Hiç seks yapmamış, erkek çevresi olmayan kız kezban mıdır
Sırf böyleyim diye kezbansın tarzı şeyler duydum erkeklerden
Sırf böyleyim diye kezbansın tarzı şeyler duydum erkeklerden
Insanlar konuşur açık giyersin yollu olursun kapalı giyer yobaz, içki icersin modern olursun içmez yobaz, ilişki yaşarsın bilmem ne olursun yaşamaz kezban, evlenirsin koca meraklısı , evlenmezsen evde kalmış olursun oysa saygı duysak nasıl güzel olacak boş ver bir tane hayatın var güzel yaşa istediğin gibi yaşa
Yoo bende yasamadim evliligi bekliyorum. Bende burada yobazlik duydum, dinime gore yasamaya calismam neden yobazlik oluyor, halbuki onlar yoldan cikmis cunku sorsan muslumanim da diyen cikiyor ee muslumanlikta da boyle yapilmamasi gerekiyor..
Daha önce hiç sevgilim olmadı, duyunca hemen, nasıl yani, hiç mi, nasıl yani, hiç mi seks yapmadın, çok ilginç, nasıl yani, niye erkek kankan yok, çok tuhaf, böyle şeyler , kezban misin kızım, bu tarz cümleler diyorlar
Valla benim de olmadi knk. Senin yasini bilmiyom ama ben 22yim ve olmadi. Bu saatten sonra zaten istegim, ilk tek ve son sevgilim olsun esim olacak kisi olsun
18 yaşındayım ben
Oha ya 18 yasinda ne bu sasirmalar, bana sasirsalar eh derim daha bi anlayisla karsilayabilirim ama sen daha 18sin ne olmasini bekliyorlar bu kadar anlamadim
Bilmem, cevremdeki tipler genelde her şeyi rahatça yaşayan insanlar, hatta namaz kılıyor olmam bile garipseniyo
Bende kiliyorum knk. Senin arkadaslar bi sacmaymis
Allah kabul etsin
Amin cumlemizin
Cevap
30Cevap
Hayır ne alaka herkes seks yapmak zorunda değil ki.
Hayır. Kezbanlık davranış biçimi bence. Bakiresin diye kezban olmazsın elbette.
İnsanların kararına düşüncelerine saygılı olmak lazım
eskiden kızlar erkeklerle çıkmayı bırak göz göze gelmiyordu anneannelerimiz ya da babaannelerimiz kezban mı yani
Yaşına bağlı. 15 yaşındaki çocuğa da kezban diyemezsin
18 yaşındayım
Diyorlar garip garip, sanki tek oluşum sorunmus tuhafmis gibi davrananlar var
Haklısın
Kim uydur du bunu 😒 böyle saçma sapan şeyleri kafana takacak biri değilsin inşallah
Takmıyorum da , garip geliyor,
Garip gelmesi gereken onlar boş ver 👍
Namuslu kızdır.
Sana kezban diyip seni yatağa atıp yapacak sonra xxsiktiripxx gidecek
Bende senin erkek versiyonum. Hatamı ediyoruz sence yoksa yaptığımız dogrumu
Hayır bu senin kendi tercihin ve kararlarından ibarettir yapmak zorunda değilsin sonuçta
hayır namuslu kızdır
Neden böyle düşünüyorsun ki kim diyor bunları
Saçmalamışlar ne alakası var
Yapanlar en büyük Kezban
Onu boşverdr sen yapmak istermiydn
Yok be kim diyorsa boş ver onları
İffertlidir namusludur
iğrenç bir yakıştırma
sen asırı duyygusal bırı mısın?
Onlar kendilerine baksın
Yani buz kraliçe nadir de olsa gördük
Anlamadım