Kocamla severek evlendik bı yıl olucak ilişkimizin ilk günlerinde de cinselliğe isteği yoktu hep bahaneler buluyor hayatında başka kadın da yok eminim ama bana yetmiyor tamam seviyorum ama böyle nereye kadar ancak ben çok ısrar edersem o da iki dk bitiyor böyle sebepten boşanır mı insan demeyin çok zor doktora da gitmiyor benimki sinirsel diyo
Cevabın nedir?
+1 yılBenim bir abim vardı nasihat ederdi dinle derdi bu nasihatları sana daha dünyada kimse vermez kadınların erkeklere göre şevk ve istek arzuları erkeklerin 10 katıdır ama onlar belli etmez biz ederiz eyer karını cinsel yönden tatmin edemezsen evliliğinde mutluluk olmaz işini yapıp bitirip gidersen olmaz sen 2 dakka kadın yarım saat bir saat ister demişti eyer bunları sağlıyamazsan ya evlilik yürümez boşanırsın ya da mazallah karın kacar başkasına aldatır seni demişti bende ya bir dur abi demiş gülmüştüm ama zaman ilerledikce gördüklerim duyduklarımla o abinin nekadar doğru konuştuğunu anlamaya başladım adam şaka yapmıyormuş meyerse uyarıyomuş
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEger bastan beri bu sekildeyse hormonal bir sorunu vardir. Diger bir ihtimal sana karsi hicbir heyecan hissetmemesi ki bu varsa mutlaka hayatinda baska kadinlar olurdu. Isin cok zor duzelecek birsey degil bu. Evliligini bu sekilde surdurmen de zor. Cinsellik olmadan evliligin heyecani kalmiyor. Bu sekilde giderse sen baska erkeklere ilgi duymaya baslarsin zamanla
18 Yorumla
Soran+1 yılAma sevdiğinden eminim heyecan duymuyorduysa niye evlendi
- +1 yıl
Iste sorun bu o cinsel ihtiyac hissetmiyor. Seni seviyor ama sana karsi cinsel istegi yok. Buyuk ihtimalle baska kadinlara da yok
Soran+1 yılNeden kaynaklanıyor sence
- +1 yıl
Erkeklik hormonlarinin yetersiz calismasindan. Normalde istekli bir erkek zaman zaman is yorgunlugu psikolojik sikintilar nedeniyle isteksizlik yasayabikir ama gecicidir. Bence esin mutlaka bir doktora danismali. Yoksa sen hicbir zaman cinsel doyuma ulasamazsin. Mast yapmak zorunda kalirsin surekli
Soran+1 yılDoktora gitmez
- +1 yıl
Mutlu olmadigini acikca konusacaksin. Seni seviyirsa gider. Baska turlu duzelme olmaz asla
- +1 yıl
EIG icin tesekkurler :)
Soran+1 yılRica ederim:)
- Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılBu konudaki düşüncelerimi bencemde paylaştım,
www.kizlarsoruyor.com/.../a40948-aldatmak-ya-da-aldatmamak00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlişki sonrası rahatsızlanma ateşlenme gibi durumlar var mı
132 Yorumla
Soran+1 yılEvetttt niye sordun mu
Soran+1 yılNiye sordun evet var bu neyi gosterir
Cevap sahibi+1 yılBnu söylemek zor gerçekten bn 2 yıl evli kaldım severek evlendik ama evlilik öncesi ilişkimiz olmadı evlendikten sonra cinsel hayatimiz yok denecek kadar azdı ilişki sonrası kocam ateşlenme mide bulantısı gibi durumlar gösterir oldu neyin var doktora gidelim dediğimde düzelecek der geçiştirirdi
- +1 yıl
Sorun neymiş peki?
Soran+1 yılNeymiş peki sorunu
Cevap sahibi+1 yılBeraber olduğumuzda bu durum daha da kötüye gitmeye başladı isteksizlik aldı yürüdü bn sevdiğim için sabırlı davranmaya çalıştım Belki dedim çocuğumuz olursa düzelir bn çocuk istiyorum dedim o zaman anlattı herşeyi gay olduğunu bunu kabullenmenin zor olduğunu bnmle sevgili iken de eğilimi olduğunu konduramadığını kendine ailesi duysa evlatlıktan ret derecesine geleceğini anlattı
Soran+1 yılAma benimkinin hiç gay duruşu yok
Soran+1 yılYani ne biliyim anlardim herhalde ama öyle gay e benzemiyor hic
Cevap sahibi+1 yılHaklıydı ailesi ön yargıları olan insanlar duysalar neler olurdu kimbilir artık yapamadığını devam edemiyorum dedi çok seviyodum ama bu şekilde yürümezdi boşanmaya karar verdik ama kimse bu durumu duymadan anlaşamadık ayrıldık dedik herkese o yurt dışına özgür bir biçimde yaşamak için gitti bnse başka biri ile evlendim çocuğum var şimdi
- +1 yıl
Onunkinin de yokmuş. Ne oldu peki gizli ayrıldın mı?
Cevap sahibi+1 yılUzaktan görsen gay demezsin bu duruş ya da karakter meselesi değil ayırt etmek zordur onlar istemedikce
Cevap sahibi+1 yılbenim eski eşim sevgili iken maçonun biriydi herkesten kıskanma ne ararsan bu duruş meselesi değil iyi araştır bnmki de düzelecek der dururdu halbuki kabullenmek gay olduğunu onun için bile zor olmuş
Soran+1 yılPeki niye evlenmiş senle
Cevap sahibi+1 yılBnle sevgili olduğu zamanlarda sadece eğilim duyduğunu söyledi hiç bir kadınla ilişkiye girmeme sebebi olarak da evlenmeden yaşamak istemediğine yormuş halbuki evlendikten sonra yaşamaya başladığımizda bunun onu rahatsız hissettirdiğini tarif edemediğini bir his olduğunu fark etmiş
Cevap sahibi+1 yılBir nevi geçiş dönemindeymis yani
Soran+1 yılAy şansa bak senden ya
Soran+1 yılSendeki
Cevap sahibi+1 yıl@MechengChief boşandık ama insanlara gay olduğunu söylemedim elbette anlaşamadık diyip boşandık ailesi bu durumu asla kabul etmezdi onu böyle zor bir durumda birakamazdim
- +1 yıl
Harikasın ya. Tebrik ederim. Umarım şimdki eşinle mutlusundur.
Cevap sahibi+1 yılOnu gerçekten sevdim karakter ahlâk yönünden çok iyi bir insandı mutlu bir evliliğimiz çocuğumuz olabilirdi ama olmadı ama mutlu olsun diyorum yinede geçmişte kaldı sonuçta
Cevap sahibi+1 yıl@MechengChief şimdiki eşim iyi bir insan aşık değilim belki ama bna sadakatli biri anlayışlı bir insan mantık evliliği bir nevi ama huzurluyum çocuğumuz da var kafamız uyuyo yeterli bence daha fazla bir şeye lüzum yok
Cevap sahibi+1 yılAl karşına konuş öyle ise eğer yapacak bir şey yok o yoluna gider sende böyle yürümez
- +1 yıl
Sevindim senin adına harikasın
- +1 yıl
Cok ilginc
Cevap sahibi+1 yılEİG için teşekkür ederim ama sorunun ne aşamada çözebildin mı?
Soran+1 yılBence beni sevmiyor
Soran+1 yılBaşka bir şey gelmiyor aklima
Cevap sahibi+1 yılİnşallah çözülür hemen yıkma yuvanı çocuk istiyorum de bakalım ne diyecek gay ise ve gizliyorsa ergec belli eder nereye kadar saklayabilir ki
Soran+1 yılGay değil eminim ya sevmiyor ya da iktidarsız.. ev baktım bugün ayrı yaşamak için...
Soran+1 yılKafam çok karışık
Cevap sahibi+1 yılYuvayı yıkmak o kadar kolay ki tek celsede bitirmek benim kurtarabilecegim bişey yoktu ama belki senin vardır bir süre düşün kafanı dinle sakinleş sonra ne yapacağına karar ver derim
Soran+1 yılİradesine çok hakimmis iyide ben varım dedim herşey seks değil diyor
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
77Cevap
+1 yılasıl böyle sebepten boşanır insan. Yatakta mutluluğu yakalayamayan çiftler bir gün ayrılmak zorunda kalıyor. Çünkü ilişkilerde cinsel tatminlik çok önemli. Kocanın neden böyle yaptığını anlamak zor elbette ama doktora falanda gitmiyosa işin gerçekten zor.
21 Yorumla
Soran+1 yılBende ciddi bosanmak üzereyim
Gizli Üye(25-29)+1 yılIsteği olmamasinin pskolojik kaynaklandigini dusunuyorum. Eger saygili sana karsi sevgi doluysa bunu hoşgör veya onu al karsina konuş. Onu doktora goturmeye ikna et. Erkekler cekinir biraz bu konularda erkekliginin eksik oldugunu düşünürler. Aslinda bir avantaji var bu durumun gözü disarda olmaz böyle erkeklerin. Ama dedigim gibi sevgi saygi varsa hosgör ve onu doktora götürmek icin ikna et..
10 YorumlaHahaha senin adam da iş yok öyle hayat mı geçer be şansına küs 😂 yemeğine ilaç atta belki adamı azdırır bir faydasını görürsün e artık o da işe yaramazsa o adamın kafasına sık gitsin işe yaramaz hayat mı geçer onunla 😂 Umarım benim evliliğim senin ki gibi olmaz cinsel performansı yüksek bir eş bulurum 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet yaaa çok zor
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki bir derdi vardır anlatamıyordur sana? evlenmeden önce demi böyleydi
139 Yorumla
Soran+1 yılYani bu kadar ara vermesede evet gene sık degildi
Cevap sahibi+1 yılO zaman eşinin cinsel acıdan bir problemi var bunu sizden gizliyor doktora gitmesi lazım
Soran+1 yılBenden kaynaklı mı diye çok düşündüm ama kendimde diyor zaten senle ilgili değil diyor
Cevap sahibi+1 yılYeni evlisin sizle alakalı bir durum olacağını zannetmiyorum ben onunla alakalı bir derdi vardır söyleyemiyordur siz her normal evli gibisiniz, eşimde sizin gibi istekli yani
Soran+1 yılNapiyim sence boşanayim mi
Cevap sahibi+1 yılEvlilikler kolay olmuyor boşanmayı biraz daha beklet bence, kocanı al karşına durumunu çok açık net anlat ben seni çok seviyorum ama siz seninle sevgi ikende bunu tartışmıktık diye anlat en son deki ya bir derdi varsa bana söyle eğer bir derdin yoksa bana uzak durmaktan vazgeç ve yakınlaş yoksa ben evliliği bu şekilde ileriye götüremeyeceğim diye açık söyle
- +1 yıl
Bu soruyyu bu adama sorman yanlış. Ne seni tanır ne de kocanı.
Soran+1 yıl@MechengChief ya arkadaş fikir alıyorum sana ne oluyor
- +1 yıl
Ama yanlış yönlendirir hayatını etkileyecek bir karar sonuçta.
Cevap sahibi+1 yılKendisi soru sormuş bende fikrimi beyan ediyorum, seni ilgilendiren durum ne burada?
Cevap sahibi+1 yıl@MechengChief Yanlış yönlendir diyene bak başkasına vurdur yazmış senin fikrin bu mu?
Soran+1 yıl@MechengChief iyide ben sadece fikir alıyorum niye yanlış yonlendirsin onun demesiyle mı bu evlilik yürüyecek ya da bitecek sağolsun yorum yapiyor
- +1 yıl
Dedim. En azından kendini tatmin eder sevdiği adam da yanında olur.
Cevap sahibi+1 yıl@MechengChief Kafasızmısın la sen? senin karınla böyle bir derdin öyle birisi karına bunu söylese ne olurdu? bacaklarının arasındaki değil kafandaki kullanda konuş
Soran+1 yılYa ben zaten asla onu aldatmam
Cevap sahibi+1 yılAldatmak çözüm değil sorun yaratır, senin eşinle olan sorunu çözmeye çalışman lazım ömrünün sonuna kadar onu mu aldatacaksın?
Soran+1 yılGizli kullanıcı aynen katılıyorum
Cevap sahibi+1 yılBence ciddi ciddi konuşman lazım eşinle durumunu çok net ifade etmeniz lazım ve sizin biraz geri plana çekilmeniz lazım ki o biraz kendisine çeki düzen versin kendisini düzeltsin
Soran+1 yılAldatıcak olsam isim ne burda
Cevap sahibi+1 yılAldatmak çözüm değil
Soran+1 yılTabii degil
Cevap sahibi+1 yılSorunuzu beğenen bendim, istediğin zaman çekinmeden sorabilirsiniz, bence dediğim gibi siz konuşun eşinizle belki de eşcinsel felan olabilir mi?
- +1 yıl
Yavşa hemen kıza. arkadaşım :)
Soran+1 yılZannetmiyorum
Cevap sahibi+1 yıl@MechengChief Kimseye yavşayacak durumda değilim çok şükür, kendisi bilir isterse yazar isterse yazmaz en azından senin gibi uçkuru düşüklerin yorumdan daha mantıklı yorum yapabilirim ;)
Cevap sahibi+1 yılo zaman üzerine gidip konuşun başka çareniz yok yoksa kendinizi hırpalarsınız sürekli,
- +1 yıl
Biz düşündüğümüzü söylüyporuz. Senin gibi arkadaş gibi davranıp iş atmıyoruz.
Cevap sahibi+1 yıl@MechengChief :D :D İnsan nasıl karşısındaki de öyle görür derler hani gerçekten doğruymuş
- +1 yıl
Fındık tanesi kadar beyninle ucuz laflar sokmaya devam et aslanım...
Soran+1 yıl@MechengChief sen yorumlarını söyledin daha ne konuşuyorsun
Soran+1 yıl@MechengChief sen niye maydanoz oluyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@MechengChief Fındık kadar beyni olan belli kasma
Soran+1 yılNaber nasılsın
Cevap sahibi+1 yılİyiyim teşekkürler sen nasılsın
- +1 yıl
Vurdur işte buna :)
Soran+1 yıl@MechengChief sana ne yaa sen gene mı geldin
Soran+1 yılSağol bende iyiyim
Cevap sahibi+1 yıl@MechengChief Bilader bir Allah aşkına uza her yoruma yazınca eline ne geçiyor? neyin peşindesin ben anlamadım
Cevap sahibi+1 yılAllah iylik versin, durumlar nasıl aynı mı hâla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe yani on sevişmede mı olmuyor belki düzene girmediği için 2dk erken boşalıyordur sakin olun biraz bitirmeyin evliliğinizi jartiyer giy vücud çorabı giy bir kere bakalım sana bakışı nasıl olcak eğer tık. Yoksa eş cinsel de olabilir bu aralar arttı iyice
00 Yorumla
+1 yılİktidarsız erkek külfettir. Boşa gitsin. Eğer güzel bir bayansan elini sallasan ellisi. Zaten bizim erkeklerimiz bir kızın köpeği olmaya dünden razı. Yeter ki kukusu olsun :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı benim eşim, gerçekten çok yorucu. Boşan diyorlar, o da olmaz. 36 yaşımda dert edip duruyorum😪😪
147 Yorumla
Soran+1 yılTabii zor ya sevdiğime dokunamiyorum beyefendinin keyfi olucak oyle
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle. Birde eşimi gayet seksi buluyorum ama aynen dokunamıyorum
Soran+1 yılEsin istemiyor mu
Cevap sahibi+1 yılHayır istemiyor, seninki
Soran+1 yılŞimdi gene kavga ettik o iradesine çok hakimmis bu ne demek ya ben varım dedim herşey seks değil diyor
Cevap sahibi+1 yılYa olur mu işte, tam delirtici bir muhabbet, yav niye irademe hakim olayım, sevdiceğime dokunmak için. Seninki de benimkiyle aynı cins
Cevap sahibi+1 yılBazen hırsına aldatasım geliyor
Soran+1 yılBenimde ama yapamam
Cevap sahibi+1 yılKaç yıllık evlisiniz
Soran+1 yılİki yıldır tanıyorum 1 yıl oldu evliligim
Cevap sahibi+1 yılBen 10 yıldır evliyim İnan sorun büyüyerek devam edecek, sonuçta bu da bir ihtiyaç ve gidermek gerekir, di mi
Soran+1 yılEvet ama sevgi olunca
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle ama arada güvenli bir kaçamak ciddi rahatlatıyor
Soran+1 yılYani ben aldatmaya karşıyım ne olursa olsun
Cevap sahibi+1 yılBen de karşıyım, duygusal olarak aldatmış olmuyorsun ki. Ufak kaçamak İnan evliliğini de güçlendiriyor, çünkü öbür türlü eşine karşı da çok sinirli ve hırçın oluyorsun, bunu engelleyemiyorsun.
Soran+1 yılDün gece beraber olduk hep benim israrimla şimdi gene bekle bir ay bana benim enerjim yok dedi
Cevap sahibi+1 yılAynen bizde ayda bir kez, o da çok tatmin edici değil malesef😕 İnsanın kafası oraya takılıyor malesef ve başka şeyleri de etkiliyor, iş'te bile aklına geliyor
Soran+1 yılİlginç bir şans mı kader mı bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılKötü şans sanırım, aynı sorunu yaşayan birisiyle arada sırada bu ihtiyacı giderebilirsiniz, güvenli olacak birisiyle tabi
Soran+1 yılBenim ahlak degerlerime uymaz
Cevap sahibi+1 yılZamanla ciddi sıkıntı olacak, göreceksin. Eşini çok yıpratacaksın
Soran+1 yılBen eşimi yipratmiyorum ki o beni çok yoruyor sadece biraz dir dir ediyorum
Cevap sahibi+1 yılHenüz çok yeni evlisiniz, zaman geçtikçe sen onu yıpratmaya başlayacaksın, daha sinirli davranacaksın
Soran+1 yılİyi de benim yerimde kim olsa böyle davranır yani evliliğin temel yapı taşı olan birseyi istemek benim hakkım bunun içinde yipransin zaten
Soran+1 yılKendini toplaması lazım sonuçta artık bekar degil
Cevap sahibi+1 yılAma bu içerden gelen birşey, eğer içinde yoksa asla olmayacaktır, öyle di mi
Soran+1 yılAma düzene girmek zorunda bı de bebek istiyorum nasıl olucaksa
Cevap sahibi+1 yılBebek bir şekilde olur, benim tanıdığım bir çift, 20 yıldır evli, evlilikleri boyunca 3-5 kez yapmışlar, 2 çocukları var. Ama tabi erkek olan taraf artık kafayı yemek üzere
Soran+1 yılOlmuyor işte bebek ayda bir kere olunca günü mu nesi denk gelmiyor tutmuyor
Cevap sahibi+1 yılAdet sonrası denediniz mi? Doktora gittiniz mi hiç?
Soran+1 yılYa boşver bu umutsuz vaka
Soran+1 yılHerşeyi hakediyorlar
Cevap sahibi+1 yılValla tanışıp dertleşmek isterdim ama istemezsiniz herhalde
Cevap sahibi+1 yılMuhtemelen İstanbul'da da değilsinizdir gerçi
Soran+1 yılİstanbul dayim
Cevap sahibi+1 yılTanışmak ister miydiniz
Soran+1 yılMail adresi ver
Cevap sahibi+1 yılÖzelden versem
Soran+1 yılİkimizde ozeliz zaten mesaj gitmiyor bu sekilde
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıkıyorum
Cevap sahibi+1 yılGelmediniz
Soran+1 yılYa mesaj atamıyorum özelden hala gizlisin ayrıca bir mail aç lütfen kendine onu ver bana
Cevap sahibi+1 yılTamam, atıcam
Cevap sahibi+1 yılKusura bakma yurtdışındaydım, net sorunum vardı. Ancak şimdi atabiliyorum.
cantorak@yandex. com
Cevap sahibi+1 yılMail attığında buradan da bir görüş atarsan sevinirim, bu maile her zaman girmiyorum.
Cevap sahibi+1 yılNasılsın?
Cevap sahibi+1 yılMail atmayacak mısın
Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı. Alakasi yok sinirle falan. Bu tip erkekleri bilirim cok vaka okudum bu konuda itiraflardan. Erkekler bu konuda dogruyu söylemezler kadinlara ama sebebi baska bisey bunu bil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAseksuel olabilir cinsellige soguktur sebebide yetememe korkusu erken bosalma korkusu seni mutlu edememe korkusu sebeblerinden olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıladamı sıkıştırma sen böyle yaptıkça daha çok stres olur ve sonuç daha başarısız olur zamana bırak akışına bırak süprizler ve olmadık zamanlarda dene :)
11 Yorumla
Soran+1 yılİyide bıktım artik
Doktorluk o durum ya insan esini istemezmi tasmi bu buyuk sikinti var biraz israr etmeden durtulerini uyarmayi dene
00 Yorumla
+1 yılböyle yapacağını bilseydin keşke en başında. benim başıma gelse ne kadar dayanırım bilmem ama sonu boşanmaya gider.
00 YorumlaBendende gören kadınlar kaçıyor her zaman yalvarıp yakarmaktan bıktım senin eşinde kaçıyor ilginç okuyunca İlk aklıma eşin iktidarsız diye düşündüm
02 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum
+1 yılSabah aksam yemegine kat azdiriciyi bakalim napiyo denemesi bedava abartma adami diger tarafa yollama
12 Yorumla- +1 yıl
Ahdşdsjsls öliciğim.
- +1 yıl
@c-estlavie olme sen sag lazımsin bize😂
demekki neymis hercekten hic bir kadin beni s2me demez :) oysaki bekarken bizlere kan kusturuyorsunux ama evleneince azgin teke oluyorsunuz :)
01 Yorumla
Soran+1 yılNe ilgisi var canım evli ya da bekar adamda sorun var
+1 yılinsan bir cinsellik yuzunden ayrilmamali sabretmeli bence yuva yikacak kadar onmli bir konu degil bence
00 Yorumla
+1 yılacaba eşinde boşalma sonrası cinsel organında ağrısı veya penis sertleşmesi felan var mı?
00 Yorumla
+1 yılKeske beni istesen agzima otur kalkma suyunun hepsi aksin emmek isterdim
Dilim arka deliginin icinde kasilmani hissetmek kadar tatli bisey yok00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ya aldatacaksın ya da boşanacaksın. Başka yolun yok. Yaşlarınız kaç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeverek evlenmişsiniz evlenmeden önce hiç beraber olmadınız mı?
18 Yorumla
Soran+1 yılOlduk ama gene bu yüzden tartisiyorduk
Cevap sahibi+1 yılanladığım kadarıyla sen isteklisin ama o pek cinsel konularda aktif değil, tartışmalarda ne diyordu değişeceğinden felan bahsediyor muydu
Soran+1 yılEvet olucak diyor zaman tanı diyor
Cevap sahibi+1 yılBir derdi vardır anlatamıyordur, bak doktora randevu al ona söyleme direk hastaneye götür doktorun yanına girin sonra sen çık o kalsın
Cevap sahibi+1 yılPeki sen biraz eşine cilve felan yapsan? onu kendine çeksen
Soran+1 yılYok ya bu umutsuz vaka
Soran+1 yılÇok ilginç birşey
Cevap sahibi+1 yılbu çok kötü durum senin yerinde olmak istemezdim ya :( bu sorunu çözmesi lazım yoksa kötü şeyler olabilir
+1 yılerken boşalma çok sık seks yapmadığınız için de olabilir. ne kadar aralıklarla birlikte oluyorsunuz?
02 Yorumla
Soran+1 yılAyda bir o da ben çok istersem
- +1 yıl
ayda bir olursa binki de hemen çıkar çünkü testisler dolu oluyor ve hemen çıkıyor iki güne bir ilişki olması lazım seninki ilişkiye alışkın değil ki
+1 yılAsıl böyle sebepten boşanır insan ama Allah şifa versin ne diyim.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ya bosanir ya aldatirsin. madem istemiyir neden evlenmis
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbelkide erken boşaldığı için istemiyordur.. bunu ona sormadın mi
05 Yorumla
Soran+1 yılErken boşalma sorunu olan seks yapmak istemez mi
Cevap sahibi+1 yılseni mutlu edemiyorsa istemeyebilir. Ben kadınımı boşaltmadan boşalırsam mutsuz oluyorum. çünkü sadece beni. mutlu etmek için değil ikimizde mutlu olmak için sevisiyoruz
Soran+1 yılBen ona o kısa ilişkide bile çok mutlu gibi davranıyorum
Cevap sahibi+1 yılYanlış yapıyorsun. ortada bir sorun varsa ilerlemeden tedavi edilmeli.. Sen bu şekilde erken boşalmasına teşvik. ediyorsun.. geri çekilme yöntemini uygulayin
+1 yılIlk zmanlar bizde oyleydik ama zmanla on sevismeyi uzun tutarak degiaiyor bayada uzuyor simdi 2 saat suruyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sıkıntılı bir durum benimde böyle karım olsa mesela çok zorluk çekerdim evliyken mastürbasyon yapmak istemiyorum :(
00 Yorumlaböyle devam etmek evlilik seninde ihtiyaçların var ben erkek olarak ben istediğmide vermeyen karım olsa boşanırım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılIşin zor be güzelim, insan orgazm olmayınca olmuyor, sinirli oluyor, kendini bosaltman, doyurman lazım bir açıdan
00 Yorumla Erken boşalma problemi var galiba. Doktora gitmesi lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılErken boşalma var zaten de bı de çok isteksiz
+1 yılO nasil erkek... Insan kadinini ihmal edermi. Istemese bile icini doldurur. Seninki degisikmis
00 Yorumla
+1 yılTedaviye yanaşmıyor ise son çare boşanmak. İlk seks yaptığın erkek mi kocan
04 Yorumla
Soran+1 yılilk degil ama hiç diğer erkekler gibi değil hiç böyle birşey yaşamadım önceden maalesef evlendim bı de
- +1 yıl
Ne desem boş ama ilk yıl bu sıkıntı ilerde çekilmez hale gelir. Yaşlarınız kaç kaç
Soran+1 yılBen 27 o 30
- +1 yıl
Yaşınız çok genç ya. Sorun neyse şöyle ki çaresine bakalım ya da yolumuza bakalım de
boşanma canım ne gerek var o yapamıyosa yapan gel :) ya da gay dır:)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılbaşka bir insanla konuş istediğin ilgiyi başkalarında bulursun.
00 Yorumla
+1 yılzor bir durum inşallah düzelir. istersen tecrübelerimden nacizane bir kaç şey anlatabilirim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. yok haklısın aslında bahsettıgın sey ılıskının yapı taşı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. seksi sevmez demekki seksi sevse sen istemeden o senle olmak ister hatta seni bunaltırdı her gün yapalım diye
00 Yorumlasende bir eksiklik olmasin mi. belki ten uyusmazligi vardır sizde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı. allah yardımcın olsun sen sımdı asırı sınırlı oluyorsundur
00 YorumlaYa senfe begenmedigi birsey var ya da iktidarsizlik
06 Yorumla
Soran+1 yılAma biz flört dönemi yaşadık istemese sevmese evlenmezdi bende neyi beğenmeyebilir ki
Soran+1 yılFlört dönemi de bu boyleydi
Soran+1 yılYa oluyordu ama sık degildi
+1 yılsınırselle ne alka cnım yanlıs anlamyında sızde bı kusur olmasın?
03 Yorumla
Soran+1 yılBen gayet bakımlı bı bayanım bende sorun yok
- +1 yıl
ozman kocanızda ıs yok kusra kamlayında
- +1 yıl
yası kac esının
Gizli Üye(30-35)+1 yılBnde bile bitti gibi bişey bu yüzden evlenmicem herşey etkiliyo iş yaşam hayatın zorlukları cocukluk dönemi
00 YorumlaBen çok boşanan ya da geçici olarak başka erkekle tatmin olup kocasından ayrılmayan tanıdım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYedir buna macunları spor yaptır abla :D AZCIK VÜCUDU ÇALIŞSIN
adrenalin lazım bide00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende de var aynı durum eşim fark etmedi çünkü geciktirici kullanıyorum ama kesin çözüm değil günü kurtarıyor doktora gideceğim ben de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılG noktalaeini tam bilmiyor o yuzden sende tam. kesfedememissin. her an isteklisin dimi? Evlenmeden once mastta yapmadin kesin?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞimdi bile memnun değilsen ilerde daha zor olucak, cinselliğe doyamadan cinsel hayatın bitecek.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni sevmiyor bence bu sitede birkaç kadınla daha konuşmuştum böyle yakınıyorlardı birisi boşandı
00 Yorumla
+1 yılbosan boynuz. takmakdan. iyidir
12 Yorumla
Soran+1 yılBoynuz takmayı hiç düşünmedim onun soyadıni taşırken asla yapmam boşanmayı düşünüyorum
- +1 yıl
hakkinda. hayirlisi
Cinsel olarak adamı çekemiyorsun demekki. Yoksa nieye yaklaşmasın karısına
043 Yorumla
Soran+1 yılOnunla evlenene kadar herkesi çektim de onu niye cekemiyormusum
- +1 yıl
bir sağlık sıkıntısı yosksa perdormans partnere göre değişir. Tüm erkekleri cansız manken skn adamlar gibi ne görse hayvan gibi saldırıyormu sanıyosunuz anlamıyorum.
Yeri gelir saatlarce sebvişirsin yeri gelir birkere bile yapmak istemezsin soğutur seni. Kadından kadına ve yasananlara göre değişir
Soran+1 yılKadınla alakası yok erkekler sevmedikleri biriyle bile olabiliyor para verip satın aldıklarınızla çok güzel yaşanmışlıklarıniz mı var mı onları beceriyorsunuz
Soran+1 yılYa baştan beri boyleee nisanliykende böyleydi
Soran+1 yılBen irademe çok sahiptir diyor
Soran+1 yılSahiptim
- +1 yıl
Arkadaşa katılıyorum. Başıma geldi. Sevgilimden ayrılıp başkasını buldum. 3 saat kızın içinden. ıkmadım. Şaka değil yalan değil
Soran+1 yıl@MechengChief bak o beni çok seviyor evlenmek için de geberdi ama problem benden kaynaklı değil
Soran+1 yıl@MechengChief peki sevgilinle yatmak istemiyor muydun
- +1 yıl
Duygusal olarak seviyordur ama cinsel sevmiyordur. EN basitinden gaydir mesela. Bilemeyiz. Ya da sistem çalışmıyordur.
Soran+1 yıl@MechengChief her gün bahane buluyor yorgunum diyor yarın olucak diyor sabret dedi geçen gun
- +1 yıl
Sabır mabır kalmadı. Ya odun sokacam ya da seni boşayacam de.
Soran+1 yıl@Ayzıiıtt ya bazı erkeklerde olmayan şeyleri anlatıyor he de bosver
Soran+1 yılKADİNLA İLGİSİ YOOOOOKKK DEGİSİK ARİYORSUNUZZ
Soran+1 yılAynennnn
Soran+1 yılOffff aşk evliligiydi askk
Soran+1 yılİyide sevişmenin sonunun ilişkiye varması gerekmez mı
Soran+1 yılO kadar oluyor canım da devamı gelmiyor yoksa ot gibi opuyor
Soran+1 yılYa ben neler yaptım hep bahane buldu
Soran+1 yılSanal sekse cevirmeyin çare arıyoruz surda
Soran+1 yılOlabilir
Ben hatayı sende ararım kusura bakma
07 Yorumla
Soran+1 yılBilip bilmeden ara ara
Soran+1 yılYa bir de git işine sırf yorum yapmak için konuşma boş bos
Soran+1 yılHerkes mantıklı yorumlar yapıyor herkes beni anlıyor anlamayanlarda konuşmasın
Soran+1 yılSen kimsin lan ne etmiycem
Soran+1 yılFındık beyinli defol git yazma
+1 yılmesir macunu yedir 😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılÇözüm olur mı bilmiyorum
- +1 yıl
Bak simdi her yerde satilan azdiricilr var onalrdan icir kovalar snei
+1 yılEvlenmeden once esını tanımalı ınsan.
14 Yorumla
Soran+1 yılYa aslında nisanlilik döneminde de böyleydi anlamam lazimdi
- +1 yıl
Ya doktora gözüksün ya da bilmiyorum çözüm üretmelisin acil
Soran+1 yılBosanicam napicam
- +1 yıl
Boşanıcam diyince mecburen gidicek ozaman halolur umarım iyi günler.
Geçmiş olsun 10 da 1 ihtimal cıkar boyle
00 YorumlaSorunu kendinde ara bence
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden kendimde ariycam her erkek beni istedi zamaninda
+1 yılBelki de sen fazla azgınsın
02 Yorumla
Soran+1 yılYa tabiki bende bir kadınım ama haftada bir bile olmuyor
- +1 yıl
Üstüne çık al eline kaldırmaya çalış :D
+1 yılyetmeyen boyu mu kalınlik mi. islev mi
08 Yorumla
Soran+1 yılOnda sorun yok ya isteği yok
- +1 yıl
himm kalkmıyor mu. hiç.
Soran+1 yılAyda bir
- +1 yıl
ciddi olamaz sın. kaç yaşında kocan
Soran+1 yılYa ikimizde genciz acaba beni sevmiyor mu
Soran+1 yılYok canım gay değil bence ama iki şık var ya beni sevmiyor ya da iktidarsız biliyor musun bugün ev baktım ayrı yaşamak için
Soran+1 yılAma bir taraftan da seviyorum
- +1 yıl
himm boşanacak misin. ayrı mi yaşayacak sin
benceboşanılacak bir durum
12 Yorumla
Soran+1 yılBencede biktim
ahhaaha bu yüzden boşanırsan yazıklar olsun sana
00 Yorumla
+1 yılSenden hoşlanmiyor, zokraki ilişkiye giriyor
00 Yorumla
+1 yılHiç mi arzusu isteği yok tahrik etmeyi denedin mi
00 Yorumla- Devamını Gör (25)