı olanlardan, yani yanı kapalıydı, yanı açık olan bazalardan değil, ordada iç tarafıma doğru bir darbe almıştım. Hafif bir ağrı hissetim, lavaboya gittiğimde kan görmüştüm. Anneme dedim, o bişey olmamıştır dedi.
Cevap sahibi+1 yılevet beline aldığın darbeyi tam olarak açıklarmısın nasıl bişey oldu olayı anlatırmısın.
Soran+1 yılama iki olaydan saatler sonrada adet olduğu anladım, çünkü 5-6 gün kananmam oluyor. Herhalde adettir. Belkide zar gittiği için bu kadar kanama olmuştur, onuda bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yıltahta olayı daha öncemi olmuştu
Soran+1 yılkavga ediyorduk, o yani kardeşim sinirle yani ben arkamı döndüğüm an bunu yaptı. Bunuda anneme söylemiştim korkudan ama akşamında adet olunca, adet olmuşsundur dedi. Ya aslında o adet mi, ondanda emin değilim.5-6 gün adet gibi sğır bir kanamam oldu ve adet zamanlarımdı
Soran+1 yılbilmiyorum, iki olaydan saatler sonra adet oldum. ya da olduğumu sandım. 5 gün falan adet gibi kanamam oldu ve adet zamanlarımdı, yani iki olaydan sonra yaşadığım o kanama, adet kanamasıdır değil mi?
Cevap sahibi+1 yılanladım beline aldığın daha doğrusu kalçalarına aldığın kuvvetli darbe vajinanın istemsiz gerilmesine neden olmuş yani zorlanmış demektir, kızlık zarı her insanda aynı değildir kiminde çok hassas kiminde çok esnek kimde çok serttir, muhtemelen sizinki çok hassas olduğundan, kızlık zarınız gerilmekten dolayı bozulmuştur diye düşünüyorum ayrıca adet kanaması 10 saat sonra başlamış ve aldığın darbeden sonra kanın geldiğini söylemiştin bu da kızlık zarının bozulduğunu yani yırtıldığı anlamına geliyor. üzülmemenizi temenni ediyorum her şey kızlık zarı değildir, evleneceğin kişiye bunu anlatabilirsin. eminim anlayışla karşılayacaktır. ama emin olmak için doktora gidebilirsin. benim analizim bu yönde ayrıca yatak ta ki tahta olaında kızlık zarınız zedelenmiş ve daha da hassas duruma gelmiştir, zaten orda da kanın geldiğini söylemişsiniz tabi öyle bardak dolusu kan gelmez bir kaç damla kanın gelmesi bile zarın yırtıldığı anlamına geliyor. hayat her şeye rağmen güzeldir, bütün hayatın o kızlık
Soran+1 yılşöyle söyleme, maf olurum. Bayram geçer, geçmez doktura gidicem
Cevap sahibi+1 yılumarım ben yanılıyorum ama gerçeklerle yüzleşmek en doğrusudur. doktora gitmende favda var en azından kesin sonuca gidersiniz.
Cevap sahibi+1 yıladet kanamaları ayrı ama darbelerden hemen sonra gelen bir miktar kan ayrıdır, siz her ikisinide yaşamışsınız hemen darbelerden sonrada kan gelmiş akabinde adet kanamaların başlamış ama hemen sonrasında değil çok saatler sonra adet olmuşsun
Soran+1 yılya ama ikisindede devamlı acım olmadı, sadece darbeleri aldığım an bir ağrım oldu. Ondan sonra cinsel organımda hiç ağrı olmadı ve o olayların akşamındada 5-6 gün kanamam oldu. Yani anneme söyledim, adet olmuşsun dedi. Annemde böyle olaylarda takıntılıdır. Bana ikide birkendine sahip çık diyip-durur. Eğer ağır bir şüphesi olsaydı, doktura götürmezmiydi
Soran+1 yılpardon pardon pardon yeni hatırladım, bu olay iki sene önceydi, ben bu baza olayını yaşadığımda zaten adetim. Tekme olayında ise, ağrı hissetim ama sıvı hissetmedim, yani kanın geldiğini. Zaten o olaydan sonra hemen lavaboya gitmedi. Yemek falan yedim, biraz zaman geçmişti, ondan sonra gittim ve gördüm. Yani olaydan hemen sonra, şüpheyle gidip baklmadım
Cevap sahibi+1 yılbak ben diyorumki kızlık zarı herkeste aynı değildir, bazıları cinsel ilşki sırasında bile zor yırtılıyor bazısı hiç yırtılmıyor esnek olduğu için ama bazısı varki çok hassas olduğundan dolayıen ufak darbelerden dolayı bile zedelenme ya da yırtılma olayı yaşanır, sizinkide yırtılmıştır diye düşünüyorum benim kanaatim bu yönde, ama siz emin olmak için en iyisi doktora gidin teselli olursunuz. ya da bekleyin evlenin sonucu görün derim,
Soran+1 yıldoktora gitmem daha mantıklı
Cevap sahibi+1 yılben önceki anlatımlarınıza dayanarak yorumladım siz şimdi yok öyle değil böyle diyorsunuz, peki yemekten sonra lavaboya gittiğinizde gördüğünüz kan tazemiydi yoksa biraz kurmuşmuydu
Cevap sahibi+1 yılsize yeterince yardımcı olduğumu düşünüyorum, her şey gönlünüzce olsun.
Soran+1 yılbiliyorum, teşekkürederim. Doktura gidicem zaten. Baza olayının yeni hatırladım, unutmuştum. İki sene önceydi. Tekme olayı ise, ne kadar süre sonra bilmiyorum ama hemen, şüphe ederek gidip baqkmadım. Lvaboya gidip, gördüğümde şüphe etmeye başladım. Neyse böyle anlaşılmıyor, doktora gitmek en iyisi. Ve bu arada aynadada baktım, nasıl desem vajinamın içi dolu görünüyor. Bu tam olarak ne bilmiyorum, hiç tecrübem yok. Dediğim gibi doktora gidicem, anca öyle anlaşılacak
Cevap sahibi+1 yılvajinanın içi naıl dolu görünüyor yani daha derinleri göremiyormusun demek istediğin
Soran+1 yılevet, giriş yeri dolu gibi, bununda zardan olduğunu duydum. Galiba bakire olmayanlarda içi biraz görünüyormuş ama benim öyle değill... Belki çok takıntılı olduğum için, beynim benimle oyun oynuyor
Cevap sahibi+1 yılen başında böyle anlatmadığın için bizde anlatma şekline göre yorumladık, derinleri göremiyorsan rahat olabilirsin son anlatımına göre kızlık zarın bozulmamıştır, sevine bilirsin.
Cevap sahibi+1 yılbu arada kendine dikkat etmen lazım, çok kurcalama mast yaparken bile çok dikkatli davranman lazım yani içiyle değilde üstüyle ya da dudaklarına dokunman yeterli içine dokunmasan yararına olur.
Soran+1 yılBilmiyorum, doktora gitmeden belli olmuycak galiba. İnşallah öyledir ama dediğin gibi.. tam anlamıyorum ama giriş noktasın dışında içi görünmüyor, ya da çok az görünüyor.
Soran+1 yılHayır, zaten korkudan içeme hiçbir şekilde dokunmuyorum.
Cevap sahibi+1 yılo zaman bişey olmamıştır, son anlatımlarınızı okuyarak söylüyorum kızlık zarınız yırtılmamıştır üzümenize gerek yok sevinebilirsin.
Soran+1 yılama aldığım darbeler ağırdı. İnşallah olmamıştır. Bir doktor şart... Herşey için çok teşekkürederim
Cevap sahibi+1 yılgüzel kızlık zarını çok ta kafaya takma, haytta mutluluklar dilerim, umarım eşinle mutlu olursun ve o da seni mutlu etmesini bilir.
Cevap sahibi+1 yılher konuda bana yazabilirsin yardımcı olmaya çalışırım.
Soran+1 yıltamam, teşekkürederim
Soran+1 yılburdamısın, bişey sorabilirmiyim?
Cevap sahibi+1 yılburdayım
Cevap sahibi+1 yıltabiki sorabilirsin yazdığını geç ferkettim
Soran+1 yılşey, bir kızın dediği gibi çok dikkatli baktım. Biraz ıkınarak baksan, ince bir zar tabakası sarar dedi. Zaten zar girişin iki cm içindeymiş, benimkide öyle, ıkındığımda mora benzeyen bişey içimi tam kaplıyor. Galiba yüksek ihtimal halen bakireyeim.
Cevap sahibi+1 yılevet aynen doğru söylemiş, ben ilk yorumlarına bakarak değerlendirme yaptım, ama sonra anlatımlarına bakarak bende bozulmadığı kanaatine vardığımı söylemiştim , zar çok derinde olmaz zaten ilişki sırasında penisin 4-5 santim vajinaya girmesiyle kızlık zarı yırtılır yani vajinanın girişine yakın yerdedir
Cevap sahibi+1 yılbu gece rahatladın gibime geldi sanki ikna olmuşa benziyorsun rahat bir nefes aldın gib
Soran+1 yılyani büyük ihtimal, halen bakireyim. Ve o mor dediğim şeyin üsütünde ince bir deri var gibi, yani kızlık zarı dışında, vajinada böyle bişey olacağını sanmıyorum. Ya içim çok rahatladı ama aldığım darbeler gerçekten ağırdı. Baza olayıda, sandalyeye oturu gibi, zıplayarak yatağa oturmaya çalıştım. Klaçlarımın hemen bittiği noktaya denk geldi, dolayısıyla vajinamda darbeyi hisseti.. Oturma şekli, sandeylele oturmak gibiydi.
Soran+1 yılöyle oldu, daha önceden hiç anlamıyordum bakarken. Hla öyle ama yorumlara bakarak içimin görünmemesi ve en son mora benzeyen kaplamayla büyük ihtimal halen bakire olduğumu anladım, inşallah öyledir.
Cevap sahibi+1 yılevet hala bakiresin sevine bilirsin kesin olarak söylüyorum ilk yorumların çok farklıydı ama şimdi anlaşılıyorki kesin olarak bakiresin.
Cevap sahibi+1 yılailen ya da çevren bakireliğe çok önem viriyor sanırım
Soran+1 yılya çok mutluyum zaten şu an, çok şükür. Ve sana çok teşşeküredrim, söz eig olarak seçicem. Saatlerdir başının etnini yedim:))) iyi geceler
Soran+1 yılbana saçma geliyor ama evet, ailem beni öldürebilecek kadar önem veriyor. Makesef bir zar için, kızına, kardeşine kıyabilen insanlar var işte. Ben hayatta bir zar için canıma-kanıma kıyamazdım.
Cevap sahibi+1 yılhiç sorun değil sevindiğine bende sevindim insanları mutlu görmek benide mutlu ediyor umarım güzel bir hayatın olur, istediğin her konuda yazabilirsin sana da iyi geceler.
Cevap sahibi+1 yılkıyma zaten o nasıl bir yer sen doğudanmısın yoksa hangi şehir
Soran+1 yılağrıyız ama batıda yaşıyoruz...
Cevap sahibi+1 yılinsan bir zar için insanı öldürürmü en çok ta dindar ailelr yapıyor bunu Allahın veridği canı Allahtan başkası alamaz derler ama gözünü kırpmadan yaratanın yarattığını öldürürler
Soran+1 yılağrılı* demek istedim
Cevap sahibi+1 yılAnladım tahmin etmiştim zaten boş ver öyle bir durum olsa bile inşallah olmayacak olmazda, kaçmanı tavsiye ederim ve polise ya da daha güvenli yere sığınman lazım
Soran+1 yılherşeyi geçtim, iki damlalık zar için evlat öldürüyorlar. Hatta bişe söyliyim, burda bir komşumuz kızı kaçtığı için öldürmüş. O da doğlu, adamdan zaten iğreniyorum, bide babamı bana karşı kışkırtıp duruyor "senin kızın beni sevmiyor, kızımı öldürdüğüm için. Dikkat kızına, benim kızıma benzemesin"gibi bişeyler söylemiş.. P i slik herif işte
Cevap sahibi+1 yılişte eğitimsizlik insanı öyle yapıyor umarım evleneceğin kişi öyle değildir, yoksa gerçekten doğuda bu gibi durumlarda çok kız öldürülmüştür, bunu biliyoruz ama bir insan kolay kolay yetişmiyor besle büyüt 16 17 yaşına gelsin hatası olmayan bişey yüzünden öldürülsün asla sevmediğim ve tasvip etmediğim bir durum farzetki kızlık zarı yırtılmış ya da kız cahillik edip cinsel ilişki de yaşayabilir ne var bunda dünyanın sonumu hemen öldürmekmi lazım
Soran+1 yılİnşallah öyle değildir ama bildiği ve gördüğüm bişey varsa, erkekller şu lanet zara aşırı takıntılı. Defalarca kere sordu mesala sevgilin oldumu diye. Bunu bile takıyor. Arkadaşlarımın kocaları, sevgilileride böyle. Benim bir seçim hakkım olsaydı, bir zara değilde, bana değer veren birini isterdim.
Cevap sahibi+1 yıldesene kocan olacak adam da aynısıymış sanırım, ama sen yinede mutlu olmana bak madem böyle evlilik kararı aldın
Cevap sahibi+1 yılilk gece göreceksin o zarın hiç bir değerinin olmadığını, kocanda görecek
Soran+1 yılbiliyorum değersiz olduğunu, zaten ilk geceden sonra o zardan kurtalacağım ve bidaha başıma bela olmayacağı için seviniyorum
Cevap sahibi+1 yılher şey gönlüne göre olsun, umarım her şey iyi gider sende evlenince mutlu olursun
Soran+1 yılinşallah, teşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılkimseyle olmadıysan bakiresin zaten neyi sorguluyosun?
18 Yorumla
Soran+1 yılönemli olan zar, eğer o yoksa, zatn kimseyle olmamın bir önemi kalmıyor. Ve aldığım darbe ağırdı, umarım bişey olmamıştır
- +1 yıl
bakirelik zarla olmuyor daha kızlar kendini böyle sacma sapan obje olarak görüyosa erkeklere mana bulmayın
Soran+1 yılbenden senden daha çok o zardan nefret ediyorum. Ama şu an o zar yoksa, hayatım maf oluyor. Nasıl biliyormusun? Evleniyorum gelecek yaz, ilk ilişki esnasında kan gelmediyse"bakire değildin, beni kandırdın, vay orıspu" diyecek. Bütün erkekler aynısına yapar, zerre şüphem yok. Sonra kolumdan tuttuğu gibi, baba evine götürecek. Sonra büyük ihtimal öldürür, öldürmese bile hayatım maf olacak. Herkes bunu konuşacak, hiç evlenmiyceksin, hiç anne oalmıycaksın, yuvan olmuycak. Yediğin yemeyi zehir edecekler, gelip-gidip yüzüne tükürecekler. Ve benim zerre suçum olmuycak, sadece bir kaza yaşadığım için. Sen bunları biliyormusunda konuşuyorsun. Siz bizi bu duruma getirdiniz.
Soran+1 yılNefret etsemde, bu duruma düşmekten utansamda takmak zorundayı
- +1 yıl
biz mi sizi bu duruma getirdik? o erkeklerle beraber olun evlenin diye ben mi dedim sana? ya zar esnekse ya da dogustan yoksa napcan? kendi rezilliğini bize camur atma bari. Ben mi sana git cahille evlen diyorum? güven yoksa nasıl evlenceksin? sana güvenmicek biriyle evlilik düşünüpde bizi siz bu hale getirdiniz deme!
- +1 yıl
beline darbe almayla zar mı bozuluyor? adam cahilde sendemi cahilsin
Soran+1 yıloluyormuş demekki. Kanamam oldu, cinsel bölgemde ağrı hissetim diyorum. Bir ardaş, bir yazıda hapşırırken bile bozulabileceğini okuduğunu söylediş, nasıl düşünmiyim
- +1 yıl
hapsırırkenmi yuh yani amma abarttınız hem adet oldum diyosun keyfin bilir git doktora
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Kendin anlama şansın yok.. ve aslında böyle birşeye gerek yok regl öncesi olmuş birsey için rahat olsun..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOraya bişey girmedikçe kızlık zarı bozulmaz. Kesinlikle bozulmamıştır rahat ol.
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKendin de ayna tutup orayı biraz açıp ıkınır gibi yaparak görürsün ince bir zar tabakasını orayı saran
Soran+1 yıltamam daha dikkatli bakıcam ama baktığımdada içi görünmüyor. Sadece giriş ve çok küçük bir delik görünüyor
Cevap sahibi+1 yılDikkatli bak. Google dan vajina resimlerine bak. Kızlık zarı bozulmuş ve bozulmamış resimlerine bak. Zar grimsi belli olur. Vajen açıklığının kenarlarında
Soran+1 yılburdamısın
Soran+1 yıltam dediğin gibi yaptım, ıkınınca o dediğim boşlukta mor benzyen bişeyle doldu. İçim hiç, zerre görünmüyor. galiba hala bekireyim
Cevap sahibi+1 yılTamam işte odur. Tebrik ederim bakiresin :). Düşün onun içinden penis geçebilir mi hayır? Mecburen sığmak için yırtacak onu. Ama zar olmasa lark diye boşluğu görürdün...
Soran+1 yılıkınmadan önecede boşluk yok gibiydi ama ıkındığımda tam kaplıyor, morun çok açık hali gibi ve üstünde ince bir deri var, galiba o kızlık zarı ve inşallah kızlık zarıdır. Ohhh rahatladım biraz ama yinede bir doktura gidicem
Cevap sahibi+1 yılGitmene gerek yok. Ikınmadan zaten göstermez kendini. İçte olan bişey o canım. Boş bakınca görülmez zaten
Soran+1 yılkesin zar avrdır yaniii
- Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılBacaklarını ayır aynayla bak bakalım yerinde duruyomu zarın
00 Yorumla Ya saçmalama beline darbe alınca zar mı bozulur
012 Yorumla
Soran+1 yılolmaz değil mi? Ya bide yanlış hatırlamıyorsam, iç tarafıma doğruda darbe almıştım. Yatağa zıplıycakken, yan tarafı iç tarafıma denk geldi. Hafif ağrım oldu, biraz sonrada kan geldi ama akşamında adet olduğumu anladım. Anneme sordum bişey olmamıştır dedi. Ben fazla kuruntuluyum galiba
Soran+1 yılaslında nefret ediyorum o zardan. bir bizim böyle iğrenç, aşağılayıcı korkularımız var ve biliyormusun, o zar yerinde değilse rezil olurum, öldürmeye kalkarlar. İşte bu kadar iğrenç ve basitiz bu toplumda
Soran+1 yılağrılı ama batıda yaşıyoruz
Soran+1 yılozaman beni televizyonda bakire olmadığı için öldürelen kız olarak görürsen şaşırma. Offff bende bunu takmaktan utanıyorum ama elimde değil, hayatım bitecek
Soran+1 yılölmesem bile, hayatımın biteceği bir kesin. Neyse, boşver
Soran+1 yılkeşke başka bir ailede, daha medeni, kadınların insan değeri gördüğü bir ortamda doğsaydım. Erkekler bir kızla olunca sırtına vurup, milli oldun diyip, övüyolar. Ben sırf öyle bir pi c 2-3 damla kanım,2-3 gramlık zarım yok diye ne korkular yaşıtorum. Nefret ediyorum bu ülkeden
Ayy boşver daha kimseyle olmaxiysan bakiresin işte
11 Yorumla
+1 yılKeske hic zar diye bisey olmasaydi
19 Yorumla
Soran+1 yılkeşkeeeeeeeee, keşkeeeeeee olmasaydıda bu kadar küçük düşmeseydik. Erkekte olsam, kızda olsam, dulda olsam, o zar olmasada evlililk dışı ilişki yaşamazdım ama iki damlalaık kana için bu kadar küçük düşemek, o kadar ağır ki
- +1 yıl
Haklisin. 20 li yaslarin basindayken bende onemserdim. Büyüdükçe zar meselesinin ne kadar kucuk oldugunu anladim.
Soran+1 yılben çocukkende önem vermezdim... Hep nefret ettim bundan, keşke olmasaydı derdim. Cinsellik yaşamak için değil, zaten yine yaşamazdım, Allah'tan korkardım, sadece bu kadar küçük düşmemek için.
- +1 yıl
Olan oldu sen yinede takilma buna pek.
Soran+1 yılbilmiyorum, aynadan baktığımda sadece giiriş ve küçük bir delik gibi bişey görünüyor yani içi, ya da iç duvarları falan görüünmüyor. Büyük ihtimal bozulmamış diyorlar ama doktora gitmeden belli olmuycak bu
- +1 yıl
Ben kizlik bozdum. Icine girince bisey hissetmiyorsun zar vs zaten. Sadece baya dar oluyor oyle hemen sokulmuyor. Bakire veya degil her tecrubeli erkek bunu kan gozetmeksizin anlar zaten
Soran+1 yılya az önce bir kızın dediği gibi yaptım. Daha dikkatli baktım ve ıkınınca mora benzyen bir şey, içimi tamamen kapatıı. Girişten 2 cm sonra falan ve bildiği kadarıyla zar girişten 2 -3 cm sonra var. Galiba halen bakireyim.
- +1 yıl
Degilsen bile önemseme bu kadar
Soran+1 yılbaşkaları beni bu duruma getirdi ama galiba yani inşallah öyle bir derdim olmuycak. Zaten zar varsa, gelecek yazın başında evlenicem. Defolup gitsin artık şu zar derdi
+1 yılAnlayabilirsin sanırım biraz açıp bakman lazim
02 Yorumla
Soran+1 yılanlamıyorum öyle
- +1 yıl
O zaman doktora git canim
Evet ama bunu bir kere yapabiliyorsun😅😅😅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılKendin anlayamazsın. Özelde muayene olabilirsin.
00 Yorumla Dogru açıyla ve iyi aralarsan gorurrdun
00 YorumlaAnlarsın ama baya zorr...
06 Yorumla
Soran+1 yılgaliba anladım. Vajinamın içi zaten dikkatli bakınca bile 2 cm'den sonra, nerdeyse hiç görünmüyordu. Bir kızın tavsiyesiyle, ıkınarak yap ve daha dikkatli bak dedi. Öyle yaptım, içini tamamen kaplasyan mor tonlarında ve üstünde bir deri olan bişey kapladı ve galiba o kızlık zarı oluyor. Kızlık zarı değilse, bir kızın vajinasında böyle bişey olacağını sanmıyorum
Soran+1 yılhem ayna, hemde telefon kamerasıyla
Soran+1 yılKoyun can derdinde, kasap et derdinde.
+1 yılKendin anlayamazsin
03 Yorumla
Soran+1 yıldoğru.. Ayanadan bakıyorum bakıyorum ama anlaşılmıyor
- +1 yıl
Anlaman icin iyice tecrüenin olmasi lazim yani sen doktora git direkt ugrasma
Soran+1 yılpsikolojik bir korkum var. Alacağım cevaptan çok korkuyorum. Neyse öyle yapıcam
Oturup ayna tutunca görülüyor sanki :))
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAynayla anlayabilirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılya bende bakıyorum ama zerre bişey anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılAslında internetten benzer görüntüler bularak karşılaştırabilrisin veya fotoğrafını bir bilene gösterip sorabilirsin.
Soran+1 yıldoktura gidip alacağım cevaptan o kadar korkuyorum ki. Değilsem hayatım maf olucak. Neyse, tek çare doktor galiba
Cevap sahibi+1 yılEn sağlam yol budur.
Anlaşılır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen anlarım gel bana
00 Yorumla
+1 yılGetir bakiyim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Dr git canım
00 Yorumla
+1 yılBiseyin yok
00 Yorumla
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında