Ülkemizde cahillik diz boyu maalesef. Anadan doğma çıplak birini görsem kadın, erkek bakmam. Taytmış, şortmuş, mini etekmiş... Bir kaş yıl sonra başı açık lafları dolaşacak. Anneler oğullarını eğitmiyor, eğitemiyor, erkektir elinin kiri, erkektir göster pipini... vb erkek egemen zihniyette bir yaşam şekli ile tecavüz, taciz vb olaylar devam ediyor. Tayt giyebilirsiniz, üzerinizde ne şekilde duruyor görmediğim için bilemem, kumaş yapılarından dolayı değişebiliyor. Aynadan bir bakın kalça bölümünüzü gizleyebilirsiniz.. Kadının olduğu yerde erkek varsa öküz gibi bakar...
22 Yorumla- +1 yıl
mal mısın? soruya bak yoruma gel arkadaş ya.. hakikaten kaldı mı senin gibiler bu memlekette hala
En İyi Cevaplar
Milleti tahrik etmek seninle ilgilenilmesi hoşuna gidiyor sonrada diyorsun nefret ediyorum iğreniyorum neden bakarlar ki ilk defa giymedin onu canım benim Defalarca daha giyindin giyineceksin de senin amacın zaten o ilgiyi milletin şehvetin üzerine çekmek gelmiş buraya maval okuyorsun bir de daha açık söylemek gerekirse milletin seni sikme isteği hoşuna gidiyor seni istesinlerde ne şekilde olursa olsun diye düşünüyorsun herhalde
834 Yorumla
Soran+1 yılÖn yargılı olma tatlım sonra çok pişman olursun ben olmuştum ordan biliyorum 😊Bu ciddi bir soru çoğu kişi goygoya almış çoğu aynı sen gibi kaşar damgası yapıştırmıs, hiç tanımadığım bir adamın bakması son derece migdemi bulandiriyor, ama hoş bulduğum erkeğin bakması kafamı karıştıriyor! Ne hissediyorum inan. Bende bilmiyorum ama o çok kafa karıştırıyor bir mesele! ! Namus benim için herşeyden önemli sözleerine dikkat et.!
Soran+1 yılYa bir git hadi açıkça yazdim ben hatasızim demedim en azından kişi kendi nasılsa karşındakini de öyle görürmüş.
- +1 yıl
Erkekleri o şekilde görüyorsun demek senin için daha kötü kızım şunu anla dar giyinmek Tayt giymek benim kişiliğimi karakterimi almayın zaten onları göstermiyorum alın bakın götüm bu şekilde bacaklarım bu şekilde çok düzgün bunlardan zevk alın amacım da bunları gösterip ilgi çekmek zaten demek sonrada gelip buraya masum numarası yapma
- +1 yıl
yorum sahibine alkışlar.. bir orospuya ancak hemcinsi böyle sağlam bir kapak yapabilirdi
Soran+1 yıl@akatlİ-reis Kim o*rpu G, zekalı doğru konuş aptal, beyinsiz!
- +1 yıl
sorunun sahibi kendi sıfatlarını tekrar tekrar saymana gerek yoktu ve güzelim.. soruya bak cay demle 😂 sen bilmiyor musun o adamların niye baktığını, zaten baksinlar diye giymiyor musun! niye normal bir elbise giydiğinde bon bon orana bakmiyorlar peki ! insanları tahrik etmek için yemediginiz nane kalmıyor sonra geçip salaga yatiyorsunuz ! niye bakıyorlar biliyor musun çünkü o tayti giydiğinde amin kabak gibi çıkıyor meydana! taytin onun şeklini alıyor bakın ben burdayım diyor millete !
- +1 yıl
alpnesli biz kimseye etiket koymuyoruz kimseyi yargılamiyoruz.. sadece o insanlara ben neyim diye soruyor bizde ne olduğunu söylüyoruz.. sorarlar adama sen böyle olmayı tercih ederken gocunmuyorsun da insanlar tercih ettiğin şeyin sözlükteki adını söylediğinde mi gocunmuyorsun diye
- +1 yıl
aynen bu kötü sürprizi bana da yaptı 😂😂 o kelimeyi bacım olarak çevirmiş yorumu sonra okuyinca farkettim silmeye çalıştım ama silemedim de 🤔🤔
- +1 yıl
birde o malum kelimeyi ya diye çeviriyor 😂😂😂
Soran+1 yıl@akatlİ-reis Ya sen hasta mısın? Kişi nasılsa karşındakini öyle görürmüş! Resmen kot tayt'i başkalarını tahrik etmek için girdiğimizi sanıyorsun çok pisliksin! Yil 2017! 2002 değil! Herşey değişiti bu kot tayt'lar da moda oldu her kız giyiyor hiç belli etmiyor o bölgeyi o bölge belli olmadığı halde neden giyiyorlar diye sorduk! Aklımın ucundan geçmeyen seyleri çamur atıyorsun beni tanımadan, o*rpu diyorsun ne pisliksin kızlar sizin gibilerden çok çekti ALLAH'in belaları yeter artık!
- +1 yıl
soran arkadaş.. yıl olmuş 2017 diye her algiyi her değeri her saf ve masum olan şeyi dejenere etmek değiştirmek içine edip bırakmak zorunda mı hissediyorsunuz kendinizi? her kiz giyiyor evet ama diyenlerin çoğu kendi itiraf ediyor zaten teşhir icin giydiklerini.. erkeklerin kendilerine bakıp arzulamalarini istedikleri için giyiyorlar.. sen kesin rahat hissetmek için giyiyorsun belli ki.. sen giyiyorlar ve o bölge belli olmuyor diyorsun ya niyeyse belli etmeyen hic gormedik.. kızlar bizim gibilerden çok çekeceğine biraz besmele ceksinler belki imana gelirler 😂
Soran+1 yıl@akatlİ-reis Ben bir erkekle en fazla el ele tutmuş biriyim ona da izin vermedim zaten! Namus benim için herşeyden önemli o yoksa ölmeyi yeylerim! Kalkmış bana or*spu diyorsun! Günah be vebal Atina giriyorsun hem. Bu normal tayt değil kot pantolon tayt belli olmuyor çok belli olmadığı halde erkekler oraya bakıp nasıl sapık olabilir bunu aklım almıyor! Sorum buydu içiniz fesat neler düşündünüz pes! Allah sizin gibi insanların şerrinden korusun uzak tutsun siz gibilerden
- +1 yıl
ya bir git işine neyi ne yapmak istiyorsan yap.. ne giyersen giy bize ne kime ne.. sen sordun bizde yorumumuzu yaptık.. Allah sizin gibi olanlardan da erkekleri korusun ne diyeyim
- +1 yıl
@akatlİ-reis güzelim erkeklerin bir çoğu sapıktır örümcek ağını kurar bekler eski erkek arkadaşlarından birinin lafına hatırlıyorum bir söz varmış ağaç Kovuğu bulsan gireceksin derlermiş gerisini düşün yani kötü bir örnek vereyim ama sen ceylansın aslanların içinde istediğin gibi gezmek istiyorsun öyle bir dünya yok yani her zaman temkinli kendini koruyacak şekilde olman gerekiyor
Soran+1 yılBu konuda haklısın ne diyebilirim ki
- +1 yıl
@alpnesli ben erkeklerin çoğu sapiktir fikrine katılmıyorum.. sapikligin cinsiyeti yoktur bu genel anlamda karakter meselesidir.. aklı 7/24 belden aşağı çalışan kadında vardır erkekte.. ki görüyoruz burada da.. benim takildigim konu sadece ama sadece şudur.. sanki kadın milleti sütten çıkmış ak kaşık tum suçlu erkekler.. sanki yok sizde o karanlık kirli pis +18 hisler ve düşünceler.. siz pombanin pimini çıkıyorsunuz ama o bombanın sizi etkilemeyeceğini sanıyorsunuz.. yok öyle bir dünya.. ben kaç kez yaşadım kaç kez şahit oldum kaç itirafı duydum siz kadınlardan şeytanın bile bulup dusunemeyecegi cinsten fikirleri
- +1 yıl
@akatlİ-reis hayır canım baksana hepiniz cinsellik bölümündeyiz ama erkekler daha saldırgan onlar için daha normal daha kolay gelebiliyor bizim göster amcalara diye gurur duyan akrabalarımız olmadı sadece size daha kolay daha normal gelebiliyor otur yaşantı size derken sen alınma burada tanıdığım 100 erkekten 98'i hep seks peşindeydi yani sence ben de düşüneyim benim penceremden bak
- +1 yıl
@alpnesli buradaki erkeklerin çoğunun kasıtlı olduğu zaten ortada.. sorulara içeriklere cevapları bakildiginda bu çok net görülüyor.. evet belki sizin göster amcalara gurur duyan akrabalariniz yoktur ama ben yaşayamadim kızım yaşasın diyen anneleriniz vardır.. ben karaktersizligi cinsiyet meselesi olarak nitelendirilmesine karşıyım
- +1 yıl
@alpnesli evet belki oransal olarak konusacaksak sana hak verebilirim.. karakteri sapkin olanlarda bu durum ruhsal rahatsızlığın bir belirtisidir.. ancak karakteri düzgün olanlarında seks söz konusu olduğunda cüretkar davranabiliyor olması sapkınlık falan değil etki-tepki meselesidir.. seks ve cinsellikte normal hayatın bir parçasıdır sonuçta.. bence ikimizde aynı şeyden bahsediyoruz
- +1 yıl
@akatlİ-reis bak benim penceremden olayı sana göstereyim buraya siteye girdiğim zaman önce gelen mesajları temizliyorum 15:20 tane en az mesaj oluyor hepsi mavi kimi direk sekse başlıyor kimi sevişmek ister misin kimi yalatmak ister misin falan filan bir tane normal insan tanımadım erkeklerden belki yüzlercesi ile konuştum kimi ilk mesajda kimi üçüncü beşinci onuncu mesajda seksi karıştırıyor hiç seks konuşmadan iki gün üstüste bir erkekle konuşmuşluğum yok ki ben tamamen normal bir insanım ama şu an kızlarla arkadaş olduğun normal herşeyi paylaştığım kişiler de var artık benim talihimden midir yoksa %99'u mu öyledir demiyorum ama bana denk gelen herkes çok yakışıklı iyi iş sahibii mesleği olan etrafında kızlar bol olan zengin ha bir de unutmayayım genelde bunda söylüyorlar hepsininki 25 santim ha bide bana güven benden zarar gelmez vs 100 konuştuğum kişi varsa yüzü de bunları söylemiştir yani hadi Ben iyi eğitimli sağlıklı bilinçli biriyim ya hevesli ergenler ne yapsın
- +1 yıl
@Alpnesli sunu ikimiz de iyi biliyoruz ki gerçek hayatta sahip olamayacağı gerceklestiremeyecegi şeyleri bu tur ortamlarda dillendirip kendini tatmin etmeye çalışan insanlarin olduğu, normal hayatta karşına geçip iki lafi bir araya getirip düzgün cümle dahi kuramayanlarin sosyal medya gibi alanlarda kaplan kesildiklerini seks uzmanı gorunumune girdiklerini tekrar tekrar ifade etmeye gerek yok.. bu tur insanlar her zaman vardı ve hep var olacaklar.. aynı şeyleri bende söyleyebilirim.. bizimde başımıza geliyor böyle şeyler.. kadınlar tarafından resmen taciz edildigimiz zamanlar oluyor, karsimizdaki sırf kadın diye susmak zorunda olduğumuz zamanlar oluyor vs vs.. elbette ki oransal olarak senin yasadiklarinla aynı diyemem.. ayrıca ben burada oturup işimi gucumu bırakıp erkek milletinin savunuculuğunu da yapmıyorum.. sadece gerçek hayatta var olan bir gerçeği ifade etmeye çalışıyorum.. tabi isteyen istediği pencereden bakabilir olaya..
- +1 yıl
cinsel açlığın afrikasinda yaşadığımızi da akilda tutarak bakalım olaya
- +1 yıl
erkeklere göre sadece cinsel bir nesneden ibaret olmak sizin sorununuz değildir.. bu sorun o adamın yoksullugundan kaynaklanan bir durumdur.. duygusal zihinsel kültürel yoksulluk
- +1 yıl
@Alpnesli biliyor musun zaten dünya sırf bu yüzden yaşanmaz bir hal almaya başladı.. insanlığın var olduğu günden beri bireyler özgürlük alanlarını doğru belirlemedikleri için savastik kan doktuk öldük öldürdük yaktik yiktik yok ettik.. insanları köle olarak alıp sattik, kadınları cariye diye kendimize tuttuk.. zaman ilerledi kanunlar daha medeni bir hale geldi bu sefer paranın gücü ile kadınlarimizin kadınlığını ve sehvetini para ile satın aldık.. diğer insanların hak hukuk ve adaletini para karşılığı kiraladik.. velhasıl kirlendik ve herşeyi kirlettik.. kadinlar ve erkekler için dunyanin eşit ve yaşanılabilir bir alan olması için şu veya bu dine falanca filanca kültür ve medeniyete bağlı olmadan evvela doğru ahlaki saygıyı hakka riayeti yer yüzüne hakim kılmak gerekir.. Sonuc olarak şu an senin sorun yaptigin konu (her ne kadar haklı olsanda) dünyanın var olduğu günden bu güne kadar işleyişindeki adaletsizlik ile ilgili bir konu.
- +1 yıl
sosyoloji ile aram pek iyi değildir diyebileceklerim bundan ibaret :)
😛😅😅 hep bu sayısalcılar işde tayt araya girince üstünden belli oluyo ee napsın onlarda göz kararı yarı çapını ölcüp pi sayısına çarpıp büyüklügünü hesaplıyolar 😅😛 duğa et cetfel dayamadılar 😛
15 Yorumla
Soran+1 yılNe hesabı ya yanıma yaklaşmaya korkan adamlar yapıyor bunu!
Soran+1 yılDüzgün konuş be! Ben rahat giyinmeyi severim, bu pislikler yüzünden rahatım dan ödün veremem bakmayanlarda var elbet, SADEce evli barkli, adamlar neden bakar anlayamiyorim
- +1 yıl
Ahahhahahhauaha
- +1 yıl
yaahu ben ne dedim ki sen sordun niye bakıyolar diye bende söyledim 😅 hep bu sayısalcılar işde 😛 beni de kötü edecekler milletle ya, 😕evlilerde kıyaslama yapıyolardır simdi evdeki nin yarı capı 4 cm oda =3,14*(4*4)=50,24 eee burdaki nerden baksan 1 cm daa büyük oda ozaman 3,14×25=78,5 oooo bu bayaa yer kaplıyo falan diyip hesaplara dalıyodur ay sonunu getiremeyen memur emeklisi gibi ondandır o 😅😛
+1 yılGüzel bir vücudun vardır bakarlar. Bunun taytla ilgisi yok. Her halükarda bakarlar. Tacize uğramadığın sürece pek ciddiye alma, toplum böyle.
05 Yorumla
Soran+1 yılAma o bakışlar tacize uğramış hissi yaratıyor?
- +1 yıl
O kişiden kişiye değişebiliyor. Belki de yaşadığın yerdeki toplumla ilgili olarak da rahatsız hissediyor olabilirsin. Genelde kendini kadınsı ve seksi hissetmen pozitif etki yaratır ama bakanlar, beğeni ile baksalar belki rahatsız olmazsın, kendini iyi de hissedebilirsin. Ama rahatsız edici ve deklare edici bir bakış, sinirlendirebilir. Yani seksi olman ya da bel altı kıvrımlarının belirgin olması kötü değildir. Kadınsı yapar seni. Sanırım bulunduğun ortam biraz kaba bakıyor.
Soran+1 yılHaklısınız olabilir, bide olgun erkeklerin ilgisi beni yaşımdan daha büyük hissetiyor, hoşuna gitti diyenler bile olmuş hayır bu benim son derece kafami karıştırdı.
- +1 yıl
Yaşını bilmiyorum ama genç kızlar, lise çağları ile başlayan çocukluğun sonlanacağı dönemde ilgi çekmeye başlarlar. Fiziki haline göre 18-19-20 yaşlarında ilgi odağı yaratan kitle, kendi yaş grubu ile sınırlı kalmayıp, olgun yaşlara kadar genişler. Bu da haliyle kafa karıştırır. O yaşlarda genelde biraz korkmaya başlarlar. Sonuçta büyüğü olarak gördüğü kişilerin bu tarz yaklaşımlara başlaması, çevreye karşı güven sorunu oluşturur. Tabi yaşın ilerledikçe, genç kızlık ya da kadınsı psikolojiye alıştığında, bir dönem olgunlardan hoşlanmaya başlarsın. Düşünce yapısı olsun, senden daha fazla hayat tecrübesi olsun, nazikliği, kibarlığı ve çocuksu tavırlar yerine mütevazı halleri, çekici gelmeye başlar.
Literatürde ne kadar doğru bir ilgidir bilinmez ama ilginin gerçek olduğu ortadadır ve zararsızsa tecrübe edilebilir.
Daha sonra 3-5 yaş farkına kadar hemen hemen herkes akran gibi algılanır. Sonra da yaş algısı ortadan kalkar, karakter ve sorumluluk niteliklerine göre değerlendirme başlar.
Soran+1 yılÇok doğru şeyler haklısınız ne diyebilirim ki.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen onu zaten gelin bakin nasil benim kedi beğeniyor musunuz demek için giyiyorsun başka ne amacın olabilir.. yok rahatlikmis yok falanmis hikaye.. yarma şeftali gibi çıkarırsan onu meydana herkes bakar.. ama kimse oyle masum duygularla bakmaz :) şunu bir siksem diye düşünerek bakar 😂
00 Yorumla
+1 yılErkek tayt giyse neresine bakarsin? Dar eşofman pantolon giyse ve aleti hareketli olsa neresine bakarsin?
Sorun bakmalarinda degil, bakilacak sekilde hareket etmendir.10 Yorumla
+1 yılOzel bolgeni yarma seftali misali gösteren birsey giydigin icin valla ben de bakıyorum ole olana yalan yok ama yani hoslandigimdan falan değil yanlis olnasin kinadigimdan
31 Yorumla- +1 yıl
Işte bursa aşkı
Tayt giyince bakıyolar herkese biz giymiyoz bu sebepten
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSebebi şu,
YouTube da birkaç yabancı videoda kadına sprey ile kot yaptılar ama kadın çıplak belli olmuyor dikkatli bakmayınca. Bir yerde durunca anlaşıldı çıplak olduğu çünkü hatları çok belliydi. Sende de durum budur. Hatların aşırı belirgindir ya da bakanlar bu videoyu izlemiştir.00 YorumlaYa hem tüm bakışlar üstünde olsun diye giyiyorsunuz sonrada niye bakıyorlar sen gayet iyi biliyorsun niye baktıklarını rahatsız oluyorsan giymiyceksin bu
21 Yorumla- +1 yıl
bunu eksileyen disi hatunun ya
Tayttan çok belli oluyor vajina dudakları, deve toynağı denir hatta, duymadın mı hiç?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır o ne demek?
Gizli Üye(30-35)+1 yılamin kabariyordur sıkı olduğu için pantolon ve karşıdan çok belli oluyordur. erkeklerde azıyordur ve ne * var be mk diye bakıyordur. benimde gözüme çarpar ama incelemem gözümü dikipte her kadında var sonuçta
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsel yaşamda paylaşmışsın soruyu bence anlamışsın.
50 YorumlaGörüntü hoş çünkü bakılmıycak gibimi kadife gibi cezbedyo
01 Yorumla
+1 yılDemek ki tayt amının şeklini alıyor ondan bakıyorlar
00 YorumlaCok dar giyiyorsun demekki dikkat cekiyorsun bende bakarim ama taciz derecesinde degil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGiyme o zaman kendin istiyosun bakmalarını. Biz giymiyoruz bakmıyorlar sebebi bu kadar basit
20 YorumlaTaytlarda vajinasal bölge net şekli belli oluyo o yuzdendir popda cook net belli oluyoo tahrik oluoruz yapmayın böyle seyler :D
00 YorumlaBelli olduğundan ilk o yer göze batar... Beyaz giyme sakın.
03 Yorumla
Soran+1 yılBeyaz pantolonum yoktur bile. Neden onda çok mu belli olur.
senin amcı arana girmişse kot taytın bakarlar normaldir
00 Yorumla
+1 yılYani dudakları ikiye ayrılıp şişmiş bir olduğu zaman dikkat çeker
00 YorumlaSenin vajina bölgen ben burdayım diye bağırıyorsa demek ki...
00 YorumlaÇünkü orası direk ortaya kabak gbi çıkıyor bakmamız gayet normal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir cok insan bakar belli oluyordur bende bakıyorum gosteriyolar bakılıyor orasi belli olmayan birine kim bakar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvajinanın çok mu şişko çok mu kalın dudaklı çok belli oluyor sanırım
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen de en küçük şeyde tarih olduğumda İnanki ayağa bile kalkmaya utanıyorum. Çok belli olması utandırıyor beni
Soran+1 yılO bakışlar da kendimi tacize uğramış gibi hissediyorum neden ki
Cevap sahibi+1 yılpeki bu hoşuna gidiyor mu sana zevk veriyor mu bakmaları
Soran+1 yılUyuşma geliyor bana fark edince bu neden?
Cevap sahibi+1 yılO anda sen de tahrik oluyorsun sevişmek istiyorsun o anda.
Soran+1 yılYok artık saçmalama, Aklımdan böyle bişey geçmiyor asla kendimden tiskindirmeyin beni 😶😏😏
Cevap sahibi+1 yılaklından geçmeyebilir ama bedenin öyle demiyor
+1 yılDar olduğundan belli oluyor o yüzden bakarlar
08 Yorumla
Soran+1 yılYa sapıkça değil mi? Bide evli barkli adamlar yani ayıp eve gidince eşlerinin yüzüne bakmaya utanmazlar. Mi sence?
- +1 yıl
Mesela sen karşında erekte olmuş erkek görsen pantolonundan belli olsa penisine bakmaz mısın hiç
Soran+1 yılErekte ne? Anlamam bile
- +1 yıl
Ereksiyon olmuş penis demek istiyorum
Soran+1 yılHiç anlamam.
- +1 yıl
Neyi anlamazsın ki
Karşıdan gelen erkeğin penisi kalkmış ve çol belli oluyor bakmaz mısın?
Soran+1 yılDikkat etmedim hiç
- +1 yıl
Anladım
Taytın içine ne giyiyorsun
+1 yılTaytta hersey belli olur. Giyme rahatsiz olursan
35 Yorumla- +1 yıl
Umarim uzun shirt giyiyor
- +1 yıl
Hayir Ben tayt giymem.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelli oluyrmu diye bakıyor olabilirler
23 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir,. Bide kasları kaldırmış inceliyor bildiğin ne pislikler ya. Kendimi kötü hissediyorum cidden uyuşma geliyor.
Cevap sahibi+1 yılYani bakmasalar keske ama aclar
Tayt giydiğinde boy aynasına bak hele
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. çekici geliodur ondan ötürü be yaaa
010 Yorumla
Soran+1 yılBöyle bişey Nasil çekici olur Alla sen! Yiyecek gibi bakıyorlar.
Soran+1 yılYa açık değil, dar değil pantolon bu ! Nasıl cezber cidden aklım almıyor.
Soran+1 yılBirinde gördüm kaşları kaldırmış, inceliyor bildiğin ve evli bu adam şaka gibi. Fark edince nasıl çevirdi kafasını anlatamam.
Soran+1 yılEşi güzel bence 😶 Gayette bilgili, görgülü, kültürlü adam hiç beklemezdim inceleme nedir yani evlilikten tiskindim.
Soran+1 yılO bakışlarda kendimi tacize uğramış gibi hissettim sizce neden?
+1 yılMalzeme camel toe mu?
00 YorumlaÇok belli oluyorsa bakıyorlardır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılVajinan tayttan belli oluyorsa bakarlar tabiki
00 Yorumla guzel gorunuyordur muhtemelen.
10 Yorumla
+1 yılBelli oluyordur. ya da duruşu tahrik ediyordur
00 Yorumla
+1 yılÇok kabarıksa dikkat çekiyordur
00 Yorumla
+1 yılFazla mi belli cizgisi acaba
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Belirgin olur dolgun etli vajinan her halde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılPaket saglam o zaman demekki
01 Yorumla- +1 yıl
Giyme canim sende
+1 yılCok sexsi ve güzel oldunu
00 YorumlaCok mu dqr giyiniyon bide dolgunsa omdan bakarlar
00 Yorumla
+1 yılvajinan ayriliyorsa arasina giriyorsa bakarlar
00 Yorumlaortaya çıkmıştir kabariktir
00 Yorumla
+1 yılBelli olduğu için :/)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok belli oluyodur çizgiler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben de bakıyorum..
31 Yorumla- +1 yıl
Bakilir degilmi
Gizli Üye(30-35)+1 yıltahrik ediyorsun erkekleri mal meydanda misali
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bile bakıyorum
43 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Nııkılıns dikkat çekiyor hele tayt
+1 yıltrl lar çoğalmış
01 Yorumla
Soran+1 yılTürkçe konuşun!
Camel toe oluyor mu
01 Yorumla
Soran+1 yılNe?
Nasil duruyor
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok belli değil hem de hiç değil dar diye mi acaba hiç beklemediğim adam bakıyordu şok oldum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılCamel toe olmuş olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılBelli oluyor demekki
00 Yorumla
+1 yıletli seninki o zaman
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım