Gizli Üye(36-45)+1 yılgeçen hafta seviştik 1,5 saat bu hafta sonu ilişki de olabilir ama sanırım kız bakire, kendisi söylemedi ama ben öyle tahmin ediyorum kızın sevişirkenki hal ve hareketlerinden...
019 Yorumla
Soran+1 yılNasıl hareketlerinden nasıl ki
Cevap sahibi+1 yılçok utangaç olması, kızı soyarken yanaklarının yüzünün kıpkırmızı olması, sevişirken acemice tavırları, elinin ayağının bacaklarının heyecandan titremesi, kalbinin kütür kütür atışı, gözlerini benden kaçırması, vajinasının yapısı... şu an ilk aklıma gelenler bunlar...
Soran+1 yılBırakacaksan hiç ilişkiye girme bak
Cevap sahibi+1 yılneyi bırakacaksam anlamadım?
Soran+1 yılKızı
Cevap sahibi+1 yılBen bırakmam elbetteki ama kız da çok istekli bugün öyle mesajlar yazdı senin olmak istiyorum felan... yani kız sadece ilişki sevişme için benle beraber ama ben yinede kızı bozmam diye düşünüyorum
Soran+1 yılKız sadece onun için mi beraber vay be
Cevap sahibi+1 yıltahminimce öyle, mesela bir de düşün sen bakire bir kızsın, sevdiğin erkek sevişirken belden aşağını hiç açmıyor ellemiyor, sadece bacaklarına dokunuyor, ama sen alt kıyafetlerini de çıkartıyorsun tamamen, şimdi bu kızın niyeti ne olabilir sence? Sen erkek olsan kız istekli olsa kızlığını bozar mıydın_?
Soran+1 yılKız istiyor belli hazır mısın gerçekten istiyor Musun diye mutlaka sorardım erkek olsam ama başına bela olmasın bide
Cevap sahibi+1 yılevet haklısın.. pazar günü yine beraberdik, yine kızlığına dokunmadım ama kız tepeden tırnağa süper bir bakım yapmış kendine gelmeden ve çok aşırı istekliydi yine de kendime hakim oldum sadece sevişmekle yetindim, kız gerçekten vermeyi kafasına koymuş ama onu anladım, bela felan olur mu olmaz mı henüz onu bilmiyorum, kız başka bişeyin mi peşinde yoksa gerçekten sadece zevk için mi vermek istiyor bunu anlamadan sanırım kızlığına dokunmam ama gerçekten zor sabrediyorum çünkü kaymakk gibi vajinası var kızın okşarken bile delirdim resmen :S kıza evlenmeden seni bozamam diyeyim bakalım ne karşılık verecek, sevişmenin en doruğunda kendinden iyice geçtiği bir anda sorayım mı ne dersin?
Soran+1 yılBence de öyle yap kızlığına dokunma şimdilik
Cevap sahibi+1 yılsen hiç yaşadın mı sevdiğinle böyle şeyler=?
Soran+1 yılEvet ama o istedi ben istemedim kızlığı
Cevap sahibi+1 yılbu kadar basit olmamalı, bir kerelik bir şey ve geriye dönüşü yok, olay sdece bir zarın yırtılmasından ibaret değil bence, kızın hayatında çok önemli bir yere sahip ve sonraki hayatında değişikliklere yol açar, o kızı olgunlaştırır, vücudunda değişikliklere sebep olur vs. o kızın kendini hazır hissetmesi çok önemli, ben de bu yüzden çekimser davranıyorum o konuda, bir anlık gaza gelip hata yapmamak lazım, bence senin verdiğin karar da doğru, seven erkek sevdiği için önemli olan ve o yaşa kadar koruduğu bişeyi öyle oldu bittiye getirip sadece kendi zevki için yaşamamalı...
Cevap sahibi+1 yılgeçen seneki sevgilim bakire değildi onunla ilişki yaşamıştık 1 yıl boyunca felan, sevdiğinle yaşamak zevkli elbette ama sanırım bakire olan sevdiğim bir kızla yaşamanın yerini asla tutmaz o zevk diye düşünüyorum...
Soran+1 yılSevmediğin kimseyle yapma bakireyse istese bile yapma
Cevap sahibi+1 yıllokumm gibi kaymak gibi kız, nasıl dayanırım bilmiyorum ama bende kızlığına dokunmayı veya anal türü şeyleri yapmayı düşünmüyorum :S
Soran+1 yılBencede yani
Cevap sahibi+1 yılKızla bu hafta ilk birlikteliği yaşadık ama kız ısrar etti illaki istiyorum diye, bayağa bir konuştuk kızlığını koruması gerektiğinden felan evlenince daha zevkli olacağından ama kız ben evlenene kadar sabredemem şimdi bile ndayanamıyorum dedi bu hafta sonu güzel bir süprizli şeyler hazırladım kıza ve birlikte olduk ama gerçekten şimdiye kadar hiçbi kızdan alamadığım kadar çoook zevk verdi, içndeykeni felan ve girmesi acayip değişik bir hazdı☺☺
+1 yılNormal sexsin kat ve kat fazla haz zevk almasidir yani ilkelerine kadar hissederek sevisiyon ohhhhh
00 Yorumla
Güzel
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. heyecanlı tabiiikide zewklide ayrıca tadı başka çok sewdiin yemeği yemek gibi haz alırsın :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sevdiğin sevmediğin farketmiyor aslında vajina içindeki git gel sıcaklık bizi etkileyen
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCok iyi vajinasindan giriyosun emip yaliosun islaniyor kaygan penisimle ileri yukari asagi sokuyosun surtuyosun pat pat pat ses cikiyor
00 YorumlaDaha askla oluyor. Dokunurkn bile bir dusunuyosun. Oylesine yalmiyosun zevk daha ileride
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç sevdiğim kişiyle birlikte olmadım evlenmeden olamam zaten
00 Yorumla
+1 yılÇok farklı sonsuza kadar skismek istiyorsun :)
00 Yorumlasevdigimle hic girmedım
00 YorumlaBen girdim
00 Yorumla
+1 yılHarika wuhhuuu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha yoğun güzel
00 YorumlaMüthiş bir seyyy
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Güzel olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMutluluğun ötesi...
10 Yorumla
+1 yılçok güzel yapılmalı
00 Yorumla
+1 yılzevklı
00 Yorumlaanlatılmaz yasanır
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım