Biliyorum tuhaf gelecek size ama ben oraya bakamıyorum iğreniyorum kötü oluyorum parmağımı da sokamıyorum. Yani cinsel ilişkiye gir desen sorun yok girerim ama kendim yapamıyorum… sevgilimde içine girmişs olabilirim girdi biraz diyor sen uykuluydun sayıklıyordun diyor. Benimle mi oynuyor anlamadım ona bağlanayım diyemi yapıyor acaba çünkü ayrılmamdan korkuyor hep… şimdi nasıl anlayacam ben girip girmediğini? Ertesi gün hemen adet oldum zaten. Karnım ağrıyordu ama adet sancısıydı. Girmiş olsa bozulmuş olsa orada hiç mi ağrı sizi olmazdı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılOrada hafif de olsa bir acı olurdu ve tamamen girse zaten uyuklamaya devam ediyor olmazdın. Doktora da gidebilirsin gayet öyle bir kavram yok ne demek? Yurtdışında jinekoloji dalı yok sanki. Doktor da sana gülecek değil. Ayrıca sağlam ş*refsiz bir erkek arkadaşın varmış, onunla sevgili olmaya devam edersen karakterine acırım.
03 Yorumla
Soran+1 yılYa 10 yıldır tanısıyoruz 4 yıldırda birlikteyiz. Ailesine sinirlendim ayrılalım dedim. Sonrasında böyle söylemesi şüphelendirdi beni. Hadi madem emin girdiğinden o zaman ertesi gün neden bana zaten girdim bugün girelim ilişkiye demedi. Ya da ben hiç mi hissetmedim hiç mi o acıyı hissetmedim yani. İçimde bişe olcak ve ben uyanmayacam saçma geliyor bana
- +1 yıl
Ne fark eder? Yapmasa bile seni korkutup böyle manipüle edip elde tutmaya çalışması fazla adice ve hastalıklı. Böyle birini nasıl sevebilirsin kendine nasıl yakıştırabilirsin?
Soran+1 yılBelkide yaptı. Bilmiyorum ki…. Sonuçta beni kandırdığınsan emin değilim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
12Cevap
+1 yılYa kendisine sor doğruyu söylemesini rica et ya da bekaret testi yaptır
02 Yorumla
Soran+1 yılYemin ediyor girdim biraz diyor ama bana inandırıcı gelmiyor
- +1 yıl
O zaman bakirelik testi yap da, hamile olmadığını öğrendikten sonra sorun ne ki?
+1 yılSenin durumuna olan bayan çık fazla.. zamanla düzelir.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe düzelir?
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Doktora gitcen ya da başka bir kız arkadaşına göster ayırıp anlaşılıyor zaten az çok kapalı mı açık mı olduğu girişin
00 Yorumla
+1 yılHastane de uzmanlara görün. Ben girdiğini sanmıyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılHissederdim demi?
- +1 yıl
E yani hissederdin tabi.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSonrasinda agri olmaz ama girerken hissederdin merak etme asiri agriyo cunku uykudan uyandirirdi
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim bi bayanın yorumuna ihtiyacım vardı
Cevap sahibi+1 yılMerak etme hissediyosun her turlu biraz fazla hissediyosun hatta 😢 korkma yani anlardin
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim içim rahatladı
Gizli Üye(36-45)+1 yılBurdan yardımcı olmak zor kendin bakamazsan. Doktora muayene olucan o zaman
05 Yorumla
Soran+1 yılDoktora gidemem yurtdısında yasıyorum öyle bir kavram yok gülerler bana😞
Cevap sahibi+1 yılŞimdi şöyle yap böyle kontrol et desek onu da yapamıcanı söylüyorsun e nolcak
Cevap sahibi+1 yılTarif eder yönlendirebilirim bakayım dersen
Soran+1 yılBilmiyorum😔😔
Cevap sahibi+1 yılGizlisin de 🙄
+1 yılZar çok içeride değilse Bu yapıyla alakalı anlaşılır görmek lazım
00 Yorumla
+1 yılFotoğrafıni at bana anlarim içinde zaten belli olur
00 YorumlaKontrol edebılırsın vajınanı
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ama bakmak istemiyorum oraya😫
Soran+1 yılBilmiyorum çok tuhaf oluyorum
+1 yılBen anlıyorum bakınca
00 Yorumla
+1 yılParmagini sok dene en iyi yöntem 😃
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakınca anlaşılıyor mu ki?
06 Yorumla- +1 yıl
Yani zar çok icerde değilse evet anlasilir
- +1 yıl
Senin anlaşılıyo mu
Soran+1 yılAçıkçası ben bakamıyorum oraya
- +1 yıl
Nasıl bakamıyosun sevmediğinden mi
Soran+1 yıl@gokselinho aynen tuhaf oluyorum
- +1 yıl
Sıkıntı olmaz korkma bişey sokma yeterli
+1 yılİlk defa kendi organından tiksinen bi kadın gördüm
02 Yorumla
Soran+1 yılBen öyle şeylere gelemiyorum ince yırtılan falan me bileyim hastanede kan da verirken canımsan can gidiyor mesela normal kolumun üstüne soksa iğneyi sorun etmem ama damara soktuğunu düşününce kanım çekiliyor sanki
- +1 yıl
Daha kalın ve iri bi iğne de vajinana giriyor 😄 keşke burada olsan da ben bakardım senin yerine orana 🍑
- Cinsel Yaşam konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılMikroskop sok
00 Yorumla okşamıyormusun hiç
02 Yorumla
Soran+1 yılİçini değil
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem