Nişanlım kendinden 18 yaş küçük Rus bir kızla beni aldattı. Bu ihanet duygusal mi yoksa cinsel mi?

Nişanlım interpals diye bir uygulamadan tanıştığı bir kadinla (Rus) kız 18 yaşında sanal seks yapmış. Ama tek konuşmaları seks değil. O kadına onla evlenmek istediğini falan söylemiş. Kadına sürekli bebek videoları atmış. Yok seni gelinlikle hayal ediyorum. Kadin da benle nişanlı olduğunu bile bile devam etmis. Snapchetten konuşuyorlardı. Nişanlım kızla her konuşmasını kızın her resmini kaydetmiş.

Ben arkamı döndüğüm an lavaboya falan gidip kadina resimler atmış. Ve o kadından önce bir sürü kişi ile konuşuyormuş. Onunla tanışınca kimse ile konuşmamaya başlamış.

Sizce affetmeyi miyim o kadına hissettiği sadece seks mi yoksa aşk mıydı bilmiyorum?

Nişanlım kendinden 18 yaş küçük Rus bir kızla beni aldattı. Bu ihanet duygusal mi yoksa cinsel mi?
Seni sadece cinsel olarak aldatmis
Duygusal olarak da aldatmış
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Ya bakın sadece cinsel olarak diyorsanız affederim. Ama işte Ya o kadına cidden bisi hissettiyse.. Kadına günaydın mesajı atmış her sabah videolu.. tüm ailesini atmış anlatmış beraber gezdiğimiz ülkeleri.. kıza yazmis ki sana söz seni asla aldatmam hayatım da bir tek sen ve nişanlım varsınız. Anlamıyorum dediği gibi sadece cinselse neden o kadınla konuştuktan sonra beni aldattığı diğer kadınları bıraktı.
Güncellemeler
+1 yıl
Kadına attığı çocuk resimleri, seni seviyorum mesajları, ilerideki çocuğumuz konuşmaları.. of sadece cinselse Bi adam neden bunları yazar