Nişanlıyım şu an ama bir sorunum var arkadaşlar psikolojimi bozuyor. Genital bölge tüylerini hep kökten alıyorum daha yumuşak oluyor derim fakat şöyle bir sorun var benim genital bölgede izler var ağda ve epilatör denedim ama geçmedi bir türlü ne yaptiysam geçmiyor o yara izleri ve evlenince kocam beğenmez beni diye utanıyorum. Lazer yaptiramam ama bildiginiz bir ilaç krem ya da herhangi başka bir çözüm bilen var mı lütfen yardım edin.
Cevabın nedir?
+1 yılGüzel kardeşim boşuna dert ediyorsun kendine. Önemli olan temiz ve bakımlı olman. Bunda utanılacak ne var. Yara izlerinin geçmesi pek mümkün değil. Hiç stres yapma kendine, emin ol eşin hiç sorun etmeyecektir.
02 Yorumla
Soran+1 yılGercekten mi? Cok moralim bozuluyor belki iğrenir diye hani her gun bebek yagi sürüyorum yumusak cildim ama o izler gecmedi hala acaba kortizon kremleri gecirir mi geciren diyenler var da cesaret edemedim yan etkileri olur diye
- +1 yıl
Nasıl izler bilmiyorum ama anladığım kadarıyla kıl dönmesi, çıban izi gibi izler. Bunlar birçok kadında mevcut bunu bil. Cinsel ilişki sırasında oral yaparken bile göze batmıyor. Eşinin iğrenmesi falan söz konusu olmaz
sarı kantaron yağı kullan bulabilirsen kırmımızı kantaron yağı (nadir dir) yara izlerini için deva diyolar bende kullanıyorum bakalım sonucu bir kaç aya görücez
02 Yorumla
Soran+1 yılKullandim o da geçirmedi :(
Limonla ovala kurduktan 1-2 saat sonra yıka nemlendirici sür
04 Yorumla
Soran+1 yılDaha da tahriş etmez mi cildi limon acaba? Denedin mi sen canim?
- +1 yıl
Hayır etmiyor limon biraz peeling etkisi yapıyor ve salisilik asidi olduğu için cilt yenileyici etkisi var 2-3 ay kullanılınca cilt lekelerini açtığını duydum ben de Yen'i başladım 1 haftada belli belirsiz bir etkisi oluyor söyliyim de hemen pes etme istersen hametan krem alıp bir hametan bir bepanthol kullanabilirisn krem olarak da
Soran+1 yılBepanthol biseye yaramadi bende hametan denemedim o yarar mi ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe yarası bunlar? Mantar ya da sivilce izleri gibimi
05 Yorumla
Soran+1 yılMantar degil de batik izleri gecmiyor :(
Cevap sahibi+1 yılBendede o sorun vardı. Lazere gittim düzeldi. Ama lazersiz çözüm göremiyorum açıkcası. Uygun şu an genitalden gitsen sadece olmazmı
Soran+1 yılNe kadara yaptirdin?
Cevap sahibi+1 yılGenital 400 .. bence baya uygun.. benim gittiğim yer sınırsız bir merkez. Yani 400 tl yi verdim sınırsız ömür boyu heray gitme hakkım var. Heryerde şubesi var git derim. Elenora diye bir merkez
Soran+1 yılCok pahali ama su an benim icin daha calismiyorum okulum bitmedi farkli bir cozum biliyormusun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
29Cevap
+1 yılbu tarz şeyleri kafana takman çok yersiz ve boştur. seven insan kusur aramaz.. o yüzden ottan çöpten şeyleri kafana takıp, sorun edip, büyütmenin hiçbir manası yoktur. bırak bu işleri diyorum. iz kalmışsa kalmış ne olacak yani sen imi terk edecek? lütfen bu kadar dar görüşlü olmayın.. herşey problem demek değildir. böyle şeyler ile sadece vakit kaybı yaşarsaınız..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılBu benceyi incelermisin
www.kizlarsoruyor.com/.../a68295-vajina-kararmasi-nasil-giderilir00 Yorumla Önemli olan vajinanın deliği dar olması
Biçimi ile ilgilenmez nişanlın :))12 Yorumla
Soran+1 yılBakireyim daha kimseyle iliskiye girmedim dardir yani ama orayi görünce iğrenç bulur belki diye düşünüyorum
Canım ergenmisiniz eslerinizmi mal anlamadim
Kocanın ne işi var senin Anal deliğinle
Kasın gözün dudağın boynun boğazın memen vajinan duruken yapmayın yazık size acı çeken bayanlara boka sokulan penislere 😢😭🙊🙉🙈10 Yorumla
+1 yılİlişki sırasında oranına bakacak haliniz yok loş ışık altında yaparsınız cinsel organ şekli kötü diye boşanma davası açacak değil yani
00 YorumlaEn onemlisi temiz ve bakimli olman sonucta erkek arkadasin senin genital bolgenle degil kisiliginle evleniyor
00 Yorumla
+1 yılşeklinde bozukluk yoksa ize takılmaz kimse. Bizim için önemli olan şeklinin güzel olması birde işlevi. O yüzden sende takılma bunlara.
00 Yorumla
+1 yılBence sen kafana çok taktığın için öyle geliyor. Kimse kusursuz değil rahat ol
10 Yorumla
+1 yılBatık lekesiyse expigment kullan ama içine kaçırma ve az sür
00 Yorumla
+1 yılBakmam lazim yorumlarim tecrubem cok oldu
Abartiyosun bence guzeldir mcigin00 Yorumla
+1 yılkocanın sorun edeceğini sanmıyorum. eğer edecekse de önce sorun etsin sonra çözümüne bak derim.
10 Yorumlao yuzde nsenden utanırsa zaten daha en basında sen bır kamılı
00 Yorumla
+1 yılSen kıl batıklarından bahsediyon o herkezde var sıkıntı yapma
02 Yorumla
Soran+1 yılAma bende cok fazla iz var bebek yagi azaltti biraz daha ama tam gecmedi ben pürüzsüz olsun istiyorum :(
- +1 yıl
Kıl batığını düzeltmen imkansız gibi bişey ama o iz kalır hep bişi yapamazsın
Seni vajina şeklin içi seviyorsa kapıyı göster gitsin
00 YorumlaSen buralardaki sorma cildiyeye başvur
06 Yorumla
Soran+1 yılCildiyeye gitcek imkanim yok
Soran+1 yılMaalesef sigorta da sorun var :( sen bisey kullandin mi sende de bu sorun var mi
Soran+1 yılTamam cok teşekkür ederim
+1 yıltakip at arkadaşım bende k. dogumda çalışıyorum
04 Yorumla- +1 yıl
takip at arkadaşım
Soran+1 yılBuradan yazabilirmisin lütfen? Moralim bozuluyor batik izleri geçmiyor diye
- +1 yıl
bana takip at arkadaşım güven
Soran+1 yılAttim şimdi
Yara izleri derken ne izi olacak orada
09 Yorumla
Soran+1 yılYani batik ve killardan olusmus izlerden
Soran+1 yıl* izlerden bahsediyorum
Soran+1 yılValla benim sorduğum eczacilar nedense bilmiyorlar anlamiyorlar doktora git diyorlar ama doktora gidecek şartlar yok şu an elimde :(
Soran+1 yılCok sevinirim inan ki cok utaniyorum artık kendimden :( kortizon kremi gecirir diyenler var ama yan etkileri olur diye denemeye cesaret edemedim
Soran+1 yılTamam atiyorum mesaj atarsin öğrenince olur mu
oral yaptırmıyorsan sorun yok çok
00 YorumlaCindiyeye ya da jinekoloja gidip goster kasma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBepantol hücre yenileyici kremi al
00 YorumlaBuyur nasıl yardımcı olabilirim?
08 Yorumla
Soran+1 yılbir cozum biliyormusun acaba cok moralim bozuluyor o kirmizi izleri gordukce ileride eşim gorur iğrenir benden diye düşünüyorum :(
Soran+1 yılTum genital bolgede daha cok bikini bolgesinde ama
Soran+1 yılTuyleri almaya basladigimdan beri var kac yildir onceden takmiyordum simdi evlilik planlari artinca kafaya taktim
Soran+1 yılDaha cok bacağa yakin kisimlarda var
hani bakiyim göster 😊
00 Yorumla
+1 yılederiz.
00 YorumlaNasil yara izi nasil olustu ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bişey olmaz korkma
00 Yorumla
+1 yılDoktora gidebilirsin
00 YorumlaKendi haline bırak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Begenir merak etme
00 Yorumla
+1 yılhala var mı izler