ayadan baktımda hiç birşey yok acaba neden bakıyorlar, yoksa erkekler hepmi oraya bakar?
link
vajina bölgem linkteki gibi görünüyor hiç birşey belli değil yani...
link
vajina bölgem linkteki gibi görünüyor hiç birşey belli değil yani...
Eğer çok daha dar giyiyorsan ve sıkıda bir fiziğin varsa bakarlar erkekler hep bakar ama vajina bölgesine bakma çok abazanca geliyor hadi popoya bakiliyorda öyle vajina bölgesine bakmak tuhaf yani saygılar bayan
OHoooo Sen Ayakta UyuyorSun, Erkek Irkı 7 Kat Kapalı ßir Kadını KafaSında Soyabilme özelliğine sahiptir malesef ...
Not : Hepsi Değil, Abazalardan Bahsediyorum .. Bknz : link
Cevap
21Cevap
Belli olup olmadığının anlaşılması için bakılması gerekir. Bakıldı ve belli olmadığı görüldüğü halde devam ediyorsa ortada çok ciddi bir sorun var demektir .Hepsi bundan ibaret olmalı.
nasıl bir sorun
Şeftali, hoş kokulu, sulu ve narin bir meyvedir. Çok nadir vakalarda alerjisi olanlara rastlanabilmektedir. Ancak onlar bile Şeftali'nin cazibesi olduğunu inkar etmezler
kot mu giyince bakıyorlar yoksa kumaş mı cunkı kumas arasına kacabilir orası belli olabilir dar olursa
kot
ben sadece vajina bölgesine değil çekici birini görünce komple bakarım.sen kotla belli olmuyor desende yürürken resmen ben buradayım diye bağırıyor görmemek bakmamak mümkün değil
resimdeki gibiyse ne buluyorlar bilmem,hani bazen araya denk gelirde belirgin olur o zaman bakarsın da normal bir duruma bakmaları abes,öküzlükten,
allah butun abazaların belasını versın colugu cocugu karısı kızı tecavuze ugrasın bacım bunlar bıtmezler bunlarada tecavuz edıcekler bır kadının sokakta rahat yurumesını engelleyen erkeklerın allah bın belasını versın
birşey değil. orada nasıl bşey var diye düşünüyorlardır?
ben genelde bayanın poposuna bakarım ya da ellerine orası hiç aklıma gelmedi vajina bölgesine bakmak
ben sokakta hic bir bayanın hic bir yerine dikkatlice bakmadım bakmamda.helede oraya hic bakmam kalca ve göğüs oda cok nadirdir
bu şekildeyse oraya bakılmaz memeler de böleyse memelere bakılır korkma :)
Kalçalar böyleyse normaldir. Giydiğin pantolon streçse dahada normal olur.
link
birde burdaki linke bakın bir arkadaş sormuştu
pantolonu bogasına kadar çekersen bakarlar tabi azcık serbest bırak
vajina dudakların buyuk dolgun gb görünüyor bu sebpten
belki vajinanın dudakları belli oluyodur ya da çizgisi.
pantolon ince değilki ama belli olamaz
iyide milletin vajinana baktığını nerden bılıyosunki ya da millet orana bakıyor günde 3-4 kişi seni düşünüp belki mast. yapıo
ben bir kurs veriyorum erkeklerin gözü oramda anlıyorum yani beni düşünüp neden mast yapsın
Demekki sen kurstakilerin dikkatini cekiyosun millette vajinana bakıp akşam seni düşünüp seni becerirken hayal edip boşalıylr.
fermuarı açık unutuyorsun tatlım.
güzel cevap
belliki bazı kişilerin hayallerini dolduruyosun :)
ama çok güzel görünüoyr yaaaaaaaaaa
bakılırmı yani
tabiki bakılır ben çok bakıyorum dikkatlice hemde farkına varsınlar diye hoşlarına da gitmiyor değil
Refleks olmuş artık ya bişey görürsem mantığı
millet yanıyor tabi bakıcak
kumaş pantolon giyme...
bakamyan erkek görünce bana da haber ver :D
:D +55555
Her türlü bakıyorlar umursama.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar