Dostum benim de sarkık duruyor bunun sebebi sıcaklar ve aslında olması gereken de böyle.(ben de sarkık halini seviyorum) Kışın soğuk havada ısıyı korumak için testisler yukarı çıkıp sertleşiyor. Ama normal hali dediğim gibi sarkık olması hem ilişki için de bence en uygun hali bu :)
yaş ilerledikçe sarkar testisler hatta sıcak ve soğuk zamanlarda sarkar veya büzülür nedeni testislerin vücut sıcaklığından kendilerini korumaları ve spremlerin canlılığını sağlamaktır eğer ağrın varsa ürologa git varikoselin olablilir
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
cok sukur yok oyle bir hastalik falan. tesklr edrm verdigin bilgilr icin
fizik kuralları gereği sıcak havada gevşiyorlar soğuk havada sıkılaşıp top gibi oluyor, bu sadece sana mahsus bişey değil. bence sarkık olmaları daha çekici kızlar açısından.
kardes kac yasina gelmissin daha. halen. bazen top gibi bazende sarkik. kaldigini. bilmiyomusun. bazen. sert top gibj dururken arada sarkiyo bir . aralar benimde sarkiyo, ama soguk. su. tutunca. toparlanip. sertlesiuo
malesef haklisn 😢 digerinde sikinti yokta. bu boyle sarkinca moralim altust oluyo. ben hic bir kizla birliktede olmadim. bir sikinti olurmu acaba ilerde evlendigimde 😢
E tamam sorun sikinti olmaz oda. Evlenecegin kadin bu niye sarkik derse sende hayirdirbsen nerden biliyon oyle olmadigini der agzina zicar topu kendinden atarsin 😉
En İyi Cevaplar