neden soğudun? derseniz verecek hiç bir cevabım yok. gül gibi adam. bana kötülükte etmedi. hiç bir eksiği yok. benim evlenmeden önce aktif bir cinsel hayatım vardı bakire olarak evlenmedim. eşimle birlikte yasadıktan sonra evlendık. bırlıkte yasarkende gayet guzeldı her şey cinsellikte fena değildi zevk alıyordum. ama evlendikten 1-2 ay sonra cinsel isteğim giderek azaldı ve şu an tamamen bitti. belki 1-2 aydır hiç birleşmedik. kesinlikle hiç arzulamıyorum adamı. seviyorum ona bir garezim yok boşanmakta istemiyorum. onun cinsel bir problemide yok. çok istekli. ama bana bişey oldu evlenidkten sonra. ne kadar ön sevişsekte ıslanamıyorum. bu ıslanamama sorunu beni seksten komple uzaklaştırdı. kendı kendıme masturbasyon yaparken cok guzel ıslanıorum bosalıyorum. ama eşimle öpüşürken bile tiksiniyorum artık.. pis biri de değil ama içimden hiç gelmiyor yanaşmak :( daha 1 bucuk yıl oldu. koca bir ömür var. nasıl duzelticem bunu :( kadın doğuma gittim bir sorunum yok. zaten kendı kendıme gayet ıyı ıslanıyorum.. sorun eşime karşı.. ne olur bir akıl fikir tavsiye verin başına gelen var mı? aynı evde kanka kardeş gibi olduk. artık bana yaklaşmak istediğinde sinirlenip kızıyorum kalbini kırıyorum adamın. çok üzülüyorum ve çaresiz hissediyorum :(
Cevabın nedir?
+1 yılNerde p*ç, nerde pezev*nk, nerde Adamlıktan uzak züppeler var Hep onların peşindesiniz a*mk. Ama lafa gelince, "Adam Gibi Adam " Olsun demeyi çok iyi biliyorsunuz. Daha kendini bile koruyamayan erkeklerin koluna giriyorsunuz. Ama söz edebiyat yapmaya gelince, "Beni sahiplenecek, Beni koruyacak, Beni kıskanacak " diyen siz degilmisiniz? Hep babanız gibi seven birini arıyosunuz ; Hep laf konuşuyorsunuz ama söylediklerinizin tam tersini yapıyorsunuz. Nerde sizi seven Erkek var, Ellerinizin tersiyle İtiyorsunuz. Sonrada ortamı olan o p*çlerin sizi sevmesini istiyorsunuz imkansızı ister gibi. hayatınızı yaşayacaksınız sonra kraliçeler gibi sevilmeyi bekleyeceksiniz. Öyle mi? pardon ama yanlış yolda doğrular aranmaz siz hep sevileyim. Ama hiç sevmeyeyim hep hayatımı yaşayayım diyorsunuz. Valla uzatmayacağım o p*çlerin elinde 2. model manita olarak takılmak sizin zorunuza gitmiyorsa Adam gibi Adamlarında yalnız kalması zoruna gitmez.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılOoof ya cok sık duydugum bisi oldu bu. Sanirim farkliliklar yasamak lazim. Rutine binmis hersey, ama onu iyi bir adam olarak degerlendirmen guzel. Sorunu aşmana yardimci olacaktir. Dogasal bisi bu. Biraz sabretmek lazim, ama ilacı ne dersen gercekten net bir tavsiyesi yok. Fakat bildigim bisi var ki ilk zamanlar sonrasi bu sendrom yasaniyor ve 2-3 sene sonra birden bisiler oluyor ve geciyor. Orta yas sendomlarinin goruldugu yillarda geciyor ekseriyetle. Soyle bak, bu sorun yuzunden onu biraksan ne olacak? Gidip baskasini bulacak, bunu kaldirabilecek misin? Sen de baskasiyla olsan ve bir sure sonra aynisini onla uadamayacagin ne malum? O yuzden mucadeleye devam, bunu cozmek senin elinde bence.
13 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim çok güzel ve içten konuşmuşsun. bende bir süre önce bitirmekmi en doğrusu moduna girmiştim ama sonra oturup düşündüm bitse nolucak , başkasıyla bıda yenı bastan cok zor. ve hadi olsa bile onla daha mutsuz olucam belki. en azından bunda tek sorun cinsellik. ve önceden yanlız yasıodum ayrılsak yanlız yasasam gene mutsuz olucam. daha iyi olmucak. benim uzulduğum onunda yaşamını kötü etkilemek. bazen böyle anlatıyorum çok üzüldüğümü görünce boşver herşey seks değil zamanla geçer yapmasakta olur bile diyo. ama düzeltilmesi gereken bişi. dediğin gibi zamanla bir anda geçer belkide. doğu kontrol hapları da etkilemis olabilir mi acaba, hapları bıraktım ama ısteksızlık geçmedi. cidden bilemiyorum.. mucadeleye devam bakalım nolucak. cok tesekkurler
- +1 yıl
Rica ederim, cok icten yazmissiniz, icten cevaplamak gerekti. Kesinlikle mucadele etmelisiniz, herseye silbastan baslamak cok daha zor inanin. Birsiyle birseyler paylasmak yasanmisliklar oyle kolay esgecilecek bisi degildir. Sizin sorununuzu yasayan binlerce cift var inanin. Sakin olaki karsinizdakine ve daha da onemlisi kendinize bir haksizlik yapmayin vebali buyuk olur. Vicdan onemli birseydir hayatta. Her sey gonlunuzce olsun. Bunu asacak guc var her ikinizde de...
Soran+1 yılinşallah, çok teşekkürler :(
Psikolog gitmen iyi olur bazı düşüncelerinden evlilik sadece senin için bir gereksinim olmuş Hiç bir yerde seviyorum sözcüğü geçmiyor.
Bazı şeyleri fark edebilmen için psikolog iyi olur.
Sorun cinsellikte değil diğer alanlarda ki sorunlar cinselliğe yansımış beden yapın ve hislerin duygusuz değil istek duymadığında o adamın sana dokunması işkence geliyor En basit başka arzuladığın bir adamla yakınlaşssan sorun olacağını sanmıyorum01 Yorumla
+1 yılİnsan durup dururken soğumaz ki muhakkak bir sebebi vardır bir hareketinden dolayı olmuş olabilir veya ondan sıkılmış olabilirsin sebepsiz olduğuna inanmıyorum yani burada anlatmak istememişsin veya farkında değilsin
Psikolojik bir sorun bence psikoloğa git13 Yorumla
Soran+1 yılsürekli bir işim çıkıyo gidemiyorum yakın zamanda gıdıcem aklımda. açıkçası hiç tanımadığım bir insanla hekimde olsa bunu ne kadar acık konusabilirim bilmiyorum çekiniyorum biraz. sebep olarak önceki cinsel yasamımla kıyas ya da evlendıkten sonra ıkı tarafında tamamen rahatlaması pis halinide temiz halinide görmek yüz göz olmak olabilir.. onun dışında gerçekten bir sebep yok. bbuda bana suçlu hissettiriyor
- +1 yıl
Her halini görmekten kaynaklansa birlikte yaşarken de her halini görüyordun. Rahat hissetmen için şehir dışındaki hemcinsin olan bir psikoloğa git istersen
Soran+1 yılinşallah gidebilirim :(
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
37Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılİlişkinizde cinsellikle hiç ilişkisi olmayan bazı konularda tıkanmalar yaşanıyor. Ve sen bu tınaklığı cinsel hayatınıza taşıyorsun.
Problemin kaynağı cinsel hayatınızda değil.
Asıl o tıkanıklıkları çözmeniz gerekli.
Çözünce cinsel hayatınız kendiliğinden düzelir.24 Yorumla- +1 yıl
O tıkanıklıklar neler olabilir acaba,
- +1 yıl
@iştekuzukuzugeldim büyük ihtimalle kocasının daha erkeksi olması, onu sahiplenmesi onun kocası olduğunu hissettirmesi duygusu.
Sevgiliyken nazik, anlayışlı, her arzusunu soran bir erkek ama evlenince bunları istemiyor olabilir. Bunun nedenide, çocukluğunda gördüğü baba figürü olabilir. - +1 yıl
@iştekuzukuzugeldim Mutlu sonla biten masallar da öyle değil midir? "Olar ermiş muradına..." diye biter masal. Evlilik masalın sonudur. Onca badireler atlatmışlar ama sonunda birbirlerine kavuşmuşlar ve mutlu sona ermişlerdir.
Peki daha sonra ne olmuştur? Masallar bize bunu hiç anlatmazlar.
Evlilikler kişiler için ulaşılacak mutlu son ise düğün gecesi o son'a erişilmiş olur. Oysa evliliği yepyeni bir hayatın ilk adımı olarak göremez isek, hemen ertesi gün o tıkanıklık başlar zaten.
Kızlar evliliği ulaşılacak bir mutlu son, bir zafer, bir başarı olarak algıladıkları sürece bu tıkanıklıkların yaşanması kaçınılmaz olacaktır.
yazını okudum ve yorumlarada baktım ve verdigin cevaplarada , sevdigini söylüyorsun ve ayrıyken özlüyorsun bu güzel ve kurmuş oldugun yuvanın bozulmasını istemiyorsun ve anladıgım kadarı ile eşinde sana iyi yaklaşım içinde bunlar güzel şeyler bence burdaki durum senin düşüncelerinden kaynaklanıyor ve acil iyi bir pisikologa ihtiyacın var , dogru bir pisikolog olması önemli , evliligini kurtar çünki bir birinizi seviyorsunuz
03 Yorumla
Soran+1 yılevet şu an bunları yazarken bile gözyaşlarımı tutamiyorum :( psikolog şart oldu o zaman. nereye kadar kaçabilirdimki zaten :(
Soran+1 yılhaklısın..
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlenmeden önce aktif cinsel hayatının şimdi sadece birinde olma hissi de olabilir, aşırı mast yaptığından da olabilir mast yapmayı bir süre bırak birde farklı şeyler deneyin sadece evde ve yatak odasında değil olsa ve yatak odasında bile farklı şeyler deneyin farklı kıyafetler ambiyanslar olsun
04 Yorumla
Soran+1 yılfarklılık cok denedik. eşim pek aktif değil yatakta. farklı fanteziler denediğimizdede hep bunu uygulayan taraf ben oluyorum. o etkin olsun istiyorum yatakta braz daha. bunu ona anlattım ama nasıl yapacağini bilemiyor sanırım, karakter meselesi dominant olamıyo yatakta.
Cevap sahibi+1 yılbingo sorun bu işte.. ona daha aktif olması için telkinlerde bulun, sende bir bdsm lik var sanırım onun böyle davranmasını sağla
Soran+1 yılanlattım ama olmuyo yapamıyo. sana bişi anlatıyım. gülermisin ağlarmisin. internetten göz bandı ve kelepçe aldım, bir gün süslendim gecelikler makyajlar falan hazırlandım. kelepçeyi ve onun kemerini getirdim.. tam o an telefona bakmam gerekti. geri döndüğümde yatmış onu kelepçelememi bekliyordu, öyle yapmak istediğimi sanmış, kemeri onun üstünde kullanmak istediğimi. düşünebiliyomusun. yani o an hayıııır öyle değil de diyemiyosun. oyuna çevirip hadi şimdi sen diyincede yapamıyo kıyamıyo. ona anormal geliyo belki. napıcamki ben şimdii falan diyo. yani bu durumda napabilirim sence. ilk zamanlar aşkın da verdiği bişeyle ben çok aktiftim hep çok istediğim için. onun aktif olmayışı batmadı bana ama her seferindede ben aktif olunca. bunu daha nasıl açık anlatabiirim :(
Cevap sahibi+1 yılTahmin edebiliyorum içinde bulunduğun durumu bazen dönem dönem olabilir ama daha önce dediğim gibi mast yaptıkça daha bir çok onun yerine ellerini kullanma isteği duyacaksın.
Birde bana göre gerçekten birbinizi yeterince tanıyamamış olmaklada ilgili bişey bu.
zamanında herşeyi birbirinze anlatmış olsaydınız kafa yapınızın gerçekten uygun olup olmadığını anlamış olabilirdiniz kültürel uyum karekter uyumu ten uyumu gibi konular çok önemli kaldiki yapılan araştırmalarda evlilğin sırf %70 cinsel hayattır düşünebiliyormusun borçlar harçlar iş güç ev yaşam kalitesi geri kalan 30 luk dilimde.. seviyor olman güzel bir durum oda olmazsa kaçınılmaz sonun boşanmak olabilir bu yüzden onu cinsellik konusunda dürtmelisin bu gidişle boşanmasan bile artık bu cinsel tatminliğini başka tenlerde aramak zorunda kalabilirsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılİşte bakire olmayan bir kadınla evlenmenin zararları. Herşeyi tatmış, herşeyi yaşamış, heyecan yok, heves yok. Bu tür kadınlarla evlenince böyle sapıtıyorlar işte.
Sana birşey diyeyim mi? Senin tek çözümün farklı partner. Yani tek çare boynuzlamak. İste bakire olmayan kızlara ön yargıyla yaklaştığımi düşünüyordum ama haksız değilmişim. Alayıniz böylesiniz.31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAşağıda ki yorumlarıda okudum. Eşini eski yattıklarinla kıyasliyormussun. Allah'ın belası. İşte bu yüzden hiçbir şekilde benden başka bir erkekle yatan bir kadınla evlenmem. Erkeklere tavsiyem sizde evlenmeyin. Sonra kadın böyle kıyaslar sizi. Soyut olarak boynuz yersiniz.
+1 yılBir evliliği yalnızca cinsellik üzerine bina etmek ne kadar saçma. Doyurulmamak birlikteliğinizi yok edicek.
02 Yorumla
Soran+1 yılevliliğin temeli cinsellik. buna emin olabilirsin. cinsellik cok önemsiz olsaydı bir hemcinsinle ya da akrabanlada bir ömür geçirip sekse ihtiyaç duymazdın. ten teması cinsel yaşam çok etkili evlilikte.
- +1 yıl
Bunun müsebbibi sensin. Evlenmeden evvel cinsel hayatı fazlasıyla yaşamasaydın bugün bu dertten yakınmazdın. Kocan sana yeter de artardı bile. Ama vakti zamanında fantezi hayat yaşayan p*çlerin kollarında sabahladığın için bugün doyumsuzsun. Lâfa gelince de sizi seven sahiplenen seven erkek aradığınızı iddia ediyosunuz. Al sana aslan gibi koca hadi nankörlük etmesene. Ama yoook evliliğin temeli cinsellik dimi...
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar bazen sıkılıp fark erkeklere ilgi duyabilir. Benim eşimde de aynı şey oldu şimdi birkaç tane sevgilisi var, onlarla düzenli yatıyor. Bunu konuşsan eşinle belki izin verir.
13 Yorumla
Soran+1 yılben sevgili istemiyorum. açık bir evliliğe dönüşürse yürütemeyiz hiç komple dağılır
Cevap sahibi+1 yılHmm, o kişilere bağlı, kocan kabul ediyorsa olur o açık evlilik. Kabul edildiği sürece dağılması için bir sebep de yok. Bunun dışında gizli de yaparsınki, gizlendiği sürece gayet dağılmadan yaşanır.
Soran+1 yılsürekli yakalanma korkusuyla nasıl mutlu olunabilir
Aile sorunların oldu mu?
Mesela anne ya da babanla kavgan?
Veya bişeye çok üzüldün mü?04 Yorumla
Soran+1 yılevlendıkten sonra neredeyse hiç bir sorun yaşamadım. ailemle yaşarken sürekli kavga halindeydik. yanlız yaşarkende o bir başınalık hissi vardı. ama evlendiğimden beri beni derinden etkileyen bir sorun olmadı
Soran+1 yılbelkide bilemiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım eşin kaç yaşında, ne iş yapıyor? Sen kaç yaşındasın, okuyor musun?
-Psikoloğum, sanırım çekiniyorsun birebir görüşmekten. Buradan paylaşabilirsin.03 Yorumla
Soran+1 yıl26 yasında, öğretmen. ben 21 Şu an calismiyorum internetten bir kaç küçük iş sadece. teşekkür ederim :(
Cevap sahibi+1 yılAnladım tatlım. Sürekli bulunduğun ortamdan ve hayatının monotonlaşmış olmasından kaynaklanan bir durum olabilir. Kendine yeni uğraşlar edinmeye çalış. Mümkün olduğunca evden uzaklaş bir süre, birbirinizi özleyin. Evinin ortamında değişiklikler yapabilirsin. Yatak odanızın perdelerinden tut, aksesuarlarına kadar bir değişim uygulayabilirsin. Ne alaka deme, etkisi mutlaka olacaktır. İlişkiniz planlı programlı olmasın, bir anda tutkuyla gerçekleşsin. İlişkide farklı şeyler denemesi için sen birkaç adım at istersen. Kendisinde estetik olarak ve ruhsal olarak sana hitap etmeyen noktalar varsa bunları eşinle açık açık konuşmaktan çekinme. İnan en büyük problemimiz "Konuşamamak"
Soran+1 yılevet çok monoton bir hayatım var bir süredir haftaya ablamın yanına gidip 2 hafta kadar kalıcam, geldiğimde de kpss kursuna baslayacağim. bu farklılıklar bir şeyi değiştirir umarım. onunla açık konuştum aslında inanın onun daha aktif olmasını istediğimi ve saire. oda tecrübesizliğinden sanrım bilmyorum yeni bişey yapamıyo pek. benden ona şöyle şöyle yap dememi istiyo. ama cinsellliktede böyle çocuğa anlatır gibi anlatmak arzuyu daha da kırıyo ondan bekliyorum ister istemez. çocuk gibi değil erkek gibi olsun istiyorum..
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. bence bir süre ara verin ailenin yanında kal bir kaç hafta kafan dağılsın belliki eşine karşı soğuma gelmiş mola verin azcık. sizin işiniz zor düzelmesi bayaa zaman alır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Acil doktora git... Hormonal, psikolojik olası sorunların araştırılmalı..
00 Yorumla
+1 yılÇok kötü bir durum bu aşamadan nasıl duzelirsin bilmiyom ama eniste ile fantazi vs birseyler kesfedin belki iyi gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayBıkmışsın, penisinin görüntüsü, şekli, boyu, rengi seni etkilemiyor dur, eşinin penisi kaç cm boy ve en olarak?
00 Yorumlalez olmuşsun belki bisex bir kadın partnet bul üçlü dene
02 Yorumla
Soran+1 yıleşime onu bile teklif ettim bir kere. swinger ı. istemedi asla. sadece kadın bile katılsın istemedi aramıza ben başkasına dokunmak istemiyorum dedi.
Gizli Üye(36-45)+1 yılLeze dönüşmüşsün. Tabirler ele veriyor; iğreniyorum falan
00 Yorumlaİlginç ben eşim bunu diyecek onu yatağa bağlar hayvan gibi Şii yaparım.😂
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAnlattıklarına göre yapabileceğin tek şey ya ayrılacakın esinden ya da bir başkasıyla birlikte olacaksın sonra esine olan isteğin yerine gelir özlersin
10 Yorumla
+1 yılAdamin numarasini ver de soyliyim boşasın seni. Yoksa aldatilcaksin haberin olsun
01 Yorumla- +1 yıl
ya da bu aldatacak
+1 yılOnu seviyorsan adamda da sorun yoksa kendini sorgula
04 Yorumla
Soran+1 yılher gün sorguluyorum. sorguladıkça dahada soğuyorum seksten. düşünmiyim üstüme gelmyim diyorum bu kezde vicdan azabı duyuyorum o adamında ihtiyacları var aklına farklı şeyler gelıyo belki diye :(
- +1 yıl
Depresyonda olabilir misin
Soran+1 yılolabilirim :( önceden yanlız yasadiğim içim sürekli çalışan biriydim yoğun tempoda calisiyordum uzun saatler. okul kurs vs de vardı. evlendıkten sonra ne okul ne bir kurs ne bir iş olmadı. uzun zamandır evde kapalı kalmanın ittiği bir depresyon olabilir. genel olarakta hiç bir şey yapmak gelmiyor içimden miskinleştim. en sevmediğim insan tipiydi halbuki. :( dışarıdaki hayatım bitti evlenınce. onu tekrar geri kazanmaya calisiyorum. dışarıda bir kursa yazılacağim ve iş arıycam faydası olur dıye dusunuyorum
- +1 yıl
Olur tabiki
+1 yılSimdi senin gibi patlaklar aldatie iste yarin obur gun bu yuzden patlaklarla onceden seks yapmislarla evlenilmez
01 Yorumlabaşkasında denedinmi ozaman ıslanıyormusun veya mast yapmayı bırak
02 Yorumla
Soran+1 yılbaşkasıyla denemedim, mast çok yapıyorum :( bırakırsam geçermi sence eşime soğukluğum
+1 yılyazı cok uzun ama okudurugm kadrlık kısmıyla ten uyumunuz yok sıızn
04 Yorumla
Soran+1 yılevet yok. bunu sonradan oluşturamıyomuyuz :/
- +1 yıl
malesef ten uyumu sonradan olmaz askla sevgıyle alaklı bıse degıl seve bılırısn ona degerde verebılrıısn ama ten uyumu baska bıse doyurulman lazım aynı sekılde esınınde doyurlması lazım fedakarlıkla olcak sey degı l
Soran+1 yılkesinlikle sevmekle ilgili değil. hiç sevmediğin birine ten uyumu hissedebiliyoken çok sevdiğin birine olmuyo bazen. şans sanırım
- +1 yıl
sansa da degıl * bızım toplumda bu ıs sansa kalıyo mesela evlenmeden once esınle kucuk kucuk kacamaklar yasasydın bunun bole oldugunu gorurudun ama bızım toplumumzda bunlar ayıp yasak kötu gozle bakıldıgı ıcın evlendıkten osnra anlayabılıyon ozmanda ıs ısten gecmıs oluyo onune cok zorlu secenkler cıkıyı 1 ayrılcaksın 2 aldatcaksın 3 genclıgının baharında kadınlık duygularını oldurup omrunun kalnaını bole gecırceksın su 3 secenek dısında baska alternetıfın hem nhemn yok nerdeyse
Gizli Üye(30-35)+1 yılRuhun kaşar olmuş senin bünyen kabul etmiyor tabii normal evliliği
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılduzeldi mi? esini çekici hale getirmeye çalış. bu dönemlerde hiç başkasını hayal ettin mi? en azından eşinle sevişirken onun yerinde başkasını
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeyninde bitiyor olay ve kocanda biraz farklı aktiviteler bulsun
05 Yorumla
Soran+1 yılsöyledim, napiyim senin neye ne tepki vericeğini bilmiyorumki nasıl bir farklılık filan diyo komple gdiyo isteğim tamam boşver boşver diyorum
Cevap sahibi+1 yılSınırsız mısın eşine
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılO zaman sınırsız ca fantezi düşün de ona özgür olduğunu hissettir
Soran+1 yılendimi kastiğim için bana dokunmasından bile huyllanıyorum sürekli tiyorum onu belkide bu yuzden aktif olmaya korkuyodur bılmıyorum
Profesyonel destek alın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyatağınıza renk katmak için başkalarını düşünmediniz mi hiç?
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılarkadaşım merhaba aynı sorunu bende yaşadım aynı dertteniz valla ama ben çözüm buldum
06 Yorumla
Soran+1 yılnasıl bir çözüm pekii
Cevap sahibi+1 yılözelden mesaj atan sizmisiniz
Soran+1 yılhayır
Cevap sahibi+1 yılben uzaklaştım iyice ilişkiye girmiyorum istemiyorum o yaklaşınca uzaklaşıyorum biz hemen hemen kavga ederdik 3 güne bir
Soran+1 yılsonra noldu
Cevap sahibi+1 yılboşandım daha bir kaç gün oldu çünkü gitmiyor artık sinir hastası oldum ben senin gibi herşeye sinirleniyorum
+1 yılPsikologa gitmen gerekli..
02 Yorumla
Soran+1 yılnormalde geri kafalı ya da içine kapanık biri değilim. ama inan çok zor geliyo bunun için hiç tanımadığım birinden yardım almak, aylardır aklımda deniyorum bir kaç kere randevu alıp gitmedim. yakın zamanda cesaretimi toplayıp gidicem :(
- +1 yıl
Olsun bunda utanacak sıkılacak birşey yok.. destek almalisiniz
+1 yılBir dost edin. Öyle öyle devam edin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence psikoloğa görün bir.
11 Yorumla
Soran+1 yıltek çözüm diyosun
Gizli Üye(30-35)+1 yılO evlilik kolay kurtulmaz adama sevgin bitmis
06 Yorumla
Soran+1 yılama zaten her evli olanda yıllarca aşkı tutkuyu sürdüremior herkeste bitiyo bir zaman sonra. buna rağmen birlikteliği ayakta tutmak hiç mi mümkün değil karşılıklı saygı ve yaşanmışlıkların hatırına
Cevap sahibi+1 yılBebegim tamam da daha 1 bucuk yılda bunlari hissediyosan işin cook zor yani
Soran+1 yılevet çok erken bu.. daha cocuk bile olmadi. sen evlimisin?
Cevap sahibi+1 yılEvliyim 2 bucuk yıl oldu hala deli gibi arzuluyorum adamı senin bu halini gorunce uzuldum demek ki severek evlenmedin oyle :/
Soran+1 yılseverek evlendim. ama deli gibi aşık olarak çok yoğun bir tutkuyla değil. iyi bir insandı halim selim kavgacı olmayan biriydi. bu özelliklerinden dolayı huzurlu bir hayatımız olabileceğini düşünerek ısındım ona. etrafımda gneellikle çok kavga eden çiftleri gördüğüm için sanırım. çok yoğun olan aşkın ilerde nefrete dönüşmesini çok gördüm. o yüzden mantıklı düşünerek evlenmek istedim, pişmanda değilim aslında her konuda mükemmeliz ama..
Cevap sahibi+1 yılSurekli sogudum diye dusunme kendini etkilersin hep akışına bırak on sevismeyi uzun tut ne bileyim tamam cok dogru degil ama cinsel birlesmeden önce p*rno izle ıslanmanı sagla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz alkol içip gevşe
01 Yorumla
Soran+1 yılönceden içtiğimde işe yarıyodu. mesela 2 kadeh sarap. şu an oda işe yaramıyo. alkol dozunu artırmam gerek sanırım. ama bu şekilde değil doğal yolla olsun istiyorum
+1 yılBu evlilik uzun surmez
04 Yorumla
Soran+1 yıldeme öyle :(
- +1 yıl
Benim dememle ya da demememle olmaz zaten ama olacağı o kocanı mutlu etmen lazım :)
Soran+1 yılvazife mantığıyla mı yani.. erkek bosalana kdr dayan mantığımı. öyle yaparsam benliğimi kaybederim kendime hakaret etmiş olurum.
- +1 yıl
Neyse bana müsade size kolay gelsn: )
Uzun soluklu her ilişkinin kaderi..
02 YorumlaSen kocanı aldatacak yer arıyosun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. ten uyumu yok vajınanı yalıyor mu
02 Yorumla
Soran+1 yılyapıyor, ön sevişmeyi uzun uzun yapıyor aslında. ama yine de gevşeyemiyorum. hatta o bana dokundukça daha kaskatı kesiliyorum..
Gizli Üye(36-45)+1 yılbaşkasıyla pompa istiyo senin canın
06 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum. başkasıyla yaptığımı hayal edıncede midem bulanıyo. istemiyorum kimseyi. önceki cinsel deneyımlerle kıyasladığım için yetersizmi geliyo acaba bilmiyorum. hani biriyle ten uyumun cok iyidir cok zevk alırsın biriyle pek bişi hissetmezsin. geçmişte çok iyi ten uyumum olan insanlar oldu. sonra eşimden aldığım zevk sönük kalıyo ona göre kıyaslıyorum ister istemez. keşke evlenmeden önce yapmasaymışım. bu kıyas bile insanın zevkini mahvediyor..
Cevap sahibi+1 yılben de evlenmeden çok yaptım ama eşimden de gayet memnunum. kıyas yapmamak senin elinde.
Soran+1 yılkadın olmakla ilgili belkide bu cinsel seçicilik. siz daha az seçicisiniz bize göre
Cevap sahibi+1 yılalakası yok ben de eşimden daha güzel kadınlarla oldum daha iyi şeyler yaşadım. evleniyosan bazı şeyleri kafanda oturtman lazım.
Soran+1 yılyeterince olgunlaşmadan evlendiğim için bu durum sanırım. evlenirken hiç böyle bir sorun yaşayacağımı düşünmemiştim
Cevap sahibi+1 yılolabilir ben geç evlendim çünkü
Senin içine cin kaçmış ya
00 Yorumlabaşkası ile yat toparlarsın
00 Yorumlapsikolojık destek al farlı şeyler deneyin
00 Yorumla
+1 yılPeki mast yaparken başkasını mı hayal ediyorsun?
00 Yorumlaerken yaşta evlilik?
14 Yorumla
Soran+1 yıl19 yaşında. evet çok erken...
Soran+1 yılevet. üniversite tercihi yaptım mesela bu yıl. evli olduğum için sadece şehir içi yazabiliyorum. bu bile boğuyor beni. evlenmeden önce yapmam gereken şeyleri atlayıp evlenmek olmadı.. eşim kötü biri değil, bu yuzden pişmanda değilim. ama erken oldu işte. kötü bir durum ve telafisi yok sanırım alışmaya çalışmam lazım :(
Cinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı. Ayril o zaman
01 Yorumla
Soran+1 yılama seviyorum ayrı kalınca özlüyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin Allah canını alsın inşallah hain.
00 YorumlaBnce adamda sorun
02 Yorumla
Soran+1 yılbende ilk zamanlar onu suçladım. sen yaklaşmayı bılmıysun bana dedim. adam ne hallere gırdı. her yolu denedi beni mutlu etmek için. napsa yaranamıyo bana yatakta. napsa itici geliyo. onun hiç bir sucu yok artık eminim
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kocamdan çok soğudum ama evliliği kurtarmak istiyorum, napabilirim :( ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler