evlenenler varsa cevaplayabilir. düğünde dans ederken ya da oynarken p. nisi kalkan salt gördünüz mü? kalktıysa ne yaptı? sizin başınıza geldi mi? dökülun bakalım
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Yok kalkmaz. Onun süreci var. Flörtte kalkar oynaşırken, söz kesildiğinde yüzük takılınca birden iner ne hikmetse. Nişan' a kadar hesap kitap mümkün değil kalkmaz, ne zaman nişan takılır o zaman yine kalkar nasılsa artık benim diye. Kınaya kadar kalkık gezer, kına yakılınca eline ne b. ok yedim ben diye ölümüne iner. Düğünde kalkmayı bırak içine kaçar, masadan yapılan masrafları nasıl ödeyeceğim diye düşünürken ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne kalkması yaaa ne dıyon sen aglıyoz bıle o kadar masraf yapıcan salon kırası ev esyaları masrafı erkek o an aklından sadece dugunde takılan altınları paraları duşunuyo acaba masraflar cıkıcakmı kalkmayı bırak oynamıyor bıle çışe bıle gıtmek ıstemıyor da ben zorlan hadı çişşş çişşş deyıp yapıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok dusundun mu bu soruyu acaba 😂😂😂
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
31Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılİlginç bir soru. Düğünde ya da başka bir yerlerde ereksiyon olunabilir ama sorduğun oysa her seferinde inmesi ya da yumuşaması için orgazm olmak gerekmiyor. Kendiliğinden de inebiliyor.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı. Yılın sorusu tebrik ederim. Dügünde sadece damadin degil cogu erkegin ziki kalkiyor. Piste cikip sallayan kiviran kadinlar ve kizlar sayesinde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılpek olduğunu sanmam baya bir gürültü var gürültü stres hormonlarını tetikler o güürltüden bunalır insan
00 Yorumla
+1 yılO kadar kişinin ortasında, herkesin dikkati sendeyken senin de dikkatin onlarda olur hali ile. Odaklanmadığın için ereksiyon durumu yaşamazsın.
00 Yorumladevamlı seni düşünürse hiç inmez , birşey olmaz nasıl olsa 2 saat sonra sana yaklaşacak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl😃😃😃 nırmaldede kan basıncı ile kalkar zaten yanlış anlasılmasın
Yolda gidiyorsun kan basıncı ile kalkabilir
Sağa sola bakarak değil normalde bile kalkar00 YorumlaBöyle saçma sorulara neden müsade ediyorlar, anlamış değilim. :( Hı kalktı ve o esnada bir daha da inmedi tüm düğün boyunca...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 yıl oldu giren çıkan borçlar yüzünden sikmm olduğunu bile unuttum aqq
22 Yorumla- +1 yıl
Kanka yarildm 😂
Cevap sahibi+1 yıl@CigarettesAfterSex :D :D
valla bu soruya sesli olarak güldüm allah iyiligini versin senin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne kalkması... g. tüme giren borçları düşünüyordum... bu da neyden bahsediyor
10 Yorumlao yorgunluk o borç düşüncesi aptal törenin bitmesi isteği yüzünden kalkmaz
10 Yorumla😂😂emin ol stresten aklina gelmiyor oyle bir sey kimsenin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yıl:D:D: milletin içinde nasıl bir hal alır biliyormusun
00 Yorumla o stresle aklına bıle gelmez eve gırınce başlar uyanmaya
00 Yorumla
+1 yılNe kadar abazan olursa olsun orada, o an bunu yaşayamaz sanırım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yıldüğünde o uyudu paso :D
00 Yorumla o zaman psikolojik engel vardır :D
00 Yorumla
+1 yılo heyecandan stresten kalkmaz muhtemelen
00 Yorumlaİlginç bir fantezi dünyan varmış :))
02 Yorumla
Soran+1 yılvalla hep hayalim. kocamın kalksin ve gelin odasında ayaküstü bana sahip olsun :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiç görmedim benimkide kalkmadı.
00 Yorumla
+1 yılO an öyle bir şey olmaz
10 Yorumlaöyle ortamda akkına bile gelmez
00 Yorumlaİlle düğüne gerek yok erkektir kalkar kaldırır
00 Yorumla
+1 yılDüğünde durduk yere niye kalksın ki
00 Yorumla
+1 yılHayır kalkmz bu soru nerden aklina geldi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkalkıyordur herhalde
geceyi düşünüyordur :d00 Yorumlakalkmaz :)))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkimin düğününde gördün :D orayımı izliyordun :D
00 Yorumla
+1 yılkalkıyor tabiki
00 Yorumlakalkarr
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKalkmaz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi