Nişanlıyız sabah görüştük kahvaltı ettik. Bana benim sana itiraf etmem gereken bişey var dedi söyle dedim. Ben geçmişte bir kaç kez bir kız arkadaşımla birlikte oldum utanarak söylüyorum dedi. Ben şok geçirdim. Benim sadece yüzeysel sevişmem oldu. Asla cinsell ilişki olmadı bir soğuma geldi. Ablama anlattım. Ayrılmak hakkın diyor siz ne düşünüyorsunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılNisandan sonra söylemesi şüpheli. Keşke nişan söz olmadan bahsetseydi bu durumu sana bence dürüst değil. Dürüst insan en başında anlatır bunun yaptığı biz nişanlıyiz artık geri dönüşü yok söyleyeyim gitsin içimde kalmasın nasıl olsa ayrılmaz benden diye düşündü.
Karar senin hayat senin anlatmadigi sürece bilemezsin mesela kiminle birlikte oldu belki birinin rızası olmadan oldu belki evli barklı Bi kadınla oldu belki eskortla kimle olduğunu bilmiyoruz belki hastalık kaptı bu ilişkiden00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bence ayrılma cunki senden öncesi olmuş bunuda dememesi gerek ama demiş adam dürüstçe söylemiş sana tavsiyem bu adamdan sonrası başka biriyle nişanlandığı da bundan daha beterini görürsün hiç konusunu bile açma nisanlina de eski eskide kalmıştır benim için yeni hayatımız deee
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
14Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim fikrim burdaki fikirlere bakarak kafanı karıştırma kendin sakin kafayla otur düşün ne kadar önemli senin için bu olay vs diye çok takacak takıntılı biri isen ölene kadar kafasına kakarım bu durumu kendimi de üzerim vs diyorsan çok huzur olmaz bu ilişkiden diye düşünüyorum ama geçmişte olmuş takmam dersen çok aşığım iyi yanları baskın çok iyi eş baba olur diyorsan da fazla kurcalama derim
00 YorumlaBenimki de bir başlıyor anlatmaya ben sorunca, adamın kırmadığı ceviz kalmamış =) Dinlemek güzel oluyor. Benden öncesi ne de olsa!
22 Yorumla
Soran+1 yılSende aynı cevizleri kırmış olsaydın seni almazdı kullanmaya kalkardı erkek yapar zihniyetine son verin
+1 yıl1- yüzeysel olsa bile seviştiysen bitti. artık bakire değilsin. yani o zar seni bakire yapmıyor
2- bakir olmasa ne oluyor?
16 Yorumla
Soran+1 yılBakire cinsel ilişkiye girmeyen demek benim bir cinsel ilişkim olmadı. Kimsenin bedenin özel yerini görmedim. Bakireyim. Bana yüzeysel seviştiğini söylemişti yalan. Ben cinsel istemiyorum bitti
- +1 yıl
tamam en azından söylemiş
sen kendin yaşamadığın için sindiremedin belli ki :) haklısın..
şöyle düşünüyorsun senden önce ne yaşadıysa yaşadı nerden bilsin bir gün sen çıkageleceksin
Soran+1 yılBen yaşamayı tercih etmedim bir kez eski nişanlım ile öpüşme oldu az da sarılma bu. Bir kez. Ama o maşallah. Onuj böyle binlerce vardır. Kadın itiraf etseydi o nişan atılırdı. Yeter erlek yapar zihniyetini savunmuyoruz
- +1 yıl
ikisinide savunmuyorum ben erkek kadın diye ikisine de eşit haram netice de
Soran+1 yılHaram tabi. Ama ben evleneceğim sanmıştım nişanlım ile. İmam nikahı da vardı. Ama o nikahsız seks yapmış hemde kaç kez
- +1 yıl
günahı kendine artık yapacak bir şey yok
Cinsel Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı. O bakir değil, sen de bakire değilsin. O ilişkiye girmiş, sen yüzeysel sevişmişsin. Bakirelik kızlık zarının durup durmaması değil ki.
19 Yorumla
Soran+1 yılSen hasta falan mısın? Onunda yüzeysel sevişmeleri olmuş. Öpüşmek sarılmak bahsettiğim. Ama zevk almak o bedenden o bedenin her yerini görmek aynı mı?
Soran+1 yılTamam ben söyle diyim o da bir kısmını sunmuş olaydı kabul ederdim okey ;) bu sınırım. Ha gelelim sen ilerde sana sevdipin kadon diyince önemli değil de
Soran+1 yılBöyle düşünüyorsan helal
Soran+1 yılBen kabul etmem
İyide sende sevişmişsin yüzeyselde olsa kendini nimetten sayıp bakireyim mi diyosun?
06 Yorumla
Soran+1 yılBen bakireyim. ben kimsenin orasını burasını görmedim. Ama o en dibine kadar yaşamış ben gibi yapsaydı kabul ederdim ilerisi yok hemde ben bir kez o kaç kez.
Soran+1 yılBen bakireyim bakire cinsel ilişkiye girmemiş olan demek. Ha ayrıca. Sen sadece öpüşmüş ol. Yarın seks yapmış kadınla evlen tamam mı
Soran+1 yılBakirsin. Seks yapmamış demek bakir. Bakirsin s
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen sanki sütten çıkmış ak kaşıksın , ha yüzeysel ha detaylı … şok oldum diyor bir de ya
03 Yorumla
Soran+1 yılPardon? Seks yapmadım. En azından. Kimsenin orasını da görmedim aynı şey değil.
- +1 yıl
Hiiiiç farketmez hanımefendi … mental olarak o yola girmişsin bence
Soran+1 yılO zaman ayrılalım ben seks yapayım durum eşitlensin madem aynı şey tamam
+1 yılBakir adamı nerden bulacakmışsın ablana sorsana 🤣🤣
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok var. Namuslu insan. Allah kuran bilem namazında benim gavur gibi değil herkes
- +1 yıl
Bakirim dese de inanma sen yine de
- +1 yıl
Ben varım ibadetimdeyim daha önce birlikte olmadi da
- +1 yıl
@psikologunuz_dogn aha aranan kan bulundu
- +1 yıl
Valla
- +1 yıl
Kankaa dünya boştur obur taraf icin çalışıyoruz
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılpeki o senin yüzeysel sevişmen olduğunu biliyor muydu?
02 Yorumla
Soran+1 yılSöylemiştim o da bende öyle demişti
- +1 yıl
yani öyleyse bir şey diyemeyeceğim. nasıl ki erkek bakire olmayan birini istemiyorsa ve böyle biri durum olduğunda tepki gösteriyorsa sizin de aynı şekilde hakkınız. önceden gerçekleri söylemeliyidi yalan atmamalıydı
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. aa kirlenmiş bir erkeği nasıl kabul edersin hemen ayrıl
00 YorumlaGeçmişte yalan söyledi yani Soğumakta haklısın tabii
00 Yorumla
+1 yılAdam gibi gelmiş söylemiş bence adamlık yaptığı
04 Yorumla
Soran+1 yılYarın nişanlın söylerse sen adamsın de bağrına bas
- +1 yıl
Ömür boyu bilmemek lazım o zaman birde öyle düşün.
Şahsen basarım bağrıma dürüst olduğu sürece geçmişi önemli olmaz
Soran+1 yılBen İSTEMİYORUM
- +1 yıl
Herkesin kendi görüş ve tercihi
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Normal erkegin yapmaması sorun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bunun kararını biz veremeyiz
00 YorumlaBence Nisan süresini bayağı uzat
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmişte olan bişey sonuçta sende sevismissin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçıkçası sorun etmemeni isterdim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçmalama😀
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri