Bayanlar ne duymak ya da ne yaşamak size iyi hissettirir?
Beyler sizin bu duruma tutumunuz nedir?

Fantezileriniz sizin olsun daha gerçek cevaplar alalım. Kimmiş bakalım samimi cevap verenler..☺☺☺

Samimi olarak söylüyorum;
Öncelikle kredi kartımı limitsiz bir şekilde ve en kalite marjalardan hem takı, hem ić ćamaşırı, hem parfüm ve hem de giysi birlikte beğenerek harcamasına izin veririm,
Sonra vücut bakımı ve makyaj,
Lüks bir restaurantta hafif bir yemek,
Ardındaannn gece illaki yatakta en sınırsız şekilde ve karşılıklı olarak sıcak nefeslerimizin eşliğinde, önce koklayarak, sonra öperek, ve sonra yalayarak emerek ve hatta acıtmadan ısırarak iniltilerimizle doruklarda özgürce aynı anda doyuma ulasarak tatmin olup boşaldığımız anda ben ona kadınlığını o da bana tüm dişiliģiyle erkekliğimi hissettirir tatlım. 😉😍😘💓
Cinsellikte bir yere kadar tabi :) örneğin buradaki gibi yapsak olur mu
www.kizlarsoruyor.com/.../a98747-yorma-beni-dunya-demek-istemiyorsan-bir-kadini-sevmelisiniz
Yatakta piremses gibi davranırlarsa👅 Kadın olduğumuzu anlarız
Yüce Allah şahidimdir ki ben bir gadınım gadınnnn!! 😄
😄😄
Cevap
41Cevap
Bir kadına her ne olursa olsun nazik olmalısın o çok katı biri olsa bile ona ince olduğunu zarif olduğunu hissettirmelisin ruhunu okşamalısın bir kadının her ne olursa olsun ister katı ister yüreksiz eğer bir kadının içinde kalan duygularını gün yüzüne çıkarabiliyorsan. Onu mutlu ediyorsun demektir. Bir kadın güldüğü zaman herkes güler😊
Teşekkürler 😊
Bu kadinini iyi tanimakla olabilir bence ;)
Kimi kadin hediyeler vs severken kimisi aksine ufacik bir buse ve sarilmayla mutlu olabilir :)
O yuzden kadin oldugunu hissetmesi demek bence onun erkeginden beklentilerini mumkun oldugunca karsilanmasi demek :)
Şahsen ben eşim ile her turlü fanteziyi yaparımm.
Buna s. trapon kullandırtmak ta,
Ya da onun bana anal heyecanlar yaşatması, yani dil atma vs vs da dahil 😉
Benim sınırlarim yoksa bende
Sınirları olmayan bir eşim olsun istiyorum 😉
Zaten ben eşime masaj çeşitleri ve
squirting ile titreye titreye orgazm'ı çook guzel şekilde yaşatıcam
Hahaha bir karamsar gibi konuştun sankiii? 😃
Yaa duyduklarima gore insanlar siradan seks hayatı olan, veya oral yapmamak igibi eksikleri olan ilişki ve evliliklerde aldatma gereği duyuyormuş 😉
Eşim olacak bayan ve Ben kuralsız, sınırsız bir evlilik yaşamak istiyorum ben
Ayneennn yaaa 😤
Sende evliydin. Peki sen sıkıntılı ya da kabullenemediğin donemler geçirdin mi kanki
Aaaa bak burayi sormamıştım sana kanki 😉
Peki senin kurallarin var mıydı
Işte kankim yaa 😉
Oeki eşinin kuralları var mı
Hahahahah 🤣 😃😃
Siz cidden çook özelsiniz kankii 😉
Bir kadını, binlira üstü çanta ve ayakkabı, nal gibi tek taş, vede kalabalık içinde "anne karım senden daha iyi yemek yapıyor" diyen bir adamdan, daha fazla kadın gibi hissetirecek birşey yoktur.☺️
Ben ona kocaman bir sarılim o güzel yanaklarını bir öpeyim saçlarını okşayayım başını göğsüme koyayım güzel bir uykudan sonra sabah ona güzel bir kahvaltı hazırliim sonra gezmeye götürim hangi kadın mutu olmaz ki her kadın bir melektir bunu unutmayın iyiki varsınız kadınlar sizleri seviyorum burdan kocaman öpücükler sizlere canlarım benim muck
valla niye ugraşssın millet nefes alsın erkek olsun diyenler varken yaslı genc cirkin oyle böyle farketmiyor
Yatak odasında anlar ne olduğunu, hani bazen ayakları yere basmıyor ya. hah işte o zaman. kapıdan girer girmez, kucağıma alırım öpüşmeye başlarız. Sonra onu havaya kaldırıp , sırtını duvara dayarim. başım yalamam gereken yere bakar. ara sıra ters çevirim. beynine kan gitsin diye. sonra yine kucağımda , dört nala at kosturmaktadir. ayakları yere basmadan 30 dk geçer. uçan bir kadim olmuştur artık. (Aman ha amatörce uygulanmaz)
Kadın gücü sever , hükmedilmeyi
Ne kadar feministler çak gıdı cuk gudu dese de bu gerçek değişmez
Eğer kadın kadınlığını hissetmek istiyorsa arzunu , onu istediğini hissettireceksin , hükmedeceksin , ön sevisme , ilişki uzun sürecek vs vs
Fanteziler bizim olsun da konu o zaman neden cinsellik kategorisinde :))
Sahiplenir ve kıskanırım. Her fırsatta birlikte vakit geçirmeye çalışırım. Gözlerinin içine bakar ve ona onda olan güzellikten söz ederim. Elimden geldiğince kalbini kırmam ve yeri geldiği zaman alttan alırım. İlişkinin kontrolünün sadece bende değil onda da olduğunu hissettiririm, kararlarına saygı duyarım.
Ruhuna dokunabiliyorsan kendini kraliçe bile sanar..
Bu şöyle böyle yaparım diyerek olmaz, sevgiyle alakalı işgiyle alakalı bir durum...
Kişiye göre değişen bir yapım var ama bu gibi durumlarda dozu fazla kaçırmadan ipleri komple bir kişiye teslim etmeden olabildiğince hissedeceği konulara yönelirim
Karnından sıpayı eksik etme anlar kadın olduğunu :)
Bu görüşüm parody içeriklidir :)
Ona sevgilerin en güzelini vermekle başlar, narin bir gül gibi üstüne titremek, sarıp sarmalamak, koruyup kollamak, hak ettiği saygıyı göstermek, kararlarına önem vermek gerekir.
Kendini kadın gibi hissetmeyen ile sevişmek zor olsa gerek. Resim deki abinin taktik iyiymiş.
Adam canı gönülden kabulünü etmiş, daha ne istenir ki :)
Tabiki kadın olduğu hissettirilir. Detaylar arkası yarında!
Kredi kartımı verip alışverişe yollarım en fazla.. Ugrasamam herkesle.
Bir bayan yatakta her türlü kadın olduğunu hisseder mühim olan ona kadının olduğunu hissettirmek bence bakışlar dokunuşlar ve aşk dolu fısıltılar ona herşeyi hissettirir diye düşünüyorum acaba doğru düşünüyormuyum
Konu başlığını görünce aklıma direkt bu karikatür gelmişti benim de
Karikatür 😃 Öyle golay olaydı keşkem 😄
anlatılmaz yaşanır bu bir çeşit sanattır erbabına gitmek lazım
Çocuğunun annesi yaparsın başka bir şeye gerek varmı?
Ben bu turda oynamayacağım 😂😂
Okudum onu süperdi o 😂😂😂
Onu pisman edene kadar saatlerce suyunu cikarta cikarta anladin sen 😊
Anasil hatta?
Sorun yok 😊 sen evlimisin peki?
buz deneyin buzzz :D
oncelıkle ona kadınlıgını arttırıcı kıyafetler alabilirim
arada suprız jestler hedıyeler
sevişme sürecine ozel hazırlık
masaj v. s
kuaföre götürür topuklu ayakkabı sütyen külotlu çorap alırsın sever ilgi gösterir eşin yaparsın
hertürlü hissettirilir
Sağlam bir şekilde ateşli ve zevk dolu bir gece yaşatılabilir
gelsin ben ona erkek olduğunu hissetireyim 😉
estağfurullah öyle bir iddiam yok 😉
erkek olduğunu hissettirmek iddia değil yapabildiğim yaptığım bir şey 😉
sen zaten goremezsin hemcinsimsin 😊 senin bilmemen iddia olduğunu doğrulamaz 😊
bence de kapatalım abazalar başına ususmeden. ikna edersem sana detay verdireyim 😉 şaka tabi bu
Zaten şakaydı 😊 iyi geceler
Yorumu okuyup abuk mesajlara maruz kalmamak için gizlendim seninle alakalı bir durum değil yani 😊 cinsellik bölümünde ne zaman yorum atsam açık has safha da takip geliyor engelle engelle bitmiyor.
Ben buna cevap veremedim.
Tutkulu ve sevgiyle becerip orgazma ulaştırirdim
Olgun erkekler cevaplamalı
yatakta hissettirsin uzun uzun 😀
@badimurat ulan mk abazalarıı
Bir kere de hemen atlamayın be k... pekler
Biliyorum kankaa bende koydum engeli 😃 😉
sağolun 😀
Fıstık derim.. 50 yaşında olsak bile. 😊
allah yardim etsin ya
Bazen bakislar anlatir hissettirir
yalayacaksn her yerini :) öpüp koklayacaksn