-kızlar canınızın çektiği erkeklerle yatan sizin gibi kendini kısıtlamaya hayallerinizi yaşayan özgür hareket eden her hemcinsiniz o. pu veya motor...
güldürmeyin bari kendinize
Normal bir durum birileriyle yatmaya karar vermişsen o kişiyi beğeniyorsun demektir ve cinsel ilişki aksi bir durum olmadıkça güven huzur mutluluk ve zevk verir haliyle bu da yaptığın kişiyle bir bağ oluştur seni çok iyi anlıyorum bu arada kimsenin sana hakaret etmesine izin verme lütfen
demin eig seçtim öylesine keşke dahada alta inip şunu görseydim ama teşekkür ederim :)
"Fuckbuddy" kelimesini çok yanlış anlamışsın sen. Gerçi iyidir hep böyle kal çünkü doğrusu bu. Ha bu arada sana "motor" diyenlerin de köleden pek bir farkı olduğu söylenemez. Zira parmağını şaklatsan anında kapında belirecek onlarca kişi var burada.
biliyorum sırf yapamadıkları için bu kadar sinirliler gelin desem km lerce yol tepip gelirler
:) Teşekkür ederim.
önemli değil :)
Gezip tozma kızım sen de fuckbodyle niye geziyosun alışıyosun adama bu olayın amacı başka yani gezip tozma değil o zaman direk arkadaşınla yap onunla da zaman geçiriyosun aynı şey
Cevap
46Cevap
O işte sorun var. Sen başka limanlara bak kızım. Adam işi bitirmiş. Ara ara selam verme derdinde. Eğer böyle hayat istiyorsan devam et. Kullanıl. Seven adam arar, kız neden arasın yazsın...
dimi ama 10 gün aramıyor sonra "unutulduk" diye mesaj atıyor
Onu aramamak icin zaten gunlerdir kendimi tutuyorum ama o arayinca nasil hayir derim bilmiuorim
Birine aşık olsan, onla sevgili olsan bundan kurtulursun. Fuckbuddylerinle sadece ilişki yaşamakşa yetinirsin bu durumda, duygularını da sevgilin doyurur. Benim sevgilim de yatıyor birçok erkekle, ama bana aşık sadece.
Fuckbady olacaksan eğer, gezip tozmayacaksın, birlikte yemek yemiyeceksin, birlikte yatıp uyumayacaksın.
Alışveriş bitince herkes kendi hayatına geçecek kural bu.
Ama sen yatmaktan daha fazlasını yaparsan, tabiki de duygusal çekim oluşacaktır.
İş sizde bitiyor, onunla birlikteliğiniz gerçek amacını düşünmeyi deneyin, seks esnasında kişiye değilde sadece sevişmeye odaklanmayı deneyin
Beni ilgilendirmez. Ama bir ara 1 kere fuckbuddy ile beraber olmuştum. O aşık olmamıştı daha doğrusu olmuştu ama üstelememiştim.
Duygusal boşluk, zayıflık... O yüzden böylesin. Git adam gibi bir sevgi tat.
sevgilim olsun diye çok bekledim ama olmadı bende bıraktım olmuyorda zaten olsa beni sevmeyen adamların yanına koşa koşa gitmezdim
Konusu açılmışken bende kıskanacağım sahiplenebileceğim hesap sorabileceğim bir sevgili arıyorum bana sadık olsun yeter bu benim hakkımmmm
bazen erkeklerde böyle oluyor. sanırım bunun çözümü yok yaşayarak tecrübe ederek alışmak gerekiyor gibime geliyor.
valla ben 3 kez falan fuckbudym aşık oldugu icin ayrıldım. aşk başka fuckbuddy başka. aşk varsa direk ayrılırım gerek yok cunku aşk istesem sevgili yaparım
bilmem bakirim ben olsaydı aşık olurmuydum galiba sanırsam gibi gibi
Benimde başıma gelmişti duygusal çekim olabiliyor bir yattığında birdaha yatmamak gerekir
Yalnız biri misisn aileden falan yani bir psikolojik olarak yalnızklık mı yaşıyorssun uzun zamnadır?
Hic sevgilim olmadi beni seven kollayan bide benden 5 yas buyuk ama abi figuru gibi oldu bende seviyor opuyor gulduruyor falan bide ailevi sorunlarimiz hep ayni az cekmemis ailesinden... bende oyleyim yakin hisettim kendime
Aynen oyle bu 1 degil 2 degil karsimda ki adamla yatmasm bile duygusal bag kuruyorum yattiklarima daha fazla baglaniyorum baglanmama ya calisiyorum aglanmadigimi zannediyordum ama dun facebbokta resimlerine bakarak aglarken buldum kendimi beni seven biri ciksaydi aralarindan tum sevgimi verirdim ona ama hepsi yalandan ibaret tabi
sken sevilir dedikleri bu olsa gerek :D bence aşık oluyorsan fuckbuddy edinme
Zor kurtulursun. Evlenme sakın. Kocanıda aldatırsın sen. Sonra canından olabilirsin.
hiç sanmıyoum erkeklerin böyle olduğunu fakat sende fenaymışsın he
erkeklerde pek öyle değil mesela ben adamlarla yatmıyorum
Alakasi yok seks hayati kurmussun kendine. Her verdigine asık oluyosun. severim oyle askin izdirabini. Bunun aski meski olmaz.. Sabaha kadar surtuk gibi sevisip, her yattigina asık oluyosan komidiginin uzerindeki para senindir guzelim..
her yattığına para veren bir adet d. ngalak beyanı sadece o. pular mı verdi sana oda para karşılığı ayyy yazık. kişi kendinden bilir işi tabi... herkesi parayla yapıyor sanıyosun tabi şimdi
Cik gizlilikten konusalim seninle. Para pul olayi degil bu ablacim. Sen olayi yanlis anlamissin. Yattigin her adama asık olmak nedir. Sen bu yaptigin isle aşkı bir tutma. Ask mi len bu. Sadece seks istegi. Her an her dakka yanimda olsun mala vursun istiyosun isin aciklamasi bu. Adamlar sana geri donmemekte hakli. Sen arayip onlara zemin hazirlicaksin bu kadar basit 😉 onlarda hakkini vericek. , Aşkını değil. 😉
Hadi mesaj at ve ara onu ve gelsin. Bu gecede birlikte ol bedenini sun ona. Sonra yine ayni sey. 15-20 gun aramicak. Sonra sen yine aricaksin ve o yine gelip bedeninden faydalanicak. Hayatin boyle devam edicek. Senin hakettigim konum bu. Adam gibi hayat yasamak ve birine bedenini verip asık olmaktansa her birlikte oldugun adama asık olma olayini birak. Veriyosan birine ver. Kalbini vede bedenini.
Para karşılığı ilişkiye girenleri hor görme şu an evlilik düşüneceğim bir kız bulamadığım için bir kızla birlikte olup sonra ayrılıp onu üzmek istemem erkekler bu konuda sizin gibi açıkca niyetini belli ederse terslenir sapık damgası yer. Yoksa bizde mutlu değiliz aynı senin gibi bilmediğimiz insanla birlikte olmaya geçici bir zevk duygusu yani bunun aşağılanacak bir yanı yok diye düşünüyorum kendi rızasıyla para karşılığı birlikte olan bir kadınn kendi tercihidir...
@Balkanlı1995 biladerim konu seks veya baska bisey degil. Birlikte oldugu adamlar zaten bu durumun sadece seks oldugunu iyi anladiklari icin geri donus yapmiyolar. Kendiside belirtmis. Acaba mesaj atsam mi diyen zaten kendisi. Sen aşikta olsan zaten adam gizli kullanici olan arkadasi seks objesi olarak gormus birlikte olmuslar sonra arayip sormamis. Sen herkesle yatip birlikte oluyosan asık olma olayini birakicaksin. Zevk almaya bakicaksin. Ne demek yattigim herkesle duygusal bir olay yasiyorum? sonra vazgecemiyorum. Milletin basi belaya girer boyle kadinlarin yzunden. Boyle muhabbeti olan kadinlarin herkese acik oyunlari vardir uzak durmak lazim.
Ben gene saygı duyarım bekar ve çok genç olduğum için heralde...
@Balkanlı1995 bende saygi duyuyorum kardesim. Ama olay bu degil. Bak simdi bu isi parayla yaparsin baska bisey. Ama genelde sevgilim olmuyor demekle kendini kandiramassin. Abicim herkesin sevgilisi olabilme sansi var. Boyle biseyin arkasina siginip sonra fuckbdyy lerim var dersen olmaz.. tabi bu devirde kimseye guven olmuyor ama. Kimseye guven olmuyor deyip yok benim sevgilim yok yok hic olmuyor deyip milletle yatip kalkip. Asık oluyorum dememeli. Ask baska bisey bu islere karistirilmamali.
cinsellik ayrı bir ihtiyaç aşk ve sevgi ayrı bir ihtiyaç... cinsellik yaşamadığım insanlarşada flörtleştm hah dedim tamam sevdiğim adamı buldum tam o an bırakıp gittiler yani aslında aşık olduğum adamlar hiç yatmadığım ama sevdiğim adamlardı ben de insanım benimde ihtiyaçlarım var cinsel açıdan adamla yatıyorum beğeniyorum aşıkolmamam gerek ama oluyorum hiç sevilmediğimden dolayı ama seng gelip paran komidinde sabah akadar sevişip aşk bekleyemezsin demen o kadar d. ngalakça ki kusur bakma ama öyle ;) bu dediğinin savunulucak bir yeri yok o. ospuluk yapmaya benzetmişsin yaptığımı ama galiba bundan sonra o. ospuluk yapıcam naıl olsa sevilmiyorum bari para kazanıyım !
senide seven çıkar elbet... saygıdan sevgi kazanabilirsin... sıkma kendini
@Balkanlı1995 beni sevecek adam çok geç kaldı bile kimsenin beni seviceğine artık inamıyorum erkeklerden de nefret ediyorum salaklık bende aşk mış sevgiymiş teslimiyet miş fala paralarını yerim 2 saat için olur biter
ben nabayım benide seven olmadı? neden geç olsun 40 yaşında bile bulabilirsin aşkını belki 5 dk sora çıkar karşına
Sanki birde 30 yaşında gibi konuşmuşsun hayat uzun... İlla çıkacak biri karşına seni sen olduğun için sevecek önemli olan saygıdır ben bugüne kadar kendime saygı duyan birini bulamadım bulsaydım severdim o yüzden yanlızım...
@Balkanlı1995 kardesim bayanin konusmalarindan sonra dicek tek kelime diyemedim. Aski sevgiyi bulamadim diyede onla bunla yatarsan seni seks objesi olarak gorur herkes sevgide duymaz kimse saygida 😉 neyse ben kactim bosuna konusup duruyoruz burda. Herkes kendisini nasil bir mevkide bulmak istiyosa ona gore davranmali. Onurlu yasamali. Onursuz olmasin ask 😉
umarım kendini seven biri bulur ne diyelim... ben istanbulun göbeğinde saygı duyan bulamadım ki seveyim arkadaş aşk arıyor... umarım saygıdan sevgiyi kurar Birgün. ..
@Balkanlı1995 umarim kardesim ama bu dusunceyle fuckbdy bulabilir kendine.
her erkeğe lazım senin gibisi senle yatanlar dünyanın en şanslı insanları bence
bak f*ck body olayında haksızsın
onlar anlık takılmalar
adam gibi birini bul bence
bende öyleyim bayılrım sarılıp yatıp uyumaya ama ten uyumu olması lazım
Benim senin gibi fuckbuddy hoşuma gidiyor ya nedense...
Ne diyimki kurtulursun insalla :) kurtulmanin yolu sapasaglam uzun vadeli bir iliski
Değildir yani ben olmamaya çalışırım ama çekim ve alışkanlık oluyor
Size sevgili lazım fbuddy yerine :)
Amacına uygun davranmak bence en iyisi.
Demekki gonlunuzun keman yaylari gevsek
Ben genellikle ismini bile öğrenmemeye çalışıyorum
Sende öyle yap bir fotoğrafla buluş otel gibi yerlerde sadece bir gün ve birdaha arama aşık olmazsın tanıdıkça bağlanırsın ben sadece bunun için 500 km yol gittim geldim bağlanmamak için
Bende bir kez olmustu f. bady im ile sen peki ozellikle o mu olsun istiyorsun?
Serçe parmakta "- hani bana, hani bana" demiş.
benimle de yat aşık ol bana.. ?
zamanla duyguların körelir zamana bırak
Yatmadan aşık olmayı dene.
benle aşk yaşa
en az bir sene
merhaba dediğiniz siteye nasıl girerim
bu işte kızların huyu onu kahramanınız yapıyosunuz
Sinir oluyorum bu özelliğinize.
Her yattığını çok beğendiğinden oluyor
Herkesle mı yatiyornus
Evet yattığım adamlara aşık oluyorum demiş başlıkta
oo ilginç ben bile herkesle yatmıyorum bu kız kendini aşmış
😂🤣😂🤣😂🤣
sen nie uyumuyor Sun kiz
Her adamlada yatılmaz kokusmus herifler 🤣😂🤣
o manada denedim ve bu saate kadar uyumamanin sebebi ne
Ya burda öyle sorularla karşılaşıyorum ki gülmekten uykum kaçtı 😂🤣😂🤣😂
oda iyiymiş bizim burada da hırsızlık oldu polisin sirenler i uyandırdı benj
Soluğuda burda aldın 🤣😂
napiyim yaktım bı sigara
takiliyom öyle
Bol zehirlenmeler 😬🤣
saol yaş kaç senin
24 ..
Neden küfrediyor çok ayıp 😂
bildirim gidiyor ya ondan :)
Gizlimiz saklımız mı var 🙈😂 rahatsızlığını kendisi dile getirsin
belki vardır gizli saklımiz
ne dersiniz
Çok ayıp çok terbiyesizce herkesle gizliniz var çüş yani
herkesle deilki :)
SiZde herkese aşık oluyorsunuz anlamış olduk 😂
aşık olduğumu nerden çıkardın adam gbi sohbet etmek için soyledum
banada lazım fuckbodyy😉😉
olma kizm ne oluyon hemen yat gec gt unut
Çok azginsin dayanamiyorsun
aklını kullan aklını
Yanlış düşünce
yatma sende
Doğrudur
Duygusalsın demek
Kaç kere oldu bu
Yatma
sevgılı bul duzgun
masallah
vay motor vay
vay o. pu çocuğu vay
annen de öyle diyordu yapragimi yalarken 😂😂
kedi uzanamdığı ciğere hesabı abaza hırsı bu :D git iki sevişte sinirin geçsin
hastayım sizin bu abaza etiketlerinize :) :) bir laf bilir misin ucuz malın alıcısı çok olur piyasada senin gibilerden çok var onun bunun altına yatarak mı insan oluyorsunuz hee pardon NAMUSLU 😂😂😂😂
höööh züğürt tesellisi bu ya :D
lan oglim gece gece kifur ettirdin bir ton hakkini helal et bana ne maparsan yap yaa varsin abaza olalim ben tekrardan özür dilerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?