90b göğüslerim var hiç sarkık degil ama uçları yok 23 yaşındayım hala yok annem ve halamın da bekarken yokmuş sonradan bebek doğurunca çıkmış sizin sevgilinizin böyle bir durumu olsa rahatsız olur muydunuz iliski sırasında? Erkek arkadasım sadece bir iki kere sordu nedenini sonra konu kapandı ama acaba rahatsız oluyo mudur ki?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılMeme ucu benim için en önemli şeydir. Ucu olmamasını bırak ucu kısayı bile kabul edemem. Don juan gibi adamım sevgililerimin meme ucu kısa olursa bile soğuyorum. Dünyanın en güzeli de olsa soğarım
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSoğurumu, soğarım diye çeviren klavye senden de soğudum
Soran+1 yılCanim sagolsun
En İyi Cevaplar
+1 yılsoğuk su tenine değdini zaman çıkmıyormu ki? :D
132 Yorumla
Soran+1 yılHayır yok ki çıksın içe dönük deniyomus doktora gittim senin durumunu yaşayan çok kadın var dedi
- +1 yıl
googleden baktımda tuhaf cidden
Soran+1 yıl😂😂denize gittiğimde ya da üstüm ıslandığında çok rahatım ya da sutyensiz dışarı çıkarım falan yok cunku meme ucu belli olcak bisey yok ama bir yandan da eksik gibiyim
- +1 yıl
ne güzel işte özgürler seninkiler, sütyenlere veda :D çoğumuz şahsen fazla dert etmeyiz ucu olsun olmasın :D meme memedir, dünyanın en güzel şeylerinden biridir :D
Soran+1 yılAhaha 😂😂 umarım öyledir ya çok teşekkür ederim rahatlattin
- +1 yıl
rica ederim bide 90b yazmışsın, öpsünlerde başlarına koysunlar :D. memesiz kızlar var o kadar :D
Soran+1 yıl😂😂 ya vücudumda tek hoşuma giden düzgün yer memelerim onlarinda ucu yok ya şanssızlığın dibiyim ben 😂😂
- +1 yıl
göğüsler o kadar büyükse, kalçada bence dolgundur :D biraz daha incele vücudunu bence daha çok güzel yerin vardır :P :D
Soran+1 yılSismanim ben göğüslerimin büyük olmasının sebebi o 90-98-104 ölçülerim var göbeğim falan var yani
- +1 yıl
sismanlar yatakta daha çok zevk alıyormuş, o da var bak şanslısın :D
Soran+1 yılEvet ama neticesinde sismanim yanı 😂😂
- +1 yıl
olsun ben tahrik oldum şimdiden, uzaklaşayım :D
Soran+1 yıl😂😂hoşçakal o zaman kendine iyi bak muhabbetini sevdim ama başka bir soruda falan görürsem sen beni unuttuğun zaman yazcam sana 😂😂
- +1 yıl
fazla takılmıyorum buralarda göremezsin büyük ihtimal, şimdi yaz sen ne olur ne olmaz :D
Soran+1 yılRadarıma girdin bulurum ben 😂😂
- +1 yıl
bulamazsın bak ciddiyim :D zaten şu saatte bile haftasonu diye duruyorum :D bir cumartesi pazarım var ekle sen :D
Soran+1 yılOkey demek cumartesi pazar burdasin sabah larida yaningunduzleri vaktini arkadaslarina kafa dağıtmaya harcasan geceleri Burdasin tamamdır ben seni bulcam söz ama sen bulduğumu bilemiceksin sadece 😂😂
- +1 yıl
offff :D
Soran+1 yılHarbiden bulamazsam bende uzulcem ama bulurum diye tahmin ediyorum 😂😂
- +1 yıl
bulaman, eklesene ne bu paranoyak tavırlar :D
Soran+1 yılHiii bana paranoyak dediiiggg seni psikoloğuma şikayet edicem 😂😂
- +1 yıl
et, selamımıda söyle :D tabi ondan önce ekle :D
Soran+1 yılAleyküm selam zaten birine açık ettim birine daha olmazz 🙄🙄
- +1 yıl
piki.
Soran+1 yılBulacağım seni ama sende sorulara falan yorum yap ki bol bol bulabileyim hangi kategoridesin en çok 😀😀
- +1 yıl
sence :D
Soran+1 yılAnlaşıldı tamam 😂😂
- +1 yıl
yalnız bu gece yaptığın şeyi unutmam bana karşı ayıb ettin :D
Soran+1 yılAma ama ama.. naptim kii şaka bir yana şimdi eklesem aklında hep meme ucu olmayan kız olarak kanlıcam hoş bir etiket degil yahu
- +1 yıl
90b olarak kaldın zaten, ayrıyetten beyaz tenlisindir sen :D
- +1 yıl
ofoofoff neler neler :D
Soran+1 yıl😂😂yorum icin tesekkurler
Sıra dışı bir durum. Erkekler bek olumlu yaklaşmaz böyle şeylere.
15 Yorumla
Soran+1 yılAslında çoğu kadın böyleymiş annem ve halam da önceden böyleymiş ama ben başka kadınlardan duymadım haliyle belki burda yardımcı olmak isteyen olur tedavisi biseyi vardir
- +1 yıl
erkekler böyle memeleri daha çok beğenir. ucu olmayan memeler genelde dik ve tam yuvarlak olur.
Soran+1 yılHımm teşekkür ederim 😊 😊
- +1 yıl
arkadan sarılıp avuçlanması harika olur.
- 12 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkürler
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
41Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiç kafayı takmam, pembe halkası varsa ve memeler avucumu dolduracak kadar olsun yeterli zevk almam için.. ben sevişirken de s*kerkn de hatunun gözlerinin içine bakarım... ;)
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki tesekkurler
+1 yılBenimkiler bile çıkıyor tombik kız, hem de kilolu olmama rağmen 😂
12 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
- +1 yıl
*Olmamama yanlış yazmışım, b büyük bir beden değil, 90 da sırt ölçün
+1 yılhiç dert etme daha önce birkaç kere denk geldim dik yuvarlak ve büyük olan memelerde genetik birşey sanırım. samimi birşekilde söylüyorum bu daha güzel.
123 Yorumla
Soran+1 yılYa doktorda çoğu kadının böyle bir durum yaşadığını söyledi inanmak zor gelcek belki ama başka kadınların üzerine biraz su değsin direk tişörtten meme ucu belli olur ya onu hiç yaşayamadım ben eksiklik hissediyorum ee diğer yandan erkek arkadasım bana bisey demese de acaba içten içe rahatsız mi
- +1 yıl
cinsel anlamda tahrik olduğunda baktın mı uçlarına. o anlarda uçları belirgin olabilir. ama erkek arkadaşın eğer zevkli biriyle emin ol senin göğüslerini daha çok beğenecektir. Şahsen ben senin ki gibi olanlara bayılıyorum.
Soran+1 yılYok tahrik olduğumda da çıkmıyor ya da on sevismede falan da çıkmıyor
- +1 yıl
ne kadar tahrik edildin. sınırları zorlayacak kadar tahrik oldun mu
Soran+1 yılO konuda emin olabilirsin yazık askım benim bu konudaki hassasiyetimi bildiği icin zamanın çoğunu memelerime ayırıyor zaten ya ben bindirildik rahatsızım üzülmeyim diye ya da kendisi hoslandigi icin ama on sevisme 40 dakika sürüyorsa 30 dakikasını sadece memelerime farklı seyler yaparak geçirir ki en çok ordan haz alırım ama daha bir ilerleme kaydedemedik
- +1 yıl
güzelim sen bence bu konuyu dert etme baksana erkeğin bildiğin memelerinin delisi olmuş. baksana farklı farklı şeyler bile yapmaya başlamış. Bence çok beğendiği kesin. Farklı farklı neler yaptı merak ettik şimdi?
Soran+1 yılSen ben yokken başka kadınlara mi gidiyosun nerden öğrendin bunları diyip sevismenin ortasında kavga çıkmasına ramak kalacak kadar seyler yapıyor 😂😂
- +1 yıl
baya baya seks kitabı gibi olmuş diyorsun. sende hala meme uçlarını düşünüyorsun. birşey diyecektim ama şimdi neyse :)
Soran+1 yılO da bende bu konuda çok araştırma yapıyoruz zaten okuyoruz izliyoruz seks konusunda yanı bazen birlikte bazen ayrı ayrı tek sıkıntımız daha doğrusu sıkıntım meme ucumun olmamasıydı sagolsun ks erkekleri içimi rahatlattı 😃😃
- +1 yıl
için rahatladığına göre erkeğine artık daha fazla konsantre olabilirsin.
Soran+1 yılKesinlikle tesekkur ederim 😊😊
- +1 yıl
ne zaman istersen konuşabiliriz hiç sorun değil bu konularda tecrübem biraz fazla sanırım.
Soran+1 yılPeki 😊😊
- +1 yıl
ama gizli kullanıcısın nasıl anlayacağım seni
Soran+1 yılSen beni tanıyamicaksin zaten unutacaksın 😂😂 onemli nokta o iste o zaman rahat bir muhabbet edebiliriz
- +1 yıl
ama burada herkese açık sohbet edemiyoruz ki
Soran+1 yılOzeldede cinsellikle ilgili sorulara cevap vermem muhabbet etmem o konuda zaten
- +1 yıl
anlaştık peki. Seninle bir daha sohbet şansı olmayacak yani
Soran+1 yılKonu cinsel yaşamsa evet
- +1 yıl
normal sohbet her sferinde cinsel konuşacak birşey bulamayazki
Soran+1 yılBulan buluyor her konuyu oraya çeken cok
- +1 yıl
peki hadi öyle olsun meme ucu olmayan kız
Soran+1 yılHoşçakal
- Cinsellik konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılEski sevgilimde yoktu sorun etmedim sonradan çıktı ama
15 Yorumla
Soran+1 yılAaaa nasıl çıktı peki
- +1 yıl
Çok emdim ondan çıktı heralde 😝
Soran+1 yılYa ondan değildir yoksa benimde çıkardı şimdiye kadar 😂😂
- +1 yıl
Bilmem artık çıktı ama sabret sende de çıkar
Soran+1 yılİnsallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılMeme uçları çok önemli. Meme ucu yoksa emdiği zaman çok kötü oluyor zevk almıyor ya da tutup oynadığı zaman bu yüzden önemli. Ama büyümesi içinde sürekli emerse çekerse dizleri ile falan büyürler de
10 Yorumla
+1 yılseni onlar için mi seviyor hayır o zaman rahatsız olmaz
10 Yorumla- 00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormalde rahatsız olurum, ama dik ve iri dedin, görmek lazim
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılFotosunu atabilirsin
Soran+1 yılGerek yok sagol
Cevap sahibi+1 yılYok yok görmekten zarar çıkmaz, görünce daha sağlıklı ve doyurucu yorum yapılabilir, ben de seninkini görmüş olurum, uçları olmayan dik göğüs görmedim hic
+1 yılben sıkıntı etmem bu durumu insanlık dışı bir şekilde emip zevkten kudurururum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmemelerın yalandıgında uclarında tahrık oluyor musun
118 Yorumla
Soran+1 yılOluyorum
Cevap sahibi+1 yıluyarıldıktan sonra onemı yok pembe yerı genış mı
Soran+1 yılEvet genis
Cevap sahibi+1 yılen çok o pembe yerler zevk verr zaten
Soran+1 yılHımm peki teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılpembe yerınde nokta sayısı fazla mı
Soran+1 yılİlk defa baktım ha oyle bisey yok ki nokta falan
Cevap sahibi+1 yılhıssedememıssındır
Soran+1 yılYo telefonun ışığında baktım yok baya
Cevap sahibi+1 yılfotosunu atar mısn
Soran+1 yılTabii ki atamam
Cevap sahibi+1 yılyuzunu gormeyecegım ucu sadece
Cevap sahibi+1 yılısteklı olmadıgın ıcın belırgın degıldr belkı
Soran+1 yılOlabilir bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılgöguslerın sert mı yumusak mı
Soran+1 yılSert tüm vücudumun Eti sert bacaklarım baldırlarım falan da kiloluyum ama Eti'm yumuşak degil
Cevap sahibi+1 yılsert olması guzel goguslerının arasında kaydırması guzel olur
Soran+1 yılYorumların icin teşekkür ederim hoşçakal
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim partnerimde de tek göğsünde yoktu. Ama o kadar güzeldi ki, inan o anda hiç önemi kalmıyor.
10 Yorumla
+1 yılBen çok takmam öyle şeyleri
14 Yorumla
Soran+1 yılBen erkekler takar diye dusunuyodum meğer takmıyorlarmış
- +1 yıl
Yani sapkınlar takılır o konuya sonuçta sana değer veren biri göğüs ucunu neden dert etsin. Böyle şeyleri dert eden erkekle, cinsel doyumsuzluğu bahane eden kadınlar işe yaramazlar :D
Soran+1 yılYanı sende haklisin
- +1 yıl
Sağolun
Önemli olan göğüs büyüklüğü ve dik oluşu sikip oynayın huzur vermesi ucu bebeğe lazım 😁
10 Yorumlabazı kadınlarda genelde böyledir sanmam problem yapacağını bedenin için senleyse yapar
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılucu olmayan memeye meme demem iyi emilirse çıkar ama
10 YorumlaOlmaz desem yalan olur ama öok ta skıntı değil rahat ol
10 Yorumla
+1 yılemmiklenecek meme ucu yok mu kiz simdi sende?😣 yazık
00 YorumlaCinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı. sevgiliyken göğüslerini ortaya koyup öptürüp emdirip sevdireceksen belki sorun eden olur
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol valla tamda ben kararlarımı lütfen benim yerime sorgulayın demiştim iyi bu yorum teşekkür ederim
+1 yılhiç mi kahverengilik yok anlayamadım :/
14 Yorumla
Soran+1 yılO var meme ucu yok
- +1 yıl
tahrik olduğunda da mı çıkmıyor?
Soran+1 yılHiç cikmiyor
- +1 yıl
boşver ya 90b göğüsüm var diyorsun o kadar güzel göğüsün varsa kimse ona dikkat etmez ^_^
90 B ve hiç sarkık değil?
131 Yorumla
Soran+1 yılSürekli sarsmaması icin spor yapıyorum
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim
Soran+1 yılBen böyle seyleri ulu orta konuşmayı sevmem sadece çok rahatsızdır bu konuyu belki bir tedavi yöntemi vardir kızlar denemiştir ya da kız arkadaşı deneyen bir erkek vardır diye sordum
Soran+1 yılYa onemli olan senin art niyetli olman degil ki benim bu konulara yaklaşımım
Soran+1 yılTanıyor olma ihtimalin var sanirim özelden bir kaç kere muhabbet ettik cinsellik harici konularda
Soran+1 yılbir sorunun altında karşılaşmasak olabilirdi ama kendimi açık edemem😂😂
Soran+1 yılSeninle alakalı degil bu ben bu konuları sevgilimden başka kimseyle konuşmadım bugüne kadar haa birde psikologum dışında o yüzden rahat edemem zaten
Soran+1 yılBence herkes gitmeli zaten rahatlatiyor
Soran+1 yıl😊😊
Soran+1 yılNe icin
Soran+1 yılMesajlarda zaten cinsel yasamla ilgili sorulara cevap vermiyorum ki
Soran+1 yılBaya baya cinsel yaşam konumuz yoksa sorum uygunsuz icerikten kaldirilirdi zaten 😀😀
Soran+1 yılOlsun hoşlanmıyorum
Soran+1 yılÜzgünüm 🙏🏿🙏🏿
Tahrik oldugunda bile cikmiyo mu
140 Yorumla
Soran+1 yılHayır yok
Soran+1 yılSenin sevgilin böyle bir durumu olsa şikayetçi olmazsın yanı? Umarım benimki de böyle düşünüyordur
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılDenedim olmuyor
Soran+1 yılSevgilim yoktu tişörtüm islandiginda
Soran+1 yılHali yıkıyodum 😃😃
Soran+1 yılÖzelden yazmıyorum hele bu sorudan sonra hiç yazmam 😂😂
Soran+1 yılBaşka soruda falan karşılarsak konuşuruz umarım
Soran+1 yılBilme zaten bildigin surece ben konuşamam ki bu soruyu sormak icin bile kendime ne kadar gaz verdim ben bu konularda rahat olamam sevgilimden başkasına normalde
Soran+1 yılOlur
Soran+1 yılYoktu
Soran+1 yılHali yıkıyodum alt tarafı o halimle gormese de olur simdilik
Soran+1 yılEvet.
Soran+1 yılO zaman yazma 😀😀
Soran+1 yılGüzel olduğunu soylerler
Soran+1 yılYerine gore
Soran+1 yılNe kullandim mi
Soran+1 yılDedim ya yerine göre çorap ne alaka ya
Soran+1 yılKonu dağılıyor ben yorumun icin çok teşekkür ederim hoscakal
+1 yılgenelde mem ucu olmayanların o memlerın ucundekı farklı renk kısımı buyuk oluyo snn olemı
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet oyle
- +1 yıl
mukkml
Soran+1 yılBilmiyorum ucu yok diye eksik hissediyorum kendimi biraz iste
- +1 yıl
hıc ole dusunme o farklı renk kısmını duduklarının arasına alıp emmekde zevklı
Soran+1 yılHımm peki
- +1 yıl
bakıremısn
Soran+1 yılHayir
- +1 yıl
evlımısn yoksa
Soran+1 yılNisanliyim
- +1 yıl
ıyı skıyomu nısanlın duzelce dollıyıp doyuryomu senı
+1 yıl90 ve ustu sarkik değil yalani :-D
17 Yorumla
Soran+1 yılSırf memeleri dik tutmak icin her gün 1 saat spor yapıyorum o saatimi göbeğime harcasam kardiyo yapsam belim incecik olurdu ama ben onlar sarkmasın diye uğraşıyorum tüm kadınlar saldım çayıra mevlam kayıra degil yani
- +1 yıl
Ne alakasi var ya dik olsa nolur olmasa nolur meme memedir
Soran+1 yılÇok alakası var sarkmış meme çok kötü görünüyor bence özellikle büyükler daha çabuk sarkıyormuş zaten meme ucu yok ordan bir eksiklik hissediyorum birde sarkarsa estetik hiçbir yanı kalmicak
- +1 yıl
Kendinizle bukadar oynamayin doganin kanunu bu buyukse dik durmaz hersey icin gecerli bu neyse kolay gelsin :-):-)
Soran+1 yılDik tutabildigim kadar tutacağım yorum icin tesekkur ederim
- +1 yıl
Basarilar diliyorum bu kutsal yolda sana
Soran+1 yıl🙈🙈🙏🏿🙏🏿
+1 yılSikinti etmezdm göğüsün varsa ucunu aramazdm
15 Yorumla
Soran+1 yılO da iyiymiş 😂😂
- +1 yıl
Aynen göğüs ucu yok diye sogulurmu bayandan hic doğru demi ama
Soran+1 yılOlabilir erkek milletinin neye yakacağı belli olmuyor ki
- +1 yıl
Aynen ama BN sıkıntı etmezdm
Soran+1 yılPeki
+1 yılhiç uç olmamasıda enteresan geldi bana
10 Yorumla
+1 yılEme eme çıkar meme ucu uçsuz meme yokki
14 Yorumla
Soran+1 yılÇıkmıyor iste
- +1 yıl
Hiç emen oldu mu
Soran+1 yılSevgilim
- +1 yıl
Çok emerse çıkar merak etme
kimisinde evlenincede çıkmıyormuş
16 Yorumla
Soran+1 yılYa onu da duymuştum bebek emzirirken zorlanıyorlarmış ama ben o ihtimali düşünmek istemiyorum
Soran+1 yılYok iste hicbirsekilde cikmiyor
Soran+1 yılUmarım cikar
+1 yılİlk defa duydum. Şaşırtıcı
10 YorumlaCok kolay tdavisi var
110 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin nedir
Soran+1 yılTedavisi ne peki
Soran+1 yılSut sağma makinasini mi diyosun Yen'i Doğum yapan annelerin kullandigi
Soran+1 yılİstanbul'da degilim antalyadayim
Soran+1 yılTamam
Sorun yok varaolanla yetinmeli insan
10 Yorumla90 b daha ne istiyor erkek lerde o kadar olur
10 Yorumlayoo çıkarlar. Ayrıntılı bilgi için takip
10 Yorumla
+1 yılSakıncalı tedavısı var
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılSorun olmazki
14 Yorumla
Soran+1 yılDiyosun.. peki teşekkür ederim
- +1 yıl
Sahsen oyle sevgilini bilmem ve bunu önemsemek sacma zaten iyi gogislerin var
Rica ederim :)
Soran+1 yıl😊😊 tekrar teşekkürler
- +1 yıl
😊😊
+1 yılSorun olmazdı
10 Yorumla
+1 yılCok hoşuma gider
14 Yorumla
Soran+1 yılMeme ucu olmaması mi?
- +1 yıl
Olsun sonuçta 90 beden büyük memelerin varr bn emince cıkar onlar
Soran+1 yılÇıkmıyor hiçbir şekilde sevgilimde en çok memelerimle zaman geçirir on sevismede hoşuma gittiğini bildiği icin ama onun yaptıklarından sonra bile çıkmadı
- +1 yıl
Hmm ozaman memelerin ölee
+1 yılÇok büyük göğsün sevmiyor um
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
Tamam
Rahatsız olmalık bir durum yok ki ne olucak yoksa
02 Yorumla
Soran+1 yılYa erkek arkadasım icin sıkıntı YÖK zaten en azından bana demedi bugüne kadar ama ben eksiklik hissediyorum
Cinsellik konusunda 329 cevap paylaştı. Olmaz
10 YorumlaCinsellik konusunda 4,6b cevap paylaştı. Olmam
10 YorumlaBişey olmaz
10 Yorumla
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?