Gizli Üye(30-35)+1 yılBence ayrıl. Rusya gibi bir yere gidiyor. Zaten günümüz erkeklerin %65 cinsellikten başka bir şey düşünmüyor. Sende demişsin zaten sekse düşkün diye. bir de kavgali halde gitmiş. %89 seni aldattı. Ama oradan geldikten sonra tekrar sana barışmak için gelir. Bence ayrılmalısın. Ihanet etme ihtimali çok yüksek.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılOrada 10 gün gezip tek bir kızla bile yatmadıysa bu durum hiç normal değil.
03 Yorumla- +1 yıl
Bence aldatmadıysa ayrılmalı. Erkek erkeğe olupta 9 gün ne tatili yapabilir insan..
Soran+1 yıl@lllkardinalll ne demek o ya şimdi? Kızla aldatmazsa erkek mi olmuyor bu nasıl bir bakış açısı? Tamam yapmıştır belki ona yorumum yok ama yapmazsa ayrılmak? Gay mi oldu yani kızlarla yapmayınca?
Soran+1 yılniye değil? İlla yapmak mı gerek? 3 sene italyada yaşadım ben sadece 1 tane sevgilim oldu. Tek geceli bile yaşamadım. Ben de lezbiyenim o zaman?
Illaki bizim usta rusyaya ise gitti 2 hafta sonra ukraynali bir kadinla evlendi 1 yil sonra da cocugu oldu simdi evliler. Giderken 3 yillik kezban bir sevgilisi vardi diyolar
14 Yorumla
Soran+1 yılyorum yaparken lafınız nereye gittiğini bilin lütfen. Fikir sordum kezban tarzı aşağılamalarınız için değil
Soran+1 yılmoralim bozuk zaten. Benim de arkadamdan derler artık bu da benim cinsliğim tabi şimdi
Sekse düşkün biriyse, tipi düzgünse, cebinde de parası varsa 99% ihtimal :D
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Rusya da 1 saat kalması yeter sen 9 gün diyorsun. Geçmiş olsun boynuzları ameliyatla aldır artık
00 Yorumlaburdaki yorumlara degil sevgilinin kisiligine karekterine bak
00 Yorumlacok fena ama rus kızlarnı gorunce bilemem ki :D :D :D
00 YorumlaRusyaya gidipte ordan bir kadınla yatmadan gelen erkek erkek değildir ben çok gittim her seferindede birlikte oldum. Siz rus bayanlar gibi hayatta sevişemezsiniz
110 Yorumla
Soran+1 yılniye hepimizi elden mi geçirdin bu ne cesaret? Ben de ne erkekler gördüm kıyaslayım mı yani
- +1 yıl
ben abartmadım gerçeği yazdım siz yerli bayanlar gerçekten sevişmeyi bilmiyorsunuz kendinize bakmıyorsunuz aşırı naz trip atıyorsunuz Rus, ukraynalı ve moldovyalı bayanlar erkeğini mutlu etmesini biliyor ama sizler genelde gereksiz para harcar erkeğin kafasını ütüler boş konuşursunuz keşke erkek olsaydın sende bir rus hatunla sevişseydin o zaman anlardın
- +1 yıl
Tabi döndüğünde sen dayanamayıp soracaksın sormasanda ima edeceksin çünkü siz bayanlar sormadan irdelemeden duramazsınız ee haliyle adamda aşkım saçlama lütfen senin üstüne gül koklamam diyecek biraz iltifat güzel sözler sende inanacaksın haliyle. Farz et yaptı bırak yapsın öğrensen ne olacak sen mutlu olmaya bak olan olmuş
Soran+1 yılasla. Yaptığını bildiğim anda biter o iş. Şuanki kafamı kurcalamasıyla bile tahammül edemiyorum. Ne demek yaptıysa yaptı? Ben de yapayım o zaman. Söylemem , haberi olmayınca ihanet olmaz
Soran+1 yıltamam yeter ana fikri anladım
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılyok ya ne aldatmasi orda dini yerleri gezer o simdi
00 Yorumla bence başka birini bul sen
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇoktan aldatıldın oraya gittiği anda bitti
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKimse ben kötüyüm ben seni aldattım demez inanma
Yok ya hu, ne aldatılması.. Resmen saçmalıyorsun!
00 Yorumla
+1 yılGüveniyorsan yapmaz. Şüphe varsa içinde yapar. NET
00 Yorumla
+1 yılaldatmıyorsa ayrıl zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoynuzların çıkmış kız :)))
00 YorumlaRus kızları senin hatrına uslu dururlar
01 Yorumlanolcak aldatsın biraz gerçek kadın görsün orda :P
20 YorumlaKesinlikle yapmıştır grup bile
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesin rus kızlarıyle ilişkiye girer..
02 Yorumla
Soran+1 yılyani ne yapmaya gidecek ki başka. O kadar yer varken rusya diye öldü
Cevap sahibi+1 yılonlara kimse dayanamaz. kalkmışın dini imanı olmaz..
+1 yılAnasınıda belliyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam yerinde bence şu an yapıyordur
00 YorumlaRusyaysa iş yaş.
00 Yorumlaİçini karartma
00 Yorumlasperm lerini say
00 Yorumla
+1 yılManyak kızları var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Seviyorsa aldatmaz
00 Yorumlakesin
00 YorumlaKesinlikle...
00 Yorumla