Özellikle görücü usulü olduğu için birbirinizin huyunu suyunu neye nasıl tepki vereceğini tahmin etmeniz güç olur. Bu nedenle işi garantiye alıp olası yanlış anlaşılmaların önüne geçebilmek adına, başlarda bir süreliğine kendini frenleyip utangaç davranışlar sergilemende fayda olduğunu düşünüyorum. Zamanla herşey yoluna girecek, olması gerektiği gibi olacaktır zaten.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı benim hanım... zaten bende 10 pposta giderim dedim oda benim iliğimi kemiğimi emecekti 20 saniye sürdü onda kanama var bende zevk den uçuyorum sabaha kadar bakışıp güşüştük sen nah ateşli olursun ilk gece :) Hayal kurma adam bakir sen bakire 20 saniyede kamyon şamrali gibi patlıyacaksınız 3 aya çok farklı noktalara geliceksiniz o zaman olur...
314 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılzaten adamı çıplak görünce uyanacaksın bende diyorum süper yapıcan diye içine girince opusemedik bile kaldık öyle ki biz bir hafta hergün 10 saat telefonda konuşuyorduk şöyle olcak böyle olcak diye zor bela yaptık zaten :)
Soran+1 yılYa o kanama cok sürüyor mu cok gelicek mi
Cevap sahibi+1 yılKan felan gelmiyor ya yalan onlar sadece içerden az bir süzülür 1 2 damla ama penisim hep kan içinde kalmıştı zaten senin canın çok yanacak zevk felan almayacaksın adamında ayakları yerden kesilecek mastırbasyona benzemiyor uçuyor insan 20 saniyeden fazla sürmez emin ol bacaklarını kapa yüzüne dönüp konusun sabaha kadar yoksa hareket ettikçe kanar yara bu sonuçta
Soran+1 yılNe kadar zamanda ben de iyi olurum yani mutlu olacak kıvama gelirim bir de siz erkekler ne hissediyorsunuz o an nasıl bir his
Soran+1 yılBen 25 o 32 yaşında bu arada olgun biri yani çocuk gibi durmuyor
Cevap sahibi+1 yılbenim için çok güzeldi ama oda benim aldığım zevkten mutluydu ki gözlerinin içi gülüyordu 2. gün akşam içine girmeme izin vermedi sabah tekrar başladık 1 hafta sonra zevk almaya başladı utanma olayını 1 ayda yıktım... tam birinci ayda ilk defa o istedi banyoya geldi yanıma :) ama sen dediğim gibi ilk akşam karşı tarafa verdiğin zevkle yetin peşpeşe ilişkiye girmeye kalkarsan o yara büyür hastanelik olursun belki Bünyan sağlam canın yanmaz benim hanım 17 yaşındaydı... sen daha büyüksün ama yara yaradır
Cevap sahibi+1 yıl32 yaşında adam nasıl dayanmış takdir ettim doğrusu ben 19 yaşında duvara tırmanıyordum tek çaremiz evlenmekti çok şükür evlendim ama adam beter yanıyordur çok zor durum... ama birleşmeye devam ederseniz kan durmaz Allah mesut etsin...
Soran+1 yılBeni korkuttun cidden. Anlayışlı biri her konuda bunda da öyledir inşallah adam yanıyor ya 😃 ayakta gözlerime bakarken bile neyse devami belli zaten
Cevap sahibi+1 yılO imkansız işte ama birşey olmaz sen ona müsade etme zaten adam yere basamaz ama geçmişte cinsel yaşamı olduysa sen bittin boşalmaz o adam mesela bir bakire şu an benle ilişkiye girse minimum 15 dk kız parçalanır
Soran+1 yılSiz kaç yaşındasınız kaç yıldır evlisiniz
Cevap sahibi+1 yıl22 yaşındayım 3 yıldır evliyim
Soran+1 yılAnladım mutluluklar dilerim 😊
Cevap sahibi+1 yılSağol sanada kolay gelsin ne diyeyimmm :)
Soran+1 yılTeşekkürler😃
Bence sende onunla açık açık konuşabilirsiniz o gece için adamın kafasını karıştırma kendi içindekileri anlat ve o geceyi beklediğini bilsin
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. ilk geceden saldırırsan adamın tepkisi bu olur :D
https://www.youtube.com/watch?v=hnAdcnAhGRs20 Yorumla
+1 yılZaten ilk tecrübede çok da kaydadeğer bir performansın olmayacak. Bu toyluğun handikabını, heyecanın ve arzunla biraz giderebilirsin.
10 Yorumla
+1 yılFarklı düsuncegini sanmıyorum en az erkekler kadar kadınlarınlarında aktif olması gerek
11 Yorumla- +1 yıl
Yani hoşlanacaktır bundan
+1 yılİstedigni yap herturlu anlayışlı karşılar sanıyorum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı. Atesli ol ki sondursun itfaiye yetisemesin snaa Aywhwab
20 Yorumla
+1 yılKendin ol içinden nasıl geliyorsa öyle davran ruh gibi durma
10 Yorumla
+1 yıl00 YorumlaNeden kötü düşünsün ne güzel istekli bir kız der
daha çok tahrik olur
ama kızlar da masum tavırlar da çok seksi geliyor bana10 Yorumlautangaç ol tabi kötü düşünür. sonra çıkart içindeki canavarı :D
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılutangaç davranma içinde ne hissediyorsan göster kocana
10 Yorumla
+1 yılhayır ilk hafta sakin uslu kız ol ;)
20 YorumlaNasıl istiyorsan öyle ol
10 YorumlaAdama hakkını ver içindeki hayvanı çıkar :)
10 Yorumla
+1 yılAksine memnun olur...
10 Yorumla
+1 yılBiraz utangac ol birazda atesli ol 😉😉😉😀😍
10 Yorumlane hissediyosan öyle ol
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilk gece ne kadar enerjin kalcak ona göre davran
10 Yorumla
+1 yılAbla yapıştır gitsin 😂
10 Yorumlaİçinden nasıl geliyorsa öyle davran
10 Yorumlacanın ne isterse onu ol
20 Yorumla
+1 yılilk geceden adamı korkutma
10 Yorumla
+1 yılAşırı derecede utangaç ol
10 Yorumlaoluruna bırak relax ol rahatla derim... :)
20 Yorumla
+1 yılİçinden nasl geliyrsa ole yap
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılutangaç ol bence yoksa yanlış anlaşılabilir sin
10 Yorumla
+1 yılzıkkımın dibi ol yat zıbar
10 YorumlaAteşli ol becerebilirsen tabi.
11 Yorumla
Soran+1 yılNe demek o
ateslı ol yavruu
20 Yorumla
+1 yılyaşa doya doya
10 Yorumla
+1 yılÖldür onuuu
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbakiremisin?
16 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yıltam anlamdamı bakiresin
Soran+1 yılEvet bu tür şeyleri yaşamadım hiç
Cevap sahibi+1 yıloff çok iyi yaaa
Cevap sahibi+1 yılsizin gibiler nerde yetişiyo
Soran+1 yılBiz görücü usulü tanıştık önce annesi beğendi sonra oğluyla görüştük o da beğendi hatta bayıldı diyebilirim aileniz size de bulur bence eğer onlara bırakırsanız
İstekli ol
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Ateşli olsun
10 YorumlaAtesli ol
10 Yorumlaatesli
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılonun ilkimisin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası