Bu durumda temiz olmayan kızlar temiz olmayan erkelerle evlenmiş oluyor, buradan mutlu evlilikler çıkar mı?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimseyle bir halt yapmadım Allah'a şükür. Sadece evleneceğim kişiyle yaparım ne yaparsam.
Bu yönümle de gurur duyuyorum ve benim gibi düşünen pek çok kız var.31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılteşekkür
+1 yılSanane mk çıkarsa çıkar çıkmazsa çıkmaz sen kendi hayatına bak başkalarınınkine burnunu sokma zümzzüğü yedirirler yoksa
18 Yorumla
Soran+1 yılBu üzmirliler hep böyle bozuk mu oluyor acaba?
Soran+1 yılİzmir😏
- +1 yıl
Ona dobra denir şeker
- +1 yıl
😘😘
Soran+1 yılAğzı bozuk
- +1 yıl
Karakterimiz bozuk değil en azından buna da şükür bacımmm😎🤚
- +1 yıl
Daha çok seeex 😂😂😂
- +1 yıl
Ne dion mk sjsjsjjdjsjsjd
+1 yılO kaldı mı bilemem ama Ceydalara-Alevlere-Jalelere ya da Natashalara gitmeyen erkek kaldı.
#Holmes10 Yorumla
+1 yılHer geçen yılda bir önceki yıla göre boşanma oranı daha fazla. Bu bunun nedenlerinden birisi sadece ;)
06 Yorumla
Soran+1 yılErkekler de rahat kızlarda çok ilginç
- +1 yıl
Daha bu iyi günlerimiz bence
Soran+1 yılErkeklerin rahatlığı çok daha rahatsız edici
- +1 yıl
Bence tam tersi :)
Soran+1 yılYorumlara bak bakalım
- +1 yıl
Ben burdakilerin senin hoşuna gidecek yorumlar yapabilecegini tahmin ediyorum. Başkalarının fikirlerine bakacak olsaydım fikrimi yazmazdım başkasının fikrinin altına haklısın yazardım :) Kız erkeğe nazaran daha hassas olmalı. Çekici olan kendine çeken kızdır. Kızın fıtratında vardır bu. Erkeğe yaklaşırsa erkeği çeker kendine farkında olarak ya da olmadan ;)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
15Cevap
+1 yılcinselliğin öcü olarak anlatıldigi bir toplumda yasaklar hep cazip gelir... sonra Mervede çıkar aysede fatmada...
00 Yorumla
+1 yılcinsellik ile evlilikteki mutluluğu niye kıyaslarsınız anlamam ki :D
06 Yorumla
Soran+1 yılSenin yemeğine 10 kişinin elini sokması gibi birşey bu, sonrası iştah kapatıcı.
- +1 yıl
o zaman sen 10 kişinin yemeğine el sokan birini almayacaksın böyle birini bulabilecekmisin?
Soran+1 yılKadt ettiğüm bu işte. Böyle olmazsak iki taraf içinde, mutlu evlilikler huzurlu bir hayat yok
- +1 yıl
sana göre yok kendi görüşlerini herkesin görüşüymüş gibi düşünme
Soran+1 yılBana göre mi😊Boşanma oranlarındaki artış bunun ıspatı
- +1 yıl
allah allah kim diyormus boşanma olaylarındaki artışın bunun sebebi olduğunu? hangi istatistik kurumu bunu belgelemiş acaba?
+1 yılHerkesin kendi hayatı. Kendinle ilgilenip başkalarını yargılamaktan vazgeçtiğimizde gelişmiş toplum olma yolunda büyük adım atarız.
016 Yorumla
Soran+1 yılGelişmek buysa keşke gelişmesek.
- +1 yıl
Beyin buysa keşke olmasa.
Soran+1 yılBeyni Allah niçin verdi onu bir öğren önce.
- +1 yıl
Başkasının bacak arasını yargıla diye vermediği kesin.
Soran+1 yılBirinden bahsetmiyoruz burada, bu gittimiz nokta. Sonuçlarıda herkesi etkiliyecek
- +1 yıl
Bence yapılması gereken insanları böyle sınıflandırmak değil, adam akıllı eğitim vermek ve öğretmek. Gelinen noktayı irdeleyerek bir yere varamayız. Önemli olan su testisi kırılmadan nasıl taşınacağını öğretmek. Testi kırıldıktan sonra dövsen ne fayda?
Soran+1 yılGelinen nokta içler acısı.
- +1 yıl
Neden gelindiğine bakıp devamını kesmek doğru hareket. Bu bir hastalığa yakalanan birini niye yakalandın diye azarlamaya benziyor. Tedavi?
Soran+1 yılNedeni ne biliyormusun?
- +1 yıl
Nedeni yanlış eğitim, yanlış yaklaşım. İnsanlara baskı yaparsan yasak olana daha çok eğilim gösterir. Onun yerine adam gibi sebep sonuç ilişkisini kavramasını öğretirsen hatalarını ve doğruları daha iyi görebilir..
Yasak etmek çözüm değil. Çözüm doğruyu anlamayı sağlamak.
Soran+1 yılNedeni şu kendimide dahil ediyorum, biz arzularımız ve sadece 5 duyumuz için yaşar hale geldik... Canımız ne istiyorsa o beş duyu ne arzuluyorsa sınırsızca vermekten bu haldeyiz. Arzuladık mı bunu giderelim, acıktık mı tıka basa yiyelim, kulağımıza hoş gelen her saçmalığı bilinç altımıza yerleştirelim, tembellik yapalım canımız ne istiyorsa kuralsız yaşayalım, yani nefsin kölesi haline gelelim... Gelişmeyelim o veyni Allah niye verdi dünyaya niye geldik hiçç sorgulamayalım
- +1 yıl
bir de bu şekilde hatalı sorguluyoruz kendimizi. :)
Soran+1 yılTm sen farklı sorgula ben farklı🙋
- +1 yıl
Aslolan kendini doğru yola adamaktır. Başkalarını yargılayarak sadece nefret kazanırsın.
Soran+1 yılBen nefret duygusu barındırmıyorum hiç kimseye kızgınlık ya da öfke beslemiyorum, bu ap açık bir sorun bana göre ve dile getiriyorum.
- +1 yıl
Sen nefret duygusu barındaırmasan da insanların nefret odağı olabilirsin. Bırak isteyen istediğini yaşasın. Sen kendine ve kendi evladına doğruları aşıla.
Gizli Üye(36-45)+1 yıl(36-45) nasil bir sorudur bu. Yasina uygun soru sormalisin teyze
02 Yorumla
Soran+1 yılSen kendi yaşına bak.
Cevap sahibi+1 yılYasimla ne alaka ya. Ben cocukca soru sormadim ki.
+1 yılYeni bir şey değil ki bu. Yıllardır aynı ama o zaman görünmüyordu, az duyuluyordu.
00 Yorumlaherkes kendi gibi yaşar hanım hoca sen verme sanane elalm den
00 Yorumla
+1 yılbenim cikdiklarim hic mervelere gitmedi bendeyken😂
00 Yorumla
+1 yılBu kadar sığ olmayalım, önyargılı davranmayalım
11 Yorumla
Soran+1 yılSağ? Sen sığ olma olur mu!
Gizli Üye(25-29)+1 yıldaha once hic yasamadim kocama sakliyorm ☺
10 Yorumla
+1 yılSen kendinden sorumlusun bundan sana ne😂
06 Yorumla
Soran+1 yılKendi hatalarımıda eleştiriyorum, toplum bozuluyor.
- +1 yıl
herkes kendi hayatını yaşıyor bunda ne var topluma göre yaşamayı bırakıyor alisin artık 😉
Soran+1 yılYarın öbür gün kızın yahut oğlun bu duruma düştüğünde düşünürsün.
- +1 yıl
😂 😂 basit ve sigi düşünüyorsun o da benim sorunum sanane
Soran+1 yılAsıl sen derin düşünmüyorsun. Senin sorunun değil bu toplumun sorunu.
- +1 yıl
toplumun mk 😂😂
+1 yılNeden çıkmasın?
11 Yorumla
Soran+1 yılHelal olmayan bir işten mutluluk çıkmaz.
neden çıkmasın ki
olay bacak arasında mı bıtıyor00 Yorumla
+1 yılbilmiğyorum Allah herkesin gönlüne göre versin
00 Yorumla
+1 yılBen öyle kız arıyorum bulursan haber ver gari
00 YorumlaVardır tabiki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsende gelsene bize
00 YorumlaBilinmez
00 Yorumla
+1 yılBilemeyiz
00 Yorumla