Kocamdan çok soğudum ama evliliği kurtarmak istiyorum, napabilirim :( ?

neden soğudun? derseniz verecek hiç bir cevabım yok. gül gibi adam. bana kötülükte etmedi. hiç bir eksiği yok. benim evlenmeden önce aktif bir cinsel hayatım vardı bakire olarak evlenmedim. eşimle birlikte yasadıktan sonra evlendık. bırlıkte yasarkende gayet guzeldı her şey cinsellikte fena değildi zevk alıyordum. ama evlendikten 1-2 ay sonra cinsel isteğim giderek azaldı ve şu an tamamen bitti. belki 1-2 aydır hiç birleşmedik. kesinlikle hiç arzulamıyorum adamı. seviyorum ona bir garezim yok boşanmakta istemiyorum. onun cinsel bir problemide yok. çok istekli. ama bana bişey oldu evlenidkten sonra. ne kadar ön sevişsekte ıslanamıyorum. bu ıslanamama sorunu beni seksten komple uzaklaştırdı. kendı kendıme masturbasyon yaparken cok guzel ıslanıorum bosalıyorum. ama eşimle öpüşürken bile tiksiniyorum artık.. pis biri de değil ama içimden hiç gelmiyor yanaşmak :( daha 1 bucuk yıl oldu. koca bir ömür var. nasıl duzelticem bunu :( kadın doğuma gittim bir sorunum yok. zaten kendı kendıme gayet ıyı ıslanıyorum.. sorun eşime karşı.. ne olur bir akıl fikir tavsiye verin başına gelen var mı? aynı evde kanka kardeş gibi olduk. artık bana yaklaşmak istediğinde sinirlenip kızıyorum kalbini kırıyorum adamın. çok üzülüyorum ve çaresiz hissediyorum :(
Kocamdan çok soğudum ama evliliği kurtarmak istiyorum, napabilirim :( ?