Yatakta partnerinizin kendisini hissetmesi için ne yaparsınız? Ona o özgüveni nasıl verirsiniz? Baskınlık kurmasına müsaade eder misiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı. Yerine göre baskın ve çekingen davranılması gerekir karşı tarafa da özgüven vermek amaçlı sürekli baskın takılmak bir yerden sonra sıkıcı olmaya başlayabilir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
20Cevap
+1 yılKarşımdakini önce iyi tanimam gerek ona göre yataktaki isteklerini o istemeden yapabileyim baskınlık kurarım biraz ve birazda sertlesirim bokunu çıkarmadan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılJadin oldugunu hem duygusal hemde cinsel olarak ona tatmin verecek hallerini davranislari ya da isteklerini yaparim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. önce saçının telinden ayaklarına kadar her yeri ile ilgilnirim. oral yolla 2-3 kez boşaltırım. sonra seçimi ona bırakırm onun istediği gibi ilerler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bakışım dokunusum sert tavırlarım yani onunla seks yaparken hem hakimiyeti arada bırakır hemde onun zevk alacağı şeyleri yasatirim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖn sevişmeyi uzun tutarım. Sevişirken bir o kadar kibar, seks yaparken bir o kadar sert olurum. Baskınlık kurmasına izin vermem. Baskınlığı erkek kurar.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAltına yatarım oral sexs yaparım onun istediği pozisyonları yapmaya çalışırım.
42 Yorumla- +1 yıl
Ne mutlu partnerine 😉
- +1 yıl
Hep onun isteklerini yapmak ne kadar mantıklı ki bazen sende pozisyon isteki karşındaki onunda istekli olduğunu hissetsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen genelde karşımdakinin zevk almasından haz duyan biri olduğum için onun isteğine zevkine göre yapıyorum herşeyi gayette zevk alıyo ve kadınsı hissediyo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMükemmelliğini kıza verecek en doğru şey kızla sevişmek oral yapmaktır kadın olduğunu özel olduğunu ne kadar muhteşem olduğunu hissettirir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpert ederim o da kadin oldugunu iliklerine kadar hisseder
00 Yorumla
+1 yılİlk önce onun boşalmasını sağlarım. Kendi zevkim 2. Planda
00 YorumlaHer şeyi yaparım genelde
00 YorumlaHer gün farklı oluyor ki aynı şeyler yapmıyorum
00 Yorumla
+1 yılKöle seviyorum ben 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHissettiren yok adamakıllı
32 Yorumla- +1 yıl
Niye öyle dedin
- +1 yıl
Hissettirene denk gelmemişsindir
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaskınlığı ona verirsem kadınsı hisseder mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılEşine oral yaparken ellerini öpecek gibi tutman ve göz temasını bırakmaman ona çok güzel hissettirir
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak ister misin
+1 yılAnlatamam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAçık açık ne yapacağımı mı anlatayım burada
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKıvrandırrım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaşka kelimelerle sonra zevke getirere
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEtmem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDefalarca boşaltırım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılbağırtarak knka :D
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım