Namus bekaret değildir demişsiniz birde bir hadi ordan gidin lütfen p*rno yıldızları da namussuz değildir o zaman bu mantıkla
Şimdi kesin yorum atacak biri çıkar bakirelerde analdan veriyor elleşiyor diye istisnadır o
Kesinlikle kabul edilir bir durum değil resmen seni kandırmış bu kişi dediğin gibi 2.5 yılını çöpe atmış ve düğün tarihi geldiği için anlaşılacak bir durum önceden söyleyeyim demiş kendi kafasında şahsen kendi gururuma yediremem afedersin öyle ergenlik hatası olmaz başkasının altına yatıp fantezi yapacak başka adamla evlenecek siz varya o kadar çok alışmışsınız özgürlüğü milletin altında sevişmekten ibaret görüyorsunuz
Seviyorsan her şey yapılır diyenler yazık size umarım kendi kızlarınız milletin altında fantezi aşığı olur
Kardeşim sana diyebilecek bir şeyim yok eğer bakir bir insansan sana laik birisi değil ve bu ilişkiyi bırak hayırlı kapı bekle derim51 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏
En İyi Cevaplar
+1 yılBen bakirelige onem vermiyorum ama bu durumda kizi terkederdim. Neden mi? Sana iliskin basladigi zaman gercegi soylememis. Secim hakkini zaman zamaninda vermesi gerekiyordu; sende bunu onemsemeyip devam edebilirdin. Hatta bakire olmadigi icin duzenli seks hayatiniz bile olabilirdi. Sonra evlenirdiniz falan. Ama bu sekilde kiz senin zamanini calmis resmen. Evlilik oncesi sana yalan soyleyen biriyle nasil evleneceksin? Bakire olup olmamasi onemli degil ama durust olmadigi icin ben olsam arkadas kalir evlenmezdim.
32 Yorumla
Soran+1 yılSana yemin ediyorum duygularima tercuman oldun cok sagol bende senin gibi düşünüyorum.
Gizli Üye(25-29)+1 yılne kadar abartiyorsunuz bu durumu ya yok bakire değilmiş napacakmis evlenemezmis bakire olup da evlendigin kız çok mu namuslu olacak
823 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYa sen bir sus vasifsiz sana kemik atan oldu mu da havliyon
- +1 yıl
mal is de. ev de pijamasini cekmis oturuyor butun gun millete vasifsiz derler. 😂 bunlarda ki ego trump da yok.
Soran+1 yıl@bdıdkd kısmet değilmiş dedim neden diye sordular sustum bişey söylemedim..
Cevap sahibi+1 yılaynen iki kız görseler görmemiş gibi yapısirlar burda boş bos konuşuyorlar vasifsizlar diye bosa demiyorum :D
- +1 yıl
is de diyorum ya siz de ki ego kimse de yok. sizin gibi kezbanlari kim ne yapsin. 25 ne gelmeden koca koca diyip ev de kaldim triplerine giren sanki biziz 😂
- +1 yıl
haha senin de baban annene gelene kadar cok kiza yapismis o zaman 😉😆
- +1 yıl
ne oldu kaşar hemen kufure basladin. diyecek birsey bulamadin mi. artik ne kadar tipsizsen foton bile yok. 😅😂
- +1 yıl
yaşin 18. benim ki de 18cm. benim ki sana da annene de yeter guzelim. grup yapalim ne dersin? 😂
- +1 yıl
haha. nasil da sinirlendi kasar. 😂😂 kudur bakalim.
- +1 yıl
@uzaycozmoz kızlar erkeklerden daha beter vallahı
Gizli Üye(25-29)+1 yılayrıl gitsin orospudan biz boşuna mı saklıyoruz ! temiz süt vermez o cocuklarına hem ya 1kere yapmadıysa?
65 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Nııkılıns sadece tek bir erkeğe ait oluyorsun bence bu bir erkek için gurur verici birley manevi anlamda
- +1 yıl
su bakire olan hic bir erkekle bir sey yasamamis olan kizlari onemsiz bir seymis gibi goren alni boynuz yerinden kabarmis hemcinslerimi siddetle kiniyorum. o kadar genisseniz makine kiz cok gidin onlarla evlenin. kendini saklamis kizlara laf etmeyin bari
Cevap sahibi+1 yıl@Yeşilagac_ adamsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
+1 yılbaştan söyleseydi güvenebilirdin ama şimdi söylemesi okadar borca girmişken nasılsa vazgeçemez diğe seni kullandığını gösterir söyle annene babana ayrıl bitir bu işi bütün kızlarda öyle değil herkesi aynı kefeye koyma aldığın eşyalar zarar değil başka birini bulursun gene kullanırsın onları takma kafana!!
20 YorumlaKararı sen verecen. Eğer bu durumu ömür boyu sorun edeceksen evlenme. Ama 2,5 yıllıkta bir ilişkiniz var. Bu kadar sürdüyse ve evlilik kararı bile aldıysanız gerçekten seviyorsunuz birbirinizi. Eğer sende daha önceden birisiyle yüzeyselde olsa öpüşme vesaire yaşadıysan hiç sorun etme onuda öyle kabul et. Önemli olan seninle beraberkenki sadakati
04 Yorumla
Soran+1 yılilk sevgilim ve ayrica bakirim ne opustum ne baska bisey onu bile opmedim su 2.5 yillik iliskimizde
Soran+1 yılBitti.
+1 yıl16 yasin da diyor ama belki bu da yalan. bir kere yapan devamini getirir. bence zorla agzidan ne baklalar cikar.
11 Yorumla
Soran+1 yılKizi 19 yasindan beri beraberiz.
en iyi kararı oturup siz beraber vereceksiniz. eğer kaza sonuçu veya zorma olduysa berce bir sorun yok ama bile bile hazinesini teslim etti , ve devamıda geldiyse açık seçik konuşun bir sonuca varın, ben ayrılın veya evlenin dememle olacaksa bir alternatif öneririm karar sizin
10 Yorumla
+1 yılson dakka solemesi serefsizlikdir ama engel degildir
31 Yorumla
Soran+1 yıl2.5 yilimi çaldı krdsm ne yapayim ya ben 2.5 yilimi ona adadim zamaninda soylemesi lazimdi belki bana 2 yil oncesinde soyleseydi bambaska biriyle tanisicaktim.
+1 yılkardeşim bende bakirim öyle bir şey olsa red ederdim direk ama yaşam senin
20 Yorumlaayrıl seni kensine yamamış, bide hata yapmış kesin yapmıştır klasik türk kızı yalanı
20 YorumlaCinsellik konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bu duruma göre erkekleri "bakireyim" yalanıyla kandıran kadınlara da çok kızamıyorum. Hak ediyorsunuz bunu kardeşim...
01 Yorumla
Soran+1 yılO mecburen soyledi yoksa iki ay snra gerdekte belli olucakti zaten hayatimdan iki saat caldi onu namuslu akli basinda biri sanirdim ona guvenmistim ne diyeyim.
Sana ve ailene sorun yaratmıyorsa sorun yok. Ama ha sen hayalindeki kadını tam tanıyamamışsan ayrılabilrisin
02 Yorumla
Soran+1 yılkendini banami yamamaya calisiyo acaba
Cinsellik konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ailene neden söyluyorsun evlenen sensin.
Ayrılacak olursan detaya girmeden anlaşamadık dersin.33 Yorumla
Soran+1 yılhersey hazir ama evi dizdik akrabalarin haberi vr
Soran+1 yılbakicam
cok seviyosan ilerlet istemiyosan hep. kizin. yuzune. vurcaksan ayril. kendi istegiylemi iliskiye. girmis cinsel. istismara falanmi ugramis
02 Yorumla
Soran+1 yılKendi istegiyle 16-17 yaşındayken
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyıptır söylemesi ailenle beraber mi girecekseniz ilk gece yatağa?
Sapık mısınız la siz?
Böyle bir şeyi ailene söyleme gereği duyman bile senin ne denli biri olduğunu gösteriyor.15 Yorumla
Soran+1 yılKardes neden fesatsin bana sormiycaklar mi oglum hayirdir neden bunca seyi hazirlayip etmisken iki ay snrada dugununuz varken bu ayrilik bide o insan icin yalan mi soyliycem beni seven aileme hadi ordan.
Cevap sahibi+1 yılBazı konularda anlaşamadık dersin olur biter. Bizim aramızda dersin.
Sonuçta buda sizin aranızda ve anlaşamadınız.
Yalan söylemedin, kızı da cümle aleme ifşa etmedin.
Ayrıca sen bu kızı zaten sevmiyorsun. Ayrılman daha iyi.
2 gram ete değer veren biriyle geçirmesin kız ömrünü. Ona değer bile vermiyorsun.
Soran+1 yılKiz kendini bana yamamaya calisiyo bana kizi koruma
Cevap sahibi+1 yılKendi yamamaya çalışıyor ne?
Ailen sana terbiye vermedi mi?
Umarım günün birinde kızım olursa sizin gibi insanlığından gram nasibini almamış bir mahluk ile tanışmaz.
Siz insanlığın yüz karasısınız.
1500 yıldır kadınları akan kanlarına göre kategorileştiren iğrenç varlıklar sizi.
Kendine senin gibi düşünen bir örümcek beyinli bulman dileğiyle. Bir de mağara bulun kendinize bir dağda. Ortamınızda yaşayın "insan" içine girmeyin pek.
Keza insan sağlığına tehlikeli varlıksınız biraz.
Soran+1 yılpeki haklısın.
Kardeş ergenlik hatası adı üstünde pişman olan insandan korkma
03 Yorumla
Soran+1 yılbizde ergen olduk be kardes.
Soran+1 yılo zaman hata yapanlar hata yapanlarla birlikte olsun.
Bır defa hata silersen affedersen tekrarı gelir. Salla gıtsın
20 YorumlaKanka bunda kafayı yiyecek bir şey yok üzgünüm seni eş olarak kabul edemem de bitsin gitsin. Bir yıkım olacak illa ki ama hiç evlenme daha iyi
00 YorumlaBen olsam senin yerinde bunu sorun etmezdim nasıl benim geçmişim onu ilgilendirmiyor sa onunkide beni ilgikendirmex
15 Yorumla
Soran+1 yılBenim gecmisimde bir kizla dahi opusmuslugum yok o benim ilk sevgilimdi ilk askimdi onu bile 2.5 yıldır öpmedim olurda ayrilirsak kiz kendini kirlenmis hissetmesin diye ama megerse zaten kirliymis. Yok be kardes kizlara seven degil s*ken yaranir bundan sonra evlilik denen sey benim icin kapandi evi dizdim orada gidip tek basima yasiycam en iyi dostum kendim baskasina ihtiyacim yok. Gorusun icinde tsk ederim sagol umarim sen benim yasadiklarimi yasamassin Allaha emanet ol.
Soran+1 yılKendi soyledi 16 yaşlarındayken olmuş
Gizli Üye(25-29)+1 yılYavevlen gitsin gunah onun gunahi takma soyleme kimseye bazen bazi seylere boyun egmek zorundasin
70 YorumlaBabacım sen bu kızın samimiyetine güveniyorsan seviyorsan iyi anlaşıyorsanız evlen yoksa da şimdiden ayrıl anlaşamadığınızı söyle ama bu konuyu ailene bile açma kızı zora sokma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkızı üzme seviyosanda dert etmiceksin 16 yaşında olmuş herkes hata yapar bunu sana hiç söylemeyebilirdi gider diktirirdi dürüst davranıp söylemiş kızı bırakma o kadar hazırlanmışsınız eminim cok mutlu olursunuz
231 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılöff senin o tiple kimse evlenmez s.. g cahil
Cevap sahibi+1 yılya tipsizler konuşmasınn
Soran+1 yılkafam cok karışık.
Cevap sahibi+1 yılkardesim sen şu varoşun dediklerine bakma kızıda kendinide üzme
Soran+1 yılkiz beni uzdu ama
Cevap sahibi+1 yılseni kaybetmekten korkmuş söylememiş diktirip kandırabilirdide bide böyle düşün
Cevap sahibi+1 yılvalla ağlayasım geldi kızın yerine kendimi koydum
Cevap sahibi+1 yılya ananı 100 kişi s.. kmiştir senin varoş tipsiz
Cevap sahibi+1 yılahahaha bu tipin cok komik a.. mk
Cevap sahibi+1 yılvarooooooş havlamayı kes ilerlee ananı s.. kiyolar şu an
Cevap sahibi+1 yıloff kes sesini geri kafalı değil senin gibi düşünmez
Soran+1 yılDusundum bunca saat kiz kendini bana yamamaya çalışiyo. Aradan gecmis koskoca 2.5 yil evi dizmisim, nikah tarihini almisim, davetiyeleri gule oynaya bastırmisim, tum arkabalar biliyo ama o beni 2.5 yil boyunca kandirdi bu iliski burada bitti.
- +1 yıl
Böyle kandırıkçı kızlara müstehaktır. Bir de dürüstlükten bahsederler. Pehh. Yalandan nefret edip de müthiş yalan söyleme yeteneğine sahiptir bu kız milleti. Öyle de iki yüzlü yapıları vardır.
seviyosan devam et namus bekaret değil emin ol mutlu olacaksınız 2 ay sonra herşey güzel gidecek
26 Yorumla
Soran+1 yılSinir oldum Şu an neden herseyi hazirladiktan snra soyluyo nisanlanmadan once soylemedi ben boyle biriyle evlenemem.
Soran+1 yılcocuk oyuncagimi bu 2 yildir flort ettik o siralar soylemesi lazimdi 6 ayda nisanli kaldik bunca zamanimi çaldı Şu an ne yapicagimi bilmiyorum.
Soran+1 yılsana göre degil bana gore sebep
- +1 yıl
Hayal âleminden çık Zeyno. Erkekleri tanısan neden böyle yaptığımızı anlardın.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapmış bir hata pişman dir eminimki son dakika soylemesinin sebebi o zamanlar söylese ayrilabilirdin diye bence takmamaya çalış mutlu olucaksiniz
11 Yorumla
Soran+1 yıl2.5 yilimi caldi nasil gormezden geleyim!
+1 yılsen bakirmisin? degilsen sorun etme
14 Yorumla
Soran+1 yılBakirim
- +1 yıl
ozaman ayri korkmustur birakirsin diye soyledi cunku anlayacaktin
Soran+1 yılbu iliskinin baslarinda konusulmasi gerekilen bisey 2yillik flort hayatimiz var az mi o sirada soylemesi gerekirdi ardindan 6 aydirda nisanli durumdayiz iki ay snra nikah vr gelmis simdi söylüyo gelde dellenme
- +1 yıl
yani haklisim
+1 yıldostum ozelden yazarsan konusmak isterim seninle
00 Yorumla
+1 yılAyrıl
73 Yorumla- +1 yıl
@KARAKOC42 terazi
+1 yılailenle ne alaka ya ailen mi evleniyor sen mi
04 Yorumla
Soran+1 yılnikah tarihi alinmis aradan 2.5 yil gecmis yeni soyluyo serefsizlik degilde ne
- +1 yıl
zor bişey değil doktor diker gelir koynuna girer sende hiç farkında olmazsın.. kız kalkmış dürüstçe söylemiş.. sen hiç yapmadın mı? erkek olunca sıkıntı kadın olunca mı sorun oluyor. şu kafayı bırakın artık. tamam onu bırak git arkadan 50 kişiye vermiş birini al nasıl olsa bakire...
Soran+1 yılbakirim
Soran+1 yılgelmis 2.5 yil snra evlilige girince olay soyluyo gerdek gecesi belli olmasin diye var mı boyle bir ibnelik
+1 yılgeçmiş olsun kardeş kurtarmış kendini
00 YorumlaKızı mı seviyorsun yoksa kızın bekaretini mi..
32 Yorumla
Soran+1 yılben bakire olmamasina kizmiyorum 2.5 yildir beraberiz dugun konusunda hersey hzr nikah tarihi vs. simdimi soylenir bu.
Kovala fitsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlişkimi yaşamış
15 Yorumla
Soran+1 yıl16 yaslarindayken
Cevap sahibi+1 yılÇocukmuş daha ama karar senin
Soran+1 yılSinir oldum Şu an neden herseyi hazirladiktan snra soyluyo nisanlanmadan once soylemedi ben boyle biriyle evlenemem.
Cevap sahibi+1 yılYalan söylediği için bencede evlenme. Ama başta sen sormadıysan sende de hata var sormadığın için böyle şeyleri sorun etmiyen birisi sanmıstır seni
Soran+1 yılYa ben ona guvendim nasil boyle bisey sorabilirim
seviyosan devam et
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrıl ondan eş olmax
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTrollünü mikeyim
175 Yorumla
Soran+1 yılHayat garip hersey gelebilir insanin basina
Cevap sahibi+1 yılBakire değilsede evlen bu saatten sonra vazgeçme
Soran+1 yılkandirildim resmen nasil evleniyim çocuk oyuncagimi bu 2.5 yıldır soylememis geldi tarih aldik söylüyo cok sinirliyim
Cevap sahibi+1 yılSeni kaybetmemek icin iste boşver
Cevap sahibi+1 yılEvlen kardeş
Soran+1 yılaga benim durumumda olmadiginiz icin anlamaniz zor. Troll diyosunuz ama bu hayat turlu türlü insanlarla dolu ne olacagi hicbelli degil. Ben ondan bu hatasini flört zamanimizda soylemesini beklerdim hadi o zmn soylemedi nisanlanmadan 2-3 gun once simdi gelmis hersey hazir boyle boyle diyo.
Soran+1 yılbeni kendine yamamaya calisiyo diye bir düşünce icerisindeyim sagima donsem olumsuz bisey soluma donsem olumsuz.
Soran+1 yılBende oyle düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yılSırf bakire değil diye ihanet edeceksen adam değilsin.
Cevap sahibi+1 yıl@Barkn699 kes.
Cevap sahibi+1 yıl@Barkn699 hayır benim canımı sıkamazsın laf kalabalığı yapma sadece 😄
Cevap sahibi+1 yıl@Barkn699 bıktım senden gına geldi
Cevap sahibi+1 yılUzaa ocu
Cevap sahibi+1 yıl@Barkn699 salak.
Cevap sahibi+1 yıl@Barkn699 bokunu çıkarma daha fazla yeter
Cevap sahibi+1 yıl@Barkn699 ananla eğlen o iyi bilir
Cevap sahibi+1 yıl@Barkn699 yav heheh
Soran+1 yılDusundum bunca saat, kiz kendini bana yamamaya çalışiyo. Aradan gecmis koskoca 2.5 yil evi dizmisim, nikah tarihini almisim, davetiyeleri gule oynaya bastırmisim, tum arkabalar biliyo ama o beni 2.5 yil boyunca kandirdi bu iliski burada bitti.
Cevap sahibi+1 yılBunu bir anlayın kimse kimseye bekareti hakkında hesap vermek zorunda değil ki bunu sana hiç söylemeyebilirdi de yine de söylemiş.2 ay kala bu sebeple vazgeçmen mantıklı gelmiyor bana kandırdığını düşünebilirsin, bende kadınım emin ol seni kaybetmekten korktuğu içindir aynı şekilde şimdi söylemesini sebebide ilk gecede sorun çıkmaması için. Sevipte inadından vazgeçiyorsan çok pişman olursun.
Soran+1 yılHanimefendi siz bosuna dil dokmeyin artik bana sizin nasil kisilikler oldugunuzu cok iyi anladim hepiniz bir olmus erkeklere yukleniyosunuz. Görüşünuz icin tsk ederim.
Cevap sahibi+1 yıl@Barkn699 sen arayaa girmesene mk
Cevap sahibi+1 yılPeki umarım bir sonraki bakire olmadığını söyleyecek kadar salak olmaz hadi bb 😄
Soran+1 yılbidahaki sefer bir kiza guvenicek kadar salak oldugumuda nerden cikardin.
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@KARAKOC42 kes it
Cevap sahibi+1 yıl@Barkn699 neymişş
Cevap sahibi+1 yıl@Barkn699 symd
Cevap sahibi+1 yıl@Barkn699 djdkkkkmkllkkkkkk sk beni
Cevap sahibi+1 yıl@Barkn699 vah vahh
Cevap sahibi+1 yıl@Barkn699 peki :/
Cevap sahibi+1 yıl@Barkn699 başka bulurum
Cevap sahibi+1 yıl@Barkn699 niyemiş o
Cevap sahibi+1 yıl@Barkn699 zevkli bir acı :)
Cevap sahibi+1 yıl@Barkn699 öfgggg
Cevap sahibi+1 yıl@Barkn699 iyi geceler aşkımm
Cevap sahibi+1 yıl@Barkn699 nerden 🤗
Cevap sahibi+1 yıl@Barkn699 kaldır geliyorum 😂
Cevap sahibi+1 yıl@Barkn699 neden lazımmış
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam