belki bir hafta , belki bir yaz, belki bir sene takilcaz ve ayrilcaz ama ben ilk cinsel ilişkide bağlanıp kaliyorum bu ikinci kez başıma geldi. Sonra hiç bağlanmamış gibi davranıyorum ama zaten en baştan benim kalbim okey verdiginde birşeyler başlıyor ama sonra bitcegini bilsemde duygusal olarak aşık oluyorum. Ne yapmam lazım erkekler bu konuda aynı kadınlar gibimi yoksa bir formullerimi var yazında ogreneyim canım acıyor her bir iliskiden sonra.
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılCinsel ilişki sırasında bağlanma hormonları salgılar kadınlar genelde. Sende bu hissi seviyorsun galiba. Aşk acısı çekmek istediğin için bağlanıp koparak haz alıyorsun bi nevi
02 Yorumla
Soran1 yılEvet bunu duymuştum cok eskiden yeniaklima getirdin. peki korkarmisin bir kadının busekilde sana bağlanmasından
- 1 yıl
Aşırı bağlanmadığı sürece sorun yok. Bide şiddetli orgazm olursa kadın iyice bağlanıyor
İlişki sadece benlerin teması değildir.
02 Yorumla
Soran1 yılEvt haklısınız gerçekten öyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
16Cevap
acir acir boyle gidersen daha cok acir. fitratina uygun yani tabiri caizse programlandigin gibi yașamazsan daha cok mutsuz olursun
03 Yorumla
Soran1 yılFıtratım nedir anlamdim
Soran1 yılDin inancım yok. Muhafakazar birisi degilim. istemem öyle bir yaşantıyı bana göre değil.
Gizli Üye(30-35)1 yılKötü bir durum senin için bir çözümü var mı bilmiyorum ama duygusal boşluktan kaynaklı olabilir
04 Yorumla
Soran1 yılDuygusal boşluk mu okdar çok ilgili sevgili büyüdüm . Ben sadece o anı yaşamak istiyorum ama anlık asik oluyorum. aslında seks anında oluyor sanirim duyusal bağlanma yaşıyorum . Bir psikologa sormam lazim sanırım neden böyle oluyor. Siz oluyormusunuz aşık bu normal mi.
Cevap sahibi1 yılYanlış anlamanı istemem istersen yaz konuşalım bunları
Cevap sahibi1 yılRahatsız etmek istememiştim aslında
Cevap sahibi1 yılNapıyorsun
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. seks esnasında boşaldığında anında hemen uzak dur ondan... yoksa bilinç altı o hormonların etkisinde o an a aşık oluyor
01 Yorumla
Soran1 yılOlabilir mantıklı geldi banada.
Gizli Üye(30-35)1 yılS*keni severler diye bir laf var senin ki de o durum olmuş 😅
00 Yorumla
1 yılbende yasca kucuk kadinlarla oluyorum. aynı seyi hissedyrm
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılAptal lıktan oluyorsur
01 Yorumla
Soran1 yılEminim benim yaptığımı yapacak got bile yoktur sende. burada onca erkek var sizin gibi saldırgan değiller.
Fb ilişkisi yap
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılTek sende aşk duygusunu besliyor demek ki
00 Yorumla
1 yılSende ilişki yapma aşık olmazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYaşınız kaç küçük musunuz?
00 YorumlaSanallarda peki?
02 Yorumla
Soran1 yılHayır cinsel temasla sadece
- Cinsel Yaşam konusunda 940 cevap paylaştı.
1 yılHakın
03 Yorumla
Soran1 yılNe? Hdjdj
- 1 yıl
Aşık olmak
Soran1 yılEvt ama o adam asıl olmuyorsa hakkım havada kalmiyormu. Söylemem mi lazım aşık oldum diye ben susyorum sadece.
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. balıkmısın
00 YorumlaNormall
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılAllah ssnin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılAslında çoğu insan öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBu yaşta nasıl abi
05 Yorumla
Soran1 yılBu yaşta derken. Bosandim ben sonrasından bahsediyorum.
Cevap sahibi1 yılHm anladım peki neden sizin yaş grubu benim gibi gençlerin ilgisini çekiyor?
Soran1 yılSen kaç yaşındasın bilmiyorum. Ben hep 40 -47 yaş erkeği daha ilgi çekici buldum. gençler değil. Belki en düşük 30 olur oda yani gercekten olgun olmalı yoksa olmuyor
Cevap sahibi1 yılBen 21 yaşındayım ama sizin yaş grubu hoşuma gidiyor ve olgun olduğunuz için iyi anlaşıyorum gayette zaten nedendir bilmem benden büyükler beni çok sever
Cevap sahibi1 yılSizin yaş kaçtı
Gizli Üye(18-24)1 yılduygusal boşluktan
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBişey sorcam
10 Yorumla
1 yılZamana bırak
02 Yorumla
Soran1 yılÖyle yaptım
- 1 yıl
En güzeli egeye gelirseniz bekleriz
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz